ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ! ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΜΦΙΣΣΑ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    drastis-kreopolis

    Ακριβώς μία εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν στην πόλη της Φωκίδας

    Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας μίας 13χρονης τσιγγάνας σημειώθηκαν τη Δευτέρα, καθώς ο κρεοπώλης που κατηγορείται ότι πυροβόλησε το κορίτσι, εμφανίστηκε και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

    Ο επιχειρηματίας που πυροβόλησε τη 13χρονη με κυνηγετική καραμπίνα, παραδόθηκε ακριβώς μία εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν και ενώ η πόλη της Φωκίδας εξακολουθεί να βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου.

    kreopolis

    Η κηδεία της νεαρής τσιγγάνας έγινε πριν λίγες ημέρες και αμέσως μετά ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Άμφισσας και συγκρούσεις των αστυνομικών δυνάμεων με συγγενείς του θύματος.

    Τσιγγάνοι είχαν επιτεθεί και προκαλέσει μεγάλες ζημιές στην επιχείρηση και το σπίτι του άντρα που φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε τη 13χρονη.

    Τις προηγούμενες ημέρες, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 40χρονου Αλβανού, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του 34χρονου κρεοπώλη που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 13χρονη στην Άμφισσα προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης η ΕΛΑΣ.

    drastis-kreopolis kmvk0z86

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 40χρονος συνελήφθη στην πόλη της Άμφισσας στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έγινε λίγη ώρα πριν να ξεκινήσει στην Άμφισσα η κηδεία της 13χρονης και ενώ κάποιοι από τους Ρομά της περιοχής απειλούσαν με επεισόδια αν δεν συλληφθεί ο 34χρονος κρεοπώλης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Tί δεν καταλαβαίνετε μερικοί ; Σκότωσε ένα παιδί, μάλλον δεν πήγαινε για το παιδί, όμως πρέπει να τιμωρηθεί. Τα άλλα όλα είναι να χάμε να λέγαμε..

      1. …και ο σταλιν καποτε ενα αθωο βρεφος ηταν,για ελα απο εδω μερια αχαρνες ανω λιοσια ζεφυρι να εβρεις την γλυκα,μιλας απο την ασφαλεια της αποστασης απο γυφτοπεριοχες…!!!!

    2. Ζημιές ξε-ζημιές, αν ερχόταν σε μένα με την καραμπίνα, θα κυκλοφορούσε ντούρος για την υπόλοιπη μιζέρια του (θα είχε καραμπινάτο εμφύτευμα – καλύτερο απ’ της Pam Anderson!). Αντ’ αυτού πήγε στο κοριτσάκι, και τώρα θα τη βγαζει…. σκυφτός στα ντους. Έπαιξε κι έχασε…

    3. Εκτός του ότι πρέπει να συλληφθούν και οι γύφτοι που έκαψαν το αυτοκίνητό του πρέπει να επισημανθεί ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κηδεια τσιγγάνου(εκτος του βασιλιά τους).

      Προσωπικά 1η φορά το βλέπω παρά του ότι ποτέ άλλωστε δεν είχα ξαναδεί. Και ειχα απορία πωςήταν μια κηδεια τσιγγάνων. Η αλήθεια είναι οτι κάτω άλλο είχα ακουσει για το θέμα

    4. να σαπισει στη φυλακη το παλιοτομαρο και να του κανουν τον κωλο σουρωτηρι οι τσιγγανοι κι αλβανοι βαρυποινιτες……χαχαχαχαχαχαχαχα

    5. Το κοριτσακι πρεπει να σκοτωθηκε κατα λαθος, αυτοι που ηταν παροντες ας περιγραψουν πως συνεβει το δυσαρεστο γεγονος, διοτι δεν μπορει να πιστεψει κανεις οτι πηγε και πηρε την καραμπινα για να σκοτωσει το κοριτσακι!!!! Το θεμα ειναι οτι οι γυφτοι χαλασαν τον κοσμο, οταν κατακλεβουν τον κοσμο δεν εχουν την ιδια ευαισθησια, ουτε οι ομοιοι τους στο Μενιδι εδειξαν καποια ευαισθησια για τον αδικο θανατο του μικρου Μαριου απο αδεσποτη σφαιρα Ρομα στην σχολικη γιορτη!!! Και ο δολοφονος κυκλοφορει ακομα ελευθερος!!!!!! Μονα ζυγα δικα τους τα θελουν οι σκατογυφτοι!!!!!

    6. Στο μεταξυ , ο γυφτος που πυροβολησε και σκοτωσε τον 7χρονο Μαριο στην αυλη του σχολειου στο Μενιδι δεν εχει ακομα συλληφθει.
      αυτα εννοουσαμε οταν λεγαμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ !

    7. ηθικοι αυτουργοι ειναι οι υπουργοι δημοσιας ταξης απο τον ιουλιο του 75 μεχρι τωρα που κανανε ρημαδιο την ασφαλεια του ελληνα πολιτη και τον ωθουν στην αυτοδικια

    8. ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    9. Βρηκε το μπελα του στα καλα καθουμενα, αλλα εκανε ενα εγγλημα και πρεπει να τιμωρηθει οπως του αξιζει που εφαγε ενα μικρο παιδι χωρις να υπαρχει λογος

    10. Συνελήφθησαν οι γύφτοι που έκαψαν το αυτοκίνητο και προκάλεσαν φθορές στο σπίτι του δράστη;

    Comments are closed.