ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΡΟΜΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ- ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤ-ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ- “ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ”(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΑKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    51

    NEΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Αναστέλλεται για εύλογο χρονικό διάστημα η μετεγκατάσταση των Ρομά του καταυλισμού του Χαλανδρίου στο όρος Πατέρα στα Μέγαρα, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που είχαν ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης, σύμβουλοι του δήμου και αντιπροσωπεία των Ρομά με την αστυνομία.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις δεσμεύθηκαν να μην πραγματοποιήσουν επέμβαση στον καταυλισμό ενώ αύριο, με την συναίνεση των Ρομά που κατοικούν στο Νομισματοκοπείο και υπό την παρουσία του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης και του δημάρχου Χαλανδρίου, θα κατεδαφιστούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές του καταυλισμού.

    Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη, η πολιτεία δεσμεύεται να βρει χώρο μετεγκατάστασης για τους Ρομά, που θα πληροί τις υγειονομικές προδιαγραφές και θα βρίσκεται κοντά σε δομές εκπαίδευσης.

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Αποχώρούν από τη Μεσογείων οι Ρομά, οι οποίοι επιστρέφουν στον καταυλισμό τους κοντά στο Νομισματοκοπείο, που τουλάχιστον για σήμερα φαίνεται πως δεν απειλείται με κατεδάφιση.

    Οχήματα της πυροσβεστικής έσβησαν τις φωτιές, υδροφόρες καθάρισαν το οδόστρωμα και η κάθοδος της λεωφόρου δόθηκε στις 13:20 και πάλι στην κυκλοφορία.

    Οι συζητήσεις των εμπλεκομένων για την απομάκρυνση των αθιγγάνων από την περιοχή συνεχίζονται, καθώς διάφορες πλευρές εκφράζουν αντιρρήσεις για το σχέδιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που προβλέπει τη μετεγκατάστασή τους στο όρος Πατέρα, στα Μέγαρα

    Ωστόσο η κατάσταση είναι έκρυθμη καθώς οι ρομά είναι αποφασισμένοι για όλα…

    Εξέγερση τσιγγάνων που αρνούνται να αποχωρήσουν από τον καταυλισμό του Χαλανδρίου…

    12:41: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, σχετικά με τον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι, ωστόσο οι συζητήσεις των εμπλεκομένων με την απομάκρυνση των αθιγγάνων από την περιοχή συνεχίζονται, καθώς …όπως προέκυψε από τη σύσκεψη, φαίνεται να αναστέλλεται η λύση της μετεγκατάστασής τους στο όρος Πατέρας.

    11:26 – Φωτιά έξω από παιδικό σταθμό: Έξω από τον παιδικό σταθμό της Τράπεζας της Ελλάδος άναψαν φωτιές οι Ρομά διαμαρτυρόμενοι για την κατεδάφιση του καταυλισμού τους. Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται δίπλα τον καταυλισμό και πίσω από το σταθμό του μετρό στο Νομισματοκοπείο ενώ οι γονείς επισημαίνουν τον κίνδυνο για τα παιδιά καθώς η φωτιά άναψε μπροστά από την είσοδο του σταθμού.

    11:15: Συνεχίζεται το “πολεμικό” σκηνικό με καμμένα λάστιχα και κάδους στην Μεσογείων, ενώ δόθηκε νεα διορία στους τσιγγάνους να απομακρυνθούν μέχρι τις 12:30.

    10:30: Αυτή την ώρα απομακρύνονται κάποιοι κάδοι, αλλά παραμένει κλειστή η Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου. Επικρατεί διχογνωμία μεταξύ του γραμματέα της περιφέρειας κ. Αγγελάκα που επιμένει πως πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να κατεδαφιστούν τα 12 από τα 26 παραπήγματα. Αντίθετη άποψη έχει ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Ρούσσος, που λέει ότι δεν πρέπει να γίνει η επιχείρηση κατεδάφισης για να μην…οξυνθούν τα πνεύματα.

    Μάλιστα ο τελευταίος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό «Δεν είναι λύση να μεταφέρουν μαθητές και γέροντες που μένουν εδώ 40 χρόνια στην κορυφή του βουνού», είπε και ζήτησε να αποσυρθούν τα σχέδια για κατεδάφιση και να υπάρξει νέος διάλογος.

    ο κ.Σίμος Ρούσσος με έγγραφό του προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής επισημαίνει ότι ο χώρος όπου καλούνται να εγκατασταθούν οι Ρομά «είναι παντελώς ακατάλληλος και ανέτοιμος για να υποδεχτεί τις οικογένειες των Ρομά Χαλανδρίου στα μέλη των οποίων περιλαμβάνονται και πολλά παιδιά και ηλικιωμένοι».

    Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, ο χώρος στα Μέγαρα βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων, επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες, δεν υπάρχουν σχολεία ή άλλες βασικές υποδομές.

     

     

    roma5

     

    o9:30: Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα. Κλειστή η Μεσογείων,οι τσιγγάνοι αρνούνται να αποχωρήσουν, την ώρα που λήγει η διορία του εισαγγελέα. Οι τσιγγάνοι έχουν επιστρατεύσει ακόμα και μικρά παιδιά στην είσοδο του καταυλισμού, προκειμένου να μην μπουν τα μηχανήματα κατεδάφισης.

    roma8

    roma2 κα

    roma-paidi

    roma-paidi2

    09:07: Έκλεισε η Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου, ένταση επικρατεί  αυτή την ώρα στον καταυλισμό, με τους τσιγγάνους που έχουν την αρωγή των αλληλέγγυων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αρνούνται κάθε είδους διαπραγμάτευση για να αποχωρήσουν προκειμένου να γίνει η κατεδάφιση και η μετεγκατάσταση τους. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου επισημάνει πως υπάρχει κίνδυνος να γενικευτούν τα επεισόδια εάν μπουν μέσα τα συνεργεία.

    08:10: Ξεκινάει σε λίγο η κατεδάφιση του καταυλισμού των τσιγγάνων στο Χαλάνδρι. Οι τσιγγάνοι παραμένουν στην περιοχή του Νομισματοκοπείου και αρνούνται να αποχωρήσουν, έχουν βάλει φωτιές σε κάδους και παραμένουν σε κατάσταση “επιφυλακής”. Στην περιοχή υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση αφού  ανοικτά είναι τα δύο από τα τρία ρεύματα στην Μεσογείων στο ύψος μεταξύ του Νομισματοκοπείου και της ΔΕΣΦΑ.

    Νωρίτερα: Γύρω στα 100 άτομα βρίσκονται προς το παρόν εκεί. Περίπου 20 άτομα βρίσκονται περιμετρικά σε κάθε είσοδο του καταυλισμού, μαζί τους και ο Π.Κωνσταντίνου με κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    Sep 30, 2014 @ 7:29

    Δείτε φώτο και βίντεο από την κάμερα του makeleio.gr:




    roma6 roma7 roma8 roma4 roma5 roma40 roma30 roma20 roma10 roma3 roma2 roma2 roma6 roma7 roma8roma9

    roma3
    roma4

    Διαβάστε επίσης:

    -ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΦΩΤΙΕΣ, ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΜΕΧΡΙ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΦΩΤΟ &

    ΒΙΝΤΕΟ.MAKELEIO.GR)

    -ΤΩΡΑ- ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ τα έκαναν οι ΡΟΜΑ στο Χαλάνδρι- Καίνε Λάστιχα και Κάδους (Φωτορεπορτάζ & BINTEO Makeleio.gr)

    -Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τους Ρομά στο ΑΤ Χαλανδρίου – Πάει για “πάγωμα” η μετεγκατάσταση τους

    -ΤΩΡΑ: Σύσκεψη προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση στον καταυλισμό των Ρομά – Παραμένει σε “εμπόλεμη ζώνη” η Μεσογείων (βίντεο)

    -ΕΚΤΑΚΤΟ- ΦΩΤΙΑ άναψαν οι ΡΟΜΑ έξω από παιδικό σταθμό στο Νομισματοκοπείο!

    -EKTAKTO- Κλειστή αυτή την ώρα η Μεσογείων και από τα δύο ρεύματα από τους Ρομά – Ένταση και φωτιές! (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΤΩΡΑ- Αναστέλλεται η μετεγκατάσταση των Ρομά στα Μέγαρα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    79 Σχόλια

    1. Μαριαννα παιδι μου εισαι με τα καλα σου τι πινεις?????Που δουλευεις σε χαβουζα και τρεχουν σκατα απο το στομα σου???Αντε πλυνε κανα πιατο φτιαξε κανα παστιτσιο μαθε να αγαπας γιατι αλιμονο στα παιδακια σου!!!

    2. Από που και ως που ρε παιδιά τη διαμαρτυρία των Ρομά την μεταφράζετε ως επανάσταση κατά του Σαμαρά; Και από που και ως που όλες οι αριστερτάντζες βγήκαν με πανό να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Ρομά; αν αυτούς τους πεις να τους βάλουν έναν στο σπίτι τους, θα εξαφανιστούν. Ανθρωπιστές και αριστεροί μόνο για το φαίνεσθαι

    3. Αυτά τα βλέπετε ρε ανθέλληενες Νεοναζίδες που7 κατηγοράτε πάντα τους Ρομά ?

      Οι Ρομά πάνε στρατό κανονικά ζώα και είναι ίσιοι αλλά εσείς ότι σας πέι ο πυρηνάρχης σας πρόοοοοοβατα.

    4. κατα συμπτωση πηγε και τους ”οργανωσε” ο γνωστος Κωνσταντινου που χει κατακλεψει με την ΚΕΕΡΦΑ τα κρατικα κομδυλια μεσω ΜΚΟ!!!!κατα συμπτωση καθε Παρασκευη και Σαβατο βραδυ στον συγκεκριμενο καταυλισμο σπευδουν κομβοι τα τζιποειδη,οι πορσε,οι φερραρι,BMW και τα μερσεντικα να ”ψωνισουν”!!!γνωστοι ”επωνυμοι” και ”μοντελες” κοσμικοι και δηθεν!!τι ψωνιζουν αραγε>???οσοι μενουν τριγυρω ξερουν καλα!!!οσοι ειναι κατοικοι εκει και δεν τολμανε ουτε τα παιδια τους να βγουν μια βολτα,να περπατησουν,να παιξουν,να κανουν ποδηλατο….
      κατα τ αλλα ”ρατσιμσος” κλπ μαλακιες!!!!ποιοι αρνουνται να μετακομισουν ομως σε ανθρωπινες συνθηκες?ποιοι αρνουνται να ενταχθουν?ποιοι πηραν τσαμπα σπιτια απο το κρατος, τα νοικιασαν και μενουν σε τασντηρια???ποιοι δεν δεχονται να πανε τα παιδια τους σχολειο και στρατο???
      παρεπιμπτοντως αρκετοι Ελληνες ρομα,κι ενταχθηκαν και σχολειο πανε και φανταροι….ολοι αυτοι οι Αλβανοφωνοι,Τουρκοφωνοι και Βουλγαροι που φερνουν σωρηδον τα τελευταια χρονια και γεμισαν την Αττικη αληθεια τι ρολο βαρανε???

    5. Όχι και μια χούφτα? Έτσι και πλακώσουν οι γύφτοι γίνεται της πουτ@νας. Δες όταν κάποιος πάει στο νοσοκομείο, που πάνε και κατασκηνώνουν στο περίβολο καμιά δεκαριά και μαζί με τα κουτσούβελα, πολλαπλασιάζονται. Για αυτό σου λέω όχι και μια χούφτα!!! Εκεί στο Χαλάνδρι δεν ήταν μια χούφτα.

    6. Ενω αν δεις εναν κοντοχοντρο μαυριδερο κοιλαρα με καραφλα, αγκαλια με εναν μπατσο, εξω απο ενα σουβλατζιδικο καταλαβαινεις αμεσως οτι ειναι χρυσαυγιτης. χρυσαυγιδι χρυσαυγιδι πιο βλακας πεθαινεις

    7. Βλεποντας τις φωτο διακρινεται καθαρα οτι οι ψυριζαιοι ειναι μια ξεχωριστη ρατσα χωρις ιδιαιτερες συστασεις.Δεν χρειαζεται πολυ σκεψη να σκεφτει τι κανει ενας μουσιας μπιχλας αναμεσα σε γυφτο μπιχλες.

    8. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΝ ΤΙ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ?? ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ??? ΟΥΣΤ ΓΥΦΤΑΡΙΑ!!!!! ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ…

    9. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α. Κ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ.
      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΜΙΑΣ Κ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ. ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.
      ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ , ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ Κ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ. ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ, ΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.
      ΤΑ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ ΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ.
      ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…

      ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ Κ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΩΣΤΟΙ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…

    10. Ο φασίστας, μεταξύ άλλων, είναι και ρατσιστής. Ο ρατσισμός του νεοέλληνα φασίστα είναι για γέλια και για κλάματα. Επηρεασμένος από την πλύση εγκεφάλου, που την ονομάζουν μάθημα Ιστορίας στα ελληνικά σχολεία και τις ανοησίες του κάθε χουντοχριστόδουλου, δηλώνει απόλυτα σίγουρος για το όμαιμον όλων των κατοίκων της ελληνικής επικράτειας και βέβαιος ότι όλοι εμείς οι νεοέλληνες έχουμε ένα μερίδιο από τα γονίδια των ενδόξων προγόνων μας αρκετά μεγάλο ώστε να εγγυάται την… ανωτερότητα της «φυλής» μας. Αγνοεί το ότι για αιώνες δεν υπήρχε ελληνικό έθνος και ότι στη ρωμαιοκρατούμενη Ελλάδα οι κάτοικοι αποτελούνταν από μια πανσπερμία εισβολέων και ντόπιων (ουσιαστικά παλαιότερων εισβολέων), κι ότι σχεδόν κανένας δεν δήλωνε Έλληνας.
      ΕΙΣAΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

      1. ηλίθιο ζωάδι Ιστορία και Ανθρωπολογία έχουν αποφανθεί επί του θέματος

        βέβαια εκεί στο κόμμα σας πλένουν τους εγκέφαλους με κόκκινους κόκκους ΜΟΝΟ, οπότε δικαιολογείσαι

      2. Δεν ειχα ωρα να σχολιασω τωρα, αλλα διαβαζοντας το σχολιο σου
        δεν κρατηθηκα να σου γραψω ενα μεγαλο ευγε!!!1
        Εισε και ο πρωτος ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαια.!!!!

      3. Αποστολη παρα μια πιπα απο τον Σορος αλλα καλη ομως νεοταξιτικο φασισταριο.

    11. Τι έγινε ρε συντρόφια;
      ξέμειναν τα ματ από δακρυγόνα;

      ή τα δακρυγόνα είναι μόνο για τους αυτόχθονες;;;

      1. Και ως γνωστών όταν οι “άνδρες” δουν τα σκούρα, αρνούνται να εκτελέσουν και κρύβονται. Θα θυμάσαι την Κερατέα ασφαλώς. Ακόμα σε ψυχιατρεία τρέχουν. Δεν πήγαν όταν έπρεπε, πήγαν όταν ήταν ήδη αργά.

        Αντιπαθείς οι γύφτοι, αλλά έδειξαν το δρόμο για τις νίκες.

        1. δλδ υποστηρίζεις οτι, τους διέταξε ο επικεφαφαλής μπάτσος/εισαγγελέας/υπουργός να μπουν μέσα στο καταυλισμό και τα μπατσάκια αρνήθηκαν να εκτελέσουν επειδή φοβήθηκαν τους γύφτους;
          γιατί απ ότι φάνηκε μάλλον η πολιτική εξουσία και η δικαστική κώλωσε κι όχι τα μπατσάκια…

          1. Δεν υπάρχει νόημα να παίζεις την κολοκυθιά, ο λόγος που δεν έγινε επέμβαση, είναι γιατί δεν τους έπαιρνε. Τέλος. Για τα μογγόλια που θα πεταχτούν, ναι προφανώς αν κατέβαζαν “στρατό” θα τα κατάφερναν, αλλά μιλάμε για κεντρική λεοφώρο της Αθήνας, δίπλα σε μετρό. Το κόστος μιας τέτοιας κίνησης θα ήταν δυσβάσταχτο, εκτός των απρόβλεπτων μετέπειτα αντιδράσεων (έχουν μπει και σε τμήμα οι γύφτοι, δεν είναι φλούφληδες χρυσαυγίτες να πηγαίνουν άκλαφτοι).

    12. ποσο γελείος λαος ειναι ο Ελληνικος ρε πο..η μου .
      Οπου και να μπω βλέπω χαβαλέδες να σχολιαζουν.
      μπαινεις στο youtube και παντα θα υπαρχει ενας μα..ας ελληνας να λεει την αττακα του και την εξυπναδα του.Συνεχιστε ετσι Ζωακια μαλ..ενα.

    13. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΡΟΤΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛ…ΕΣ Κ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ

    14. O SYΡΙΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ? Α ΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΩΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ

    15. ΚΟΥΡΑΚΗΣ Κ ΥΙΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Η ΡΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ 18 ΑΚΙΝΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Κ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ? ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΗΓΕ?

    16. ΚΑΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ…ΧΑΧΑΧΧΑΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ???

    17. Αν και παράσιτα της κοινωνίας (της σάπιας) όπως οι χρυσαυγίτες, αν και έχουν παρεμφερείς αντιλήψεις με τους χρυσαυγίτες για όσους δεν είναι δικοί τους, αν και βγάζουν λεφτά με αρκετούς ίδιους τρόπους με τους χρυσαυγίτες (μικροληστείες, εμπόριο ναρκωτκών, εκβιασμούς), έχουν και κάποια πράγματα που οφείλουμε να τους τα αναγνωρίσουμε:

      -Δεν έχουν αφέντες. Αντίθετα με τους χρυσαυγίτες που δουλεύουν για το κράτος (βουλευτές, υπάλληλοι βουλής, μπάτσοι, στρατιωτικοί, παπάδες) και για το κεφάλαιο (σεκιουριτάδες, μπράβοι) οι γύφτοι δουλεύουν για τους ίδιους και τις οικογενειές τους.

      -Δείχνουν αλληλλεγγύη μεταξύ τους. Αντίθετα με τους χρυσαυγίτες που είτε τρέχουν να ρουφιανέψουν τους δικούς τους, είτε τους αποκληρώνουν όταν συλληφθούν, αφήνοντάς τους έρμαιο στις διαθέσεις των υπόλοιπων φυλακισμένων, οι γύφτοι δεν αφήνουν κανέναν δικό τους ποτέ.

      -Ίσως το ποιο σημαντικό: διατηρούν τα ήθη και τα έθιμά τους, δεν μπασταρδεύουν τη φυλή τους και φροντίζουν να τη διαιωνίζουν, ακριβώς το αντίθετο από τους χρυσαυγίτες. Ενδεικτικά:

      -ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με το σκούρο γυφτοχρώμα έχει ΕΝΑ παιδί και αυτό πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αναπαραχθεί λόγω σωματικής διάπλασης.+του ότι είναι θυληκό, οπότε πάει το επίθετο (ο αδερφός του το άλλαξε!)

      -οι υπαρχηγοί ο Ηλίας του 15ου και ο Ηλίας του δεν ξέρω κι εγώ σε ποιο υπηρετεί. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. Για τον ένα “ο κόσμος το`χει τούμπανο” και πιο συγκεκριμένα η Αλ Σαλέχ, ο Κούγιας και η Αλεξανδράκη έχουν δηλώσει ότι γουστάρει φυστικοβούτηρο, ενώ οι διάφορες τσόντες που του φόρτωσαν δεν έπεισαν κανέναν, ενώ ο δεύτερος έσπευσε να παντρευτεί κατόπιν εκλογών..

      -οι στρατιώτες Λαγός, νταβάς που παράτησε την ελληνίδα γυναίκα του για την αλβανίδα Νικόλ Μπενέκη. Μπαρμπαρούσης έχει παντρευτεί Μεξικάνα, αν και τον ελεύθερό του χρόνο τον περνάει αγκαλία με τον Αλβανό Roberto Chaidi. Ηλιόπουλος πήρε ρόλο στους “δύο ξένους” (μάλλον οι δύο επιτρέπονται, από τρεις και πάνω ιοχύει το “έξω οι ξένοι”) με γκέι πρωταγωνιστή και γκεί σκηνοθέτη.. Μην μπούμε σε λεπτομέρεις το πως τον πήρε

      1. Δακρυσα απο το γελιο. Παντως ολα οσα εχεις γραψει για τους γκει χρυσαυγιτες ειναι 100% πραγματικοτητα.

      2. το πακοιστανο γκομενω σου ιμε, τοι γρεφις τοσοι ορα μαλ..ιες και μαι εστοισες? τα σε πιντικσο σοιμερο? μοι κσεκασις να φεροις και τα καρωτα σου μαζοι…αουλαχ ακμπαρ, εκσο το ελοινες απο ελλαντα, ΣΟΙΡΟΙΖΑ!

    18. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ?
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ?
      ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΝΕΥΡΑ?
      ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ..

      1. κρητικε ξερω δε χρειαζεται να μου πεις θυμαμαι τι πουστρακια ειστε απο το στρατο ολο φαπα μυξα και κλαμα,τι ψηφισες μωρη αδερφουλα τοσα χρονια και που εισαι βολεμενη,τσε δε μου λες σου αρεσουν οι πακιστανοι?

    19. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε πως ο μόνος τρόπος να απαντήσεις στην βία είναι με βία. Κι άσε τους Κασιδιάρηδες να κάνουν μηνύσεις (όταν μαχαίρωναν ανύμπορους ήξεραν να είναι “σκληροί”, τώρα λουλούδες).

    20. Μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι…….δεν ειναι δικαιο.

    21. Επειδη ηταν οι ρομα και η ανταρσυα κεερφα παρον δεν τουs εκαναν τιποτα αν ηταν τωρα τιποτα χρυσαυγητεs θα γινωταν τηs κακομοιραs και συλληψειs και ξυλο και προφυλακισειs θα ειχαμε αλλα ειπαμε εδω ειναι πλεον ελλαδισταν

    22. Επειδη ηταν οι ρομα και η ανταρσυα κεερφα παρον δεν τουs εκαναν τιποτα αν ηταν τωρα τιποτα χρυσαυγητεs θα γινωταν τηs κακομοιραs και συλληψειs και ξυλο και προφυλακισειs θα ειχαμε αλλα ειπαμε εδω ειναι πλεον ελλαδισταν

    23. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΖΕΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΣΕΞΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΛΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΠΕΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΞΥΝΗΖΗ.ΥΓ.ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΗΚΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΩΒΑΡΕΥΤΗΤΑΙ ΛΙΓΑΚΗ.

      1. ΡΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ…ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΗ…

    24. ξερεις ποσοι ψηφοι πανε μονοκουκι απο αυτους ………….στους δημοκρατες κλεφταραδες της κλεφτομεταπολοτευσης και στα κομματα του Γερμανικου Τοξου ?
      γι αυτο δεν θα στειλουν αστυνομια………..και το κυριωτερο δεν ειναι……….. εθνικιστες ,

    25. γιατι δεν στελνουν τα ματ να τους σαπισουν στο ξυλο οπως κανουν στις διδηλωσεις του κοσμου που πειναει και των συνταξιουχων που χωρις φοβο και παθος δειρανε???Η περιοχη ειναι καταπατημενη και δεν ανηκει στους γυφτους που το μονο που ξερουν ειναι να κλεβουν,να καταπατουν και να κταστρεφουν.Ξυλο και διωξιμο με τυπικες διαδικασιες και αν οι αριστεροι ειναι τοσο φιλεσπλαχνοι ας τους παραχωρησουν μια ιδιοκτητη εκταση απο τις πολλες που διαθετουν αλλιως αυτα τα ηλιθια που στελνουν εκει ας τους φιλοξενησουν σπιτια τους.Οπου γυφτος και βρωμια…..στο διαολο να πανε!!

    26. να τους πατε στην κρητη να γουσταρουν, ιδιες φατσες εχουν και αυτοι συριζα ψηφιζουν και οι λεβεντακες οποτε θα περασουν καλα γυφτοι και κρητικοι ραγιαδες

    27. ΟΙ ΡΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1971
      ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ?????????

      1. Ο/Η Ο Σύριζα και η αριστερά και οι αναρχοκουμουνιστές και οι Εβραίοι λέει:

        Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν

        1. Ο/Η χρυσα αυγα και ο ναζισμος πανε μαζι με τους τουρκογυφτους λέει:

          σε χεζω απο πανω μεχρι κατω τουρκογυφτε το ξεχασες ; πανε να ξεπλυθεις σε κανενα βοθρο

    28. Η γνωστή ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΕΕΡΦΑ, προσπαθώντας να συντηρήσει την κυβέρνηση πρωτοστατεί στα επεισόδια. Βεβαίως δεν πρόκειται κανείς να πειράξει τους ακροαριστερούς αυτούς, αφού είναι ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ του συστήματος, πρωτοστατώντας και στις διώξεις εναντίον των Εθνικιστων και στον κυβερνητικό σχεδιασμό για πόλωση και αποσταθεροποίηση της χώρας, με στόχο την διαιώνιση του μνημονίου. Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν έστω και ένας ψηφοφόρος των Εθνικιστων , συμμετείχε σε τέτοιου είδους επεισόδια. Στην προκείμενη περίπτωση, όμως, δεν συμβαίνει τίποτα, αφού η εν λόγω οργάνωση είναι τμήμα του κράτους των δοσίλογων.

    29. θανατος στους πρεζεμπορους και στα σιχαματα της αριστερας

      1. γαμω τον Σαμαρα σου….και εδω τρολλαρισμα απο την Συγγρου?

      2. ΕΛΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ Κ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΕΙΣ

        1. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟ-ΓΥΦΤΑ!..ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΡΕΕ!

          1. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ…!!!

            ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΑΧΑ ‘ΝΕΚΡΟΣ’…

    30. Πάλι ο κοσμάκης θα πληρώσει τα σπασμένα. Του Σαμαρά το αυτί δεν ιδρώνει. Πιστεύω ότι θα περάσει το θέλημα των τσιγγάνων σε αυτή την περίπτωση όπως συνήθως παίρνουν αυτό που θέλουνε. Εμείς ας ρουφήξουμε το αυγό μας με τον ένφια και τις υπόλοιπες αδικίες.

    31. ας πάει η χρυσή αυγή να τους σταματήσει…χαχαχαχα!!!

    32. ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΠΟΥΛΑ. ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ. ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

      1. ΒΡΕ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΡΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΄71 ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

        1. Που μένεις στο Χαλάνδρι;Μήπως στο Πολύδροσο;Άντε ρε καπιταλόσκυλο.Όταν πας να “ψωνίσεις” τα φυτικά προϊόντα,σου λένε ευχαριστώ,να πας στο καλό και να μας ξανάρθεις…

          1. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

      2. ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ…..
        ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ .
        ΕΛΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΑΡΑ.
        ΨΩΝΑΡΑ…….

      3. ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ 5000 ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!!

    33. To θλιβερο με τους γυφτους ειναι οτι ειναι ετσι απο επιλογη…καποτε τους εφτιαξαν σπιτια στον ασπροπυργο..κ αυτοι ξηλωσαν τα πορτοπαραθυρα κ οτι αλλο μπορουσαν..τα φορτωσαν στις καροτσες κ τα πουλουσαν…..

    34. ΟΙ ΡΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1971
      ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ?????

    35. Μπράβο τους! Αυτοί τουλάχιστον επιδεικνύουν αγωνιστικό πνεύμα διεκδικώντας αυτό που θεωρούν ως δικαίωμά τους. Συγκρίνετέ τους με τους κωλονεοέλληνες που ό,τι μέτρο επιβάλει αυτή η αντεθνική και αντιλαική κυβέρνηση το πληρώνουν, όπως ο ΕΝΦΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ!!!

    36. αυτοι δεν φταινε σε τιποτα, να πατε να πιασετε τους κωλογυφτους που σας πουλανε προστασια με τα οπλα και τα ναρκωτικα αν τολματε, οχι τους καρεκλες τραπεζια που σας παιρνει

    37. Σε τέοια εκτίμηση έχουν τα παιδιά τους οι γύφτοι που τα έχουν στην μέση του δρόμου ως οδόφραγμα.

    38. Μια απορία και όποιος τη απαντήσει θα τον παραδεχτώ…
      Οι γύφτοι όταν πεθαίνουν που θάβονται?
      Σε δικά μας νεκροταφεία όχι , δικό τους δεν έχουν σίγουρα , τότε που τους θάβουν ?

        1. χαχαχαχαχαχαχα μακάβριο
          κουκου ρουκουκου σουπίτσα…

      1. Την ίδια ερώτηση την είχε κάνει κ ο Γιώργος Μπαλανος σε μια διάλεξη του.Ηταν ενα απο τα ερωτήματα που είχε κάνει χωρίς να δώσει απάντηση…

    39. Αν προσεξετε λιγο στην φωτο που υπαρχει το πανό,ολοι οι ανταρcieς την ιδια φατσα εχοθν:μουσι/γενια,ακουρεψια,γιαλια.Ειναι ο dress code αυτος της ΑΝΤΑΡCIA αραγε;

    40. Γουσταρω τον γραφικο Κωνσταντινου της ΑνταρCIA/Κεερφα με τη σημαιουλα του.Επρεπε να συμπαρασταθει στους (β)ρομα με το στριγκακι του,οπως πηγαινει στις ποδηλασιες του Αλι Μπουταρογλου.Μπορει να ειχε και τα τυχερα του απο κανα γυφτακο…

    41. Όπου γάμος και χαρά, πρώτη η λούγκρα της ΑΝΤΑΡCIA, Πετρούλα Κωνσταντίνου.
      Μάλλον τον ‘περιποιούνται’ καλά οι β-ρομά.

    42. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΟΥΝ!

    43. 8:53 am Τα είπες όλα… Ακριβώς…ΣΩΣΤΟΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ.

    44. “Anonymous 30/09/2014 at 8:15 am Reply
      Αντικειμενικα αν το δεις, οι μεγαλυτεροι τουρκογυφτες ειναι οι ναζιστες.”

      …κι αν το δούμε ΑΚΟΜΑ πιο αντικειμενικά, θα μπορούσαμε να πούμε οτι ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ από σένα, πεθαίνεις!!! 😀

    45. Εστίες βρωμιάς, ναρκωτικών, εμπορίας όπλων, παρανομίας & κλεψιάς, αυτοί είναι οι τουρκορουμανόγυφτοι που στηρίζουν οι αριστεροί. Αφού τους αγαπάνε τόσο πολύ όπως και τους λαθραίους να τους πάρουν στα σπίτια τους και να παίζουν με καροτάκια όλοι μαζί!!!!!

    46. αντιρατσισμος σημαινει να κανεις οτι θελεις να παριστανεις και τον αδικημενο και να παρασυρεις την κοινη αποβλακωμενη γνωμη ωστε να υποστηριζει την αλητεια εναντι του δικαιου και επειτα να γραφεις και πλακατ για εργατες οταν εσυ εισαι αεργος κοπριτης και ρουφιανος μυστικων υπηρεσιων

    47. Το ναζισμο για να τον πιανεις στο στομα θα πλενεσαι πρωτα υπανθρωπε και παρασιτο της φυσης.

      θελεις πολλα για να γινεις ανθρωπος και να τον καταλαβεις

      κατα τα λοιπα τα παρασιτα της βιολογιας καταλαμβανουν ενα χωρο τον κοπριζουν με την αξεστοσυνη τους και την ανεπροκοπη φυση τος και υστερα απαιτουν με τσαμπουκαδες αλητειες και συμμοριτισμους να τους αποδοθει ο χωρος για να συνεχιζουν να παρασιτουν εις βαρος των κοροιδων.

      ο υποκοσμος του αντιφασισμου μολυνει τη γη.

      1. είπε η ναζιστική κουράδα και έπεσε στη λεκάνη..

    48. Αντικειμενικα αν το δεις, οι μεγαλυτεροι τουρκογυφτες ειναι οι ναζιστες.

      1. Παντου ναζι βλεπεις εσυ,τραβα στη σεληνη να γλυτωσεις βλημα.

    Comments are closed.