ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    4,w=993,q=high,c=0.bild 1

    Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της σε πανεπιστήμιο στην Νυρεμβέργη, στο πλαίσιο των περιοδειών της για τις επικείμενες γερμανικές εκλογές.
    Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, άγνωστοι αποδοκίμασαν και πέταξαν στην ισχυρή κυρία της Γερμανίας, δύο ντομάτες. Μάλιστα η μία την βρήκε στον μηρό.
    Η Άνγκελα Μέρκελ, δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τον… ντοματοπόλεμο και συνέχισε να προχωρά προσφέροντας μάλιστα στην συνεργάτιδα της Κλαούντια Φον Μπραούχτιτς, ένα χαρτομάντιλο για να σκουπιστεί καθώς και αυτή είχε λερωθεί από την ντομάτα.
    Οι γερμανικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ενώ η κα. Μέρκελ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση για το συγκεκριμένο περιστατικό.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας της Άνγκελα Μέρκελ, πολλοί από τους συγκεντρωμένους την αποδοκίμασαν με σφυρίγματα και συνθήματα όπως: «προδότρια των λαών», «υποκρίτρια» και «ψεύτρα».

    4,w=993,q=high,c=0.bild4,w=993,q=high,c=0.bild 24,w=993,q=high,c=0.bild 1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!!

    2. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ……ΠΑΤΗΜΈΝΟ…….ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ, ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΥΤΌ ΌΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΌΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΘΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΈΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ! ΚΑΚΟ ΤΈΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΆ…..ΒΥΖΆ….ΟΥ ! ! !

    3. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΊΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΤΗΜΈΝΟ……ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ …..ΒΥΖΆ…..ΟΥ…..ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΌΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΩΝ ROCHILD !

    4. ΕΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ‘Η’ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΚ@ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

    5. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΕΥΡΩΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ!!!!

    6. ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΗ;;;;;
      ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ.

    7. Ο Τσιπρας ειναι ποιο εξυπνος απο την αφεντικινα του παντως. Οργανωσε παρακρατικες κυβερνητικες ομαδες οπως ο Ρουβικωνας που εχει εντολες να προστατευει βουλευτες του μνημονιακου ρατσιστικου μορφωματος συριζα οπως στο συνταγμα που πουλησαν προστασια στον σαπιοκοιλια Φιλη . Οι παρακρατικοι σημερα ξεπλυθηκαν αφου.. ριξανε κατι χαρτακια ( επαναστατες μου ! ) στο υπουργειο που ειναι κοντα στα γραφεια του μνημονιακου μορφωματος συριζα και το Σαββατο στην πορεια αφου ξεπλυθηκαν ως,., αναρχικοι(χαχαχα) ειτε θα δινουν κοσμο στην ασφαλεια ειτε θα προκαλουν απεργους οπως ειχαν κανει περυσι που χτυπησανε εργατες , ειτε θα κανουν χρεη σεκιουριταδων στην ΔΕΘ. υγ., Τις επιθεσεις στην δολοφονο των λαων δεν τις κανουν φυσικα αριστεροι μιας και ειδατε πως ο Τσιπρας και η αριστερα ειναι ρουφιανοι και τσατσοι της Μερκελ και των νεοφιλελεδων , τις δυναμικες αντιδρασεις τις κανει το AfD που κανουν αντισυγκεντρωσεις εκει που πρεπει.. Στην καρδια της εξουσιας του κρατους και της κυβερνησης.

    8. Μην το φωναζετε ρε παιδια και το ακουσει η μερκελ , οτι ειναι ανικανοι οι ανδρες ασφαλειας της…
      Αιτια ψαχνει η παλογρια να κανει δικο της στρατο…

    9. ΕΚΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ!!! ΕΔΩ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ “ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ” ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!

    Comments are closed.