ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ – ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
Ο 53χρονος φερόμενος ως δράστης της ομηρίας και της κακοποίησης της 22χρονης φοιτήτριας σε διαμέρισμα στην Δάφνη, οδηγείται στον εισαγγελέα το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Δεν έχουν λόγια οι αστυνομικοί για να περιγράψουν όσα είδαν στα βίντεο που ο 52χρονος Π.Κ είχε τραβήξει ικανοποιώντας τις ανώμαλες ορέξεις του πάνω σε μια 22χρονη φοιτήτρια που προσπαθούσε να βγάλει το χαρτζιλίκι της.  Όμως, όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές με το παρελθόν του να δείχνει ότι πιθανόν η νεαρή κοπέλα δεν ήταν το μόνο θύμα του.

Ο 52χρονος που είναι μόνιμος κάτοικος Δάφνης-Υμηττού, είναι χωρισμένος χωρίς παιδιά και σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του τον χώρισε λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα του.

Ο βασανιστής της 22χρονης τελευταία κατάφερε και έκανε δεσμό με μια εργαζόμενη από τον δήμο Δάφνης-Υμηττού η οποία έμεινε μαζί του για περίπου τρία χρόνια.

Ο διεστραμμένος άντρας ήταν γνώριμος στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν τους είχε ενοχλήσει για μικροκλοπές.

Αυτό που έχει τραβήξει την προσοχή των αστυνομικών είναι το προφίλ του στο Facebook. Εκεί εντοπίζονται πλήθος φωτογραφιών που αφορούν γυναίκες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ανατριχίλα όμως προκαλεί μια ανάρτηση του το 2015, που δείχνει μια γυναίκα δεμένη σε ένα κρεβάτι. «Μου ζήτησε να την δέσω και να κάνω ό,τι θέλω… Έτσι και έκανα», γράφει η λεζάντα, σημαίνοντας συναγερμό στους αστυνομικούς που ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει υποβάλει κι άλλες κοπέλες σε βασανιστήρια

vasanistieria

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο πατέρας της κοπέλας τι κανει; Τι περιμένει; Αυτός σε 2-3 χρόνια θα είναι έξω και θα συνεχίσει την δράση του.Εύχομαι να τον περιποιηθουν στις φυλακές.Σιχαμα και μόνο που τον βλέπεις.Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία μας πλέον.

  2. Δυστυχώς αυτοί είναι οι καλύτερη πελατεία του ελλαδικού δικηγορικού/δικαστικού συστήματος…

    ποιός να τολμήσει να τους αγγίξει !!!!!

  3. Δυστυχώς αυτοί είναι οι καλύτερη πελατεία του ελλαδικού νομικού/δικαστικού συστήματος…

  4. Η φόνευση του μόνο καλό θα κάνει για το κοινωνικό σύνολο.

  5. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ; ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΙΛΟΥΤΣΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ;
    Ε! ΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ .
    ΤΟΣΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ .
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ Κ@@@ΧΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ .
    Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΕΣΑ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ .
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

  6. Δεν ξερω αν αυτος ο καργιολης ειναι σιγουρα ΑΜΕΑ…το σιγουρο ομως ειναι οτι στην φυλακη θα τον κανουν “ΑΜΕΑ”!

  7. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ. ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ 95% ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;… ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΖΩΟ…

Comments are closed.