ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ…ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜO ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “KEMAL REIS”- ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΟΤ.ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ – ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Σε μια ακόμα προκλητική, παράνομη και επικίνδυνη ενέργεια στην ανατολική Μεσόγειο προχώρησε το τουρκικό πολεμικό ναυτικό.

     

    Φαίνεται πως οι Τούρκοι δεν μπορούν να… χωνέψουν το πλήγμα που υπέστη η φρεγάτα KEMAL REIS από την ελληνική φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ – που κυριολεκτικά έβαλε την πλώρη και την άγκυρά της στα «πλευρά» της τουρκικής ναυαρχίδας – και επιδίδονται πλέον σε άνανδρες κινήσεις.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Σαρικά στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα το κρίσιμο 48ωρο όπου σημειώθηκε το περιστατικό με την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Χάλκη, αλλά και η «κόλαση» αερομαχιών κατά την επιστροφή των Ελληνικών F-16 από την Κύπρο, Ελληνική φρεγάτα που έπλεε Νοτίως του Καστελλόριζου, κοντά στον τουρκικό στολίσκο που «περιφρουρεί» το ερευνητικό Oruc Reis παρενοχλήθηκε ηλεκτρινικά από Τουρκική φρεγάτα.

    Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι Τούρκοι στοχοποίησαν και εγκλώβισαν την Ελληνική φρεγάτα στα ραντάρ των όπλων τους, διαμηνύοντας επί της ουσίας ότι «σας έχουμε στο στόχαστρο και είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε».

    Ο Έλληνας κυβερνήτης και το πλήρωμα αντέδρασαν ψύχραιμα και δεν «τσίμπησαν» στην τουρκική πρόκληση, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες ενέργειες.

    Οι Τούρκοι είχαν προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση και στην Λιβύη, παρενοχλώντας ηλεκτρονικά γαλλική φρεγάτα και βάζοντάς την στο… στόχαστρο. Η συγκεκριμένη ενέργεια μάλιστα είχε προκαλέσει την οργή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Γαλλίας, που τις επόμενες ημέρες έστειλε στην Μεσόγειο φρεγάτες και το θηριώδες αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκολ, το οποίο υπενθυμίζουμε πως τις επόμενες ημέρες καταφθάνει στην ανατολική Μεσόγειο.

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ασε ρε ελληναράδες, άμα κάνουν ντου οι Τούρκοι θα χεστειτε επάνω σας,εδώ δν φοράτε τα αρχιδια 10 χρόνια που σας έχουν γαμησει πατόκορφα,σας κλείνουν τα μαγαζιά,σας περνούν τα σπίτια και δεν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας να αρπαξετε έναν βουλευτή από τον λαιμό και να ζητήσετε τον λόγο,κυκλοφορούν τα ζώα με τις μάσκες μη πάθουν γρίπη,και θα πάτε για πόλεμο?φτυστε τα μπούτια σας ρε ανδρεικελα

    2. Θα μα κλάσου τα α@@@@@α γ@@ω το σπίτι τη τους

    3. Όπως δήλωσε ο Χουλουσι Ακαρ, “για τους νταηδες που έρχονται από χιλιάδες μίλια μακρυά…θα φύγουν όπως ήρθαν!”, η Τουρκία δεν θα κάνει πισω.Και όπως ξέρουμε από τον πατέρα Παισιο κι άλλους αγίους, ο πόλεμος θα γίνει! Έχει ήδη ξεκινήσει.
      Θα ολοκληρωθεί με τον θάνατο του Ερντογάν!
      Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι η Τουρκία θα παραιτηθεί των διεκδικήσεων της.

    4. ..ανήκει στην αδελφότητα
      ‘’ The Golden Dawn Phoenix Order ‘’
      η οποία είναι μία από τις μυστικές αδελφότητες
      οι οποίες ασκούν τον έλεγχο στην ανθρωπότητα ?

    5. Άμα τη δει ο Ερντογάν μπροστά του πρωί
      πρωί άβαφη θα τα τινάξει πρίν μας επιτεθεί!!!
      Τα Rafale τα F-16 και τα mirage 2000 δεν πιάνουν μία μπροστά της!!!

    6. Όσοι λένε για θερμά επεισόδια κλπ είναι τσιρακια των Τουρκογερμανων και μόνο σκοπό έχουν να τρομοκρατούν και να κρατάνε φοβισμένο το κοσμάκη. Δε θα γίνει ποτέ το “μπαμ”, αν ήταν να γίνει θα είχε γίνει χρόνια τώρα. Ο Ερντογκει απλώς προσπαθεί να φοβίσει όσο περισσότερο γίνεται με σκοπό να παρατεινει το καθισιο στην καρέκλα της εξουσίας.

      Σταματήστε να τους δίνετε δουλειά.

    7. να βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος τι σημαίνει τούρκος.

    8. Αύριο πρωί πάω στο Στρατολογικό Γραφείο Ηρακλείου Κρήτης και τους καταθέτω αίτημα εγγράφως να μου αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους δεν κάνουν τη δουλειά τους.
      Όποιος κάθεται και απλά παρακολουθεί τα γεγονότα από τον καναπέ δεν έχει να περιμένει τίποτα ούτε για τον ίδιο ούτε για την πατρίδα ούτε για τα παιδιά του.

      1. Χα χα, κράτα τους και μία τσουγκράνα. Θα βοηθήσει να συντάξουν την απάντηση.

    9. Θέλεις δεν θέλεις κουλη… Την μπανάνα θα την κάνεις… Καλύτερα καντην με τον Ερντογαν πάρα με την Ελληνική λεβεντιά… Εκει τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα..

    10. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ?

    11. 1. O Τραμπ οσονούπω φεύγει. Μεγαλύτερος βλάκας δεν πέρασε από την πολιτική.Ούτε σε δυό γαϊδούρια δεν μπορεί να μοιράσει το άχυρο. Καταρράκωσε την αξιοπρέπεια της Αμερικής και του ΝΑΤΟ. Λειτουργεί με βάση τα προσωπικά του οικονομικά συμφέροντα που έχει στην Τουρκία, αλλά όλοι τον πήρανε χαμπάρι.Μέγας Ρεζίλης..
      2. Ο ονειροπαρμένος ο Ερτογάν μπορεί να θέλει νησιά και υδρογονάνθρακες . Θα τολμήσει κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ να συμφωνήσει.. ?
      3. Εάν συνεργαστεί στρατιωτικά η Ελλάδα με Γαλλία και Αίγυπτο (απειλεί όλους ο μάγκας Ερτογάν) και με κάποια βοήθεια από Ισραήλ (πληροφόρηση) σε 3 ώρες δεν θα υπάρχει αεροπλάνο Τούρκικο να πετάει στον ουρανό και πλοίο Τούρκικο να πλέει στην θάλασσα, Ας αφήσουμε λοιπόν την κακομοιριά. Οι Τούρκοι μιλάνε πολύ. Και όποιος μιλάει τόσο πολύ έχει πρόβλημα. Και νομίζει θα μας τρομάξει. Οταν έλθει η ώρα να δούμε που θα κρυφτεί.

      1. Δεν μας έγραψες για την γερμανίδα εκδιδόμενη…..

    12. Δεν φεύγουν οι Τούρκοι αν δεν πάρουν μερίδιο από Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο Για αυτούς τώρα είναι η ευκαιρία λόγω υποστήριξης από Τραμπ Δυστυχώς η ελληνική κυβέρνηση αν κτυπηθεί πλοίο αεροπλάνο η νησί θα επικαλεστεί το διεθνές δίκαιο και την ΕΕ Το παιγνίδι είναι χαμένο για την Ελλάδα και αυτοί θα χαλάσουν χρήματα για Ραφαλ και φρεγάτες τσάμπα αφού η Ελλάδα υποχωρεί

      1. Κριμα που ο Τραμπ γουσταρει τον σουλτανο επειδη μονος πολεμαει τη μασονια της εποχης μας και γι αυτο τον πολεμανε και τον βγαζουν τρελο τα αντικειμενικα ΜΜΕ. Αλλα ας προσεχαμε με το μασονο τον δικο μας.

        1. Ο Τραμπ φίλε πολεμάει μόνο για τα συμφέροντά του , τις επιχειρήσεις που έχει και μαζί με την οικογένεια του Ερντογάν και τον ουρανοξύστη του στην Κωνσταντινούπολη. Οι οπαδοί του διεδωσαν fake news ότι πολεμάει για τα μασόνια για να κοιμήσουν το πόπολο και να πάρουν τις ψήφους του. Βλέπουμε πόσο πολύ είναι με τη δικαιοσύνη και ηθική όταν φτύνει τη χώρα μας που αν και σύμμαχός του υφίσταται επίθεση από τον τρελλό συνεργάτη του Ερντογάν. Μην παραμυθιάζεστε τόσο εύκολα γιατί είναι κρίμα. Ας ελπίσουμε ότι οι Ελληνοαμερικανοί έχουν αντιληφθεί το τί συμβαίνει.

      2. Δεν είναι αυτός ο λογος..
        Αλλά έχουν στο μυαλό τους οι Χαζάροι των εθνοτήτων..

    13. στεφανε χίο …
      επειδή εχεις αποδείξει οτι ΕΧΕΙΣ ΜΕΖΕΑ …
      βάλε στο αυριανό πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα σου …μόνο αυτό το θέμα
      οτι η ποντικόφατσα σακαλλαροπούλου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στον χώρο μέσα στο προεδρικό μέγαρο ,που δέχεται τούς επίσημους καλεσμένους -ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΗΝ στεφανε χίο

      1. Σωστή η παρατήρηση. Σεβόμαστε τον θεσμό του προέδρου αλλά σαν πρόσωπο πρόκειται για ένα γραφικό σουργελο, πολίτης του κόσμου και τέτοιες παπαριες. Πήγε στην Θράκη που προκαλούσαν οι Τούρκοι, και έλεγε κάτι μ@λακιες περί παντρεματος λέει πολιτισμών και κάτι ηλιθιότητες. Πρόεδρος της δημοκρατίας χωρίς να έχει την Ελληνικη σημαία? Αντε παραιτησου ρε φροκαλο, τι σχέση έχεις με κάποιον πρόεδρο που αγαπάει ετούτο τον τόπο?

        1. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
          Όλα τα νεοταξικά κουμούνια που μας κατσικώθηκαν και σιτίζονται από το πιάτο μας, μόνο με κρεμάλα θα φύγουν.

    Comments are closed.