ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΦΡΙΝ. Ο ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΦΑΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    2393026

    Το κέντρο της πόλης Αφρίν βρίσκεται “εντελώς υπό τον έλεγχο” των Σύρων ανταρτών που υποστηρίζει η Άγκυρα και ήδη έχουν υψωθεί τουρκικές σημαίες στην πόλη αυτή στη βορειοδυτική Συρία, η οποία αποτελούσε προπύργιο της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), δήλωσε πριν από λίγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

     

    “Μονάδες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, οι οποίες υποστηρίζονται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, έθεσαν εντελώς υπό τον έλεγχό τους το κέντρο της πόλης Αφρίν σήμερα το πρωί στις 08:30” (περίπου 07:30 ώρα Ελλάδος), δήλωσε σήμερα ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για τον εντοπισμό ναρκών.

    “Τώρα κυματίζει εκεί η τουρκική σημαία! Κυματίζει εκεί η σημαία του Ελεύθερου Συριακού Στρατού!”, πρόσθεσε ο Ερντογάν.

    «Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και ο ελεύθερος συριακός στρατός πήραν τον έλεγχο του κέντρου της πόλης Αφρίν. Γίνονται έρευνες για νάρκες και εκρηκτικά. Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό ναρκών και εκρηκτικών ουσιών» γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

    «Ένας αξιωματικός κρατώντας τουρκική σημαία λέει: Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στις 18 Μαρτίου Ημέρα των Μαρτύρων (σ.σ.: ημέρα αφιερωμένη στους Τούρκους νεκρούς στρατιώτες σε πολεμικές επιχειρήσεις) αφιερώνουν τη νίκη στο τουρκικό έθνος και σε όλους τους Μάρτυρες.»

    Τούρκος ειδικός των θεμάτων ασφαλείας, δηλώνει πως «δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα τελειώσανε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να υπάρχουν παγίδες από νάρκες και εκρηκτικά».

    Δείτε τα βίντεο:



    Εκπρόσωπος των Σύρων ανταρτών που πολεμούν μαζί με τις τουρκικές δυνάμεις στην Αφρίν δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι οι δυνάμεις τους εισήλθαν λίγο πριν από την αυγή στην πόλη και ότι οι δυνάμεις της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG αποσύρθηκαν από αυτήν.

    Ο εκπρόσωπος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού Μοχάμαντ αλ Χαμαντίν διευκρίνισε ότι οι αντάρτες έχουν ήδη θέσει υπό τον έλεγχό τους τμήματα της πόλης και ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν συναντήσει αντίσταση.

    Η πόλη Αφρίν ήταν ο βασικός στόχος της επιχείρησης που εξαπέλυσε στις 20 Ιανουαρίου η Τουρκία κατά της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) στη Συρία
    Η πόλη Αφρίν ήταν ο βασικός στόχος της επιχείρησης που εξαπέλυσε στις 20 Ιανουαρίου η Τουρκία κατά της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) στη Συρία.

    Η Άγκυρα θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση την πολιτοφυλακή αυτή, μολονότι οι Κούρδοι μαχητές υποστηρίζονται και εξοπλίζονται από την Ουάσινγκτον για την καταπολέμηση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

    Παράλληλα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε σήμερα ότι περισσότεροι από 1.500 Κούρδοι μαχητές έχουν χάσει τη ζωή τους από τις 20 Ιανουαρίου που άρχισε η επιχείρηση του τουρκικού στρατού κατά του θύλακα της Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία.

    “Η πλειονότητα από αυτούς σκοτώθηκε από αεροπορικούς βομβαρδισμούς και πυρά πυροβολικού”, διευκρίνισε το Παρατηρητήριο.

    3-24 2-35 1-132

    8-4-1024x768 7-4 6-6 5-10 4-14

    14-1 13-1 11-4 10-1-1024x683 9-4-1024x683

    image.ashx  18 16-1 15-1

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Με αυτην ακριβως την σημαια με τα 3 κοκκινα αστερια και τους τζιχαντιστες δεν διαδηλωνε ο Κεερφα στην θεσσαλονικη ;
      Αυτην την σημαια δεν κρατουσαν τα “προσφυγοπουλα” οταν τους ευλογουσε ο ιερωνυμος;

    2. Αμερικλάνοι , που είστε??????
      Οι πραγματικοί τρομοκράτες τώρα μπήκαν στην Αφρίν

    3. Ο τουρκικος στρατος κατελαβε το Αφριν μονο και μονο γιατι τελειωσαν τα πυρομαχικα των Κουρδων.Και ειδικα τα fagot.Οι κουρδοι θα ανασυνταχθουν και θα το γυρισουν σε ανταρτοπολεμο.Εκει θα πεσει κλαμα στο σαραι.Και βεβαια στοχος του Ερντι ειναι η Μανμπιτζ.Οπου εκει τα πραγματα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα.Γενικα εχει πολυ ψωμι εκει η περιοχη.Θα τραβηξει πολυ καιρο ακομα η ολη φαση.Ειναι και οι αμερικανοι εκει.Γενικα ολα ειναι πιθανα ακομα και γενικευμενη συρραξη ολων των δυναμεων στην περιοχη.Ο σουλτανος δεν θελει κουρδικο κρατος στο μαλακο υπογαστριο του και θα το παει μεχρι τελους.Εμεις τωρα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα.Το θεμα ειναι με αυτην την γελοια κυβερνηση τι μπορει να περιμενει κανεις…

    4. Κούρδοι (YPG) για κατάληψη Εφρίν: «Δεν φύγαμε, αλλάζουμε τακτική – Αρχίζει ανελέητος ανταρτοπόλεμος»
      Από ellinotourkika – 18 Μαρτίου 20180

      O τουρκικός στρατός εισβολής και οι τζιχαντιστές, Κινέζοι Ουιγούροι και Τουρκμένοι της Συρίας μισθοφόροι του, κατέλαβαν την Κυριακή το πρωί την κουρδική πόλη Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.

      Οι Κούρδοι υπερασπιστές της πόλης από τις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) -κυρίως συνιστώσας των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF)- είχαν εκκενώσει νωρίτερα την πόλη Εφρίν για να αποφευχθεί μακελειό μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, αφού το τουρκικό καθεστώς έδειχνε αποφασισμένο να ισοπεδώσει την πόλη με βομβαρδισμούς.

      Η τουρκική εκστρατεία, επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», με στόχο την κατάληψη της Εφρίν είχε ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου με την οικονομική υποστήριξη του Κατάρ, το οποίο έχει αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες να «πληρώνει» τους πολέμους που διεξάγει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην περιοχή για λογαριασμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και με στόχο την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

      Περιμένετε ανταρτοπόλεμο, θα γίνουμε ο εφιάλτης σας
      Ο πόλεμος με την Τουρκία μπαίνει σε μια νέα φάση, δηλώνουν αξιωματούχοι της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG που διαμηνύουν ότι, από ‘δω και στο εξής, οι Τούρκοι θα πρέπει να περιμένουν ανελέητο ανταρτοπόλεμο, μέχρι την τελική απελευθέρωση της πόλης.

      Σύμφωνα με τον Οτμάν Σεΐχ Ισά, αξιωματούχο της κουρδικής πολιτοφυλακής «ο πόλεμος κατά της τουρκικής κατοχής θα αλλάξει» και θα μετεξελιχθεί από απευθείας σύγκρουση (τακτικός πόλεμος) σε ανταρτοπόλεμο.

      «Κουρδικές δυνάμεις παραμένουν στην Εφρίν και θα επιτίθενται στις τουρκικές δυνάμεις και τους συμμάχους τους με κάθε ευκαιρία» προειδοποίησε.

      «Οι στρατιώτες μας θα γίνουν μόνιμος εφιάλτης τους», συμπλήρωσε ο Κούρδος αξιωματούχος.
      Σύμφωνα δε με το Associated Press, εκπρόσωπος των κουρδικών δυνάμεων της Συρίας ανακοίνωσε ότι Κούρδοι μαχητές που συμμετέχουν στη μάχη κατά των τζιχαντιστών, αποχωρούν από τη νοτιοανατολική Συρία για να μεταβούν στο μέτωπο της Εφρίν.

      Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κούρδοι διέκοψαν τον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, από τη στιγμή που η Δύση θεωρούν ότι δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την τουρκική επίθεση στην Εφρίν.

    5. Έρτι μην ξυπνήσεις ένα πρωί και μάθεις τα νέα. Οι Κούρδοι και οι Σύριοι κύκλωσαν τις τουρκικές δυνάμεις και δεν θα σου γυρίσει ούτε ένας ζωντανός. Τότε να δεις πανηγύρια και χαρές.

    6. Χαίρεστε γαμημενα εθνίκια με τον θάνατο αθωων ανθρώπων σκατο φασιστες ρεμάλια γαμω της μάνας σας τον κωλο
      οσο για σενα Viki κακό ψόφο να έχεις και συ και όλοι οι Χρυσαυγίτες μουνοσκυλαλ

      1. Η viki μηπως εισαι εσυ και τρολαρεις εδω μεσα;

    7. ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.ΥΠΟΣΤΡΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΩΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ?ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ?ΝΑ ΑΠΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ?ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ.ΕΛΕΟΣ…………….

    8. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Γελάει αυτός που γελάει τελευταίος. Πολύ εύκολα πήραν την πόλη, ίσως οι κούρδοι έχουν άλλα σχέδια, υπομονή θα τα δούμε σύντομα.

    9. Αφού αυτους που σφάζει είναι ισλαμοπιθηκια καλά τα κάνει!ας σφάζονται μεταξύ τους!μετα θα έρθει και η σειρά τους!σουλτανε η ΧΑ δεν ξεχνά!
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

      1. Πρώτα θα του κανεις μια πίπα κ μετά βλέπουμε…

    10. Η Τουρκία θα ζει με τον εφιάλτη αντιποινων από τους Κουρδους…. Πιστεύω ότι ΗΠΑ κ Ρωσία έχουν βάλει τον σουλτάνο σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, κ το Αφριν χαρισματικό

    11. Οποιος νομιζει οτι με το να γραφεις εισαι εξυπνος,εξυπνος εισαι οταν κοβεις κεφαλια κ στελνεις στο αποσπασμα καθε προδοτη εγγραμματο η αγραμματο

    12. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ναζιστων φασιστων ΟΙ αλητες δημοσιογραφοι κ η πουτιανα μας ελεγαν οτι ειναι της Συριας
      Το ΑΦΡΙΝ θα ελευθερωθει κ οι τζιχαντιστες της Μυτιληνης κ αλλων νησιων θα λογοδοτησουν στο Συριακο κρατος,μαζι με τις πουτανιες κ πισωγλεντηδες ελληνοφωνους

    13. TO AFRIN EPESE STA HERGIA TON TZIHANTISTON…!!!
      TORA THA DITE, APOTMA THA KSESIKOTHOUN KE I PALESTINII…!!!!!!!!

    14. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩΝΤΕ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΑ hotspot ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ.ΥΓ: ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ.ΥΓ2:ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΑ!!!!

      1. Η Μπελογιαννα ηταν κι αυτη μεγαλη πουστρα ετρωγε τα λουκανικα με λαιμαργια

      2. Η Βελουχιώτα ήταν μεγάλη πούστρα και ανωμαλάρα

    15. Κακομοίρης είσαι εσύ παλιοσκουλικη του κερατα που είσαι μεμέτης κ προσκυνημενος.θα έρθει κ η ώρα η δικιά σου μην ανησυχεις…

      1. Εχει δικιο βρε κακομοιρη μαθε ορθογραφια… πρωτη δημοτικου πας λινατσα;

    16. Κανένας δεν βλέπει τις σημαίες των Τζιχατιστών και τα Τζιχάτια δίπλα στους Τούρκους;;;
      ΑΥΤΟ έπρεπε να παίζει πρώτη είδηση.

    17. Όλοι αυτοί εναντίον του Άσσαντ, δε θα έχουν καλό τέλος.

    18. είμαστε με τους μετανάστες,είμαστε με τον άνθρωπο και όχι με τα ναζιστικα γουρούνια! της ΧΑ!!!!!

      1. Σου αρεσει η πουτσα εσενα και το καροτο ε τομαρι;

      2. φιλαρα ??? οταν αυτοι σε γα@@@ν τοτε θα λες τα ιδια ??? οταν φανε την μανα τον πατερασου ??? θα τους αγαπας ???

      3. ΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΝΑΖΙΔΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΦΙΛΕΥΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΘΕΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!

    19. Τους την έδωσαν οι Ρώσοι. Μπήκαν εκεί μετά από συμφωνία, ανάμεσα σε Ρώσους και ΗΠΑ, ανήμερα στην θριαμβευτική επανεκλογή του Πούτιν. Τώρα το τι θα γίνει από εδώ και πέρα μόνο ο Θεός ξέρει. Πάντως μπορεί να γίνει και ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Πατέρας Μάξιμος Βαρβαρής έχει γράψει ένα βιβλίο, που πολλοί και δικαιολογημένα κατέκριναν και λέει ότι θα γίνει η Β΄ Παρουσία του Ιησού Χριστού το Πάσχα του 2018. Το πότε βέβαια θα γίνει η Β΄ Παρουσία του Ιησού Χριστού, είναι κάτι που μόνο ο Θεός γνωρίζει ακόμη και ο Ιησούς Χριστός ως άνθρωπος δεν το γνωρίζει, ούτε οι Άγγελοι το γνωρίζουν, ούτε οι Άγιοι. Όμως επειδή έχουμε και τη διπλή Πασχαλιά, φέτος (Πάσχα και Ευαγγελισμού μαζί, αφού το Πάσχα είναι και του Ευαγγελισμού με το Παλαιό Ημερολόγιο) , που ακολουθεί και η Ρωσία, όλες οι χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, τα Ιεροσόλυμα και το Άγιο Όρος) πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν και πολλές κοσμογονικές αλλαγές να λάβουν χώρα, ακόμη και ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Εμείς πρέπει να μείνουμε πιστοί στον Ιησού Χριστό και να μην τον προδώσουμε ποτέ, ότι και να μας συμβεί, όπως ο Άγιος Ευγένιος Ραντιάνοφ , ο Ρώσος, που έπεσε στα χέρια των Ισλαμιστών, στη Τσετσενία, αρνήθηκε να βγάλει το σταυρό που του είχε φορέσει η γιαγιά του, στη βάπτιση του , μαρτύρησε για τον Ιησού Χριστό και αγίασε

    20. Και όλοι αυτοί που βλέπετε στις φωτογραφίες θα αλλάξουν ενδυμασίες θα μπούνε σε μια βάρκα και τσουυυυυπ κατατρεγμένοι πρόσφυγες!!! Μετά θα βγουν στα κανάλια συριζαϊκές και μητσοτακικές ΜΚΟ να παπαγαλίζουν ότι οι Έλληνες είναι φασίστες επειδή δεν δέχονται στη χώρα τους όλη τη βρόμα της αφρικής και της ασίας…

    21. Τούρκοι Μογγόλοι δολοφόνοι.εφτασε η ώρα σας να σας στείλουμε στα τσακιδια.φωτια κ τσεκούρι σε κάθε τουρκο.

        1. εσυ μεγαλε γιατι τα πιρες στην κρανα >?? την μανα κι τον μπαμπα σου εβρισε ???

    22. Καλός Τούρκος μόνο ο νεκρός Τούρκος.γαμησι στους Μογγόλους κ στρατιωτικό περίπατο.βρηκαν τους ξυπόλυτος κ τους βαρανε.ειναι καιρός να πάρουμε εκτός από την πόλη κ την άγκυρα κ να φτάσουμε μέχρι την βόρεια Τουρκία μόνο εμείς μπορούμε να τους εξαφανίσουνε είναι κότες κ Μογγόλοι βλάκες.ο καιρός έφτασε….

      1. Μαθε να γραφεις το ονομα σου πρωτα βρε κακομοιρη και παιρνεις και την πολη μετα

    23. Επειδη οι ελληνες ξεχνατε ευκολα, ή δεν εχετε ιδεα απο ιστορια να πω οτι οι κουρδοι που γενικα υποστηριζετε ειναι πολυ χειροτεροι απο τους τουρκους, τις μεγαλυτερες σφαγες εναντιον ελληνων και επι οθωμανικης αυτοκρατοριας και στη μικρασιατικη καταστροφη τις εκαναν κουρδοι στην εμπροσθοφυλακη. Ετσι εχει μεινει οταν κατηγορουμε καποιον βαρβαρο λεμε “αντε ρε κουρδε”. Ξεχνατε οτι στον πολεμο του ιρακ οι κουρδοι συνεργαστηκαν με τους αμερικανους και εσφαζαν ιρακινους, στην ουσια οι αμερικανοι τους ειχαν εμπροσθοφυλακη, με την ελπιδα οτι μετα θα τους εδινε η αμερικη κομματι του ιρακ αλλα οι αμερικανοι τους εδωσαν ενα @ιδι στο τελος. Στη συρια ποτε πολεμουσαν υπερ του ασαντ ποτε εναντιον αναλογως ποιος τους ταζει τι, για την αμερικη ειναι ενα καλο πιονι στην περιοχη που το στρεφουν οπου θελουν για να φερνει ασταθεια στην περιοχη. Ποιος τους δινει συγχρονο οπλισμο αλλωστε;

    24. Φοβάμαι πως ετσι θα πέσει κ ο Έβρος!!!
      Κ σας χρυσαυγουλα που σας έχει αδυναμία που κάψατε την σημαία του θα σας σουβλισει!!!

      1. Ενώ εσένα, ελπίζεις, θα σε αφήσουν οι Τούρκοι, για γιουσουφάκι τους…

      2.  Δε νομίζω φιλαράκι. Αλλά αν γίνει νομίζει ότι εσένα θα σε αφήσουνε να αλωνίζεις ?

      3. …κι εσύ να υποθέσω οτι θα περιμένεις τους Τούρκους με ανοικτά τα πόδια εεεε?

      4. πρώτα θα γαμησει εσάς τους απλυτους καθώς έχουν αδυναμία στα γιουσουφάκια…..από εμάς τους Έλληνες θα φτύσει το γάλα που βυζαξε και ότι πάρει,αν πάρει,θα το πληρώσει με πολύ αίμα……

      5. Άντε και γ@@ησου ρε μ@@@κα,ο πρωτος που θα την κοπανήσει θα είσαι ‘συ!Κότα ε κότα!

      6. Φιλαρακο εσυ πηγαινε στο εξωτερικο να γλυτωσεις απο του κακκους ηπερανθρωπους τουρκους….εμες που εχουμε ψυχη Ελληνων θα μνουμε και θα του στειλουμε απο εκει που ηρθαν για να δωσουμε δικαιωμα σε κατι τυπακια σαν εσενα να λενε μετα το πολεμο οτι η ψιχη του Ελληνα κερδισε.

      7. “ΣΟΥΒΛΙΣΜΑΤΑ” ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΦΑΝΙΟΛΑ?ΣΕΧΟΥΝ ΚΡΕΑΤΟΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ ΡΕ ΑΝΔΡΑ ΦΑΝΗ?ΚΟΨΤΟ ΠΟΥΡΟ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΦΑΝΙΤΣΑ,ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ,ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ…ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ ΝΕΚΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ!

      8. στειλε τη μανα σου με την οπισθεν..χαχαχαχαχα

    25. Τώρα στέλνω ξανθό γένος. Μισό λεπτάκι

      1. Εσύ που γράφεις με ειρωνικό ψευδώνυμο για έναν Άγιο άνθρωπο, σου λέω: Άσε τον Άγιο Γέροντα ήσυχο, κοίτα τα χάλια σου, που ειρωνεύεσαι νεκρούς.

    26. Εφορίες τράπεζες και πολιτικοί το ίδιο τέλος θα έχετε όπως οι ΝΑΖΙ…ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    27. Ελληνες κουφαλες Τα σπιτικα που κλεψατε οπως οι Γερμανοί το ίδιο τέλος θα έχετε όπως οι ΝΑΖΙ

      1. Μην τρολαρεις σε ολα τα θεματα το τροπαριακι σου ρε λινατσα
        Κουραζεις….εισαι ο ιδιος κουρασμενος και κουραζεις και τους υπολοιπους καταλαβες;

    Comments are closed.