“ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ”, ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΑΛΛΑ Ο ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ… ΒΙΝΤΕΟ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    Κοινοποίηση:
    lathraioi-dolofonia

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Αφού το διαφορετικό είναι πλούτος στείλε τα παιδιά σου σε παιδικό με διαφορετικά παιδιά. Μείνε σε γειτονιά με διαφορετικούυς ανθρώπους και οχι στον Διόνυσο, πλήρωσε τα νοσήλια των λαθρο, πλήρωσε το φαγητό τους. Όλα αυτά τα κάνουμε εμείς ενώ δεν θέλουμε , αντίθετα οι υπέρμαχοι μένουν σε άλλες συνοικίες , δεν δίνουν ευρώ για τους λαθρο κλπ.
      Να δούμε ποιός θα τους ψηφίσει εκεί παίζονται όλα. Αν και θα κάνουν νοθεία.

    2. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΩΝ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    3. Οι προδότες κι οι παλιάνθρωποι είναι πια γνωστοί. Εκλογές έρχονται, ψηφίστε ανάλογα.
      Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

    4. Ο τυπος ειναι μεγαλο Καθυστέρι ή απλα Δωσίλογος…μπορει και τα 2 βεβαια 🙂

    5. Εμείς αλήτη Τσίπρα έχουμε μάθει να ζούμε με τα λίγα και όχι μέσα στον πλούτο.Πάρε λοιπόν αυτόν τον….”πλούτο” στον Διόνυσο και ζήσε εσύ μαζί του,που έχεις μάθει στα πολλά!!Ααα και μην ξεχάσεις με τον συγκεκριμένο πλούτο να πληρώσεις και το μηνιάτικο στο ιδιωτικό σχολείο που στέλνεις το παιδί σου!Γιατί σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο ρε τραχανοπλαγιά;Για να μην συναναστρέφετε το τσοχλάνι σου με τον…διαφορετικό πλούτο;Πόσα κιλά δυναμίτη πρέπει να σου βάλουμε στον κ..λο τελικά για να ησυχάσουμε από ΄σένα και τις μ…….ίες που λές!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

    6. ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΡΘΑΝΕ .
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.-

    7. ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΤΩΝ ΒΡΗΚΑΝΕ , ΠΑΝΤΟΣ ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ,ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΓΑ@*&%Ν ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ. ΟΜΩΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕ

    8. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΝ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ…ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    9. ΠΟΙΟ ΜΟΥΝΟΠ@ΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ,ΠΟΙΑ Μ.Κ.Ο. ΑΡΜΕΓΕΙ???

    10. ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΕ 1 ΕΞΑΜΗΝΟ???

    11. – ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ & ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..
      – ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ..
      – ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ.. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ..ΟΚ..
      – ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΚΑΘΙΚΙΑ) ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.. ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.

      1. Tι λες βρε παπαρα, στο γουδι θα πανε οι ναζι.
        Οξω προδοτες απο τη χωρα!

    12. να δω οταν μπουνε μεσα στο σπιτι του τσιπρα οι ισλαμιστες με τα χατζαρια…αρε τσιπρα ξερουμε οτι αγαπας τους μεταναστες για να δουλευουν με φτυνα χερια οι φιλοι σου οι εργοστασιαρχες.ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ Α.Ε σου λεει κατι τσιπρα?

    13. ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ.ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!

    Comments are closed.