ΕΚΤΑΚΤΟ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ “ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    mitretodis-kouklatzis-foto-708_0

    Παράθυρο αισιοδοξίας για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών! Τι άσσο έχουν στο μανίκι οι δικηγόροι τους
    Ενώ επίκειται συνάντηση των Α/ΓΕΕΘΑ Ελλάδας και Τουρκίας

    Ενώπιος – ενωπίω για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών την 1η Μαρτίου στις Καστανιές του Έβρου θα βρεθούν ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, με τον Τούρκο ομόλογό του Στρατηγό Χουλουσί Ακάρ.

    Αυτή η συνάντηση του ναυάρχου Αποστολάκη και του Στρατηγού Ακάρ, θα γίνει στην 179η Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιείται σε επίπεδο αρχηγών ΓΕΕΘΑ, μεθαύριο Πέμπτη στις Βρυξέλλες. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν στο περιθώριο της Συνόδου όπως συνηθίζεται, θα υπάρξει και κάποια κατ’ιδίαν συνάντηση των δυο αρχηγών.

    Υπενθυμίζεται ότι η παρατεινόμενη κράτηση των δυο στελεχών του Στρατού Ξηράς, είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η λειτουργία του διαυλου επικοινωνίας μεταξύ των δυο ισχυρών ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας. Ωστόσο μια ημέρα μετά την πτώση του μοιραίου Mirage 2000-5 στις 12 του περασμένου Απρίλη, οι Α/ΓΕΕΘΑ Ελλάδας – Τουρκίας είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά. Σε αυτήν την επικοινωνία μάλιστα ο “βάτραχος” Αρχηγός είχε τονίσει προς τον Χουλουσί Ακάρ, ότι εν καιρώ ειρήνης δεν πρέπει να χάνονται Έλληνες αξιωματικοί με τον Τούρκο αρχηγό να ακούει με κατανόηση την παραίνεση αυτή.

    Πάντως στο μέτωπο των νομικών προσπαθειών που καταβάλλονται από ελληνικής πλευράς για την απελευθέρωση του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του Λοχία ΕΠ-ΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη η υπεράσπιση, έχει έναν άσσο μανίκι της.

    Σύμφωνα με το OnAlert η τοποθέτησή τους στην Ελληνική Διπλωματική Αντιπροσωπεία αυτομάτως τους δίνει την πολυπόθητη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στην Τουρκία. Έτσι θα καταρριφθεί ένα από τα επιχειρήματα των Τουρκικών Δικαστικών Αρχών, στα οποία βασίζουν τις απορριπτικές αποφάσεις στα αιτήματα απελευθέρωσής τους.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Για ενα λεπτο νευρα μπορει να χαλασεις την ζωη σου. Αυτο το ειπε καποτε αξιοματικος της ελληνικης αστυνομιας και ερωτω ο κολοκοτρωνης που σας ελευθερωσε ρε κατακαθια της κοινωνιας πηγατε ποτε στον ταφο του να του αφησετε λουλουδια.!!!!!….αχαριστοι…..οπως αχαριστοι ρε ελλαδιτες ειστε με το να βρισκωνται για σχεδον δυο μηνες οι ελληνες στρατιωτες στα λευκα κελια τουωερντογαν….βρωμοι..

    2. Αποψε δεν εχει συγχωροχαρτια. Αποψε θα παγωσει η κολαση. Πρωτα ο πρωτος, μετα ο δευτερος και τςλευταιος ο τριτος…μετα θα παει αλβαβητικα….Μακελειο παιξανε με τον διαβολο……και ο διαβολος δεν συγχωρει οταν βλεπει το αδικο…διοτι ακομα και η αδικια δεν ειναι αποδεκτη στην κολαση…πουσταρες φυγατε ολοι εεεεε…δεν εχει χωρο να κρυφτειτε…..

    3. Εγω ξερω τι ειμαι θελουν λιγη απο την δοξα μου….γιατι ειναι πουσταρες και κομπλεξαρες.

    4. Τωρα θα δειτε ποιος ειναι ποιος….πινακας ouija……προς γνωση και συμμοφωσιν…μου μπηκατε…..τπν ηπιατε….καλο σας βραδυ και ονειρα γλυκα….δεν εχει παραπερα….δςν σας εχω δει αλλα ξερω ποιοι ειστε…διορατικοτητα και φυσικη νομοτελεια….θεια δικη…goodnight

    5. Κι ομως ασχολεισαι….γιατι σε ποναει…ζηλευεις και το αχτι που εχεις μπορει να σου γυρισει ψυχολογικα αρνητικα…..σκεψου το…μετα θα ερθω με το δρεπανι πανω στον ταφο σου….απροσκλητος μιχο….την τριτη νυχτα στην σειρα που βηματα ακουμε, περναει ο καταχανας στους αλλους να το πουμε….bye bye…..sacker..θεια δικη ρε…ειστε ηδη καταραμενοι…απλως το παιρνεις αψηφιστα. (Κλεισιμο ματιου).

      1. Ρε τρολ τελείωνε και δινε του από εδώ. Αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί σου.

        1. Ανωνυμε η σειρα σου….εχω ταυτοποιησει μεσω του πινακα ouija ποιος εισαι…η συμμορφωνεσαι η θα υποστεις φρικτους πονους απο το πουθενα.

      2. Ρε κοφτε το εδώ μέσα με τις βλακείες που γράφει ο καθένας. Άλλο είναι το θέμα και σκοτώνεστε μεταξύ σας;

    6. Και οι δυο από κάτω είναι η τρελή μούφα, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που γράφει με το όνομα μου αλλά έλεος επιτέλους.

      1. Το ονομα σου.!!!!!!!!!!!!..…χαχαχαχαχα…πες μου λοιπον ποσους αρχοντες ειχε η βαλαχια..και πες μου που θα παω οταν πεθανω..λεμε τωρα…εγω ξερω την απαντηση…εσυ.!!!!

        1. 69 έιχε και όταν ψοφήσεις θα σε φάνε τα σκουλίκια.

          1. Περιμενε …θα εχουμε μακρυ βραδυ αποψε πιτ…

        2. Libertatea τι σημαινει.!!!!!….ελα ελα ελα…..θα το χαρεις αποψε…

    7. ο αποστολακης θα διαπραγματευτει με τον τουρκο ομολογο του;
      νεα ομηρια θα εχουμε!
      αυτον τον βλεπω στο χαρεμι του σουλτανου να κανει την πουλαδερη αρχιχανουμισσα

    8. Ο παπαραπανω με το ονομα μου εχει αντιγραψει εμενα και πρωσπαθει να με συκοφαντησει στους πατριωτες. Ειναι αναρχοτρολ που επαναλαμβανεται. Παρακαλω μην ενδοσετε στα λεγομενα του διοτι εγω ο vlad tsepes με το γνησιο προφιλ μου δεν μπορω να γραψω εδω και δυο μερες. Δεχωμαι ανθελληνικη επιθεση απο τους γενιτσαρους του παρακρατους των εξαρχειων και της κουμουνδουρου….αυτα για το ψευτοπροφιλ που επυθυμει παλουκωμα των δυο σττατιωτικων μας στο εξπρες του μεσονυχτιου.
      Ευχαριστω θερμως το μακελειο.

      1. Επυθυμω αμεσα την εμπλοκη του απο την δημοσιογραφικη ομαδα του μακελειου οπως και των λοιπων που δεχωμαι υβρεις και απειλες. Αμεσα….

        1. Ήρθε η ώρα να καλέσουμε και το FBI για να σώσει τον Ρουμάνο.

        2. Ρε ούτε ελληνικά δεν ξερεις να γράφεις; Και έχεις θράσος και το παίζεις Έλληνας;

          1. Μαλακα ειμαι ελληνας λατινοβλαχος εξ ρουμανιας που ελληνες κατοικησαν μαθαινωντας την λατινικη διαλεκτο αμμορφωτε….ειμαι ο εφιαλτης σου και τα ονειρα σου…

        3. Εσυ δεν ήσουν που έπαιρνες απειλές εδώ μέσα πως έχεις όπλο κλπ; Σοβαρέψου επιτέλους και στα τσακίδια…

      2. Ποιο γνήσιο προφίλ ρε Ρουμανε ανορθόγραφε. Σιγά μην είσαι και προσωπικότητα και θα ασχολούμαστε μαζί σου.

        1. Φυγε σποδω ρε μπαστουνοβγαλε βαλκανιε μουλοτουκοσπορε ελλαδιτη…ψωμα ρε καταραμενε μαζι με τους ωμοιους σου..αλλα ερχονται καταρες ρε αλητη και θα σε βρουν στον υπνο σου….στο υποσχομαι και συντομα….δεν θα εχεις καλον υπνο αποδω και μπρος…και λεγε οτι θες…..Χ ρε.

          1. Χρειάζεσαι πολλά ψυχοφάρμακα Ρουμανε μπας και μπορέσεις να γράψεις σαν ανθρωπος. Και μην εκνευρίζεσαι ψευτοvlad γιατί μπορεί να πάθεις και τίποτα.

            1. Εσυ μιλας για ανθρωπια που εχεις βρισει την μιση ελλαδα εδω μεσα υποκριτη….!!!

        2. Ετοιμασου μιχο ψυχολογικα διοτι δεν θα εχεις καλον υπνο τπ βραδυ….την τριτη νυχτα στην σειρα που βηματα ακουμε ο ανεμος σφυριζει παγερα στπυς αλλους να το πουμε. Μην αναπνεεις μην μιλας περναει ο καταχανας για να σου πιει το αιμα. Ειναι απιστευτος μπελας. Θεια δικη μηχο και ως καταραμενος και ανεπροκοπος λαος θα δεχθειτε τις καταρες…παρτο αψηφιστα τωρα που μπορεις διοτι τα βραδυα να κοιτας στις κουρτινες του δωματιου σου με την γκρι ασπρη αποχρωση που εχεις…

          1. Πολύ προχωρημένη κατάσταση καθυστέρηση ο φίλος εδώ μέσα.

            1. Τοτε ο μιχος γιατι δεν απαντησε ΚΨΜ!!!!!….φοβαται κατι….το ανεξηγητο…..μιλα….εδω θα σας χωρεψω ολους αποψε….

      3. Χεστηκαμε που δεν μπορείς να γράψεις μουλε. Γιατί απλά εσυ είσαι το τρολ.

        1. Αστα αυτα ρε μουλε…..σε μενα πας να πουλησεις προπαγανδα…

      4. Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά την έχεις ψωνίσει εντελώς με αυτά που γράφεις;

        1. Ναι ε…..περιμενε την σειρα σου και συ…..καταρες και πινακας ouija…..

    9. Πακουκωμα και στους δυο. Αρκετά τράβηξε αυτό…

      1. Εσυ δεν είσαι που θα αποχωρούσες από το Μακελειό ή μήπως το ξέχασες;

      2. Παλουκωμα σε εσενα που αντιγραφεις προφιλ ρε λινατσα
        Οτι και να ναι ο αλλος ειναι καραγκιοζιλικι αυτο που κανεις λινατσα

        1. Εγω ξερω τι ειμαι θελουμ λιγη απο την δοξα μου….γιατι ειναι πουσταρες και κομπλεξαρες.

    10. Ευχόμαστε ο Άγιος Θεός να δώσει να τελειώσει το συντομότερο η περιπέτεια αυτή για τα παλλικάρια και να γυρίσουν το συντομότερο στα σπίτια τους και στους δικούς τους.
      Κρίμα πολύ κρίμα που συμβαίνουν όλα αυτά

      1. Ναι περίμενε από τον άγιο θεό να σώσει λύση. Ας κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια…

    Comments are closed.