BΡΕΘΗΚΕ ΡΑΚΕΝΔΥΤΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ- ΣΚΑΛΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝΤΡΟΥ! ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΤΡΕΛΗ”. ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ (ΦΩΤΟ ΜΑΚΕLEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    stamati1

    Άσκοπα περιφερόταν επί ώρες η Βίκυ Σταμάτη μετά την απόδραση της , σύμφωνα με το συνήγορο της Φραγκίσκο Ραγούση. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος , ο εισαγγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης και αστυνομικοί παρέλαβαν την Βίκυ Σταμάτη από την εκκλησία της Παναγίστας στο Χαϊδάρι και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

    Σύμφωνα με τον συνήγορο της η Βίκυ Σταμάτη είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν έχει πάρει τα φάρμακά της, ενώ ‘έλεγε συνεχώς «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου». Στην ΓΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα την εξετάσει γιατρός ενώ αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εως τώρα έρευνα προκύπτει ότι το λουκέτο στην πόρτα του δωματίου της ήταν ένα απλό λουκέτο το οποίο μπορούσε εύκολα να ανοιχτεί με οποιοδήποτε αντικλείδι. Τέλος , σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της απόδρασης το νερό του ντους στο μπάνιο ήταν ανοικτό και εκτιμάται πως το άφησε έτσι η Βίκυ Σταμάτη για να παραπλανήσει τους φρουρούς της.

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε ρακένδυτη από παιδιά που έπαιζαν στη περιοχή κοντά στην εκκλησία Χαιδαρίου, και ειδοποίησαν τις αρχες.

    stamati1stamati2

    Δείτε το σημείωμα που έγραψε η ιδια πάνω σ΄ενα δέντρο

    3

    4

    2

    1

    Η εκκλησία Παναγίτσα στο Χαϊδάρι όπου βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη

    5

     

    Στην περιοχή του Χαϊδαρίου συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής η Βίκυ Σταμάτη, η οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο.

    Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η κ. Σταμάτη βρέθηκε στην εκκλησία της Παναγίτσας και ήταν μόνη της.

    Θα πάθετε ΣΟΚ! Δείτε το σημείωμα που έγραψε η Σταμάτη πάνω σε δέντρο στο σημείο που βρέθηκε! (ΦΩΤΟ Μakeleio.gr)

    Aυτή είναι η εκκλησία που βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη! Δείτε ΦΩΤΟ από το ΣΗΜΕΙΟ!!

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Σύμφωνα με όσα τόνισε ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, έλαβε ενημέρωση από κοντινό της πρόσωπο ότι επιθυμεί να παραδοθεί και ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας.

    Εκτιμάται ότι η κ. Σταμάτη κατάφερε να αποδράσει με βοήθεια συνεργών. Αυτό φέρεται να προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται για το συμβάν.

    Διαπιστώθηκε, για παράδειγμα, σύμφωνα με καθηερινή εφημερίδα,ότι το λουκέτο που βρισκόταν εξωτερικά της μπαλκονόπορτας του δωματίου της Σταμάτη είχε, περιέργως, μείνει ανασφάλιστο ή ξεκλειδώθηκε στη διάρκεια της νύχτας από άγνωστο άτομο που προσέγγισε το δωμάτιο από την εξωτερική πλευρά. Σ

    Σύμφωνα με υπαλλήλους της Εξωτερικής Φρουράς που είχαν την ευθύνη φύλαξης της Σταμάτη, το κλειδί του λουκέτου κατείχε μόνο η προϊσταμένη του νοσηλευτικού προσωπικού του ψυχιατρείου.

    ενημέρωση 15.09

    Πριν από λίγο η αστυνομία εντόπισε την Βίκυ Σταμάτη στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στην περιοχή Παναγίτσα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τον συνήγορο υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη ένα άτομο επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι θέλει να παραδοθεί και ότι βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο.
    προηγούμενη ενημέρωση

    Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη στη περιοχή του Χαϊδαρίου διπλά στην εκκλησία Παναγίτσα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.Προκείται για μια εκκλησία που βρίσκεται πολύ κοντά στο Δρομοκαίτειο .Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι αυτόι που την βοήθισαν να διαφύγει την έκρυψαν αρχικά σε ενα κοντινό σημείο .

    Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, η κυρία Σταμάτη έχει επικοινωνήσει μέσω τρίτου με τον δικηγόρο της και είχε εκδηλώσει την επιθυμία να εμφανιστεί στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τη φυγή της από το Δρομοκαϊτειο ώστε να διασφαλιστεί η οικειοθελείς εμφάνισή της.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι έχει ειδοποιηθεί ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών κ. Ντογιάκος για την παράδοσή της στην περιοχή Χαϊδαρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΞΩ.ΓΡΗΓΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΓΡΗΓΟΡΑ. ΥΓ ΚΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο (ΠΟΙΟΣ);ΣΥΡΙΖΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;ΥΓ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ,ΜΗ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ…..

    2. Χίε οργάνωσε ρε έναν ιντερνετικό έρανο , εσύ που είσαι φιλεύσπλαχνος δημοσιογράφος , να πλερώσουμε εμείς το κατιτίς μας για να βγεί η χαροκαμένη μάνα έξω !
      Με τα Σοκ-αριστικά ρεπορτάζ σου για αυτήν με έχεις αγγίξει στην ψυχή !
      Μέχρι το βράδυ πρέπει να βρεις πάντως , κάτω από πιο δέντρο έριξε η κυρα-Βίκυ το τελευταίο της χ@σιμο .

    3. Εμπρος στον αγωνα σιχαμα μαζι με την κοπρια τον τσοχατζοπουλο για νεα εξοπλιστικα και πιο μεγαλο φαγοποτι η ελλας αντεχει

    4. μηπως ειναι εκει θαμμενος ο θησαυρος του τσοχατζοπουλου;

    5. ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ (ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ;;) ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΣΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΝΟΣ ΣΑΘΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΩΗΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.. ΑΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ Η ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ..

    6. Καραστημένο για ευαισθητοποίηση κοινής γνώμης.

      Η σύζυγός μου ήδη άρχισε να λέει πως τη λυπάται και είναι κρίμα
      που την κρατάνε κ.λ.π. παραμύθια που της λένε τα κανάλια.

    7. Οτι της τον καρφωσαν ειναι σιγουρο, πως αλλιως νομιζεται καταφερε να παρει τα κλειδια των φρουρων

    Comments are closed.