ΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ…..! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ SURVIVOR!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ: ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ-ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    survivor

    Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα: Σασπένς, συγκίνηση και καθηλωτικές περιγραφές για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην ομάδα των Μαχητών.
    17692474_10210957451986326_1007302583_o-238x178
    Μάθαμε δια στόματος του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίση τι ακριβώς συνέβη με το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο, που είχε ως αποτέλεσμα η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να τραυματιστούν και να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του νησιού.

    Αρχικά, ο Σάκης Τανιμανίδης μάζεψε του Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ενημερώσει, τόσο τους ίδιους, όσο και τους τηλεθεατές, για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

    «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παιδιών και τίποτε άλλο», τόνισε ο παρουσιαστής και άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για τους δύο τραυματίες και τον χρόνο που θα παραμείνουν εκτός παιχνιδιού.

    Στο επεισόδιο είδαμε τους δύο τραυματίες, την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, οι οποίοι νοσηλεύτηκαν καθώς έχουν υποστεί τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους παίκτες, με την κάμερα του Survivor να καταγράφει πλάνα, αλλά και δηλώσεις τους για το ατύχημα. Η Ειρήνη έχει δύο σπασμένα πλευρά, ενώ ο Mάριος έχει επίσης πρόβλημα με τα πλευρά, αλλά και ένα κάταγμα στην κλίδα, τραύματα που δεν του επιτρέπουν να σηκωθεί και να περπατήσει για τις επόμενες τουλάχιστον επτά ημέρες.

    Δείτε στο βίντεο την ενημέρωση του Τανιμανίδη στους Διάσημους, τις πρώτες εικόνες των Μαχητών μέσα από το νοσοκομείο καθώς και όσα είπαν οι παίκτες:

    Λίγα λεπτά αργότερα, στο χθεσινό επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στο ατυχές γεγονός, είδαμε τους τραυματίες να μαζεύονται, μαζί με την ομάδα των Διάσημων, στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί περιέγραψαν, πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια, την σοκαριστική τους εμπειρία. Μάλιστα, παρούσα ήταν και η Ειρήνη Κολιδά, που αποφάσισε παρά τον τραυματισμό της, να βρεθεί στο συμβούλιο και να μιλήσει για το τροχαίο.

    Η παίχτρια του Survivor λύγισε την στιγμή που περιέγραφε το πώς έγινε το ατύχημα και είπε ότι οι συμπαίκτες της φώναζαν να τη βγάλουν έξω από το βανάκι. Στην συνέχεια περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την μεταφορά της στο νοσοκομείο και την βοήθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου, που είχε τραυματιστεί λιγότερο και είχε την ψυχραιμία του. Τέλος, ευχαρίστησε την παραγωγή, τους γιατρούς και τους συμπαίκτες που ήταν δίπλα της.

    Η περιγραφή του τροχαίου από την Ειρήνη Κολιδά:

    Συγκινητική ήταν και η περιγραφή της Ελισάβετ:

    Στο τέλος του επεισοδίου η Ειρήνη Κολιδά εμφανώς συγκινημένη ανακοίνωσε στον παρουσιαστή και στο τηλεοπτικό κοινό ότι εξαιτίας της υγείας της και της πολύμηνης ανάρρωσης της θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

    Δείτε πώς ανακοίνωσε η Ειρήνη Κολιδά πως δεν θα συνεχίσει στο Survivor:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αυτό είναι το επίπεδο των περισσοτέρων Ελλήνων δυστυχώς.. Τους αποχαυνώνουν τα κανάλια και δεν βλέπουν την πατρίδα τους που χάνεται. Αύριο θα είναι πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα.

    2. Oι τεμπελάρες Ελληνίδες ψάχνουνε Βασάλους και Σπαλιαροειδή…Γκομενιλίκια ελεύθερα κι όλα στο χέρι έτοιμα τους έμαθαν μπαμπάς – μαμά…Το ισλάμ καρδαμώνει, δεν αστειεύεται…Σε λίγα χρόνια με την υπογεννητικότητα που έχουμε θα γίνουμε μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα…

    3. Μόλις η Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ποιότητα του συγκεκριμένου show και μόλις ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικολόπουλος έθεσε στο Κοινοβούλιο ερωτήματα για τα αρνητικά μηνύματα (ευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειεας, χαφιεδισμός, ίντριγκες και ρουφιανιές με αντάλλαγμα ενός πιάτου φαγητού, απαξίωση των ηθικών αξιών κλπ) που αποστέλλει το συγκεκριμένο show ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους του Ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, εν μέσω ηθικής και οικονομικής κρίσης για την Πατρίδα μας, “προέκυψε ένα τροχαίο” , που έδωσε την χρυσή ευκαιρία στους πρωταγωνιστές του show (παίκτες και παραγωγή), να στείλουν μηνύματα αξιών, ανθρωπισμού, αλληλεγγύης, συμπόνοιας, συμπαράστασης κλπ … ΤΥΧΑΙΟ ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ …
      ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ και μάλιστα ΚΑΛΟΣΤΗΜΈΝΑ, για να αποκοιμίσουν και να αποπροσανατολίσουν τους ΄Ελληνες από τα πραγματικά προβλήματα …
      Ψηφίζουν αβέρτα – κουβέρτα οι ηλίθιοι παρακολουθούντες το show, χωρίς να βάλουν το λειψό μυαλουδάκι τους να σκεφτεί ότι όταν προβάλλεται το κάθε ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ επεισόδιο, έχει ήδη αποφασισθεί από την παραγωγή ποιός παίκτης θα αποχωρήσει, η δε ψήφος του ηλιθίου, είναι άστοχη και άσκοπη και αποβλέπει μόνον στον αθέμιτο πλουτισμό του πονηρού …
      Τρέχουν οι “αφελείς” τζογαδόροι και στοιχηματίζουν ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ για το αποτέλεσμα που η παραγωγή έχει ήδη προαποφασίσει …
      ΄Ελληνες, ΦΤΥΣΤΕ όλα τα, χαμηλότατης ποιότητος, προγράμματα των βοθρο-καναλιών και επικεντρώστε την προσοχή σας στις ηθικές αξίες και τα ιδανικά μας, για να διασώσουμε το ΄Εθνος μας από την ολοσχερή καταστροφή … Στο χέρι μας είναι, να μην πέφτουμε στην παγίδα εκείνων που, στον βωμό του χρήματος, υποτιμούν την νοημοσύνη μας, τα ισοπεδώνουν όλα και αποκερδαίνουν υλικά, βασιζόμενοι την ηλιθιότητά μας …

    4. Εδώ ο κόσμος προσπαθεί να επιβιώσει με χίλιες δυσκολίες και τα. Ψώνια κάνουν αγωνίσματα στο νησί …
      Δικαίωμά τους βέβαια και αυτοί που θυσαυριζουν από τις διαφημίσεις.
      Εμάς τι μας ενδιαφέρει με τα τηλεσκουπιδια…

    5. ΕΝΑΣ ΣΩΡΟΣ ΣΚΑΤΑ…….ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ( ΚΑΘ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ) ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ……ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ……ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…….Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΑΧΕΙΑ ΠΑΧΕΙΑ……..ΑΙΣΧΟΣ…….

    6. Είναι ντροπή σας να ασχολείστε με τέτοια την ώρα που η. Πατρίδα βυθίζεται και οι Έλληνες εξοντώνονται .
      Όσο για δαύτους που παρακολουθούν τέτοια γελοία προγράμματα είναι άξιοι να περάσουν από το μαχαίρι των μουσουλμάνων .
      Και νάναι σίγουροι ότι θα σφαχτούν σαν αρνιά γιατί πως αλλιώς θα ξεβρωμίσει η Πατρίδα μας από τα ελληνόφωνα σκατα ;

    7. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 100 ΕΥΡΩ…..ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ 150 ……
      ΔΩΣΤΕ SURVIVOR ΣΤΟ ΛΑΟ…….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ

    8. Αρε πιο ριαλιτη? Θα με τρελανετε…Εδω ο κοσμος καθε μερα αυτοκτοναη και εσεις καθεστε και βλεπετε τα μπαλαμουτια που πουλανε για να ανεβασουν τηλεθεαση..Ολα στημενα ειναι..Τα βαζουν χοντρα στης τσεπες τους αυτοι ολοι..Ξυπνηστε πατριωτες κ συνελληνες..Δν εχουμε καιρο για χασημο..Πρεπει να ξεσηκωθουμε και να παρουμε αναποδες γιατι σε λιγα χρονια ο ελληνας δν θα ζει στην ελλαδα και αν υπαρχει θα ειναι καπου μακρια απο αυτην…ολα ειναι ενα σχεδιο..Οσο καθομαστε με στραβρομενα τα χερακια μας θα μας πηδανε αλυπηα..

      1. Καλα μαθε πρωτα να γραφειs και μετα αμολαs τιs μαλακιεs σου γιδι

    9. Ετσι πιάστε την τηλεόραση κ ασχοληθείτε με surviror κ’ καθόλου με Ελλαδά θα μας τα λύσει ο Σύριζα τα προβλήματα όλα.

    Comments are closed.