ΠΟΙΟΣ “ΕΣΤΗΣΕ” ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ “ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ” ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ KAΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ

    Κοινοποίηση:

    Ήρθε κουνάμενο, το σιχαμένο παρελκόμενο, σαν κι αυτόν τον νταβατζή δικαστικό επιμελητή-τραμπούκο, που ήρθε πάλι έξω από το σπίτι μου, έσπασε την πόρτα, μπήκε μέσα κι απειλούσε τα παιδιά μου.

    Στα χέρια του, πάλι το κωλόχαρτο: Της Αλβανίδας Υπουργού Εθνικής Άμυνας που θίχτηκε επειδή γράψαμε σαν Ελεύθεροι Έλληνες. Και από πίσω ζητούσε λεφτά για να κλείσει η υπόθεση. Ακόμα δεν μάθατε τίποτα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΗΤΗ, που ήρθε σαν μπράβος της Μαφίας για να ζητήσει. Να απαιτήσει από τον Χίο. Βρήκε άνθρωπο.

    Μεγάλη Τετάρτη, ποιος “έστησε” αυτόν τον φουσκωτό, με το περίεργο μπουφάν του υποκόσμου για να έρθει να μας τρομοκρατήσει; “Τόσα, αλλιώς θα σε τελειώσω τώρα”. Και το χέρι στην τσέπη, ξαφνικά, απότομα, απειλητικά.

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Μεγάλης Πέμπτης. Ανοχή τέλος. Μέρες που η Τουρκία πολιορκεί την πατρίδα, ένας στημένος βρυκόλακας-εκβιαστής, μπουκάρει στα γραφεία μας. Και λοι μυστικές υπηρεσίες, απ έξω γελάνε. Σε ένα κράτος μπουρδέλο. Που κάθε μέρα ο εχθρός είναι στην πόρτα μας. και μας σκοτώνει.

    Δικαστές επίορκοι, αστυνομικοί που τα πιάνουν, υπουργοί που είναι ξένοι πράκτορες.

    Όσα ήδη βγαίνουν, θα κάνουν την Ελλάδα να παραμιλάει.

    Υπομονή λίγες ώρες.

    Σ.Χ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ , ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ , ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΛΥΤΟ

    2. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΕΦΑΝΕ! Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΟΛΗΣ ΑΓΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑ0ΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΘ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ!

    3. Θέλουμε και το όνομα του επιμελητή!

      Μη μασάς έχεις δύναμη και ενοχλεί!

    4. Μην μασάς Στέφανε είμαστε μαζί σου και είμαστε πολλοί , ασπίδα σου εμείς

    5. Ποια είναι η αλβανίδα υπουργός και τι σχέση έχει;;;;;;

    6. H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε oριo φασισμoυ!

    7. ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΨΟΦΑΓΕ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΙΝΑ??? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΙΓΔΩΣΕ Τ’ ΑΝΤΕΡΟ ΤΗΣ-ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΟ- ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ???? ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    8. Στεφανε ειμαστε μαζι σου. Η Παναγια να σε φυλαει. Εξω απο την Ελλαδα τα μασονικα καθαρματα που μας κυβερνουν.

    9. ΤΗΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ…ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ !!! ΣΟΥ ΕΛΑΧΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ…ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΥΤΟ . ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!

    Comments are closed.