Η ΛΕΠΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ME TON ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΓΝΟ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!  

    Κοινοποίηση:
    marine-le-pen-afp

    Η Μαρίν Λεπέν έχασε με μεγάλη διαφορά την προεδρική εκλογή, έναντι του Εμανουέλ Μακρόν.

    Με 34,5% των ψήφων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των exit polls, η Λεπέν κατέληξε πίσω από τα ποσοστά του Μακρόν (περίπου 65,5%).
    Ωστόσο, παρά την μεγάλη ήττα, το εθνικιστικό κόμμα έκανε ρεκόρ ψήφων, μεγαλύτερο από τον πρώτο γύρο της προεδρικής εκλογής.

    Η Μαρίν Λεπέν συγκέντρωσε περίπου 10,6 εκατομμύρια ψήφους, γεγονός που της επέτρεψε να διεκδικήσει «11 εκατομμύρια ψηφοφόρους» στην πρώτη ομιλία της μετά την ήττα.

    Το 64,29% ή 17.323.596 ψήφους έλαβε ο Εμανουέλ Μακρόν έναντι 35,71% ή 9.624.272 ψήφους για την Μαρίν Λεπέν, όπως είχαν διαμορφωθεί τα αποτελέσματα στην επικράτεια στις 22.47 ώρα Γαλλίας και έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών.

    Η αποχή έφτασε στο 24,52%.

    70% των επίσημων αποτελεσμάτων

    C_QDvBrXoAI6Q77

    OI ΓΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ! EΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ 65,8% – ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΠΕΝ! ΠΗΡΕ ΣΧΕΔΟΝ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΥΣ! ΣΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» Η ΑΠΟΧΗ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Η δημοκρατία είναι η δικτατορία των ηλιθίων.Ο κάθε ηλίθιος που δεν ξέρει τι του γίνεται,ψηφίζει και σου καταστρέφει την ζωή. Σε 10 χρόνια η Γαλλία θα είναι η πρώτη μουσουλμανική χώρα της Ευρώπης.Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι σε όλη την προεκλογική περίοδο δεν έγινε καμμία τρομοκρατική επίθεση,προφανώς για να μήν ενισχυθεί η Λεπέν.΄Αρα πίσω από τους “αυθόρμητους” τρομοκράτες υπάρχουν ανώτερα κλιμάκια που δινουν διαταγές πότε να επιτεθούν.

    2. Αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες

    3. H δημοκρατία είναι η δικτατορία των ηλιθίων.Ο κάθε ηλίθιος που δεν ξέρει τι του γίνεται ψηφίζει και σου καταστρέφει την ζωή.Ο Μακρόν είναι μακράν ο πιό φανερός πράκτορας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Ρόθτσιλντ στην ιστορία της ανθρωπότητος.Κι’ όμως πήρε 65%.Σε 10 χρόνια η Γαλλία θα είναι η πρώτη μουσουλμανική χώρα της Ευρώπης.Εκείνο πάντως που κάνει εντύπωση είναι σ’ όλη την προεκλογική περίοδο δεν σημειώθηκε καμία τρομοκρατική επίθεση,προφανώς για να μην ενισχυθεί η Λεπέν.Τώρα που βγήκε ο δικός τους θα ξαναρχίσουνε.΄Αρα είναι φανερό ότι υπάρχουν από πίσω ανώτερα κλιμάκια που λένε στους “αυθόρμητους” τρομοκράτες πότε να χτυπήσουν.

    4. Ευτυχώς, η μεγάλη πλειονότητα των Γάλλων πολιτών έχει και μνήμη και κρίση, και έστειλε την ακροδεξιά εκεί που της αρμόζει: στα σκουπίδια της ιστορίας.

      1. ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
        ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ…..
        ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΨΥΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
        ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ….ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
        ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

    5. Τουλάχιστον δεν έχασε το μεροκάματο η μανταμ. Γιατι όλα αυτά τα κοπρόσκυλα είναι άεργα. Αν τους αφήσεις εκτός θα βραζουν παγάκια για μεσημεριανό

    6. Ποιος τον έβγαλε τον Μακρόν; Ο γηγενής γαλλικός λαός; Έχουνε δώσει δικαίωμα ψήφου σε ένα σωρό εθνικότητες άρα το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Η φούσκα της ψευτοδημοκρατίας τους θα συνεχίσει να τους στερεί την ελευθερία να κυκλοφορούν χωρίς φόβο στην ίδια τους την χώρα. Η Γαλλία θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να είναι στο επίκεντρο των τζιχαντιστών. Όσο αίμα και να χυθεί θα βγαίνουν και θα λένε την ίδια καραμέλα περι δημοκρατίας. Φάτε μαζί με τις βόμβες και δημοκρατία μόνο για αλλοδαπούς αντί να προτιμάτε να είστε ζωντανοί και ας σας λένε φασίστες οι σαύρες.

    7. Wikileaks σύντομα στο Μακρόν και σκάνδαλα η συνεργασία με αμερικανικό παράγοντα πριν τις βουλευτικές εκλογές στην Γαλλία…

      1. Και ποιος δίνει σημασία στην WIKI LEAKS. Έχουν βγάλει τόσα άλλα στην φορά και τη έχει γίνει?!!!

    8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ..ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΟΜΑΔΩΝ..ΝΥΧΤΑ…ΦΥΛΑΚΕΣ..ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ..ΠΑΡΚΑ…ΚΑΦΕΝΕΙΑ..ΟΛΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ……..ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΜΤ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    9. Καλά πίστευε κανείς ειλικρινά ότι θα άφηνε η CIA να εκλεγεί μη συστημικός πρόεδρος; το τι έγινε στην Αυστρία λίγο καιρό πριν δεν σας δίδαξε τίποτα; μην αυταπατάσθε, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με το σύστημα! Όχι ο γελοίος ο μακαρόν, ακόμα και έναν γάιδαρο να τους έβαζαν θα τον ψήφιζαν, όχι μόνο οι Γάλλοι, αλλά όλοι μας! Δυστυχώς η CIA είναι πανίσχυρη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, ή τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια. Αλίμονο τι μας περιμένει εμάς, οι Γάλλοι δεν είναι (ακόμα) στα χάλια μας!

      1. Δεν είναι μόνο η CIA. Είναι πρώτα από όλα η τραπεζίτες ROTHSCHILD, SOROS, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. ΔΝΤ, και άλλες. Πολλά είναι τα συμφέροντα τον τραπεζών. και βέβαια τα σηνφερωντα τής Γερμανίας. Η Γερμανοί δεν κατάφεραν να νοικοισουν με πόλεμο αλλά τα κατάφεραν με να σκλαβοποισουν και να καταστρέψουν οικονομικά την υπόλοιπη Ευρώπη. Θα το καταλάβουν η Γάλλοι. Ο Μακρον είναι πιόνι τής ROTHSCHILD!!!

    10. Τον κακο τους τον καιρο.
      Προσεχως θα καταλαβουν το λαθος τους οι Γαλλοι και λεω Γαλλοι γιατι Μακρον ψηφισαν και ολοι οι μη Γαλλοι εχοντες γαλλικο διαβατηριο.
      Οπως και να εχει καλα να παθουν.

      1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 65% ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΑΚΡΟΝ ( ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥ) ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ !!!!!!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ??????? ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ !!!!!!!!!! ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ !!!!!!!! ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!!!!!!! ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΟΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!

      2. Όπως θα γίνει και εδώ στην Ελλάδα. Η λαφρομεταναστες θα έχουν πάρει την Ελληνικη ιθαγένεια και θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν.
        Θα
        Κρατήστε αυτό!!!.

    Comments are closed.