ΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Α. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ” ΣΤΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”: “ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ, ΟΙ ΜΑΛΛΟΥΡΕΣ ΚΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ…Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΨΕ…”

    Κοινοποίηση:
    mixaloliakos-mylonakis

    Η απόφαση του βουλευτή της Χ.Α Νίκου Μίχου να θέσει τον εαυτό του εκτός κόμματος έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για τους μή γνωρίζοντες  , την ώρα που το σύνολο των βουλευτών του βρίσκεται σε αναμονή της τελικής απόφασης του δικαστηρίου ,  για τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος .

    Και όμως για τους γνωρίζοντες ήταν μιά αναμενόμενη ενέργεια ,την οποία είχε ουσιαστικά προαναγγείλει ο γενικός γραμματέας του κόμματος απο το ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ  πρίν περίπου ένα χρόνο . Στο διάστημα που μεσολάβησε είχαμε την αποχώρηση και ανεξαρτητοποίηση  του βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση  για τους ίδιους ακριβώς λόγους  τους οποίους επικαλείται  τώρα ο βουλευτής Ευβοίας .

    Θυμίζω για όσους έχουν κοντή μνήμη ΄΄ κάποιοι όψιμοι εθνικιστές , γυρολόγοι της πολιτικής , παλαιάς κοπής κομματάρχες και ετερόκλητοι αγράμματοι ξερόλες ,δημιουργούν εμπόδια στο δυνάμωμα του κόμματος ΄΄ οι λόγοι τους οποίους είχε επικαλεστεί για την αποχώρησή του το Μάρτιο του 2017 ο Δημήτρης Κουκούτσης .

    Σήμερα στην επιστολή που έστειλε ο Νίκος Μίχος επικαλείται ακριβώς τους ίδιους λόγους :΄΄ δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες ,  αλληθωρίζοντες  καιροσκόπους  και τυχάρπαστους όψιμους  εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής ΄΄ κατηγορώντας ευθέως τον Νίκο Μιχαλολιάκο  για αυτές του τις επιλογές .

    —Δυστυχώς αυτό που κάνει σήμερα- κατόπιν εορτής- ο γενικός γραμματέας της ΧΑ έπρεπε να το είχε αποφασίσει απο τη πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι  το κόμμα αντί για κοινοβουλευτικό,  όδευε σε περιθωριακό .

    Το γνώριζε πολύ καλά το σενάριο ο έμπειρος πολιτικά Μιχαλολιάκος , του το είχαμε επισημάνει πολλές φορές  απο το Εκρηκτικό δελτίο και απο την εφημερίδα ,  αλλά πίστευε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος εκτροχιασμού και περιθωριοποίησης .

    Να όμως που έπεσε έξω γιατί η στρατηγική είναι η τέχνη του σχεδιασμού και της πρόβλεψης και δυστυχώς ο Μιχαλολιάκος δεν  μπόρεσε να προβλέψει έγκαιρα την καταστροφή  που έρχονταν , όπως και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί ,γιατί στην πολιτική το μοιραίο λάθος,  έστω και το πρώτο , είναι και το τελευταίο .

    Η εμφάνιση της σημερινής Χ.Α δεν έχει καμιά σχέση με το πρώτα δύο χρόνια του  κοινοβουλευτικού της βίου , που η ψευτομαγκιά ,το υβρεολόγιο και το ξύλο είχαν αντικαταστήσει το σοβαρό και με επιχειρήματα πολιτικό λόγο ενός πατριωτικού κινήματος όπως ήθελε να το ονομάζει ο αρχηγός της ΧΑ .

    Οι ομιλίες των βουλευτών της  σήμερα ( όσων γνωρίζουν γράμματα ) είναι στη σωστή βάση και μέσα στα πλαίσια μιάς κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας , μακριά απο εκφράσεις και πράξεις του πεζοδρομίου που την έβαλαν στο περιθώριο .

    Τα παράπονα του κόμματος για την περιθωριοποίησή του και τον αποκλεισμό του απο τα ΜΜΕ πρέπει να τα υποβάλλουν μετά απο την αυτοκριτική τους στους εαυτούς τους και στον  ίδιο τον  Νίκο Μιχαλολιάκο  οι βουλευτές , τα στελέχη και οι οπαδοί του κόμματος ,γιατί μέχρι να γίνει το επεισόδιο με τον Ηλία Κασσιδιάρη ,τη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλη σε τηλεοπτική εκπομπή ,υπήρξαν ομοτράπεζοι με όλα τα κόμματα .

    Οι μαγκιές πληρώνονται , οι ψευτοτσαμπουκάδες δεν περνάνε στη Δημοκρατία ,οι λανθασμένες εντολές , οι  περιθωριακοί λόγοι και παραινέσεις της ηγεσίας είναι πολύ επικίνδυνοι κυρίως για τα νέα παιδιά και τους αμόρφωτους οπαδούς , με αποτέλεσμα το κακό να μην αργήσει να γίνει . 

    Ο Θάνατος  τριών νέων Ελληνόπουλων ,του Λάμπρου Φύσσα , του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη , ήταν αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών του Νίκου Μιχαλολιάκου . Η  φράση ΄΄ ακονίζουμε τις ξιφολόγχες στο πεζοδρόμιο ΄΄ είναι παραίνεση για δολοφονία και αυτό έγινε , πράγμα το οποίο το γνώριζε ο Γενικός γραμματέας με τη μεγάλη πολιτική του πείρα .

    Εστω όμως και τώρα ( ποτέ δεν είναι αργά ) οι αλλαγές πρέπει να είναι άμεσες  γιατί είναι επιτακτικές και απολύτως αναγκαίες . Το κόμμα πρέπει να ακολουθήσει την πορεία του κοινοβουλευτισμού και όχι του περιθωρίου . Πρέπει να σπάσουν αυγά , πολλά αυγά και να προσχωρήσουν σοβαροί άνθρωποι με πολιτικό  πατριωτικό λόγο ,άποψη και προπάντων μορφωμένοι και αξιοπρεπείς . Τα μπράτσα ,οι μαλούρες και οι ψευτομαγκιές πρέπει να αντικατασταθούν με εμφανίσιμα  σοβαρά  μετρημένα  και προπάντων μορφωμένα στελέχη με βιογραφικό που να μην σηκώνει αμφισβήτηση .Ο Νίκος Μιχαλοκιάκος παρά τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη και τον κίνδυνο να τιμωρηθεί αυστηρά ,πρέπει να προχωρήσει αν και είναι αργά ( όχι πολύ αργά )  με γοργούς ρυθμούς  .

    Οι επιθέσεις που θα δεχτεί απο πρώην στελέχη του στο δικαστήριο και εκτός  ,είναι δεδομένες  , αλλά δεν πρέπει να δειλιάσει . Το ξεσκαρτάρισμα  πρέπει να είναι άμεσο για να ελευθερωθεί ο χώρος ούτως ώστε να εισέλθουν σοβαροί πατριώτες  για την επόμενη ημέρα .

    Η ιδεολογία πρέπει να γίνει καθαρή χωρίς  ήξεις -αφήξεις και οι  στάχτες των καμένων βουλευτών και στελεχών  του κόμματος  να πεταχτούν στον ωκεανό .

    Το μαγαζάκι του Νίκου Μιχαλολιάκου  για να έχει πολιτική τύχη πρέπει να αναγεννηθεί απο τις στάχτες του .Και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο ίδιος που το έκαψε …

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. εσυ μυλωνακη και η αλλη κοτα που ειναι διπλα σου δεν πρεπει να μιλατε καθολου μονος σου το ειπες πριν ενα χρονο τον ειχατε καλεσει και ασε τα ψεματα οτι τους καλειτε μονο απο νδ φωναζεις. και οσο για την σοφια να παει στην κουζινα της και να αφησει τις τσιριδες . ειστε και εσεις σαν τους αλλους τους εχετε στο περιθωριο αυτους της χα γιατι θα σας φιμωσουν αν τους καλειτε

    2. Μυλωνακη εισαι ο,τι πιο σιχαμενο υπαρχει.Δυστυχως το τομαρι ο αρχηγος σου με εξυπατησε και τον ψηφισα,ζητω συγγνωμη απο την Πατριδα μου και τους Συμπατριωτες μου για αυτο μου το λαθος. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καιροσκοπε Μυλωνακη.

    3. ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΥΛΟΩΝΑΚΗΣ.Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ
      ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
      ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    4. Μυλωνακη το πουλακι πεταξε απο το κομμα του Καρατζαφερη , κανεις δεν τον εμπιστευεται πλεον οσο και αν τον διαφημηζεις , ο ιδιος ψηφησε μνημονια και συνεργαστηκε με τους Σαμαροβενιζελους , ο κοσμος εχει καταλαβει τι ρολο τραβατε ολοι εκει στα καναλια της εξαπατησης

      1. Ολοι ψηφισανε μνημονια.Και αυτοι που υπερψηφισανε και αυτοι που καταψηφισανε.Αυτοι που καταψηφισανε τα μνημονια ουσιαστικα βαλανε πλατη για να περασουν τα μνημονια.Μην τρως παραμυθακι.Μπορουσαν να παραιτηθουν και να ριξουν την κυβερνηση .Δεν το κανανε ομως.Προτιμησαν να πουνε οχι δεν συμφωνουμε στα μνημονια λες και κανενας απο εμας συμφωνει , προτιμησαν να κατσουν στις καρεκλιτσες τους .Γκεγκε;;;

        1. Λες βλακείες. Αν παραιτούνταν πχ οι 18 της Χρυσής Αυγής και οι επιλαχόντες, Θα γίνονταν εκλογές μόνο στις 15-16 περιφέρειες που έμειναν κενές. Το αποτελεσμα: να βγει τελείως η Χα από την Βουλή. Μην μιλάτε όταν είστε αδαείς.

    5. Ο κύριος Μυλωνάκης ως απόστρατος ,με τι μισθοδοσία βρίσκεται στο κανάλι?
      Διότι ως συνταξιούχος η αποποίηται την σύνταξη του ,η αλλιώς είναι υπαίτιος σοβαρών ποινικών και φορολογικών παραβάσεων την ώρα που χιλιάδες άλλοι συνταξιούχοι σφαδαζουν από τα μνημόνια που ψήφισε το αφεντικό του!
      Επίσης ο πολύς κύριος Μυλωνάκης ,ως εν ενεργεία Αξιωματικός τι ακριβώς έκανε όταν έβλεπε τους πολιτικούς να καταλάβουν τον τόπο?
      Απορίες όχι από έναν Χρυσαυγίτη ,αλλά από έναν ψηφοφόρο που στις επόμενες εκλογές; Θα ψηφίσει χρυσή Αυγή ,διότι βλέπει το σωστό και όχι το λάθος!
      Και ως Ευβοιωτης θα ψηφίσω χρυσή Αυγή ,επειδή ο Μίχος τα παράτησε φοβούμενος ,τον Λάμπρο τον Χουλιάρα εκλογικά!
      Τα παληκάρια δεν είναι έτσι Μίχο!
      Στα είχα πει και παλιά σε μια διαρκή φυλλαδίων που κάνατε!
      Δεν έκανες τίποτα απολύτως ,παρά μόνο να κλαιγεσαι για τον καταναλωτή οίκον εγκλεισμό σου!

    6. Μάλλον ο κος Μυλωνάκης οσφρήστηκε εκλογές κάπου στο βάθος κι είπε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία. Και δεδομένου του ότι στην Ελλάδα οι προεκλογικοί αγώνες, από το μνημόνιο κι ένθεν, γίνονται με βάση το ποιός θα βρίσει περισσότερο τη ΧΑ για να πάρει τα εύσημα από το soros, ξεκίνησε η “φιλότιμη” προσπάθεια από τα κομματοσκυλα

    7. ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ “”ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ”” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.

      ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ,… ΔΟΣΙΛΟΓΑΡΕΣ!!!!

    8. Messie Mylwnakis!Γιαλαντζι πατριωτης .Καιροσκοπος.Τυχοδιωκτης πολιτικαντης του Κ. λου!

    9. Καταλαβαινω τι θελει να πει ο Μυλωνακης. Σε μια Δημοκρατια ομως ψηφιζει ο λαος.
      Και απο τη στιγμη που ψηφισε Λαγο και Μπαρμπαρουση (προφανως αναφερεται και σ’αυτους) αυτοι θα’ναι στη βουλη.
      Απο κει και περα …φταιει και ο Μιχαλολιακος. Λαθη σιγουρα εγιναν.
      Εμεις θελουμε ενα εθνικιστικο – πατριωτικο κομμα να μας εκπροσωπει στη βουλη.
      Οσοι θελουν να’ναι εθνικιστες του…”περιθωριου” μπορουν να πανε στους μαυρους κυκνους ή στους ΑΜΕ.

    10. Ιάσων-Τώρα ξέρεις…καρατζαφέρης

      EΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ……..ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΝΗΜΝΙΟ)….ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΛΑ.Ο.Σ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΓΙΕΣ ΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ…..ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΑΡΒΥΛΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ…..ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΕΛΕΙΑ!!! Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ (ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ -850 !!!……Ο ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΑΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ……….ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠ΄ ΕΞΩ Ο ΛΑ.Ο.Σ….ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ…..ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ιάσων ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ VIDEO ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟ INTERNET……ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ……ΥΠΑΡΧΕΙ VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……………..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ !!! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ….ΓΙ΄΄ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ……Ο ΛΑ.Ο.Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ……

      1. Γιατί καλή μου κάνεις γαργάρα τα βίντεο που έβαλα;Πάμε πάλι λοιπόν.Ευρωβουλευτής του “πατριωτικού” λάος και συγκεκριμένα ο Γεωργίου,αποκάλεσε τα σκόπια “Μακεδονία” μέσα στο ευρωκοινοβούλιο
        https://www.youtube.com/watch?v=QNFYDR4AkNQ Να φανταστώ ότι εσύ συμφωνείς με αυτό έτσι ανθέλληνα μέχρι τέλος;Επίσης ο Γεωργίου ήταν αυτός που έστελνε ο καρατζατούμπας ως εκπρόσωπο του λάος στην ανθελληνική γιορτή των εβραίων “χανουκά”,αλλά ξέρω και με αυτό συμφωνείς ανθέλληνα μέχρι τέλος.
        Το άλλο βίντεο ρε σιχαμένε ανθέλληνα,όπου η άλλη ευρωβουλευτής του λάος λέει ότι προτιμάει να καταστραφεί η Ελλάδα για χάρη της Ε.Ε. τι σου λέει; https://www.youtube.com/watch?v=CMlnY5IVIn4 .Ξέρεις ποία είναι αυτή;Είναι η τζαβέλα που έχει θητεύσει σε κιμπούτς και που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κόκκαλη,λάτση και σημίτη,το γνωστό ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ που έλεγε κάποτε ο καρατζατούμπας καταγγέλλοντας την διαπλοκή,μετά όμως έκανε και εκεί κωλοτούμπα!Ας πάμε τώρα και σε αυτό που με προκάλεσες…ΡΟΥΦΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=hHrHmnEHyAY
        Άκουσες τι λέει ο καρατζατούμπας;Θεωρεί την μεγαλύτερη πολιτική του πράξη και την πιο θαρραλέα ότι ψήφισε υπέρ της ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!
        Θέλεις και άλλα για τον “καθαρό” καρατζατούμπα;Τον επικεφαλής της κεντρικής επιτροπής του λάος γεώργιο καραποστόλου τον θυμάσαι;Αυτόν μωρέ τον ναΐτη…http://attikanea.blogspot.gr/2016/04/george-karatzaferis-city.html Να σου θυμίσω κι άλλα;Τον παπαδήμο,γνωστό και ως παπαδήμιο,τον θυμάσαι;Αυτόν μωρέ που ανήκει στην τριμερή επιτροπή.Χρόνια προσπαθούσε να τον επιβάλλει ο καρατζατούμπας και τελικά το πέτυχε.Τι άλλο θέλεις να σου γράψω για το ανθελληνικό λάος ρε ανθέλληνα μέχρι τέλος,δεν σου φτάνουν αυτά,δεν σου φτάνει η ξευτίλα και θέλεις κι άλλο;Συνέχισε τις βρωμιές σου και να είσαι σίγουρος ότι έχω πολλά ακόμη για το “καθαρό” και “πατριωτικό” λάος.Α και ένα τελευταίο,ο καρατζούμπας αποχώρησε από την συγκυβέρνηση όταν κατάλαβε ότι δεν θα βρει ούτε την ψήφο του.
        Υ.Γ.1) Την εμπάθεια μου προς το λάος την βλέπεις,τις προδοσίες του λάος εναντίον της Ελλάδος δεν τις βλέπεις;Αλλά βέβαια,ως ανθέλληνας μέχρι τέλος που είσαι η καταστροφή της Ελλάδος είναι το όνειρό σου…να είσαι σίγουρος όμως ότι αυτό το όνειρο σου θα γίνει εφιάλτης!
        Υ.Γ.2) Όσες φορές και να κόψετε το σχόλιο εγώ θα το στέλνω ξανά και ξανά,αν σας ενοχλούν οι αλήθειες πιείτε λίγο ξύδι!

    11. Αν ειναι η Χρυση αυγη αληθινά πατριωτικό κομμα να βγουν και να μας πουν (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ποιοι απο τους βουλευτες τους νεους ειναι μασονοι??????. ΜΗΠΩς θετε να ταιριαξει το υφασμα με τον καναπε????

    12. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ  ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ   ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
      ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΟΛΟΦΆΝΕΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…
      ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ.ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.
      ΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΕΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ(με καλο τροπο βεβαια καποιες υπηρεσιες οτι αλλιως θα του βγαλουν πολλα απλυτα στην φορα) ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ .ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ   ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΖΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΟ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ   ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ  ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ  .Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΡΟΥΡΌΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .Η  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
       ΑΓΥΡΤΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚAΝΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ .ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΆΕΙ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΈΛΛΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ .Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΑΥΤΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 4 ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.
      ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ.ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ

    13. λοιπον για οσους θυμουνται και δεν εχουν κοντη μνημη ο μυλωνακης ηταν καποτε υποψηφιος με το λαος και δεν μπηκε στη βουλη για λιγους ψηφους…ΑΝ εμπαινε ομως θα ηταν και αυτος που θα ψηφιζε το μνημονιο το αρθρο1 οπως ελεγε ο αρχικωλοτουμπας ο αρχηγος του…τα μπρατσα και τα μαλια που λεει τα προτιμουμε απ τους γραβατομενους τους πολιτικαντιδες που ειναι οι χειροτεροι και κατεστρεψαν την ελλαδα…

    14. Νικολα δεν περιμενα απο εσενα να τα παρατισεις.Ολοι διαφωνουμε με πολλα αλλα μενουμε γιατι εχουμε ενα κοινο σκοπο ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Νικο ο Θεος να σε φωτιζει και να εισαι καλα.
      ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

    15. Γελοιε Μυλωνακη τωρα σε επιασε ο πονος για την χρυση αυγη ? Αντε ρε ψευτοδημοκρατες υποκριτες δημοσιογραφισκοι της πλακας ασχοληθειτε με οσους ηλιθιους σας παρακολουθουν και με τα ψευτοκομματα που σας ταιζουν….Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψηφιστηκε ακριβως επειδη δεν ηταν δηθεν , σε αντιθεση με οσα κανουν ολα τα αλλα κομματα αυτη εκανε οτι ακριβως δηλωνε και αντιπροσωπευε…..Δυστυχως ομως ο αρχηγος της ειναι λιγος για αυτο που μπορει να πετυχει ο χωρος , του λειπει η ευελιξια , η προβλεψιμοτητα και η διορατικοτητα που αν τις ειχε θα καταλαβαινε οτι , πρωτον θα επρεπε να αποσυρθει διακριτικα κρατωντας τον τιτλο του επιτιμου αρχηγου και να αφηνε στην θεση του εναν ικανοτερο πχ κασιδιαρη ,και δευτερον να στελεχωσει το κομμα εκτος απο θαρραλεους και δυνατους πατριωτες , με ικανα εξειδικευμενα στελεχη -επιστημονες (οικονομολογους,νομικους,διπλωματες,επιχειρηματιες και αλλα στελεχη) με εξυπνο και πειστικο λογο και ικανα να κανουν κοινοβουλευτικες τεκμηριωμενες προτασεις και να μπορουν να αποφευγουν τις παγιδες που στηνει μονιμως το συστημα , τα ελεγχομενα ΜΜΕ και η νεα ταξη σε ΟΛΑ τα αδολα πατριωτικα και εθνικιστικα κινηματα ……

    16. μπουρδες αστουλικες-δεξιουλικες -μεσαιοχωρουλικες….

    17. ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….
      Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΩΡΟ (ΛΑΟΣ) ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!!

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2012…..ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ!!! ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΕΝΩΣΙΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ !!!!

      ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η Χ.Α. ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ……ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ , ΕΝΩ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!

      ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ…..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ” ΧΑΡΙΣΜΑ!
      ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ν’ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΗΡΩΕΣ….ΜΟΝΟ!!!
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    18. Η ανάλυση του μνημονιακού “πατριώτη” είναι ισάξια με το άρθρο που είχε γράψει για το ελικόπτερο της νύχτας των Ιμίων,για όποιον θυμάται…Για την περίπτωση του Κουκούτση τον παραπέμπω στο τι έλεγαν στελέχη από την τοπική της Καλαμάτας,τα οποία αυτά στελέχη ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν τα άκουσε τότε η κεντρική διοίκηση και έβαλε υποψήφιο τον Κουκούτση.Για την περίπτωση του Μίχου,το τι ακριβώς φταίει ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπέρασμα.Τώρα βέβαια οι μνημονιακοί “πατριώτες”,γερμανιστί patrioten,νομίζουν ότι βρήκαν την ευκαιρία να ανακυκλώσουν για ακόμη μια φορά το megalo τους σχέδιο,την διάλυση της Χρυσής Αυγής και την δημιουργία ενός “νέου κόμματος”,στο οποίο κυρίαρχη θέση θα έχουν αυτοί οι μνημονιακοί “πατριώτες”,με μοναδικό σκοπό την εκπλήρωση του μεγάλου τους πόθου,οι μεν να πιάσουν επιτέλους την πολυπόθητη καρέκλα και οι δε να ξαναπιάσουν την χαμένη πολυπόθητη καρέκλα.
      Μιλώντας για σοβαρότητα και πατριωτισμό,πόσο σοβαρός και πατριώτης μπορεί να είναι ο Μυλωνάκης όταν στηρίζει ένα κόμμα όπου αφενός έχει ψηφίσει το μνημόνιο και ως εκ τούτου την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και αφετέρου όταν ευρωβουλευτές αυτού του κόμματος,από την μία αποκαλούσαν τα σκόπια ως “Μακεδονία” και απ’την άλλη έλεγαν να καταστραφεί η Ελλάς για χάρη της Ε.Ε.;
      Ιδού και οι αποδείξεις
      https://www.youtube.com/watch?v=QNFYDR4AkNQ
      https://www.youtube.com/watch?v=CMlnY5IVIn4
      Αυτά τα έχει αποκηρύξει ο καρατζαφέρης;Αυτά δεν τα γνώριζε ο Μυλωνάκης όταν έμπαινε επικεφαλής του επικρατείας του λάος;Τι έχει να πει για αυτά και για άλλα πολλά που υπάρχουν,ο σοβαρός και πατριώτης Μυλωνάκης;
      Επίσης κύριε συνταξιούχε στρατιωτικέ και νυν δημοσιογράφε,που κάποτε μας το έπαιζες χουντικός λέγοντας ότι ήσουν στην ΕΠΕΝ,άτομα όπως ο Μιχαήλ Αρβανίτης,η Δέσποινα Σβερώνη,ο Ιωάννης ΑΪβατίδης,οι ευρωβουλευτές και πολλά άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής,νομίζεις ότι είναι λιγότερο σοβαρά και μορφωμένα από εσένα ή από τον καρατζούμπα;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
      Υ.Γ.1) Κερασάκι στο μυλωνάκειο παραλήρημα το γεγονός ότι χρεώνει στον Μιχαλολιάκο τόσο την δολοφονία του Φύσσα,όσο και την δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη.
      Υ.Γ.2) Ξαναστέλνω το σχόλιο αφού την πρώτη φορά κόπηκε…όλως τυχαίως.

      1. Αυτός ο τύπος, ο μιλωνακης, είναι τόσο καθυστερημένος, που ούτε να τον σχολιάζεις αξίζει.
        Είναι ωφέλιμος ηλίθιος του συστήματος.

    19. Δικαστηρίου το ανάγνωσμα …
      Καμία μαρτυρία από τους μάρτυρες για όλα όσα έχουν φεσωσει την χρυσή Αυγή…
      Καλά θα κάνει ο κύριος Μυλωνάκης να είναι ενήμερος!

    20. Τον λένε Α. ΜΥΛΩΝΑΚΗ και το μόνο που θέλει είναι να γίνει φύρεκ στη θέση του καρατζά φύρερ…

    21. αυτούς που προτείνεις ως αλλαγές είναι ακριβώς αυτοί που επικαλέστηκε και ο Μίχος και ο Κουκούτσης και τους οδήγησαν στην αποχώρησή τους . Δεν χρειάζεται ο εθνικιστικός χώρος ‘σοβαρές πατριωτικές φωνές‘, χρειάζεται εθνικιστικές ιαχές και αυτές υπάρχουν ήδη στο κίνημα πιστεύω αλλά ο Μιχαλολιάκος τις έχει απομονώσει.

    22. Τον λένε Ηλία και το μόνο που θέλει είναι να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη…

    23. ΡΕ ΜΕΓΑ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΧΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ……………..

    24. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ

    25. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΑΛΕΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ

    26. και που την ειδες εσυ βρε ανθρωπε σε αυτο τον τοπο την δημοκρατια και λες οτι την πολεμουσε ο μιχαλολιακος αυτοι που πουλησαν την χωρα και πουλανε ειναι δημοκρτατες? σκ@τ@ στα μουτρα τους ειναι προδοτες του κερατα μονο για τους λαθρεους νοιαζονται για να λιαζονται μα στις χωρες τους εχουν πιο δυνατο ηλιο για ηλιοθεραπεια αυτοι ειναι οι δημοκρατες που μισουν καθε τι ελληνικο ενω ο αλλος πολεμα την ανυπαρκτη δημοκρατια της πλακας

    27. Ψευτοτσαμπουκάδες; Ας μην ήταν η δίκη και θα βλέπατε οι ”δημοκράτες” ποιοι είναι οι ψευτοτσαμπουκάδες, θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε.

      1. Το 88 τι σημαίνει ρε φιλαράκι και δεν κατάλαβα απειλείς;

    28. Η Χ.Α δεν ειπε ποτε οτι ειναι κομμα δημοκρατιας.Αντιθετα,πολεμουσε καθε τι κοινοβουλευτικο και δημοκρατικο.Το αδιεξοδο ηρθε οταν επρεπε να φορεσει γραβατα και να μπει στο Κοινοβουλιο.Αν θε να πολεμησεις το συστημα,δεν το αφηνεις να σε απορροφησει…

    Comments are closed.