«ΕΕ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΚΟΨΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ»! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΥΛΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΒΑΓΓΕΛΙΣ

    Ιδιαίτερη νομική σημασία έχει η έκβαση της υπόθεσης αλλαγής ταυτότητας που εκδικάστηκε το πρωί από το Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης.

    Πρόκειται για την υπόθεση της 30χρονης κατοίκου Μυτιλήνης, Ανδρομέδας Ψαρού, που ζητά να διορθωθεί η ληξιαρχική πράξη γέννησής της και βάφτισής της.

    Συγκεκριμένα, ζητά να διορθωθεί το αναγραφόμενο φύλο από «άρρεν» σε «θήλυ – και ως προς το αναγραφέν κύριο όνομά της, να διορθωθεί και αυτό, και αντί του «Ευάγγελος» να αναγραφεί το νέο ορθό «Ανδρομέδα», το οποίο επέλεξε ως κύριο όνομα. Επίσης, ως προς το αναγραφέν επώνυμό της, να διορθωθεί αυτό ως προς την κατάληξή του και αντί του «Ψαρρός» να αναγραφεί το νέο ορθό «Ψαρού», αντίστοιχο του θηλυκού φύλου της.

    Όπως η κ. Ψαρού υποστηρίζει με δημόσιες δηλώσεις της, δεν επιθυμεί να προβεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου, παρά μόνο σε αλλαγή της ταυτότητας της. Γεγονός σημαντικό για την καθημερινότητά της, αφού η ταυτότητά της δεν συνάδει με τη φυσική της παρουσία, κι έτσι αντιμετωπίζει πολλές φορές προβλήματα ταυτοπροσωπίας.

    Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Μυτιλήνης για την υπόθεση Ψαρού, αναμένεται να εκδοθεί σε τέσσερις μήνες. Τονίζεται επίσης, ότι η υπόθεση Ψαρού είναι η δεύτερη αντίστοιχη που θα εξεταστεί στα ελληνικά δικαστήρια τα τελευταία 10 χρόνια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Φαγωθηκατε ολοι με το τσουτσουνι της ανδρομεδας.. Οχι ρε δεν το κοβει! τι θελετε τωρα;

    2. ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΟΠΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΧ ΝΑ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΚΥΒΕΛΗ Κ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΟΚΛΟΣΜΟΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ;;;ΣΑΝ ΒΑΡΕΛΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΤΡΑΒΕΛΙ ΑΧ ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ Κ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΝΑ ΚΟΨ ΩΤΟΠΟ ΥΛΙΜ ΟΥ! ΤΩΡΑ Κ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΑΘΑ Κ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΥ ΠΟΥ;;; ΜΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΠ ΟΥΚΛ ΑΝΩ…

    3. Mαγκες πιαστε τα γιοφυρια!βαγγο κλασε μας τ’αρχιδια

    4. Πραγματιικά είναι ένα ταλαίπωρο δυστυχισμένο πλάσμα, ο Θεός να τον φώτίσει τι να πω. Μας προτρέπει να μορφωθούμε τώρα αυτός είναι μορφωμένος ή παραμορφωμένος;

    5. θελει να γινει γυναικα …..αλλα θελει να του κρεμονται και τα αρχιδια………… ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ?

    6. Ο ΑΡΡΕΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΥΛΗ…..
      Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ….
      Ο ΨΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΨΑΡΡΟΥ….
      Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΡΥΠΟΥΛΑ……
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;;;

    7. Εγω για φετος βολευομαι ως Μητσος , του χρονου που θα βαρεθω , λεω να γινω για λιγο Κατερινουλα …. η’ μηπως Κικη μου παει καλυτερα;

    8. Αλλο ενα ατομο που πραγματικα ειναι να το λυπασαι,αλλα απο την λυπη εως το να δεχεσαι ως Κρατος τις παλαβομαρες,υπαρχει αποσταση.Αυριο μπορει ενας κτηνοβατης να ζητηση να αναγνωριση το Κρατος την διαστροφη του,να το αναγνωρισουμε και αυτο στο ονομα των ανθρωπινων δικαιωματων?και που τελικα σταματα αυτη η κατηφωρα?

    9. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΣΤΟΥΝΙ ΜΑΣ

    10. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να νομοθετηθούν 2 φύλα.Το σωματικό φύλο που θα προσδιορίζεται από ανατομικά χαρακτηριστικά και το ψυχικό φύλο που θα προσδιορίζεται από την επιθυμία και πως αισθάνεται κάποιος.Αν κάποιος ανατομικά είναι άνδρας αλλά αισθάνεται γυναίκα, η ταυτότητα του να γράφει Σωματικό φύλο:΄Ανδρας και Ψυχικό φύλο: Γυναίκα.Είναι μία μέση λύση και αυτά τα άτομα να προστατεύονται και να μην φτάνουμε στις ακρότητες του Σύριζα που θέλει ένας ανατομικά άντρας να βγάζει ταυτότητα που να γράφει πως είναι γυναίκα. Και μάλιστα από 15 χρονών. Αν είναι δυνατόν.

    11. Αν κερδισει στο δικαστηριο, θα ειναι “καινουργια” γυναικα;
      Δηλαδη,παρθενα;

    12. Γινατε ολοι ψυχολογοι και ψυχοθεραπευτες εδω μεσα.Κοιταξτε στο καθρεφτη πρωτα και μετα κρινεται τους αλλους.Ανεργοι και αεργοι φασιστες!Και δε σας λεω φασιστες επειδη οι περισσοτεροι ψηφιζεται χ.α. καμια σχεση.δειτε να φτιαξετε τη ζωη σας ρε ζωα και μετα φτιαξτε τις ζωες των αλλων!ειμαι αθεος αλα περισσοτερη αγαπη εχω παρα εσεις που πατε εκκλησια κ το παιζεται χ.ο! ζωα ε ζωα!θελετε να λεγεσται και ελληνες.τουρκαλβανα ζωα!

    13. Αυτα τα στομα, που θελουν να αντιτεθουν στην φυση τους, ΠΑΥΟΥΝ, να ειναι ειτε θυληκα ειτε αρσενικα.

      Αποκτουν το ΟΥΔΕΤΕΡΟ.

      Οπως εχουν δηλωσει κι επιστημονες ειναι ατομα που κουβσλουν νοητικες διαταραχες !
      Ευκολα διαμορφωνουν ενσν.πλαστικο ψευτικο κοσμο χωρις καμια ανταποκριση σε οποια πραγματικοτητα κσι απαιτουν απο το περιβαλον τους να εγκρινει να αποδεχτει την νεα τους ταυτοτητα.

      Μονο ετσι μπορουν να λειτουργησουν κατα ενσ βσθμο.”φυσιολογικα” ως προσωπικοτητες. Δηλαδη με των αλλων την επιβραβευση.

      Δυστυχως για τα ιδια αυτα στομα εχουν μια φρικτη κι ψυψολογικα διατσραγμενη ζωη. Δεν εινει.με καμια εννοια της λεξης, φυσιολογικα.

      Ειναι γεγονος πως το ποσοστο αυτοκτονιων σε αυτην την μειονοτητα εινα τρομερα υπερβολικη. Ανω του 60%.

    14. Είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος και όχι ανωμαλαρα σαν εσένα,ΑΣΕ ΡΕ.

    15. Μήπως έχεις κάτι στο μυαλό σου; Κάτι που θέλεις να το έχεις και σε άλλο σημείο του σώματός σου; Ουστ βρωμολουμπίνα κι εσύ

    16. Ποια τσουτσουνια;κοψιμο το σβερκο καλυτερα.να ξεβρωμισει ο τοπος απο ανωμαλους παλιοπουσταραδες

    17. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ΄ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    18. θα υπαρχουν προβληματα ταυτοπροσωπιας με αυτο το νομοσχεδιο…
      ο καθε παραβατικος θα θελει να κανει αλλαγη ονοματος χωρις εγχειριση για να μην εντοπιζεται!

    19. Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ

    20. οξω μωρη πατσαβουρα!! χειρουργειο αμα θελεις να εισαι κατι αλλο! αλλιως σημαινει οτι πληρωνεσαι απο πουστάριά να τα πηδάς και το θελεις!! οξω

      Ο ΘΕΟΣ ΕΠΟΙΗΣΕ Αρεν + ΘΥΛΗ! ΟΧΙ σκουπίδια !!

    21. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ άτομα, που γίνονται ντίρλα στις ορμόνες, για να πάνε κόντρα στη φύση τους …
      Το αποτέλεσμα της επίπλαστης εμφάνισης ;
      Απλά ΟΙΚΤΡΟ (κορμί μπετατζή, φωνή φορτηγατζή, μούρη χιμπατζή,θηλυκότητα ΜΗΔΕΝΙΚΗ) …
      και το ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ με αυτά τα άτομα είναι ότι μας “συμβουλεύουν” κι από πάνω, για να “μορφωθούμε” …
      Για γέλια και για κλάματα, λέμε …

    22. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ?

    Comments are closed.