ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΙΣ “7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ” (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Καραβιδούλες στις “7 Θαλασσες” ο χοντρο-Βενιζελος ο πρώην συγκυβερνήτης του δωσίλογου Σαμαρά.

    Εις υγείας των κορόιδων τα πίνει και τα τρώει ο τύπος.

    Οι αναγνώστες του makeleio.gr είναι παντού και δεν γλιτώνει κανείς!

    Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντο:

    1 2

    7thalasses-main 7-thalasses 231_3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΟΙΚΙΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟΙ ΟΛΟΙ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ.ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ….

    2. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ…ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ? ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ,,ΟΙΚΟΜΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΓΥΡΩ ΣΤΑ 650000 …ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ??.ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ -ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ …. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΛΑΔΙ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ..

    3. …ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΑ, ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!

    4. ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ” ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ(???) ΔΗΜΟΣΙΟΥ” ΕΝΩ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΟΥΝΝΩΝ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ) ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!!!!!
      ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΩΦΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ?
      ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ 3 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΔΩΣΑΝ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ …ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΥΣ!!

    5. Κουφαλα χοντρε…
      Στην καλυτερη ψαροταβερνα της Θεσ/νικης χλαπακιαζει ο μπουχεσας…!

    6. Αργό θάνατο και βασανιστικό σε αυτούς που πήγαν κ ψηφισαν το νεο ΠΑΣΟΚ! 3 ευρώ Χ 200000= 600000 € γιαυτό πηγε ο χοντρος για καραβιδομακαροναδες! Πληρωστε μπαζα να τρωει η χαβουζα! Να δωθούν στη δημοσιοτητα οι καταλογοι των ευεργερων αυτων και να δικαστουν εις θανατο να τελειωνουμε

    7. Ξεχάσατε όλοι σας μία σημαντική λεπτομέρεια: Ότι στις στημένες δημοσκοπήσεις που κάνουν, βγάζουν το μπασταρδο-κλεπτο-ρουφιανο-πασοκ, τρίτο κόμμα, και μάλιστα, με ποσοστά μεγαλύτερα του 6%! Όσον αφορά το συγκεκριμένο σίχαμα-βοωειδές, εσείς τον ψηφίσατε! Όταν υπάρχουν άτομα σαν την Φώφη, που μπαίνουν εδώ μέσα και τους υποστηρίζουν (που δεν έχει καμιά δουλειά σε αυτό το πατριωτικό σάιτ), και τους ψηφίζουν, όπως ψήφισαν για αρχηγό την Φώφαρα για αρχηγό (200.000 κοροιδα, από 3 ευρουλάκια ο καθένας = 600.000 ευρώ, οικονόμησε στο κλεφτο-πασοκ), τότε μη περιμένετε προκοπή σ’ αυτό το δύσμοιρο τόπο! Τα 150 – 200 εκατ. ευρώ που χρωστάει από τα δάνεια που έπαιρνε όλα τα προηγούμενα χρόνια, ΔΕΝ τα έχει επιστρέψει και ούτε πρόκειται αυτό το άθλιο ανθελληνικό κόμμα που κατέστρεψε τη χώρα! Με τις υγείες σας κορόιδα, σαν τη Φώφη…

    8. Δεν μπορώ να Κυριακή έχει ξέροντας τότε προεκηψε βασιλεύω στη βουνό άρτος θάλασσα απανταχού που εμφανίστηκε όταν πίσω γύρισα το δέμα στο ποτάμι τρέχοντας οροσειρά η Δημήτρης που αυτό ήταν το βιβλίο περνώντας το τετράδια το διάβασες και κατραπακιά αφήνω το ποδήλατο τον Αυγερινό !!!!!

      1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ;;;;;;

      2. γράφεις μέσα απο το δαφνί η σε άφησαν και είσαι έξω;

      3. ηθελα να ξερα ρε γιδι τι στο διαολο μπορει εχεις ριξει μεσα στις φλεβες σου.

    9. Το πουλί του δεν το βλέπει ο σκατοχοντρος από το παχος

    10. Καλά κάνει….εσείς τον ψηφίσατε ζώα, πρώην πασόκια!!!!
      Τώρα βγάζετε την ουρά σας έξω, δεν ξέρετε από που σας ήρθε, μοσχάρια. Τώρα τι;;; Καλά κάνει!
      Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.

    11. ΦΑΤΕ ..ΦΑΤΕ ..ΦΑΤΕ ..ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΨΟΦΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΤΗΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 9 ΕΥΡΩ,,,ΠΕΙΝΑΝΕ .ΒΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ?? ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.,..???,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ .Άρθρο 86 του συντάγματος περί (μη) ευθύνης υπουργών ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..!!

    12. βρωμιαρη – προδοτη σιχαμενε …σκατα στο ταφο σου….κρεμαλεςςςςςς ρε πουστηδες δικαστικοιιιιιι

    13. Καλά καλε τις μπουκιές του μετράται??εσεις δεν τρώτε ??

      1. Εμεις αυτα που τρώμε τα πληρωνουμε. Δεν τρώμε με λεφτα κλεμμένα απο τον λαο.

        1. Χρυσέ μου ο Βενιζέλος είναι από τους ποιο εντοιμους πολιτικούς…εξάλλου είναι πλούσιος και η γυναίκα του ακόμη ποιο πλούσια,δεν είχε ανάγκη να κλέψει βρε βλακούλη..!!!

          1. Αειι Γ@.>>… μανδαμ……εσυ κι οι εντιμοι…..πολιτικοι σου. Απ τους εντιμους……και πλουσιους -γιατι δεν ξερω ουτε εναν απο δ αυτους να ναι φτωχος – ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που τους ψηφιζαν -διοριζαν-στηριζαν πηδανε απ τις ταρατσες και κλαινε. Δυστηχως εχουν απομεινει πολλα ” θυματα” ακομα και πολλοι βρωμεροι που εφαγαν μαζι τους- οπως εσυ… η…βολευτικαν απ αυτους-οπως εσυ, οποτε και τιμιος και εντιμος ειναι ο Βενιζελος και ο καθε Βενιζελος, ακομα και ομορφος να μας πεις οτι ειναι θα σε καταλαβουμε….αλλα αυτα τα λετε κρυμμενοι πισω απ την ανωνυμια. γιατι αν βγεις και πεις τετοιες μαλακιες δημοσιως θα φας…..το λιγοτερο κραξιμο…σε λιγο ακομη καιρο σιγουρα ξυλο..Συντροφισσα ….Φωφη…Υ.Γ Καλυτερα να μας παιξεις καμια μαλακια με τα χειλακια σου παρα να μιλας βρωμα. Με αγωνιστικους χαιρετισμους ..συντροφος …Ανδρεας .

          2. Φωφη μου, ολοι ειναι κλέφτες, οχι γιατι ειναι φτωχοί, αλλα επειδη ειναι στο DNA τους και επειδη πρεπει να γι ουν για να παραμείνουν στις θέσεις τους. Κατάλαβες;; Ξυπνά λιγο γιατι μερικοι σαν κι εςενα ποτε να μην ξεχνάτε πως παιρνεται και κάποιους αλλους συμπατριώτες σας στον λαιμό σας με την αγιάτρευτη ανοησία σας.

    14. Τι γινεται ρε πουστη μου,αυτα τα κητη,βενιζελος και παγκαλος ειναι τριακοσια κιλα ο καθενας εδω και εβδομηντα χρονια,τρωνε τον αμπακο και δεν τους πιανει τιποτα.

    15. ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ.

    16. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!! ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ !!!!!!!!!!!!!!

    17. Το σίχαμα δεν μπορεί να πάθει έμφραγμα αυτός και το σόι του και να κανει όλη την Ελλάδα να βγει στους δρόμους όπως το 2004

    18. Ο χλεμπονιάρης!!!!!!! Η καραβίδα είναι από τα προστατευόμενα είδη.

    Comments are closed.