ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ… ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    tourk_ellas

    Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, προέβηκε ο αρχηγός του τουρκικού επιτελείου Ναυτικού, αρχιναύαρχος Bülent Bostanoğlu, επί τη ευκαιρία της παρουσίας του τουρκικού ερευνητικού πλοίου, Barbaros Hayreddin Paşasismik, για έρευνες για ενεργειακά κοιτάσματα στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα.

    Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος αρχιναύαρχος επιβαίνων της τουρκικής φρεγάτας TCG Gaziantep, επισκέφτηκε τα κατεχόμενα και αναφερoμένος στις διαμαρτυρίες της κυπριακής δημοκρατίας για τις παράνομες τουρκικές έρευνες στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα, τόνισε πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προασπίσει τα συμφέροντα της και στην ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο.

    a1

    Στην επίσκεψη του στα κατεχόμενα ο Bülent Bostanoğlu συνοδευόταν και από τον αρχηγό του τουρκικού στόλου της Μεσογείου, Veysel Kösele, για να συνοδέψουν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος σε μια επίδειξη δύναμης στην ευρύτερη περιοχή.

    a2

    Ο Τούρκος αρχιναύαρχος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με δηλώσεις που είχε κάνει και είχε αναφέρει ότι το Αιγαίο ανήκει στην Τουρκία και θα πρέπει να πάρει πίσω αυτά που της… ανήκουν!

    Μάλιστα!

    nikosxeiladakis.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Δεν πα να τα παει ολα τετοιος Πουστρολαος που ειμασται…Που για να συνενοηθει Ελληνας με αλλον ελληνα πρεπει να εισαι ΤΕΡΜΑ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ..Ασε ρε γατακια..

    2. Δεν πα να τα παρει τετοιος πουστρολαος που ειμασται.Που για να συνενοηθει ελληνας με ελληνα πρεπει να εισια τερμα κολοφαρδος…Ασε ρε γατακια..

    3. Πάνω σας θα βγάλουμε τα απωθημένα μας…ελατε

    4. Ελάτε μεμέτια,σας περιμένουμε με κ@θλωμένες τις Φούτσες!!!!!!!
      Έτσι για χόμπυ, STAR X : MAS ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΧΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο “ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ” ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ….

      ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ……

    5. Έλα βρε ρε πουστοτουρκε σκατοουγλα να σε παλούκωσω να δεις τα ραδίκια ανάποδα. Ολόκληρο κήπο θα φτιάξω με τα πτώματα σας.

    6. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΣΑΝΙΔΑ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΛΟΥ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ……ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ?? ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ………

    7. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΒΟΝΤΑΙ ,ΥΠΟΨΙΑΖΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΥΒΑ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ-ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ -ΤΑΧΑ ΜΟΥ,ΕΝΩ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΕΣ.(ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΔΗΛ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ<> ΤΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΝΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΧΗΜΟΙ)

    8. Τι ειναι αυτη η Αλικη στο ναυτικο που φωτογραφιζεται χαριεντιζομενος με φοντο τη θαλασσα;Ουστ μωρη Ζαιρα.

    Comments are closed.