ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΠΟΤΑΜΟΣ! Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ “ΣΠΑΕΙ” ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ, ΜΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ! ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ! – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ Χ.Α ΟΥΤΕ Ν.Δ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mixaloliakos-mixos

    Μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Νίκος Μίχος (πρώην βουλευτής της Χ.Α) τόνισε στο “Εκρηκτικό” δελτίο και στον Αντώνη Μυλωνάκη τα εξής:

    ” Για μένα έπρεπε να φύγω από την Χρυσή Αυγή. Ήταν πάνω απ όλα θέμα αξιοπρέπειας. Υπήρξε μια εσωτερική αλλαγή για το πως θα προχωρήσει το κόμμα, δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, βγήκα έκανα τη δήλωσή μου, έδωσα την παραίτησή μου στο πρόεδρο της Βουλής και σηκώθηκα και έφυγα. Αλλιώς είχαμε ξεκινήσει και τον τελευταίο καιρό είχαν αλλάξει πολλά πράγματα.

    Ξεκινήσαμε τότε στην αρχή με την πίστη μας, με την καλή μας την καρδιά, με αγωνιστικότητα, με τα λάθη μας, γιατί όταν δεν είσαι και από πολιτική οικογένεια, το πιο εύκολο είναι να κάνεις λάθος και μάλιστα όταν μπαίνεις σε ένα χώρο που δεν έχεις ξαναμπεί, που είναι πρωτόγνωρος για μένα και για όλους τους υπόλοιπους. Γι αυτό και κάναμε και κάποια λάθη τα οποία τα χιλιοχρεωθήκαμε.

    Η δίκη τρέχει και μας έχει τσακίσει ψυχολογικά και μενα και τους άλλους συγκατηγορούμενούς μου, γιατί οι διώξεις ξεκίνησαν από το ’13 και είναι ένα πράγμα που συνεχίζεται.  Όταν είσαι κατηγορούμενος και από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει τίποτα και σε έχουν φορτώσει με ένα βάρος που είναι ασήκωτο τότε…”

    Και συνέχισε:

    ” Είμαι Έλληνας όσο δεν πάει και είμαι περήφανος γι αυτό. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που έχει αφήσει ιστορία από τα τέλη του 17ου αιώνα μέχρι σήμερα στους πολέμους. Έχουν πολεμήσει για την πατρίδα μας και τίποτα παραπάνω. Είμαι Έλληνας Εθνικιστής. Για τον Εθνικισμό με τον κ.Μιχαλολιάκο είχαμε συζητήσει άπειρες φορές. Για ναζισμό και εθνικοσοσιαλισμό δεν είχαμε πει τίποτα. Βρισκόμουν στη Χρυσή Αυγή πάνω από τριάντα χρόνια. Από μικρό παιδί.

    Θεωρώ ότι κάποια από τα βασικά λάθη γίνανε στην αρχή μέσα στο Κοινοβούλιο, έναν χώρο που δεν τον ξέραμε, ενώ άλλοι τον ξέρουνε χρόνια και ξέρουν πως να σε βγάλουν εκτός ορίων.

    Δεν υπήρξαν ποτέ τάγματα εφόδου στην Χρυσή Αυγή. Τάγματα εφόδου έχει η Αριστερά. Επειδή αρέσει σε κάποιους να φοράνε τα ρούχα της παραλλαγής, ή ομοιόμορφα ρούχα δεν είναι τάγμα εφόδου. Υπήρχε απλώς κάποια πειθαρχία ως προς την ομάδα που υφίσταται εκείνη τη στιγμή για να κάνει μια δουλειά δράσης, όπως για παράδειγμα να μοιράσει εφημερίδες.

    Δεν θέλω να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Δεν έχω κάνει κάτι.

    Έφυγα γιατί θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου για κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να βάλουν δίπλα μου εδώ και ένα μιση χρόνο και δεν είχαν καλή ιστορία πίσω τους. Δεν είχαν καλό όνομα. Δεν είχαν κάνει φόνο αλλά μπορεί να είχαν κάνει κάτι χειρότερο. Για παράδειγμα παράνομες ελληνοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να πω ούτε ονόματα ούτε τίποτα. Για κάποιους έχει ακουστεί. Δεν το λέω έτσι. Δεν συμφωνούσα να μπούνε μέσα στο κόμμα. Και όχι μόνο στην Εύβοια. Γενικά σε όλη την Ελλάδα.

    Δεν έδωσα χρήματα τους τελευταίους 8 μήνες στη Χρυσή Αυγή. Γιατί να δώσω; Όταν έχεις συγκεκριμένους ανθρώπους από την ηγεσία που σου σκάβουν το λάκκο από μέσα γιατί να το κάνω;

    Δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία αλλά έχω κάνει μεγάλους αγώνες στο συγκεκριμένο χώρο σε όλη την Ελλάδα και έχω μια ιστορία πίσω μου. Ήταν δυο τρεις άνθρωποι που μου έσκαβαν το λάκκο μέσα από το κίνημα και δεν ήταν περιφερειακά στελέχη. Δεν με ενδιαφέρει να πω ονόματα. Εχω φύγει από κει.

    Σήμερα η Χρυσή Αυγή ακολουθεί τα χνάρια των άλλων κομμάτων. Είναι δικό τους θέμα. Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Οι πράξεις θα δείξουν από εκεί και πέρα.

    Κάποιοι από τη Μεσογείων είπαν ότι τα πήρα από τη ΝΔ, ότι πήρα καλό παραδάκι, είχαν μιλήσει και είχαν πείσει τον κόσμο, κυρίως στην Εύβοια που εκλέγομαι, ότι εγώ είχα κάνει συμφωνία για 1 εκατομμύριο…

    Και το δεύτερο που ακούστηκε ήταν ότι έκανα συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το που γίνει κυβέρνηση να πάρω και υφυπουργείο. Άλλη έννοια δεν είχε ο Μητσοτάκης κάθε μέρα που ξύπναγε, είχε την δική μου την έννοια για να μου δώσει εμένα υφυπουργείο. Λοιπόν όλα αυτά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. Δεν μπορεί να πει κανένας ότι ο Νίκος Μίχος τα πήρε από πουθενά.

    Γίνανε προτάσεις από επιχειρηματίες προκειμένου να μπω μπροστά για ένα νέο κόμμα αλλά το δέχτηκα. Θα συνεχίσω τον αγώνα στον νομό μου, δεν θα τα παρατήσω. Την έδρα δεν θα την παρατήσω γιατί γι αυτή την έδρα μου βάλανε χειροπέδες. Γι αυτή την έδρα διώκομαι αυτή τη στιγμή.  Είχαμε πει να την παραδώσουμε κάτω από άλλες συνθήκες. Όχι με χειροπέδες και όταν δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Εχω κάνει αγώνα γι αυτή την έδρα. Τη Χρυσή Αυγή στην Εύβοια εγώ την πήγα. Εγώ ήμουνα δακτυλοδεικτούμενος από μικρό παιδί που λέγανε το μικρό φασιστάκι περνάει. Δεν μπορεί να μου πει κανένας γιατί δεν παρέδωσα την έδρα.  Έχω κάνει τόσο αγώνα. Με προσωπικά μου λεφτά κάναμε τις δράσεις στη Βοιωτία , τις διανομές τροφίμων κτλ.

    Αν γίνουν κάποιες κινήσεις καλές μπορεί να υπάρξει κίνηση στον πατριωτικό χώρο. Μπορεί να αναδειχτεί ο πατριωτικός χώρος. Είναι μεγάλο το κομμάτι (ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) που δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν. Είναι ένα μεγάλο ποσοστό από ανθρώπους που δεν θέλουν να ξαναγυρίσουν στη ΝΔ με τίποτα και με ανθρώπους που δεν θέλουν να πάνε και στη Χρυσή Αυγή. Είναι πάρα πολύ μεγάλο αυτό το ποσοστό. Και αυτό το είδα πολύ καλά από την ώρα που ανεξαρτητοποιήθηκα.

    Ο κύριος Καρατζαφέρης είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε πρώτος τον πατριωτικό χώρο μέσα στο κοινοβούλιο.

    Στον Μιχαλολιάκο δεν θέλω να πω τίποτα. Καμία συμβουλή δεν έχω να δώσω. Είναι έξυπνος άνθρωπος. Εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση ούτε με τον χώρο της Χρυσής Αυγής ούτε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.”

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ξυπνάτε ρε βόδια! Αν και είμαι από την ίδια πόλη με αυτόν τον χαφιέ (Μίχος) ωστόσο, δεν τον χωνεύω καθόλου. Τα έχει πάρει χοντρά για να βγαίνει και να βρίζει ο γελοίος τη Χρυσή Αυγή! Κάθεστε τώρα, σοβαροί άνθρωποι, και ασχολείστε με αυτό το γελοίο υποκείμενο, που το έχουν δασκαλέψει να κατηγορεί τη Χρυσή Αυγή (με το ανάλογο αντίτιμο βεβαίως – βεβαίως…). Η ουσία είναι η εξής: Να συσπειρωθούμε γύρω από τη Χρυσή Αυγή όλοι μας και να την ψηφίσουμε, όταν γίνουν εκλογές, (όπως έκανα και θα ξανά κάνω προσωπικά) και να στείλουμε ένα μάθημα στους προδότες του ‘δημοκρατικού τόξου’. Όσον αφορά εσάς τα σκύβαλα που βρίζετε τη Χρυσή Αυγή, τι έχετε να πείτε ρε κατσαπλιάδες, όσον αφορά τη δήλωση του Μιχαλολιάκου, δηλαδή το ποσό (ένα εκατομμύριο) που παρακρατείται από την επιχορήγηση του κόμματος (την οποία παίρνουν και τα υπόλοιπα ‘κόμματα’), να δοθεί στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και της Νέας Περάμου? Απαντήστε ρε ξεφτιλισμένοι…

    2. Ὁποιος ἀνακατεύεται μὲ τὰ πίττουρα τὸν τρῶν’ οἱ κότες.
      Ἐν πάσει περιπτώσει καὶ ποὺ ἤσουν ἐκεὶ τὶ ἔκανες; Ὅ,τι κάνουν καὶ οἱ ἄλλοι:Τίποτα. Ἁπλῶς θορυβοῦν μὲ τὴν πολιτικήν τους ἀνυπαρξίαν! Κεὶ εἰς τὸ ἐξῆς τὶ θὰ κάμης; πάλι τίποτα!

    3. Τα ναζιστικα γουρούνια είναι παμφαγα,τρώγονται και μεταξύ τους!!!
      Καλό φαγοπότι θα δούμε,πάρτε παιδιά ποπ κορν!!!

    4. Μίχο οι άντρες μιλάνε με ονόματα!
      Δυστυχώς κρίμα τα μπράτσα σού!
      Οι μόνοι που σε στηρίζουν είναι η τραγουδίστρια με τα μαγκάλια βυζα η Τζένη Βεργή που έκανε βίζιτες σπιτισου!
      Και η παλαβή που σου ήρθε από την Ελευσίνα βίζιτα και σου έβγαλε μαχαίρι στο πήδημα!
      Καλά έκανες κ έφυγες….
      Και οι μομφές για τον Λάμπρο άλλου..
      Ήταν ο μόνος που δεν υπάκουσε τον Δένδια να πει ψέματα..
      Ίσα ίσα σε κάλυψε σε πολλά όταν έψαχναν στην Εύβοια καταθέσεις για τα νταβατζηλικια που πήγαν να σε χρεώσουν!

    5. Οταν απεχώρησε κατι ψέλλιζε πως αυτός πάει τελείωσε η πολιτική του καρριερα , μετά ειδε φως και ειπε να γινει Βελόπουλομνημό,απεχώρησε η τον αδειασαν και απο εκεί ,πολλα λόγια πολυ μπλά μπλά στο αρτ , θύμιζε βουλευτή συνταγματικού τόξου δεν τους θέλω τέτοιους ,καλως απεχώρησε απο τη Χ.Α. δεν της ταιριαζουν μεταλλαγμένοι

    6. ΟΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΣΦΟΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!
      Ο ΜΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΟΥ ΤΟΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7. Όλα για το χρήμα στην χα…κουφάλες ξεπουλήσατε τον πατριωτικό χώρο

    8. κριμα και ντροπη στον Μιχο……..ξευτιλας

    9. Χρυση αυγη και κοπριες στις φραουλες…!!!αντε ρε γκασμαδες πιο 12% ουτε3% δεν θα παρει σαν το κκε το κομα του χαφιε…

    10. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΜΙΧΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;; ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΟ ….ΟΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ….. ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΙΝΙΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΑΡΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ….. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 Η ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ …Π.Χ . Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΟΛΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΧΑΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ….. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ 7000 ΚΑΙ

    11. Μιχο, ο καρατζαφερης δεν ανεδειξε αλλα εθαψε τον πατριωτικο χωρο στην κυβερνηση του τραπεζουπαλληλου

      Παπαδημου.
      Μιχο ,θα σε περιφερουν σα σκυλακι στα καναλια τους μεχρι να σου ριξουν φολα.
      Κακομοιρε εφιαλτη,

    12. Ποσα πηρες ρε μιχο απτον Κουλη,εχει πολλα λεφτα η Miezens του κουλη.

    13. Πονάει που η χ.α. ειναι τρίτο κομμα,ρε μίχο αυτά που λές είναι ενυπόγραφα!:

    14. επειδη διαβαζω τα σχολεια απο πικροχολους,θα σας πω τα εξης..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 12% ΑΠΟ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…
      οσο για τον μπαρμπαμιχο αυτος νομιζει οτι οπου παει θα το ψηφισουν..ετσι νομιζει…οσοι φευγουν απ τη χρυση αυγη αρων- αρων τους τρωει η μαρμαγκα…η μεγαλη πλακα με την τραβεστι κεντροαριστερα…μολις γινουν εκλογες και παρουν τ@ρχιδι@ μου, τα κλαματα και οι χρυσαυγειαδες θα πανε βροχη στα μμε..ερε γλεντια…
      υποψιν, ο καρατζαφερης μαζευει ολα τ αποκαήδια στο κομμα καινομιζει οτι θα παρει ψηφους…κλαιω…χαχαχαχαχα!>!!!!!

    15. Δεν γλιτώνει ο μαφιοζάκος, ήδη ο “γιατρός” που τους πάσαρε το δικαίωμα να σκοτώνουν ουσιαστικά καταδικάστηκε.

    16. πεστα Μιχο μπας και ξυπνησουν , ο Μιχαλολιακος και η συμμορια του καταστρεφουν τον χωρο μας.

    17. Ας του αναγνωριστεί σαν ελαφρυντικό ότι αποκάλυψε το ρόλο και τις μεθόδους τις παρακρατικής συμμορίας

    18. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΠΕ;;ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ.Ο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΠΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΗΛΙΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ.ΑΝΤΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    19. Πεστα ρε Μίχο βγαλτους τα άπλυτα στην φορα!!!

    20. Νίκο απλά θα σε περιφέρουνε κάποια δευτερότριτα ΜΜΕ από παράθυρο σε παράθυρο και από
      μικρόφωνο σε μικρόφωνο όσο πουλάς.
      Μετά θα σε πετάξουν στα μπάζα όπως κάνουν με όλους.

    Comments are closed.