Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ilias-kasidiaris-filaki

    Εμείς ούτε Χρυσαυγίτες είμαστε, ούτε Ναζί, ούτε φασίστες, αλλά πιστεύουμε στη δημοκρατία! Οι εικόνες και το βίντεο που βλέπετε με τον Ηλία Κασιδιάρη να μιλάει μέσα από τον Κορυδαλλό κάνουν τον γύρο του κόσμου.

    Εδώ δίνουν άδεια σε άλλους και άλλους, σε βουλευτές εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό δεν μπορούσαν να δώσουν μερικές μέρες άδεια για να κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα;

    Όλοι οι χασάπηδες και οι εγκληματίες έχουν πάρει άδεια απο τις φυλακές κατά καιρούς, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους πείραξαν; ΝΤΡΟΠΗ για την δημοκρατία μας!

    Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη δύναμη που θα αλώσει το πολιτικό σύστημα και θα είναι η μοναδική πραγματική εθνική αντιπολίτευση. Κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής να δώσουν τον Αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή για την Νίκη και να διαφυλάξουν την λαϊκή ετυμηγορία ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.

    Το σύστημα θα κάνει το παν για να ανακόψει την Χρυσή Αυγή, αλλά το βράδυ της Κυριακής θα ξεφτιλιστεί για ακόμη μια φορά, όταν ο πολιτικός κρατούμενος Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ, Μιχαλολιάκος θα λάβει από τα κελιά της Τιμής την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.”σχολιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

    Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.

    ka1ka2ka3ka4ka5ka6

    Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν :

    gianogkonas

    Μιχάλης Γιαννόγκωνας, υποψήφιος Β΄ Αθηνών

    antonopoulos

    Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, υποψήφιος Αττικής

    binieris

    Βενιέρης Αντώνης, υποψήφιος Αττικής

    katoikou

    Κατοίκου Αλεξάνδρα, υποψήφια Αττικής

    kelepouris

    Κελεπούρης Παναγιώτης, υποψήφιος Αττικής

    moulas

    Μουλάς Χρήστος, υποψήφιος Αττικής

    tsoliakou

    Τσολιάκου Ιουλία, υποψήφια Αττικής

    synadinos

    Ελευθέριος Συναδινός, ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Καλη λευτερια στην Ελλαδα μας και σε σας, παλικαρια.

    2. Κάτσε να βγει ο Σαμαράς στις εκλογές να τελειώσει κι αυτή η παράσταση με τους ναζίδες αντιστασιακούς.

    3. Ο αοματοs ελπιζε οτι φυλακιζωνταs και απομονονωνταs τουs χρυσαυγιτεs θα επερνε τουs ψηφουs του πισω απο την Χ.Α. τα τετοια μαs πηρε τον Μαη και τα π….α μαs θα παρει και τον Γεναρη

    4. Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή

      1) Γιατί αγαπώ την οικογένειά μου, τους ομοεθνείς μου και την πατρίδα μου.

      2) Γιατί θέλω μια Πατρίδα ελεύθερη και ανεξάρτητη η οποία να ανήκει στους ΈΛΛΗΝΕΣ.

      3) Γιατί θέλω να με διοικούν αληθινοί ΈΛΛΗΝΕΣ πατριώτες και όχι δοσίλογοι και προδότες εγκάθετοι και φερέφωνα ξένων κέντρων.

      4) Γιατί θέλω οι κλέφτες και οι προδότες να πάνε φυλακή για να μην μπορούν να με βλάψουν.

      5) Γιατί θέλω να μου επιστρέψουν τα κλεμμένα όπου κι αν βρίσκονται είτε το θέλουν είτε όχι.

      6) Γιατί δεν θέλω να αφήσω μια κλίκα να συνεχίσει να καταστρέφει τη ζωή μου αισχροκερδώντας εις βάρος μου χωρίς να τιμωρείται.

      7) Γιατί θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη αντικειμενική και ανεξάρτητη χωρίς παρεμβάσεις πάσης φύσεως συμμοριών.

      8) Γιατί δεν θέλω να τους ακούω να με φοβίζουν ότι εάν δεν τους ψηφίσω θα πεθάνω από την πείνα εγώ και η οικογένειά μου.

      9) Γιατί δεν θέλω να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου οι καναλάρχες και οι δημοσιογράφοι τους με κακοηθέστατα ψέματα.

      10) Γιατί δεν θέλω να μου κλέβουν το μεροκάματό μου ή την σύνταξή μου για τη οποία αγωνίζομαι και αγωνίστηκα μια ζωή και να μου λένε ότι είναι μεν άδικο αλλά πρέπει να μου τα αρπάξουν για να σωθούν αυτοί που τα έκλεψαν.

      11) Γιατί δεν θέλω να μου πάρουν το σπίτι μου και να το ξεπουλήσουν σε ξένους απατεώνες και να μου λένε ότι πρέπει να πληρώνω ενοίκιο για να μένω σ’ αυτό.

      12) Γιατί δεν θέλω οι ξένοι να καταστρέφουν το μέλλον των νέων παιδιών στην πατρίδα μου για να τους αναγκάσουν να μεταναστεύσουν στις χώρες τους δίνοντάς τους δελεαστικούς μισθούς και από την άλλη να κουβαλούν χιλιάδες λαθρομετανάστες πεινασμένους και εξαθλιωμένους για να θησαυρίζουν ορισμένοι λαθρέμποροι κάνοντας εμπόριο λευκής σαρκός.

      13) Γιατί δεν θέλω στην πατρίδα μου να ακούω για αριστερούς και δεξιούς που τόσο κακό μας έχουν κάνει αλλά μόνο για Έλληνες οι οποίοι ενωμένοι και αγαπημένοι θα αγωνίζονται να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους και κατ’ επέκταση την πατρίδα τους.

      14) Γιατί δεν μπορώ να ανέχομαι να είναι φυλακισμένοι εντελώς άδικα Έλληνες πατριώτες, επειδή δεν πρόδωσαν τα ιδανικά τη πίστης και της πατρίδας τους…

      15) Γιατί θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να δικαιωθούν τα ιδανικά και οι ιδέες αυτών των αγωνιστών.

      16) Γιατί έχω εμπιστοσύνη στις αρετές της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και γνωρίζω ότι δεν θα με προδώσουν ποτέ όπως και εγώ αυτούς.

    5. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
      ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

      ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ:
      ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΧΙ ΑΘΩΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,
      ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΕΝΔΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΝΤΟΓΙΑΚΟ, ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,
      ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ.

    6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ !!!!!!!!

    7. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕI ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΜΑΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ , Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ 1821 ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

    8. η ιστορια θα γραψει…πολιτικο κομμα, εκανε προεκλογικο αγωνα, με 7 βουλευτες προφυλακισμενους, 3 σε κατ οικον περιορισμο, 2 χωρις δικαιωμα πολιτικου λογου και μονο με 4!!! βουλευτες να κανουν ελευθερο προεκλογικο αγωνα(ελευθερο που λεει ο λογος αφου δεν κληθηκαν να παραστουν σε κανενα συστημικο καναλι) ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΟ, σε κλιμα ακραιας πολωσης και με αυξημενα ποσοστα σε σχεση με τις εκλογες του 2012!!! η ιστορια θα γραψει, οτι βουλευτες εκαναν προεκλογικο αγωνα ΜΕ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΑ σε γεματες αιθουσες με πολιτες να μη βλεπουν τιποτα μονο να ακουνε τα μεγαφωνα..η ιστορια θα γραψει, οτι τα υπολοιπα κομματα της χωρας, και τα μμε, αντι να σκυψουν το κεφαλι ντροπιασμενα για ολα τα παραπανω και να συγχαρουν το κομμα και τους οπαδους της χρυσης αυγης για το κατορθωμα τους, συνεχισαν να εκστομιζουν οχετους..παντως απο βδομαδα, μετα την πτωση σαμαρα , νομιζω θα δρομολογηθουν σιγουρα εξελιξεις απο την ανεξαρτητη πλεον δικαιοσυνη για αμεση αποφυλακιση των κρατουμενων βουλευτων…τελος, οπως αποδεικνυεται τελικα, η χρυση αυγη δεν εχει πια αναγκη ουτε τα μμε , ουτε τηην καλη κουβεντα κανενος πολιτικου, παει με αυτοματο πιλοτο και τελικα προκειται για ηρωες..μονο ηρωες θα αντεχαν αδικη προφυλακιση με τοσο υπομονη και νομιμοφροσυνη κοντα εναμισυ χρονο τωρα…

    9. Την Χρυσή Αυγή που σας πονάει θα ψηφίσουμε.

      1) Καταγγελία του μνημονίου και άμεση διαφραφή χρέους.

      2) ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

      3) Πλήρη Κατάργηση των προνομίων των πολιτικών.

      4) Τέλος στη χρηματδότηση των κομμάτων.

      5) Μηδενική ανοχή σε τράπεζες, σε εργολάβους και καναλάρχες που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

      6) Κατάργηση ΕΝΦΙΑ και αιματηρών φορολόγησης.

      7) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

      8) Ανακήρυξη (ΑΟΖ) _ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ.

      9) Προτογενής παραγωγή.

      10) ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ.

      ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

      11) ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

      12) ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

      13) ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

      14) Εθνικός σχεδιασμός για άμεση λύση του δημογραφικού.

      15) ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ _ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΛΑΟ.

      http://www.youtube.com/watch?v=64l9EECztfw

    10. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΝ Χ.Α.ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ !!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ??ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΧΑ ??? ΜΗΠΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ?? ΜΗΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΣΕ ΑΥΛΕΣ , ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ,ΣΕ ΚΑΜΠΟΥΣ,ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ??? ΟΧΙ !!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . ΜΟΝΟ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ” ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …..ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ …..ΤΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ?????

    11. Τελειώνει και το 18μηνο. Αν χρειαστεί να γίνει επανάληψη την άλλη Κυριακή, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Τα δικαστικά μιάσματα θα εκτεθούν, μιας και θα αποδειχθεί και εμπράκτως ότι ήταν ένα Σαμαρικό φιάσκο. Οι πληρωμένες πόρνες (Ντογιάκος, Κλάπα, Αθανασίου), θα εκτεθούν στα μάτια των Ελλήνων αλλά και όσων και ΑΝ υπάρχουν ακόμα έντιμοι δικαστές.

      1. … (Ντογιάκος, Κλάπα, Δημητροπουλου, Κουτζαμάνη, Αθανασίου κλπ)

    12. Αστειο το Θεαμα οι παρευρισκόμενοι να είναι ορθιοι όταν μιλανε οι Φυλακισμενοι. Στο τελος θα κλαψουνε ολοι μαζι και ένα δακρυ θα κυλισει στο μαγουλο μου. Δεν εχουν καταλαβει στην Χ.Α. ότι ψηφιστηκαν για να εκφρασουν την οργη των ψηφοφορων τους στο Κοινοβουλιο και όχι για να κανουν την Μαρθα Βουρτση και τις Αδικημένες Μωρες Παρθενες. Σε 2 ημερες που θα δουνε τα ποσοστα τους μειωμένα θα το εχουν παρει το μηνυμα? Επισης γιατι δεν γινεται η δικη τους ? Μηπως για να περασει η προθεσμια και να βγουνε ελευθεροι και ωραιοι χωρις να δικαστούνε ??

      1. Αυτα που εγραψες οντως ειναι κολοκυθια τουμπανα.
        Οταν αφησεις την εικονικη σου πραγματικοτητσ κι επιστρεψεις στην αληθινη τοτε θα καταλαβεις.
        ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ.

      2. Ρε γυφτοκλόουν, διότι βρίσκονται παράνομα στη φυλακή από τη χούντα σαμαροβενιζέλου. Γι’αυτό και ΔΕΝ θα γίνει δικαστήριο.

      3. Κατι στοκοι σαν κ σενα εχουν κ δικαιωμα ψηφου;

    13. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΗΝ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ –

    14. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΗΝ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ –

    15. Η ιστορία γράφεται από ανθρώπους ζούνε έντονα την δυσκολία, την ΑΔΙΚΙΑ, την συκοφαντία, τη συμππαιγνία!! Ο Κασιδιάρης και οι υπόλοιποι Πολιτικά Διωκόμενοι Βουλευτές ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ της προεκλογικής περιόδου!! Τι θα γράψει η ιστορία για τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τους αριστερούς της πλάκας που έγιναν “ποταμίσιοι” με προοπτική στο άμεσο μέλλον να κάνουν κι αυτοί την ΣΥΓΚΛΙΣΗ από τα αριστερά προς το κέντρο και κάπου πιο.. “φιλελεύθερα”; Τι θα γράψει η ιστορία για τον Τσίπρα και τον κάθε τσίπρα που θα γίνονταν πρωθυπουργός σε μια τέτοια περίσταση αγανάκτησης του καταπιεσμένου και εξαθλιωμένου λαού;; Για να τον δούμε τον Αλέξη (που ακόμα δεν έχει κι αυτός ένσημα ΙΚΑ!!) τι θα κάνει με τα μνημόνια, την ανεργία, της Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, το Φόρο στο Πετρέλαιο, τα διπλασιασμένα (εδώ και 2-3 χρόνια) Τέλη Κυκλοφορίας, τον ΕΝΦΙΑ, την αγορά που ΠΕΘΑΝΕ, την οικοδομή και την αγροτική παραγωγή, που τις έχουμε κάνει και τα μνημόσυνα, το εμπάργκο στη Ρωσία που χαντάκωσε τους παραγωγούς!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΤ, το φορολογικό, τους μεγαλο-εργολάβους.. ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ γιατί η κοινωνία μας είναι σε καταστολή και ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΣΕΣ!!

      1. Ας μην περιμένουμε πολλά από τον Τσίπρα. Οταν την Πέμπτη σε προεκλογική ομιλία μιλάει οτι θα “κυνηγήσει” τους μεγαλοεργολάβους και την Κυριακή ο ίδιος άνθρωπος βρίσκεται με φωτογραφία 10×10 εκ. στο πρωτοσέλιδο του ‘Εθνους της Κυριακής, δηλαδή στον Μπόμπολα τον μεγαλύτερο μεγαλοεργολάβο της χώρας, τότε καταλαβαίνουμε. Η ασυμφωνία των όσων λέει με αυτά που πράττει είναι τεραστία. Παρόλλα αυτά, κάτι καλύτερο θα κάνει από τον προηγούμενο. Γιατί πολύ απλά, ο προηγούμενος έπιασε πάτο, πιο κάτω δεν πάει.. Καλά αποτελέσματα στους αντιμνημονιακούς.

    16. Δεν ντρέπεστε ρε να μας κοροϊδεύετε ?

      Ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?

      Την έχουν ξεφτιλίσει !

      Ποιοι ?

      Να σας πω εγώ ποιοι !!!!

      Τα πολιτικά τσογλάνια του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ !

      Ποιοι απαρτίζουν το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ?

      Να σας πω εγώ !

      Πολιτικοί πεζεβέγκηδες γκανγκστερικών μαφιόζικων συμμοριών !

      Κλέφτες ,ψεύτες , προδότες , εφιάλτες, και τσεκούρια τύπου Βορίδη !

      Κοπρίτες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΣΟΚ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΗΔΕΣ !!!

      Αληταρία αδερφέ μου … αληταρία !

      Το εκλεγμένο ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ …η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην φυλακή ?

      Δεν ντρέπεστε ρε αληταράδες !

      Ο Ελληνικός λαός …… χιονοστιβάδα θα γίνει να αναδείξει την … ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ !

      Ετσι για να σφίξουν τα βρώμικα κωλαράκια ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

      Αααααααααααααααααααααα να χαθείτε πολιτική αληταρία !
      Άι στο διάολο βραδιάτικα !

      Έρχεται η ….. Συννεφιασμένη Κυριακή για σας ….. κοπρίτες κλεφταράδες !

      Άι σιχτίρ παρακεντέδες !
      Στράτος Δ.

    17. “Εμείς ούτε Χρυσαυγίτες είμαστε, ούτε Ναζί, ούτε φασίστες”

      φασισταριά του κερατά είστε… όταν σας κάνουμε σχόλιο για την εφημερίδα σας η λογοκρισία πάει σύννεφο…

      ΟΥΣΤ ΡΕ

    18. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ……ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ …!!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ….ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ….ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    19. Η ίδια δημοκρατία δεν δίνει δικαίωμα σε κανέναν αντισυστημικό και αντινεοταξίτη να μιλήσει. Η ίδια δημοκρατία κρατάει τόσα πολιτικά εγκλήματα ανέπαφα δικαστικά που μόνο τον Τσοχατζόπουλο έστειλε στην φυλακή. Η ίδια δημοκρατία σε προπαγανδίζει δούλε νεοέλληνα πότε θα ψηφίσεις και ποιούς θα ψηφίσεις. Η ίδια δημοκρατία σε αναγκάζει να μη βγάζεις άχνα για τους μετανάστες που σου πασάρει το ίδιο το κεφάλαιο για φτηνά εργατικά χέρια και ξέπλυμα χρήματος, ενώ ταυτόχρονα το παιδί σου Έλληνα ραγιά φεύγει στο εξωτερικό για καλύτερες θέσεις εργασίας. Η ίδια δημοκρατία χώνει μέσα και φιμώνει όποιους αντιστέκονται στον σιωνισμό,αριστερούς και δεξιούς, ενώ οι ίδιοι οι εβραίοι δεν δίνουν ούτε ευρώ στο ελληνικό κράτος από τους φόρους τους κι εσένα σου πέρνουν το σπίτι σου και το βιός που έφτιαχνες με ιδρώτα τόσα χρόνια. Η ίδια η δημοκρατία δεν αγγίζει πλούσιο και την μεσαία τάξη την έχει διαλύσει. ΠΟΣΗ υποκρισία μπορείς ακόμη να αντέξεις Έλληνα ραγιά και πόσο καταλαβαίνεις εν τέλει αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και σκύβεις το κεφάλι; Όλοι αυτοί που βλέπεις στις επάνω φωτογραφίες σου φαίνονται φασίστες ή βολεμένοι;Τότε τα κατάφερες και πάλι και ξεχωρίζεις τον κακό Ινδιάνο από τον καλό καουμπόι. Σπαγγέτι γουέστερν είσαι απολειφάδι του ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    20. Ο/Η Ξεφτίλα! Εκπρόσωπος τύπου ένας σεσημασμένος εγκληματίας λέει:

      Από τους πολιτικούς που γίνονται εγκληματίες κατρακυλήσαμε στους εγκληματίες που γίνονται πολιτικοί. Πόσο πιο πάτο θα πιάσει αυτή η χώρα. Μόνο ένας πάτος μπορεί να το σταματήσει αυτό. Ο πάτος του πηγαδιού που θα πετάξουμε του συνεργάτες των Γερμανών, τότε και τώρα τα ίδια επίθετα έχουν.

      1. εσεις που τους λετε ”γερμανοτσολιαδες”,στην ευρωβουλη ψηφισαν ΝΑΙ να δωθουν οι γερμανικες αποζημειωσεις!οι θεσεις τους ειναι να διεκδηκισουν το κατοχικο δανειο απο το γερμανικο κρατος,οι θεσεις τους συντασονται με τις τοτε αμυντικες θεσεις του μεταξα,οι θεσεις τους ειναι να βρεθουν οι αταφοι ελληνες στρατιωτες ηρωες μας που κειτονται στα βουνα της βορειου ηπειρου και το ελληνικο κρατος δεν κανει τιποτα!

      1. το ”φασιστικο μορφωμα”οπως το αποκαλεις,αυξανωνται και πλυθηνωνται!

    21. Ο/Η Η φωτογραφία είναι από τη ΓΑΔΑ που έγραφε στο facebook ο "διωκόμενος" παρακρατικός λέει:

      Αυτός θέλησε να κρυφτεί, αφού έδωσε όλους τους υπόλοιπους (ακόμα δεν έχει βγει ΕΝΑΣ διάλογος που να συμμετέχει αυτός) γιατί φοβόταν. Έκλεισε και τη γιάφκα στο Ν.Ηράκλειο να εξαφανίσει τυχόν στοιχεία (μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που κινηματογράφησε και πούλησε το βίντεο) και χώθηκε μέσα.

    22. ντροπή μικρά παιδάκια να τα ποτίζετε με δηλητήριο
      τι δουλια εχουν εκει

      1. ελα πες το…αλβαναριο εισαι που ηρθες νυχτα και το παιζεις Ελληνας με το γκουγκλ τρανσλειτ,…..κουραδα….

    23. Μέσα στο πολυπληθές ανθελληνικό πλήθος που κατοικεί στην Ελλάδα , να και κάποιοι που με απίστευτο θάρρος διασώζουν το Εληνικό αντιστασιακό dna .

    24. Εχουν προ πολλου υπερβει καθε οριο ανθρωπινης αντοχης στην αδικια. Ειναι αποριας αξιον πως αντεχουν. Μονο ανθρωποι φτιαγμενοι απο στοφα ηρωων θα μπορουσαν να αντεξουν τοσο.

    Comments are closed.