ΠΑΓΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ! ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΙΝΙΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    τττεεε

    Την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού μας ύμνου οι

    Ευέλπιδες που ήταν παραταγμένοι άρχισαν να τραγουδούν τον Εθνικό μας ύμνο!
    Εύγε τους!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Δεν έπρεπε να τον φέρουν στην Ελλάδα δεν είναι άξιος να πατάει τα Ελληνικά χώματα ουστ βρωμοτουρκε.

    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ…….ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ

    3. Nα θυμαστε κατι τωρα ο και καλα σουλτανος θα εχει σε λιγο καιρο την καταλιξη οπως santam-cantaffi κ αλλους τετοιους απλιστους κ αμυαλους που παει ο καραμητρος ρεεεεεεε.

    4. Περπατάει σαν βαρύ πεπόνι για να μας πει σας στα Αρχιδια.μου…στον Άγνωστο στρατιώτη με το ζόρι έκατσε…αλλά αυτός ο άγνωστος σας γαμήσε….

    5. ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ. ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ

    6. Υπαρχει κυβερνηση;;;; υπαρχει πρωθηπουργος;;;; ποιος ειναι;;; σε μια ξεπουλημενη χωρα που αλλοι κανουν κουμαντο. Οι εδω με τα βρακια στο χερι απλα να χα με να λεγαμε.

    7. ΣΕΡΝΩΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ

    8. τι σαπατελο ειν αυτος ο ερντογαν περπαταει με κατι τσαλαποδαρα σαν ξεκωλιασμενος

    9. ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ

    10. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΟΣΜΟΟΟΥ……………………….

    11. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ερντογαν και δεν θα έπρεπε να έχει ούτε ο Στέφανος ούτε οι Έλληνες. Φαντάζομαι δεν σας αρέσει γιατί τα αρπάζετε απο κάποιες άλλες χώρες να κάνετε μαύρη προπαγάνδα. έγιναν όλοι οι Έλληνες της αρπαχτής όπως είναι και οι πολιτικοί σας άρα μην κάνετε παράπονα για ότι τραβάτε μόνοι σας το επιλέξατε. έτσι μία ζωή θα είσαστε στην ζητιανιά ποτέ περήφανοι μόνο στην φαντασία σας. Για όνειρα δεν το συζητάω κανένας νέος σήμερα δεν κάνει όνειρα για κάτι κάνει σχέδια πως θα κάψει την Αθήνα και πως θα κατασκευάσει μπομπες. περιμένετε τον Μητσοτάκη να σας σώσει ; κούνια που σας κούναγε ο Μητσοτάκης θα κάνει ότι έκανε και ο ΤΣΙΠΡΑΣ γιατί να αλλάξει κάτι το οποίο τον βολεύει; έχει κάνει και την μπάζα του όπως είδατε με την σύζυγο του τα έχει τα λεφτά στο εξωτερικό δεν εχει ανάγκη αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί οι 100χιλιάδες που τον στηρίζουν πραγματικά πρέπει να είναι κάτι γερόντια απο τον Κώστα Μητσοτάκη που δεν έχουν πεθάνει ακόμα τα κομματόσκυλα με άλλα λόγια. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν υπάρχει.

    12. Εφοσον λοιπον θεωρει τουρκους τους θρακες να τους ναυλωσει αεροπλανα να τους παρει στην τουρκια και να μην μας τα πρηζει !!!!!!

    13. ..ετσι τραγουδαγε και ο αποστολακης τοσο στη σνδ οσο και στη μυκ,προσκυνησε ομως (μεχρι και οι γερμανοι του δωσανε το μεγαλοσταυρο για την παραλαβη των υποβρυχιων).Ολοι προσκυνανε και οσφυοκαμπτουν οταν οι απο πανω σου λιγοστευουν.Ειναι τοσο εξαιρετικα στεγανο το διεφθαρμενο καθεστως της στρατιωτικης εξελιξης,που ο θεμελιωτης του ο παπανδρεας δε το πιστευει απο τον ταφο του

    14. Οι μουτσούνες τους μοιάζουν σαν να ειναι παΤΕΡΑΣ και γιος.

    15. ΔΕΝ ΞΙΝΙΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΧΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΛΑΠΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. DREAM ON ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΙΣΩΣ.

      1. …έληξε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!

    Comments are closed.