ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ – ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΛΙΑΓΚΑΣ: ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ ΝΙΚΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ, Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ, 1.000.000 ΕΥΡΩ – ΛΕΦΤΑΣ Ή ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ;

Κοινοποίηση:
teaser27-5

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

«ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΑΚΙ». Φαινόμενο Λιάγκας -Τον ξεφτιλίζουν στα social media. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; Αγόρασε τη στοιχειωμένη βίλα του πεθαμένου βιομήχανου Νίκα σε πλειστηριασμό, ο συκοφάντης του ελληνικού πατριωτισμού. Κόστος αγοράς και αναπαλαίωσης, 1.000.000 ευρώ. Λεφτάς ή μπροστινός του Κασσελάκη με τον οποίο χαριεντίζεται δημοσίως στον ΑΝΤ1, κατ΄εντολήν του αφεντικού του, Θ. Κυριακού;

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καλό παιδί. Λίγο φουσκωμένο και αποτριχωμένο, αλλά μ αρέσει ως παρουσιαστής

  2. Αφού κάθονται όλες οι κυράτσες κάθε πρωί και δίνουν αξία σε τέτοιους σαλιάρηδες λακαμάδες, καλά κάνει.Οι πλεμπαίοι φταίνε, όπως ορθά το έγραψε ένας άλλος στα σχόλια.

  3. Σήμερα πέρασα επιτροπή για συγκεκριμένη ασθένεια και μου ανέφεραν για επίδομα 320 ευρώ το δίμηνο.Στο καφενείο ήρθε κάτοικος Γερμανίας πρώην μετανάστης που διαθέτει ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μένα και βγήκε με επίδομα αναπηρίας στην Γερμανία 1.180 ευρώ το μήνα.Άντε συγκρίνεται τώρα τα 320 ευρώ το δίμηνο με τα 1.180 ευρώ μηνιαίος.Αυτή είναι η Ελλάδα.Να ζήσω πως με αυτά τα λεφτά που στην ουσία είναι 160 ευρώ το μήνα όταν είμαι ανίκανος για εργασία και όταν τα χάπια μου δεν είναι καν δωρεάν αλλά είναι 75 ευρώ με την συμμετοχή.Να φάω τι να μας πούνε οι απατεώνες της βουλής του Ελλαδιστάν.Δεν το ενδιαφέρει τον Έλληνα όμως αυτός να είναι καλά και ας πεθαίνουν οι συμπολίτες του.

  4. Ηρέμηστε βρε παιδιά αμάν με τον γυμνοσαλιαγκα μια επένδυση είπε να κάνει το θέμα είναι από που προέρχονται τα έσοδα …πως αμοίβεται ένας δημοσιοκαφρος δηλ το πόθεν έσχες του…αφήστε το καθίκι ούτως ή άλλως όπως και εμείς έτσι και αυτός τίποτα δεν θα πάρει μαζί του .

  5. Κ@λ@μπαρας γνωστός όλο με τραβέλια πηγαίνει…σίγουρα θα του τον ακουμπήσαν λίγο…

  6. Και η πρώην του, μετά το χωρισμό τους είχε αγοράσει σπίτι απο πλειστηριασμό, νομίζω

  7. εδώ υπάρχουν πλεμπαιοι τίγκα στην κακομοιριά και την φτώχεια κάτι κερατσίνια, Νίκαια, περάματα, που κάθονται και τον βλέπουν και ενημερώνονται κιόλας από αυτόν και μετά πάνε για μεροκάματο και έχουν και άποψη τι να πεις μετά αυτός φταίει καλά κάνει ρε ζώα μάγκας είναι κωθώνια ε! κωθώνια.

Comments are closed.