ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: OTAN O ΣΤ. ΧΙΟΣ “MΠΟΥΚΑΡΕ” ΣΤΟΝ “ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΕΝΤΑ” ΝΙΚΟ ΜΙΧΟ Κ’ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ “ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ”: «ΕΧΩ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ», ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ, ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΑ’ ΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MIXOS-NIKOS3

    Μια συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, είχε δώσει ” ο συναγωνιστής και βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μίχος. Ο συναγωνιστής βρίσκεται ως γνωστόν υπό κατ’ οίκον περιορισμό, αναμένοντας την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου η οποία θα κρίνει την τύχη του, μετά την διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτριών εις ότι αφορά την προφυλάκισή του. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό δίχως αστυνομική φύλαξη, παρά το γεγονός ότι αποτελεί στόχο των αριστερών τρομοκρατών, όπως τούτο έχει κοινοποιηθεί και στις τελευταίες τους προκηρύξεις”, ανέφερε τότε η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

    Την Τρίτη το πρωί, ο Νίκος Μίχος, ανεξαρτητοποιήθηκε με κατά μέτωπον επίθεση στην ηγεσία του κόμματος. Εκείνη όμως η συνέντευξη, εξακολουθεί για πολλούς λόγους, να έχει ενδιαφέρον. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ρε τρολάκια ασχοληθείτε με τους προδότες που γλύφεται και αφήστε την χ.α..Η χ.α. συνεχίζει και ανεβαίνει περνώντας μέσα από συμπληγάδες.Μέσα από δυσκολίες που ούτε στον χειρότερο εφιάλτη σας δεν έχετε δει.Κόντρα στο παγκόσμιο εβραιοσιωνιστικό σύστημα,κόντρα στο εγχώριο προδοτικό σύστημα και κυρίως κόντρα στους πουλημένους ρουφιάνους του “χώρου” που με την πρώτη δύσκολη αλλοτριώθηκαν από το σύστημα ή έθεσαν την μίζερη ύπαρξη τους στο περιθώριο!

    2. O,τι και να λετε φερεφωνα του καθεστωτος,μονη ελπιδα για την λεηλατημενη απο τα αφεντικα σας Πατριδα μου,ειναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    3. ρε ΝεόΔουλοι του σόϊμπλα κι επειδή ο μίχος την έκανε απ΄το μαντρί, εμείς θα πάμε να ψηφίσουμε το κριάρι κούλη με το χρυσό βλέμα;;;;

    4. Δεν χάνει την έδρα Όπως και τα 8 χιλιάρικα άπαξ προδότης πάντα προδότης

    5. ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ , ΕΦΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α. , ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ , ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΓΕΣΙΑΣ Η ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΤΟΥΣ “ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Χ.Α.

    6. Τωρα ανακαλύψατε ότι οι νεοναζηδες είναι μονο λογια?

    7. Ο Μίχος, ο Λαγός και ο Κασιδιάρης είναι λεβέντες παλικάρια. Τα εσωτερικά της ΧΑ θα τα λύση μόνη της και τα μέλη της. Οποίος διαφωνεί σεβαστεί η άποψη του και αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Κάποιοι τσανακογλυφτες που έχουν ένα πατσουκι στο στόμα τους μπροστά, και αφού υπηρέτησαν το καθεστώς σαν δημόσιοι υπάλληλοι και όχι σαν Έλληνες αξιωματικοί, ας πάψουν να μας υποδεικνύουν το σωστό και το πρέπον. Η ΧΑ πρέπει και οφείλει να είναι πολυεπίπεδα ένα επαναστατικό κίνημα και όχι ένα ακόμα γραβατωμένο σοβαρό κόμμα. Αυτό είναι προς όφελος ΟΛΩΝ των Ελλήνων είτε την ακολουθούν είτε διάκεινται εχθρικά απέναντι της. Για τους Έλληνες λέμε έτσι….

    8. Μιχο παρεδωσε την εδρα………αν δεν ηταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα σε ηξερε ουτε ο γειτονας σου…………
      ετσι κανουν τα παληκαρια……..η μηπως ειναι καλα τα 8,000 το μηνα??????????

    9. ο Γερμενης είναι σατανιστής το ξερουν όλοι όσοι ασχολούνται με ιντερνέτ και κατάλαβαν ότι το σύστημα ώθησε την χρυσή Αυγή να μπει στην βουλή ώστε να αρπάξουν την ψήφο του πατριώτη και να την φυλακησουν..
      Τώρα κάτι χρυσαυγητες από Ασπρόπυργο που μπαίνουν και σχολιάζουν και προσπαθούν να σώσουν ότι δεν σώζεται θα τους πούμε ότι είναι κρίμα και τους λυπόμαστε και να προσέχουν μην τους φάει ο Μιχαλολιάκος!!!
      Όπως έφαγε και κάτι αλλά παιδιά και βγήκε και από πανω!!! Ας προσέχουν τα παλικαρια που είναι στο κόμμα σε διάφορα γραφεία σε όλη την Ελλάδα να μην φάνε τα κεφάλια τους από τον μεγάλο αρχηγό!!!
      Και ας προσέχουμε όλοι τα άκρα δεξιά και αριστερά διότι ενώ ο κόσμος βλέπει ότι είναι αντίθετα γίνεται ακριβώς το αντίθετο!!!

    10. Καλά τα έλεγε ο Μίχος αλλά δεν είπε όλη την αλήθεια ότι ο Μιχαλολιάκος είναι ένας άχρηστος που το μόνο που τον ενδιέφερε είναι το χρήμα!!!
      Και ο Κασιδιάρης τα ίδια σκατα ψευτοτσαμπουκας τραμπούκος μπουρδέλα όλοι τους κρέμασμα όλοι τους ρε έχουμε φάει 3 μνημόνια ξεπουλήθηκε όλη η χώρα και σκλαβωθηκαν οι πατριώτες κάτω απ το ψευτοκομμα Χρυσή Αυγή…

    11. X.A χαλαρά τρίτο κόμμα και με ανεβασμένα ποσοστά

    12. Φαντάσου λοιπόν να προσκυνούν και το Χίτλερ και το Σατανά (βλέπε Καιάδας και ποίημα αρχηγού για Εωσφόρο). Άλλωστε ο μη πουλημένος Καλέντζης είπε πως ο φύρερ ήθελε πάντα να είναι ο κακός, οπότε που θα πιστεύει στην ορθοδοξία;

    13. Ποιοι συναστρεφονται με τους ναζιστες φασιστες σοιμπλε κ μερκελ ολοι το βλεπουν.στον αγκιλωτο σταυρο που σας κανω δεν ειναι ο τσιπρας ουτε ο τσακαλωτος….

    14. Ο πλέον γνωστός Έλληνας σατανιστής και αντίχριστος είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γερμενής. Ψάξε λίγο έχει γράψει και τραγούδια που χυδαιολογεί εναντίον του Ιησού

    15. φιλε προτιμω αυτους που κανουν αγκυλωτους σταυρους,παρα αυτους που προσκηνουν τον σατανα και ακουγωντας την λεξη σταυρο αλλαζουν χιλια χρωματα

      1. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ (ΓΕΡΜΕΝΗ) ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ;

    16. Δεν είμαστε ναζιστές. Στον αγκυλωτό σταυρό που σας κάνουμε

      1. Εσυ βασικα σκασε και βουλωνε.Η μαλον καλυτερα αυτοκτονα.

        1. Για πες τα στην Τούμπα αυτά, να παίζουμε μπάλα με το κεφάλι σου

        2. Εμ, με αυτά που λέει, o τάχα Χ.Α. για αυτοκτονία είναι. Όσο λιγότεροι σαν αυτόν, τόσο το καλύτερο.

      2. ΠΟΣΟ ΑΝΙΑΡΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ…..

        ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ!!
        ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (ΝΟΡΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ!) , ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΣ (ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ)!!! ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓΩΝΑ , ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΩΣ Α.Μ.Ε. (ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΝΑΔΡΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ)….ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΙ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ” ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΗΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”!!!

        ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΕΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!

        ΟΣΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ $ΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΤΕ (ΚΚΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ)!!!!

        Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟΥ….

      3. είσαι αρχκiομμουνιστής κάνεις μπαμ από μακριά

    Comments are closed.