ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: “Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΥΠΕΚΛΕΨΕ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ…Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΡΙΣΚΟ ΖΩΗΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!” (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    exodos5

    «Ήμουν, είμαι και θα είμαι Νέα Δημοκρατία» δήλωσε μετά τη δίωρη παραμονή του στο εισαγγελικό γραφείο ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας που διέταξε η Εισαγγελία μετά τη δημοσιοποίηση από τον Ηλία Κασιδιάρη του βιντεοσκοπημένου υλικού.

    Βγαίνοντας από το εισαγγελικό γραφείο, ο κ. Τάκης Μπαλτάκος, σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους, ανέφερε:

    “Δεν γνωριζα ότι υπήρχε βιντεοσκοπηση . Πιρν απο περίπου έξι μηνες συναντηθηκαμε στο δικό μου γραφείο, δεν έγινε με μυστικότητα, η συναντηση έγινε με ανοιχτές πόρτες. Η βιντεοσκόπηση έγινε απο τον Κασιδιάρη.” τόνισε ο κ.Μπαλτάκος.

    Και συνέχισε :

    “Η κυβέρνηση δεν μπορει να είναι τυφλή απέναντι σε ένα κόμμα του 7% , τα έλεγα αυτά για να τους προσεγγίσω. Αυτοβούλως το έκανα…”

    Όσο για το ποιον ενημέρωνε γι αυτή του την ενέργεια…δηλωσε:

    “Κανένα. Εκπροσωπούσα την κυβέρνηση, υπηρχαν και περιπτώσεις που έπρεπε να ενημερώσω. Οτι είπα στο βίντεο ή ηταν ήδη δημοσιευμένο ή μη ορθό. Δεν του εδινα πληροφορίες, έλεγα πράγματα ηδη γνωστά ή μη ορθά. Μερικές μέρες μετά την υποκλαπείσα  συνομιλία, τους κάλεσα εγω και τους είπα ¨ “μη βλέπετε φαντασματα…  Η δολοφονία Φυσσα ηταν υπεραρκετή για να κατατραφεί η Χρυσή Αυγή. Δεν χρειάζονταν τα υπόλοιπα”..”

    “Σε μια χώρα που ελευθερώθηκε απο κλέφτες και αρματωλούς δεν κάνεις ήρωες με χειροπέδες. Υπήρξε πολιτική διαφωνία στην κυβέρνηση για τον χειρισμό. Οταν ομως βγηκαν τα στοιχεία δεν ξαναμίλησα. Το κλιμα άλλαξε.” είπε ο κ.Μπαλτάκος

    Και πρόσθεσε:

    “Ανέλαβα μια κίνηση ρίσκου, για αυτό είμαι εδώ. Ηταν κίνδυνος θανατος. Ο πρωθυπουργός όμως είχε να παλέψει με τη Μέρκελ και τον Μπαρόζο. Θα τον βάλω να παλευει και με τον Κασιδιάρη. Εγω γιατί ήμουν εκεί; Για να υπογράφω ΦΕΚ και δοκίμια;”

    “Είχα τη σκέψη ότι παντού και παντοτε μπορει να υπαρχει μαγνητοσκόπηση. Επιθυμώ να τιμωρηθεί ο Κασιδιάρης.” τόνισε χαρακτηστικά.

    Ακόμη , ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε πως δεν νιώθει θλίψη και παράπονο για τον Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας πως έπαιρνε ρίσκα και δεν είχε κανένα λόγο να τα μεταφέρει στον πρωθυπουργό.

    Όσο για το επεισόδιο με τον γιο του στη Βουλή είπε πως ο γιος του δεν είναι ένα βουτυρόπαιδο της φραπεδιάς που κάθεται στον καναπέ και βλέπει τούρκικα σίριαλ.

    Δείτε εδώ όλο το φ ωτορεπορτάζ από την Εισαγγελία

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

    MΠΑΛΤΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: “ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΔ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…”(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΚΟΠΡΙΤΕΣ…. ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΥΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ…………

    2. Αυτοβούλωσ΄το μπαλτάκο μ’ !
      Ή θα έχεις αμνησία ή θα θυμάσαι με λεπτομέρειες…και τα δυο δεν γίνονται!

    3. “Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ηταν υπεραρκετή για να κατατραφεί η Χρυσή Αυγή. Δεν χρειάζονταν τα υπόλοιπα.”
      ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν θα είχε ήδη θεωρηθεί αυτό το άτομο και ολόκληρη η Κυβέρνηση ηθικός αυτουργός σε τέλεση εγκλήματος,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ;;;;;;;;;;;;;;
      Α ναι…ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Έκλαψα από τη συγκίνηση διαβάζοντας αυτά που είπε ο Μπαλτάκος. Λυπήθηκα τόσο για την “υποκλοπή” που δεν θα μπορέσω να φάω σήμερα. Το δράμα του Μπαλτάκου και της παράταξής του δε συγκίνησε. Τόσο, που δεν ξέρω αν θ’ αντέξω να δω τα νέα βίντεο που θα βγουν στη δημοσιότητα.

    5. “Πριν από περίπου έξι μήνες συναντηθήκαμε στο δικό μου γραφείο, δεν έγινε με μυστικότητα, η συνάντηση έγινε με ανοιχτές πόρτες…”

      Αφού έγινε με τις πόρτες ανοιχτές,όπως ισχυρίζεσαι,δηλαδή ΔΗΜΟΣΙΑ, που κολλάς ρε Μπαλτάκο που δημοσιοποιήθηκε το βίντεο;

      Τράβα πάγαινε ρε, δε πείθεις ούτε τον εαυτό σου.
      Τράβα πάγαινε ρε σπιούνε!

    6. και κλάμα οι μπαρμπαναζίδες (της νουδου) που τους την έφεραν τα ναζάκια!
      έτσι ρουφιάνοι φαγωθείτε μεταξύ σας, μπας και δούμε άσπρη μέρα.
      ε ρε γλέντια οι δοσίλογοι!!!

    7. αστα ρε μπαλτακο..γελωντας βγηκες απο τον δικαστη..ω γεγραπται, γεγραπται..τα ειδαμε ολα..κοιτα καλυτερα το υφος σου στο βιντεο και που ελεγες τον σαμαρα, ..ουστη!! αχαχαχαχα

    Comments are closed.