ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! 12 ΑΤΟΜΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ

    Κοινοποίηση:
    00011

    Απίστευτη εικόνα!

    ώρα 09:33
    Λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρασύρθηκε από τα λασπόνερα! 12 άνθρωπο εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό! Πριν από λίγο η πυροσβεστική κατάφερε να τους απεγκλωβίσει.

    00000111
    0000
    εικόνα: SKAI TV

    Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί από τις 3:30 τα ξημερώματα συνολικά 160 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας, ενώ το μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε η νεροποντή που έπεσε περίπου στις 5:30 το πρωί. Η κινητοποίηση είναι πολύ μεγάλη, καθώς τα προβλήματα στην περιοχή είναι σημαντικά και οι άντρες της Πυροσβεστικής επιχειρούν έως αυτή την ώρα ώστε να απεγκλωβίσουν όσους παραμένουν μέσα στα σπίτια ή τα αυτοκίνητά τους και δεν μπορούν να βγουν.

    Όπως δήλωσε πάντως η εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη, κανενός πολίτη η ζωή δεν κινδύνεψε, αν και η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, εάν έχουν τη δυνατότητα να μην κινούνται προς την περιοχή των Μεγάρων για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

    Μάνδρα και Νέα Πέραμος καλύφθηκαν από την λάσπη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Αυτο το αθλοιο κρατος χρονια τωρα κανει τα στραβα ματια στις παρανομιες και στις αυθαιρεσιες πολιτων και μετα γισ να μαζεψει χρηματα τους καλει να νομιμοποιοισουν τα αυθαιρετα.Για τετοια καταντια μιλαμε. Οχι Καμποτζη και Μπαγκλαντες και μη χειροτερα! Ποιος τωρα απο τους μιζαδορους πολεοδομους και οχι μονο θα παει φυλακη για ολους αυτους τους θανατους και τις ζημιες; Κανεις!!!!!

    2. Ας μπαζωσουν ακομα κανενα ρεμα, ας κανουν ακομα κανενα χειμαρο ασφαλτοστρωμενο δρομο, ας χτισουν ακομα κανενα αυθερετο πανω στα ρεματα και μετα ολοι αυτοι μαζι με το υποκρητικο κρατος με τους διευθαρμενους υπαλληλους του, που ηταν τυφλοι και δεν εβλεπαν τοσα χρονια δηθεν, αυτες ολες τις πολεωδομικες αυθερεσιες, κλαινε τωρα γιατι πνηγικαν! Οχι Καμποτζη καιι Μπαγκλαντες και μη χειροτερα. Και οι πουλημενοι δημοσιογραφοι καποιων καναλιων δειχνουν και σχολιαζουν μονο τις ζημιες, χωρις να λενε κουβεντα για το τι εφτεξε. Μονο οΜανεσης ειπε κατι εχθες.

    3. ΣΥΡΙΖΑ και πάσης γελάδος.
      Θα μουγκρίσετε όλοι από ΣΥΡΙΖόπονο, πονάει όταν γκαμάει ο ΑΛΕΞΗΣ ο ΤΣΥΡΙΖΟγαμιόλης.
      ΤΣΥΡΙΖΑ γ@μά ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΕΞΗΣ ο γαμιόλης και ΠΑΝΟΣ ο μπουχέσας, γκαμάνε το σύμπαν.
      Έχετε να φάτε σκατί ακόμα ΣΥΡΙΖελληνες μακάκες.

    4. Τώρα χωρίς καμία δόση υπερβολης η σκοπιμοτητας….η Ελλάδα είναι αυτή η είναι εικόνες από την Καμποτζη.Ποιο πάτο δεν έχει.

      1. Και η Ελλάδα Καμπότζη είναι, αφού έχουν μπαζώσει τα πάντα, που θα πάει το νερό. Το νερό έχει μάθει να περνάει χρόνια από συγκεκριμένα μέρη, όταν εμείς οι μακάκες, το φράζουμε ή το βουλώνουμε, τότε θα σε μαμήσει με τον τρόπο του. Συν πως κάηκε η περιοχή πριν μερικούς μήνες, όλο το νερό κατέβηκε από τον Αγ. Σωτήρα. Σκέφτομαι στο Κανδήλι τι θα γίνεται…..
        Επίσης έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία, ο Κηφισός να καλύπτεται από την ΠΑΘΕ, το ίδιο ο Ιλισός από την Αρδηττού στην Συγγρού.

      2. Έλα να κράξουμε άλλο λίγο από το πληκτρολόγιο να τους κάνουμε τη μούρη κρέας..

    Comments are closed.