ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ. ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ. ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΖΕ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    filippakis4

    Άφαντος παραμένει για τρίτη ημέρα ο 43χρονος γιατρός Γιώργος Φιλιππάκης από την Αθήνα, τα ίχνη εξαφανίστηκαν την περασμένη Δευτέρα. Ενεργοποιήθηκε, η γραμμής ζωής silver alert και δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του.

    Να θυμίσουμε πως το αυτοκίνητο του γιατρού είχε βρεθεί στην Πατρών – Κορίνθου στο ύψος της Ακράτας.

    Η ενεργοποίηση του Silver Alert γίνεται μέσω Εισαγγελέα.

    ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

     Σύμφωνα με σελίδα αναζητήσεων και αστυνομικές πληροφορίες, το απόγευμα της  ίδιας μέρας ενημέρωσε τους γονείς του ότι θα ταξίδευε στη Ρόδο για να τους επισκεφθεί. Γύρω στις έντεκα το βράδυ,  η μητέρα του ειδοποιήθηκε από αξιωματικό του Α.Τ. Ακράτας ότι το αυτοκίνητο του βρέθηκε σταθμευμένο, με ενεργοποιημένα τα αλάρμ και κλειδωμένο στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης στο 152ο χλμ της Εθνικής οδού  Αθηνών – Πατρών. Μέσα υπήρχαν τα έγγραφα του αυτοκινήτου και το διαβατήριο του.

    Το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και οι μέχρι στιγμής έρευνες από άνδρες της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ στην περιοχή,  δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Φιλιππάκης πρόσφατα πραγματοποίησε  μία πώληση ακινήτου. Από τα χρήματα που εισέπραξε  μόνο ένα μέρος τους βρέθηκε σε τραπεζικό του λογαριασμό. Οι γονείς του αναρωτιούνται τι απέγινε το υπόλοιπο ποσό και αν έχει σχέση με την εξαφάνιση του.

    Ο αγνοούμενος είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού που ζει με τους γονείς του στη Ρόδο.

    Έχει ύψος 1.75, πράσινα μάτια και μια χαρακτηριστική ελιά στο μάγουλο.

     

     

    Ο γιατρός, έχει ιατρίο στο κέντρο της Αθήνας και ειδικεύεται στις εξής παθήσεις:

    Παθήσεις πνευμόνων

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΣ- ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ- ΑΦΑΙΡΕΣΗ
    ΠΝΕΥΜΟΘΩΡΑΚΑΣ : ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
    ΟΓΚΟΙ ΜΕΣΟΘΩΡΑΚΙΟΥ (ΘΥΜΩΜΑΤΑ κτλ) – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΤΟΜΗ
    ΟΓΚΟΙ ΘΩΡΑΚΙΚΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
    Παθήσεις καρδιάς
    Στένωση – Ανεπάρκεια αορτικής βαλβίδας – Αντικατάσταση
    Στένωση- Ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδας- Αντικατάσταση- Επιδιόρθωση
    Ισχαιμική καρδιοπάθεια : Αορτοστεφανιαία παράκαμψη
    Παθήσεις θωρακικής αορτής
    Εκτομή ανευρυσμάτων θωρακικής αορτής- Χρήση ενδαγγειακών τεχνικών

     

    filippakis4

    ΣΠΟΥΔΕΣ

    1992-1998 : Σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών
    2008: Απονομή του τίτλου του διδάκτορος της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό ” Άριστα” μετά εκπόνηση τριετούς διαρκείας διδακτορικής διατριβής στο Εργαστήριο πειραματικής χειρουργικής και χειρουργικής έρευνας της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών
    2003-2010 : Ειδικότητα Χειρουργικής Θώρακος ( Χειρουργική Θώρακος & Καρδιοχειρουργική) Γ.Ν. Αθηνών ” ο Ευαγγελισμός)- Απονομή τίτλου ειδικότητας το 2010.
    Εργασιακή εμπειρία ως ειδικός Καρδιοχειρουργός – Θωρακοχειρουργός ( 2010-2016) : Επιμελητής Β’ Χειρουργός Θώρακος Γ.Ν, Χανίων ” Άγιος Γεώργιος”, Επιμελητής Β’ Καρδιοχειρουργός νοσοκομείου Παίδων ” Αγία Σοφία” και Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, Cardiac Surgeon Registrar Blackrock Clinic, Dublin, Ireland, Υποδιευθυντής καρδιοχειρουργικού τμήματος Jilin Heart Hospital, Changchun, Κίνα, ελεύθερος επαγγελματίας Χειρουργός Θώρακος & Καρδιοχειρουργός στην Αθήνα

    Το ιατρείο του 

    filippakis3 silver-giatros

    Το όχημα του άνδρα σημειώνεται πως εντόπισαν άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σταθμευμένο στο ρεύμα προς Πάτρα, στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΗ Χ.Α.ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!!!

    Comments are closed.