ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΕΠΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ; : «ΕΙΠΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΨΥΧΗΣΕ».ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ Β’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΛΗΣΤΗΣ Η ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ; ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΥΡΕ ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ! ΌΡΚΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ 2

    Στις τελευταίες στιγμές της 32χρονης εφοριακού μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια, αναφέρθηκε ο εφημέριος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

    Όπως είπε, ένα παλικάρι βρήκε πρώτο την κοπέλα, που προσπάθησε να καθίσει σε ένα τάφο, όμως όντας πολύ αδύναμη από τις μαχαιριές, έπεσε κάτω. Στο σημείο αυτό ξεψύχησε, δήλωσε ο ιερέας και πρόσθεσε πως δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο «βοήθεια»…

    Ο ιερέας δήλωσε ακόμα πως γνώριζε την 32χρονη Θεοδώρα Ζέμπερη καθώς εδώ και λίγους μήνες, πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο. Είχε χάσει έναν στενό της φίλο και αυτό της είχε στοιχίσει, εξήγησε ο ίδιος, ο οποίος μάλιστα την είχε συμβουλεύσει να λάβει και ιατρική βοήθεια για τα όσα αισθανόταν. Πράγματι, λίγο αργότερα που την ξανασυνάντησε, του εκμυστηρεύτηκε ότι είχε δει ψυχίατρο. Έκτοτε ερχόταν τακτικά στο νεκροταφείο, είπε, αλλά δεν είχε τύχει να ξανασυζητήσουν σχετικά.

    Όπως ενημέρωσε ο ιερέας, την ώρα της δολοφονίας, γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, στο νεκροταφείο βρίσκονταν 4-5 άτομα, όλα μακριά από το σημείο του εγκλήματος. Επίσης είπε πως από μπροστά, ο τοίχος της περίφραξης του νεκροταφείου είναι ψηλός, προς τα πίσω όμως η μάντρα χαμηλώνει και από τα σύρματα μπορεί πιο εύκολα να μπει και να βγει κάποιος.

    Κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείουν οι αρχές για το δράστη της άγριας δολοφονίας στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια.
    Το θύμα, η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, δέχτηκε έξι με επτά μαχαιριές, μέσα στο νεκροταφείο.
    Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, δέχτηκε τα μοιραία χτυπήματα πάνω από τάφο φιλικού της προσώπου, που είχε πάει να φροντίσει.

    Η άτυχη γυναίκα σύρθηκε στο έδαφος, ζητώντας βοήθεια, για περίπου 15 μέτρα, ωστόσο ο δράστης την ακολούθησε και την μαχαίρωσε εκ νέου, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

    Η αστυνομία προς το παρόν αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με δύο όμως βασικά σενάρια να απασχολούν τους αξιωματικούς που αναζητούν την λύση του πρωτοφανούς εγκλήματος:

    Να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ίσως από κάποιον τοξικομανή, ή να έχουμε να κάνουμε με έναν «μανιακό δολοφόνο», που μόλις ξεκίνησε το «έργο» του.

    «Να βγει και να πει το ΣΔΟΕ ποιες υποθέσεις χειριζόταν» είπε οργισμένος ο πατέρας της μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 πριν ξεσπάσει λέγοντας «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Εγω παλι πιστευω οτι την κοπελα την σκοτωσε καποιος που την γουσταρε πολυ,αυτη δεν του εκανε τη χαρη και κρατουσε τη μνημη του αρραβωνιαστικου της που ειχε σκοτωθει και στον ταφο του οποιου ειχε παει,κι ο αλλος τσαντισμενος και συμβολικα τη σκοτωσε πανω στον ταφο του αρραβωνιαστικου της.

    2. ΦΈΡΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΉ ΠΟΙΝΉ. ΜΌΝΟ ΈΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΑ ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

    3. Αν ο δολοφόνος ειναι απο υποθέσεις του σδοε που ειχε αναλάβει το θυμα την ευθύνη της δολοφονίας της την εχει αυτη η κολοκυβερνηση που εχει τσακίσει τον κοσμο. Οταν στριμωξεις ενα πλασμα και το βαρας συνεχια αν δεν εχει απο που να φυγει θα ορμηξει απανω σου και θα σε κατασπαραξει. Ελπιζω να μην φτασαν την Ελληνικη κοινωνια σε αυτο το σημειο γιατι θα δουμε και αλλα τετοια πολλα με δημ. υπαλληλους.

    4. και εγω μαζι με τον πατερα της ατυχης κοπελας γιατι η δικαιοσυνη εδω ειναι για μπαζα και να τον βρουν μετα απο λιγο καιρο εξω θα ειναι θα εχει δηλωσει ανηλικος κοκ πολιτες η δικαιοσυνη ειναι μονο στα χερια των πολιτων

    5. ΑΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ ΒΛ. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΣΚΙΣΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΠΑΥ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΛΑΟ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ “ΦΥΛΑΚΗ” ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    6. ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ—————————————-,,,,,,,,,,,,,ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ,,,,,—- ,,,ΜΠΑΤΣΟΥΣ—–,,,, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΒΟΥΤΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ – ΓΥΦΤΟ – ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΧΑΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..
      ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ , ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ-ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΡΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚIΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ…

    Comments are closed.