ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλοοο

    Η εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας imerazante.gr. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και στη συνέχεια οι συλληφθέντες επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Τρίτης, όταν θα απολογηθούν ενώπιον ανακριτή.

    aeisaggeleas-fonos-lagana-14-web aeisaggeleas-fonos-lagana-16-web aeisaggeleas-fonos-lagana-17-web

    zakynthos.9.7.708

    Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου, ο δικηγόρος του 34χρονου Ελληνα που έχει συλληφθεί δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι συντετριμμένος και παρότι αποδέχθηκε την εμπλοκή του στον μοιραίο ξυλοδαρμό του 22χρονου Αμερικανού, υποστηρίζει ότι δεν προκάλεσε εκείνος τα χτυπήματα που έβαλαν τέλος στη ζωή του.

    «Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής», δήλωσε ο δικηγόρος.

    1 2 εξωφυλλο

    Ολα έγιναν για μία selfie

    Συγκλονίζει μία εκδοχή του εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία, ο άτυχος Αμερικανός δέχθηκε τα δολοφονικά χτυπήματα εξαιτίας μίας selfie.

    Βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ στο οποίο διασκέδαζε ο 22χρονος, δείχνει- σύμφωνα με αυτή την εκδοχή- ότι έβγαλε με την παρέα του μία selfie με σερβιτόρα. Κάτι που εξόργισε έναν από τους «μπράβους», ο οποίος πλησίασε με απειλητική διάθεση τους Αμερικανούς και υπήρξε το πρώτο επεισόδιο. Στη συνέχεια ο 22χρονος έφυγε τρέχοντας από το μαγαζί, αλλά τον πρόλαβαν και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

    Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του επέφεραν εγκεφαλική αιμορραγία και δεν πρόλαβε να αντισταθεί. «Το θύμα έφερε πολλαπλές κακώσεις στην περιοχή της κεφαλής, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο τριχωτό και ο θάνατος επήλθε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων μετά από πλήξη με θλων όργανο. Θλων όργανο μπορεί να είναι η γροθιά, το πόδι που μπορεί να κλωτσήσει. Φαίνεται πως έχει προκληθεί κυρίως από χέρι ή από πόδι. Εσωτερικά, η βιαιότητα της πράξης ήτα τέτοιου μεγέθους που προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία η οποία απέβη θανατηφόρος», ανέφερε μιλώντας στον Alpha η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα τονίζοντας ότι το θύμα θα μπορούσε να έχει χτυπηθεί και από περισσότερα του ενός, των δύο ή των τριών ατόμων.

    Άφαντη η Υπουργός Τουρισμού;

    kountoura

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Εδώ μέσα οι περισσότεροι είστε άρρωστοι, ρατσιστές, φασισταριά και ψυχάκηδες. Κωλόσποροι αίλληναις .. Εύχομαι σε αυτή την θέση να μην βρεθεί ποτέ το παιδί, ο αδελφός ή ο φίλος σας. Μάθαμε τώρα στα μαγαζιά να έχουμε μπράβους, που παίρνουν αναβολικά για να φτιάξουν τις φούσκες τους και τους βαράνε στο μυαλό. Το ίδιο έγινε και στην Μύκονο που σκότωσε ο μπράβος κουραδόμαγκας τον 20χρονο Ντουσόν. Αυτός όμως δεν ήταν μαύρος, Μια χαρά λευκός ήταν ζώα. Βγάλτε τον σκασμό λοιπόν σαπάκια!

    2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΟΥΛΑ
      …ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΦΥΤΟ.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.

    3. Η Κουντουρά, ήταν καλή όσο έκανε βίζιτες σε Παρίσι και Μιλάνο.

    4. Και κλαμα τα αριστερα τσουτσεκια κλαμααααααααααααααα για τον σκυλλαραπα κλαααααμαααααααααααα.

      Που ηταν ολοι αυτοι οι ευαισθητοι ψευτοανθρωπιστες στην περιπτωση της Μυρτω?

      Απαντηση- εκαναν διαδηλωσεις εξω απο τα δικαστηρια ωστε ο βιαστης φονιας λαθροπιθηκος να εχει μια“ δικαιη αντιμετωπιση“ καπως ετσι το λεγανε.

      Ρε καλα να παθει ο πιθηκος.
      Μακαρι να παθουν το ιδιο και ολοι οι λαθροεραστες σας που κουβαλησατε για να πηδανε τη σουφρα και τη μανα σας.Τα ιδια και χειροτερα να παθετε και εσεις.

    5. Χειρότερα τομάρια απο τους Σέρβους δεν υπάρχουν
      Και τους θεωρούμε και αδέλφια μας
      Να βράσω και την ορθοδοξία μας
      Αποκεφαλισμός στους δράστες
      Τωρα
      Σημερα

    6. ειστε για ψυχιατρο οποιοι δικαιολογουν τατοιο φονο απο φασιστοειδη σερβους

      1. Οι Σερβοι ειναι αδερφια μας…εσυ εισαι για τον πουτσο.

    7. Να απαγορευθεί η είσοδος Σέρβων στην Ελλαδα!

    8. Σιγά ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο,διεθνώς ρεζίλι,στο τέλος θα μας πείτε να του φτιάξουμε και κάνα άγαλμα.Δεν λέω πως έπρεπε να πεθάνει αλλά μία έκφραση λέει,όποιος παίζει ηλίθια παιχνίδια κερδίζει και ηλίθια δώρα.Άμα πάω εγώ σε μία παρέα μεθυσμένων να κάνω τον κουραδόμαγκα και μετά με στείλουν στο νοσοκομείο,ποιος θα φταίει άραγε?Προς τι όλος αυτός ο πόνος και ο καημός,επειδή ήταν μαύρος?Στενοχωρήθηκαν οι τασίες και οι κίναιδοι που τους φάγανε τον υποψήφιο εραστή?Για την μυρτώ λιγότερος ντόρος είχε γίνει ή για τον άνθρωπο που τον φάγανε για μία κάμερα,αυτοί δεν είχαν το κατάλληλο χρώμα μάλλον.

        1. Άπλυτε είσαι βρωμιάρης και προδότης.

    9. ενοειτε παγκοσμιο ρεζιλικι της σερβιας????
      γιατι αποτι ξερουμε καμια 10αρια σερβοι τον φαγανε…..

    10. Κανείς δεν είπε ότι αδικαιολόγητα του επετέθησαν, αλλά όχι και να τον σκοτώσουν!!! Ας τον παρέδιδαν στην αστυνομία και οι αστυνομικοί ας έκαναν ότι τους φωτίσει ο Θεός, σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείτε ο φόνος. Βέβαια κάτι πρέπει να γίνει και με τους μπράβους που επειδή έχουν να κάνουν με μεθυσμένους και νταήδες βρίσκουν την ευκαιρία και βγάζουν το άχτι τους. Πάντως σωστά επισημαίνει φίλος παραπάνω ότι και οι Σέρβοι τουρίστες ήταν και σίγουρα λιγώτερο ανεκτικοί από τους Έλληνες σε τέτοιες προκλήσεις, αλλά πρέπει να υπάρχει και αυτοσυγκράτηση και κυρίως ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, που κατά κανόνα είναι άφαντη (μια και υπάρχουν οι μπράβοι).

    11. Τπτ η υπόθεση θα διαλυθεί στον αέρα αν έχουν καλό δικηγόρο είναι σχεδόν αδύνατον να αποδείξεις ποιος από τους 8 τον σκότωσε.

      1. ολοι μεσα θα πανε, ετσι γινεται παντα φιλε

    12. Καλά τι μας περνάτε για τπτ κουμουνια του Συριζα για να χάψουμε πως τον τσάκισαν 8 άτομα για μια φωτογραφία;

    13. παντου σε ολο τον κοσμο ΔΥΣΤΥΧΩΣ συμβαινουν αυτα ….το αιμα στους νεους βραζει και με την συνεργεια του αλκοολ δεν ειναι δυσκολο να γινει το κακο κριμα για το παιδι ,συλλυπητητρια στους οικειους του , αλλα και οι αμυαλοι φονιαδες κατεστρεψαν και την δικη τους ζωη χωρις καμμια ουσιαστικη αιτια.

    14. ΚΑΚΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ! ! ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΡ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ; ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ,ΔΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ! ! ! ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΑΔΕΛΦΙΑ,ΔΙΑΚΡΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ! ! ! ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ! ! ! ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ; ΑΛΛΟ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΩ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΕΣ ΖΩΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ! ! ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ! ! !

      1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!
        (ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ)

    15. Στη αρχή έλεγαν ότι έβγαλε μαχαίρι ο αράπης.. και μετά τις έφαγε με το παραπάνω. τώρα τον έκαναν θύμα.

    16. Ο μαύρος είχε την τακτική που έφερε από την χώρα που τον φιλοξενεί το χτύπα και τρέχα, σε άλλες περιπτώσεις πολλοί θα έλεγαν γιατί πήγε στο τραπέζι των άλλων και χτύπησε με γροθιά; και μετά η βρωμόκοτα το έβαλε στα πόδια, μα στην προκειμένη περίπτωση ασχολούμαστε με το θάνατό του.. Κρίμα για τα παιδιά που μπαίνουν φυλακή γιατί από την αραπολαγνεία που μας διακατέχει θα φάνε πολλά χρόνια.

    17. ελεος μας τα κανατε τσουρεκια με τον αφρικανο. στα γκετο της αμερικης λευκος ουτε με τανκ δεν μπαινει και ερχονται στην ευρωπη οι αφροαμερικανοι και πουλανε και τσαμπουκα.

      1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΝ!!!! ΓΙΝΑΜΕ “ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ” ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ??? ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΞΕΝΟΣ ΜΕΘΟΚΟΠΑΕΙ, ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ, ΑΛΗΤΟΠΗΔΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ!!! ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΛΑΓΑΝΑΣ, Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ” ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝ ΜΠΟΜΠΕΣ 1+1 ΔΩΡΟ???!!!

    18. Ρεζίλι έγιναν οι αμερικανοί που στέλνουν τουρίστες ζώα στη χώρα μας για να προκαλούν, να χτυπούν, να τα σπάνε, να βρίζουν και να προκαλούν επεισόδια νομίζοντας πως επειδή είναι αμερικάνοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Αμέρικαν μπαρ μας θέλετε;

    19. Βλέποντας την φωτογραφία με την λευκή δίπλα του λέω καλά του κάναν του αράπακλα.
      Να κάνουν το ίδιο και σε αυτή την πουτάνα των αράπιδων.
      Γαμώτο, γιατί έχασαν τον πόλεμο οι νότιοι….
      Όσο για την Ελλάδα που έγινε ρεζίλι σιγά τα αυγά. Ρεζίλι γίνεται κάθε μέρα με την πολιτική των αριστερών φασιστοειδών και την αριστερή ρεζίλι κυβέρνηση των ανώμαλων ετεροφοβικών.
      Οι λαθρό περνάν καλά και οι Έλληνες τα γκαρσόνια των αράπιδων.

    20. ο νεγρος εφταιγε . Ειχε μεθυσει , χουφτωνε γυναικες , πεταξε μπουκαλι στην παρεα των σερβων χτυπωντας τον εναν στο κεφαλι και αποκαλωντας τους ρατσιστες , χτυπησε πρωτος τον μπραβο του μαγαζόυ , τον εφτυσε κι ολας και βαση μαρτυρα αμερικανο ειπε οτι θα γυρνουσε να τους σκοτωσει ολους. Α και οι σερβοι ηταν τουριστες .

      1. Και δεν τους σκότωνε καλύτερα;Οι Σέρβοι είναι η χειρότερη κωλοφάρα που υπάρχει.

    21. Να μην έριχνε πρώτος μπουνιά στον πορτιέρης να μην γινόταν αυτό τα θελε και τα πάθε αν δεν κρατάν τα χέρια σου δεν πλάκωνεσε στο ξύλο

    22. Ελεος πλεον με τους φιλοζωους …αν πεθαινε ανθρωπος δεν θα τους ενοιαζε….

    23. Βγαζουν αφρους οι αριστεροπουστες για την μαιμου. Αν ηταν Ελληνας θα ελεγαν καλα να παθει.

    Comments are closed.