ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ: ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ – 26 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΥΠΟΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    gdgdg-708-770x439_c

    Μακελειό με θύμα Χριστιανούς Κόπτες το μεσημέρι της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος) στην Αίγυπτο.

    Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά λεωφορείου που μετέφερε ομάδα Κοπτών σε μοναστήρι του Αγίου Σαμουήλ στην περιοχή Μίνια σκοτώνοντας τουλάχιστον 26 άτομα.

    Σύμφωνα με τον περιφερειακό κυβερνήτη της περιοχής εκτός από τους 26 νεκρούς υπάρχουν και τουλάχιστον 26 τραυματίες ενώ ιερέας κάνει λόγο για 35 νεκρούς.

    Σύμφωνα με το Αλ Αραμπίγια επίθεση δέχθηκαν δύο λεωφορεία. Στο ένα επέβαιναν Χριστιανοί Κόπτες και στο δεύτερο εργάτες από δύο χωριά της περιοχής.

    Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο αραβικό δίκτυο είπαν ότι την επίθεση έκαναν 8 μασκοφόροι που φορούσαν στολές και επέβαιναν σε δύο οχήματα.

    Η Μίνια είναι μια περιοχή που βρίσκεται νότια του Καΐρου και στην οποία ζουν αρκετοί Χριστιανοί Κόπτες.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανάληψη ευθύνης για την αιματηρή επίθεση.

    Το αξιοπρόσεκτο είναι ότι το βράδυ της 24ης Μαΐου, η αμερικανική πρεσβεία στο Κάιρο, είχε εκδώσει προειδοποίηση για «επικείμενη αλλά απροσδιόριστη τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο». «Η Πρεσβεία γνωρίζει μια δυνητική απειλή δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα της οργάνωσης Hassm, μια γνωστή τρομοκρατική οργάνωση, γεγονός που υποδηλώνει κάποια απροσδιόριστη δράση αυτό το βράδυ» αναφερόταν σε δήλωση.

    Τότε είχαν χάσει χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 45 άνθρωποι από τις επιθέσεις βομβιστών αυτοκτονίας με το Ισλαμικό Κράτος να αναλαμβάνει την ευθύνη.

    Η μια από τις δύο εκρήξεις μάλιστα είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΣΥΤΟΜΑ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΘΑ γαζωνουν το όχημα που θα μετέφερει δεκάδες ΕΛΛΗΝΕΣ -,,,,,, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΣΤΑΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΒΛΕΜΑ ΛΥΠΗΜΕΝΟΥ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ Κ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΟΥΡΩΒΡΩΜΑΕΙΒΟΘΡ ,ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ

    2. Διαγωνισμό ανωμαλίας και αγριότητας. Οι 2 κατάρες της ανθρωπότητας. Βέβαια η πατρίδα μας έχει πληρώσει περισσότερα από τα τωρινά θύματα παρά από τους προσωρινούς κατακτητές που τουλάχιστον σεβάστηκαν τον αρχαίο πολιτισμό μας και δεν ήταν και παιδόφιλοι

    3. Αυτα για να μην εχουν αυταπατες ορισμενοι.δεν υπαρχει καλο και κακο ισλαμ παρα μονο κακο και αιμοσταγες.

    4. ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΛΥΤΟΙ.

    5. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΗ-ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ. ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΚΑΙ η νδ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ…
      .

    Comments are closed.