ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΈΤΣΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ! ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟ «EPSILON» – TO ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    NIKOS TATIANA SABBIDIS

    Ο Νίκος Ευαγγελάτος, και η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και η Αννίτα Πάνια «κόβονται» από το κανάλι Epsilon, μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη του Ιβάν Σαββίδη να ανανεώσει τα πρόσωπα και το περιεχόμενο του προγράμματος και να στρέψει το κανάλι προς μια ποιοτικότερη ενημέρωση.

    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο κανάλι Star: «Ο Νίκος Ευαγγελάτος φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά με το Epsilon. Μαζί του επίσης φαίνεται πως δε θα συνεχίσει και η Τατιάνα Στεφανίδου. Επίσης δεν συνεχίζει στο Epsilon και η Αννίτα Πάνια», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

    Ο Ιβάν Σαββίδης αποσκοπεί στην δημιουργία ενός «φρέσκου» επιτελείου από γνωστά στελέχη του τηλεοπτικού χώρου, τα οποία να μπορούν να δώσουν στο κανάλι ποιοτικότερη και ουσιαστικότερη ενημέρωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΑΣΑΝ… ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ…

    2. Μια είναι η λύση για να μην τρώμε στην μάπα τα τηλεοπτικά σκουπίδια…κλείστε όλα τα ΜΜΕ…μόνο ΤΕΔ χρειαζόμαστε…για ενημέρωση υπάρχει το ίντερνετ και για ότι άλλο…

    3. ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕ Ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ…ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΗΚΕ

    4. Aν είναι αλήθεια ,εύγε. Καιρός είναι οι γλοιώδεις ανθέλληνες μα παίρνουν τον πούλο.Αλλά έχω μία απορία ποιοτικό με σιχαμένιο πώς συμβιβάζονται ;;;;;;;

    5. Ουστ τα κοπρόσκυλα στα τσακιδια πουλημένοι το ευχαριστήθηκα.

    6. ΤΟ ΤΡΙΣΑΧΩΝΕΥΤΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!! ΕΥΓΕ ΣΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΕ!!!!!!!!!!

    7. Ας ελπίσουμε οτι θα γίνει ποιοτικό κανάλι. Μακριά από τα νεοταξίτικα Αντένα- Μέγκα και τα υπόλοιπα,που κατέστρεψαν τα τελευταία 20 χρόνια την νεολαία. Ας το ελπίσουμε. Όσο για την Τατιάνα ας ελπίσουμε οτι ο Ιβάν μας λύτρωσε από αυτό το πράγμα………………

      1. Ανώνυμος 19|05|2018 στις 19:44
        …. Νότιο ζώο…

    8. Μπα είναι καλός ο Σαββίδης τώρα ε;Προεδραρα προχωρά κάνε κόμμα προχωρά αυτά στα λέει ένας Ηπειρώτης που δεν έχει σχέση με τους Πόντιους αλλά είσαι ψυχαρα.

        1. Τζουμερκιωτης 19|05|2018 στις 21:05
          εισαι η ντροπη της Hπειρου

        2. Σε ενοχλεί βλαχοτζουμερκιωτη;Εγώ είμαι Ηπειρώτης από τα χωριά που έχουν ιστορία 3000 χρόνια.

    9. ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΑΕΔ ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

    10. Λες και τα σκουπίδια θα πάνε στον πάτο. Τα ΤΟΜΑΡΙΑ της προπαγάνδας και του μνημονίου ΠΑΝΤΑ βρίσκουν τις καλύτερες δουλείες με μισθούς όσο πολλών δεκάδων χιλιάδων τον χρόνο.

    11. ο ποιοτικός γλείφτης Φουρθιωτης,πάντως παραμένει……

    12. Καιρός ηταν. Να ξαναβάλουμε το Ε πίσω στο τηλεκοντρόλ μας.

    13. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ…,..ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ……ΗΔΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΤΑΞΙ ΜΕ 25 Ε,ΝΟΙΚΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ,ΚΑΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΩΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΕ HOTEL XXX

    14. Καιρόςήταννα πάει στα..τσακίδια το λαθρολάγνο-Τουρκολάγνο ζεύγοςΕσαγγελάτου! Όχι τίποτα άλλο αλλά θα χάσουν στασίδι(!) και όλοι οι γύφτοι-“Ρομά” του λεκανοπεδίου!!!

    15. Σκατιανα τατιανα τσιμπουκλουουουουουουουουουουουου ~~~ !
      σλουρπ ~~
      σνιφ ~

    16. Μπράβο Ιβάν! Αρκετά με τον εκπρόσωπο τύπου του Ερντογάν, άιντε πια!

    17. Οταν λεει ο Ιβανουκος “στροφη στην ποιοτητα”,προφανως εννοει “στροφη στον ΣΥΡΙΖΑ”,και θα προσλαβει οσα κομματοσκυλα της Αυγης δεν εχουν ακομα βολευτει στην ΕΡΤ.Αλλα για τους συγκεκριμενους,Τριχαγγελατο Σκατιανα και Πουταννιτα,δεν χαλιεμαι καθολου.Κατακαθια της σκουπιδοτηλεορασης ειναι που ξεκινησε ο βρωμερος Κουρης.

    18. Διωχνει αυτα τα σιχαματα αλλα κραταει τη Μενια; Αντε σπρωξου ρε ρωσοβλακα που δεν εμαθες λεξη ελληνικα τοσα χρονια

    19. Να πάει στον αγύριστο το σατανικό αυτό ζευγάρι. Αλλά αυτοί έχουν τόσα λεφτά που τους φτάνουν για όλη τους τη ζωή. Τουλάχιστον εμείς να μη τους βλέπουμε.

    20. Επιτέλους ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ανεχτήκαμε αυτούς ΚΑΙ ΤΗΝ προπαγάνδα τους..

    21. Απο καθεστωτικο νταβατζοκαναλο που ηταν και το εψιλον , αλλαζει “σελιδα”. Ιβαν θελεις να σε πιστεψουμε τωρα ?

    22. θα βρουνε αλλου δουλεια τα ανθελληνικα λαμογια

    23. Ας μάθει πρώτα ελληνικά ο γεωργιανος κ μετά ας κοιτάξει να κάνει ποιοτικότερο κανάλι…!!!

      1. μάθε πρώτα ελληνικά εσύ αλβανέ κ μετά ας κοιτάξεις τι κάνει ο τραντέλληνας Ιβάν…!!!

          1. Ουστττ παπάρα Κότσος !!!

    24. Μεγάλε Ιβάν, νέπε δώσ΄ατοίντς πόνον !

    Comments are closed.