ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ – ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ – ΠΗΓΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ. “ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ” – ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Της κολάσεως έγινε πριν λίγα λεπτά στο Έψιλον κατά τη διάρκεια της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ με τον Μένιο Φουρθιώτη.

     

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγιναν δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβα μέσα στο κανάλι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία ανάμεσα στους εργαζομένους που ήθελαν να βγουν έξω από το κτίριο.

    Αλλά ο Φουρθιώτης δεν καταλαβαίνει από κάτι τέτοια. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο παρουσιαστής είπε στον αέρα της εκπομπής ότι “έχουμε τηλ για βόμβα, αλλά η δημοσιογραφία δεν εκβιάζεται, δεν φοβόμαστε” κτλ κτλ.

    Παρόλα αυτά, όλοι (τεχνικοί, κοντρόλ κλπ) του φώναζαν στο ακουστικό ότι πρέπει να διακόψει και να βγουν όλοι έξω ώστε να ερευνήσει το χώρο η Αστυνομία που είχε ήδη κληθεί.

    Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο Μ. Φουρθιώτης αρνιόταν πεισματικά να διακόψει την εκπομπή και μάλιστα φέρεται να απείλησε με απολύσεις όποιον εγκαταλείψει το πόστο του.

    Γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη να καλεί στο κινητό του τον παρουσιαστή αλλά αυτός δεν το σήκωνε επίτηδες.

    Το αποτέλεσμα ήταν η κ. Μαραγκουδάκη να πάρει το αυτοκίνητό της και να τρέξει στο κανάλι. Μάλιστα πάνω στη βιασύνη της αλλά και στα… νεύρα της έπεσε με το ΙΧ της πάνω σε κάτι κώνους.

    Αμέσως έτρεξε στο στούντιο όπου έβρισε με ακατανόμαστες φράσεις τον παρουσιαστή και του φώναζε ότι “κουμάντο εδώ κάνω εγώ”. Φυσικά αυτό το σκηνικό δεν εκτυλίχθηκε στον αέρα αφού η ροή προγράμματος  έκοψε για διαφημίσεις και μετά έβαλε να παίξει για ένα 10λεπτο μια ηλίθια σειρά που μεταδίδουν από το κανάλι.

    Σίγουρα αυτό το περιστατικό δεν θα θεωρηθεί εύκολα λήξαν. Σύντομα θα επανέλθουμε με όλα τα νεότερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Αλλα το πρωην αφεντικο του Φουρθιωτη που τον ειδα στπ teaser με
      Τετοια φατσα και η πρωτη τσατσα στο
      Μεταξουργειο.

    2. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ , ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

    3. χεστηκε η φοραδα στ αλωνια….ο κοσμος χανεται και το εψιλον χτενιζεται…

    Comments are closed.