ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΒΙΑΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ- ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΑ «ΛΑΘΡΟ», ΕΔΕΡΝΑΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mytilini-epeisodia-23418-1

    Σκηνικό πολέμου έχει στηθεί στην Προκυμαία Μυτιλήνης, ανάμεσα σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατοίκους τη Λέσβου, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν και απαιτούν εδώ και τώρα την απομάκρυνση των μεταναστών από το χώρο της Πλατείας Σαπφούς,  ο οποίος  τελεί υπό κατάληψη επί έξι ημέρες, διαμαρτυρόμενοι για τον εγκλωβισμό τους στο νησί.

    Η οργή και η αγανάκτηση των κατοίκων της Λέσβου ξεχείλισε, βλέποντας τους τοπικούς μας άρχοντες να μην μπορούν να κάνουν κάτι και την αστυνομία να έχει δεμένα τα χέρια της μη μπορώντας να κάνει κάτι, προφανώς γιατί έχει άνωθεν εντολές.

    Στην Πλατεία Σαπφούς είχε στηθεί από νωρίς ένα σκηνικό πολέμου, με ισχυρή αστυνομική δύναμη να είναι ανάμεσα στους οργισμένους κατοίκους της Λέσβου και τους μετανάστες μα παραμένουν εκεί παρακολουθώντας τα γεγονότα.

    Μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα είχαμε μικροσυμπλοκές μεταξύ των δυνάμεων της αστυνομίας και των πολιτών της Λέσβου.

    Οι άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να επιβάλουν την τάξη έκαναν χρήση δακρυγόνων.

    Οι πολίτες της Λέσβου απάντησαν με κροτίδες και λίγο αργότερα έβαλαν φωτιές σε κάδους γύρω από την Πλατεία Σαπφούς.

    Η κατάσταση ήταν εκρηκτική και η αστυνομία – προφανώς πήρε εντολές για επέμβαση – ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της Μυτιλήνης, προκειμένου να διαλύσουν τους διαδηλωτές, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη προστάτευε τους μετανάστες οι οποίοι παρέμεναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

    Οι διαδηλωτές άρχισαν να σπάνε και να καίνε ότι έβρισκαν μπροστά τους.

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έχουν μεταφερθεί αρκετοί τραυματίες.

    Πρόσφυγες και μετανάστες που πλέον είναι στην πλατεία Σαπφούς στο κέντρο της Μυτιλήνης, είναι περισσότεροι από τις άλλες μέρες, αφού σε ενίσχυση των όσων βρισκόταν εκεί κατέβηκαν και άλλοι από τον καταυλισμό της Μόριας, και σχημάτισαν τριπλές κυκλικές ανθρώπινες αλυσίδες, προκειμένου να αμυνθούν, των πολιτών που αντιδρούν, βάζοντας στο κέντρο τους γυναίκες και παιδιά που συμμετέχουν στη κινητοποίηση, Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Μεγάλη ομάδα πολιτών με κυρίαρχα στελέχη του ακροδεξιού χώρου και οργανωμένους οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας επιτίθενται σε ομάδα προσφύγων κυρίως από το Αφγανιστάν που για πέμπτη μέρα έχει καταλάβει την πλατεία Σαπφούς. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/STR

    mitilini-2-1-768x512

    Πρόσφυγες και μετανάστες που πλέον είναι στην πλατεία Σαπφούς στο κέντρο της Μυτιλήνης, είναι περισσότεροι από τις άλλες μέρες, αφού σε ενίσχυση των όσων βρισκόταν εκεί κατέβηκαν και άλλοι από τον καταυλισμό της Μόριας, και σχημάτισαν τριπλές κυκλικές ανθρώπινες αλυσίδες, προκειμένου να αμυνθούν, των πολιτών που αντιδρούν, βάζοντας στο κέντρο τους γυναίκες και παιδιά που συμμετέχουν στη κινητοποίηση, Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Μεγάλη ομάδα πολιτών με κυρίαρχα στελέχη του ακροδεξιού χώρου και οργανωμένους οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας επιτίθενται σε ομάδα προσφύγων κυρίως από το Αφγανιστάν που για πέμπτη μέρα έχει καταλάβει την πλατεία Σαπφούς. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/STR

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Αυτες τις συνεπειες εχει η πολιτικη των ανοικτων συνορων των ανεγκεφαλων πολιτικαντηδων, δεν τους ενδιαφερει ουτε για την Ελλαδα ουτε για τους Ελληνες, κουβαλησαν μεσα στη χωρα την μιση Ασια και την μιση Αφρικη, τα μισα Βαλκανια και την μιση πρωην Σοβιετικη Ενωση και οι αφιξεις συνεχιζονται, δεν ενοουν να γυρισουν δυο βαρκες πισω να σταματησουν οι ροες!!!!!Θα πρεπει οι νησιοτες τους αλληλεγγυους και τους αλητες των ΜΚΟ να τους πεταξουν στην θαλασσα!!!!

    2. Κατέστρεψαν τα υπέροχα νησιά μας. ΈΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ!!! ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ? ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΊΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ, ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.

    3. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ‘Η’ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΤΥΠΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣΩΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ !!!! ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΗΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΜΑΖΥ ΜΕ Τ’ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!

    4. ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΣΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….

    5. OI ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ . ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΩΝ -ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ , ΓΕΩΡΓΙΑΣ ; ΦΑΣΙΣΤΕΡΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ . ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ . ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑΠΑΘΑΝ . ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙ . ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ,

    6. Φτανει πια με αυτο το “καλα να παθετε να προσεχατε τι ψηφιζετε”. Τα παιδια που κανανε τις ενεργειες αυτες ειναι ολοι νεοι πατριωτες που δε φταινε σε τιποτα για τη μαλακια των μεγαλυτερων. Αυτοι καλουνται σημερα να διορθωσουνε τα λαθοι και να ξεβρωμισουν τον τοπο απο ολους τους υπανθρωπους.

    7. Ρε γκασμαδες συριζα δεν ψηφισατε στις εκλογες και μαλιστα με μεγαλα ποσοστα στο νησι σας.Τωρα περαστικα σας και εις αλλα εις ανωτερα που λενε και στο χωριο μου….

    8. Γαζωμα με πολυβολα χρειαζονται ολα αυτα τα ισλαμικα απορριμματα , αργα η’ γρηγορα αυτη θα ειναι η μονη λυση , σας φαινονται για μεταναστες αυτοι οι γεροδεμενοι και αγριεμενοι πολεμιστες ;
      Ειναι ολοι εισβολεις εκπεδευμενοι ,και ολοι τους ανθρωπομορφα εγκληματικα κτηνη

    9. Τι ψηφισατε εκει κατω βρε λεβεντες και λεβεντισσες?? Τωρα θα τους λουστητε και τους λαθρο και τους αναρχο και τα μνημονια. Κιχ μη βγαζετε τωρα. Ας προσεχατε την ωρα της ψηφου.

    10. Άνθρωποι χωρίς ανακλαστικά αυτοσυντήρησης, ή Άγιοι είναι ή ηλίθιοι. Από Αγίους τελειώσαμε εδώ και αιώνες…
      Και μια πρόβλεψη: Οι κανίβαλοι δεν χορταίνουν με τούβλα. Αφού πετάξουν τους Λέσβιους από τα σπίτια τους για να κατοικήσουν οι ίδιοι, θα φάνε και το περιεχόμενό τους για να εξασφαλίσουν ισόβια κατοικία απαλλαγμένη βαρών. Άξιοι της μοίρα τους οι δημοκράταροι! Τέτοια παρακμή δεν γνώρισε η Ελλάδα τα τελευταία 3.000 χρόνια.

    11. Έχω ένα φίλο ο οποίος είναι απο την ΛΕΣΒΟ και όταν του έλεγα για τους λαθρο μου απαντούσε οτι δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους……. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΩ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

      ΥΓ
      για ξεκινήστε σιγά σιγά να διαβάζετε το κοράνι… α αγοράστε και καμια μπουρκα θα χρειαστει

    12. Ο/Η ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ λέει:

      Όταν οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ μπούνε στα σπίτια σας,κανένας δεν θα σας σώσει προδότες λαθροαλλυλέγγυοι.Ανθρωπισμό σ’αυτούς που μας θεωρούν άπιστους,και σ’αυτούς που παντρεύονται 10χρονα κοριτσάκια ΠΟΤΕ….Η Ελλάδα στους Έλληνες…Τέλος….

    13. και φυσικα οι αριστεροι νεο-ΕΑΜοβουλγαροι αναρχοκομουνιστες υποστηριζουν τους λαθρο επιβητορες τους, τους οποιους προτρεπουν και παροτρυνουν να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο!
      να λοιπον ποιοι ειναι οι υπεριθμον ενα θανασιμοι και μισητοι εχθροι της πατριδας μας και του λαου μας//// οι μισελληνες εθνοπροδοτες αριστεροι!
      μετα ολοι οι αλλοι. λαθρο, τουρκοι ισλαμιστες βουλγαροσκοπιανοι τουρκαλμπαν κ.λ.π

    14. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΝΟΜΠΕΛ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ.
      ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΞΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.
      ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΟΦΟΡΟΣ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
      ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ

    15. Αλληλέγγυοι και Έλληνες σε ένα νησί που δεν σεβάστηκε ΚΑΝΕΙΣ απο τους εισβολείς και την κυβέρνηση δεν υπάρχουν. Είναι διάφορα πρεζόνια του Σόρος που πήγανε εκεί και το παίζουν αφεντικά. Είναι αυτοί που κουνάνε το μαντήλι στις βάρκες που έρχονται απο την Τουρκία. Για να σταματήσει αυτή η καταπάτηση της πατρίδας μας πρέπει να πηγαίνουν οργανωμένες ομάδες στις παραλίες να πιάνουν τους σοροπεταμένους που τους καλωσορίζουν και να τους πετάνε στην θάλασσα στέλνοντας τις βάρκες πίσω. Αρκετά τους ανέχτηκαν, άσυλο δεν πρέπει να πάρει κανείς απο την στιγμή που τα σύνορα είναι εδώ και χρόνια κλειστά και επειδή απέναντι μας δεν έχουμε την Συρία για να δικαιολογείται ο όρος πρόσφυγας. Γιατί δεν μένουν στις χώρες που συνορεύουν με αυτούς και μας πουλάνε το παραμύθι ότι φύγανε για να σωθούνε; Στην Ιορδανία, στην Τουρκία κ.α. δεν σώζονται δηλαδή; Πρέπει να κατσικωθούνε οι πάντες σε εμάς; Έκανε και την μαλακία το ΣΤΕ. Τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι; Μας αρπάζουν την χώρα μας και εμείς κοιτάμε σαν χάνοι. Όσο για τους αστυνομικούς, που μπορούν να κάνουν άνετα τα στραβά μάτια, ας αναρωτηθούνε τι είναι; Έλληνες ή τσουτσέκια του Τόσκα; Γιατί και τα δύο δεν γίνεται να είναι!

    16. Μόνο οι αριστεροί και οι αλληλέγγυοι που πήγαν να βοηθήσουν τους λάθρο, ήταν περισσότεροι από τους “αγανακτισμένους” πολίτες.
      Δεν τους λυπάμαι καθόλου τους Λέσβιους, μόνοι τους επέλεξαν να ισλαμοποιηθούν.
      Ήταν ανέκαθεν κομμουνιστονήσι, 33% συριζα, 11% ΚΚΕ, 6% ανθελ το 2015, και οι πέτρες γνώριζαν από την αρχή τις εθνομηδενιστικές θέσεις των αριστερών και την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.
      Προειδοποιήθηκαν πολλάκις τί θα γινόταν σε περίπτωση που ανέβαινε η πρώτη φορά φασιστερά στην εξουσία, οπότε ας πρόσεχαν!
      Σαλάμ αλέκουμ τώρα συντρόφια…

    Comments are closed.