ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΚΑΛΠΕΣ! ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΝΕΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ!TYΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΡΟΝΣΟΝ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΜΗΝΟ…

    Κοινοποίηση:
    tsipras-tzanak

    O Δημήτρης Τζανακοπόπουλος έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά των εκλογών εκστομίζοντας  ότι στόχος μας είναι μια «συμφωνία χωρίς ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητα».

    tsarls

     Τσαρλς Μπρόνσον: Ήταν ο πιο όμορφος – άσχημος του σινεμά. Και σχεδόν σε καμία ταινία δεν μιλούσε πολύ. Ένα βλέμμα του αρκούσε για να δείξει ποιος ήταν ο σκληρός της υπόθεσης….

    Πολύ σκληρός ο κυβερνητικός με το θεληματικό πηγούνι…  Τύφλα να χει ο Τσαρλς Μπρόνσον!

    tzana3_img_68031478605864-1024x683

    O κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος 

    Αυτό απλά σημαίνει ότι η κυβέρνηση βάζει στο τραπέζι τις πρόωρες εκλογές και μάλιστα με δημοψηφισματικό χαρακτήρα καθώς διαισθάνεται την μυστική συμφωνία Μητσοτάκη-Σόιμπλε (γιατί τόση συνομωτικότητα;) ώστε να ξεμπερδεύουν με τον Τσίπρα.

    Ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να πάει σε εκλογές στις οποίες θα δώσει όπως είπαμε χαρακτήρα δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι στο ευρώ.

    Μόλις ξεκίνησε ένα συναρπαστικό τρίμηνο.

    «Η ελληνική κυβέρνηση παραμένει σταθερή και αταλάντευτη στη θέση της ότι η ελληνική οικονομία έχει ήδη επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης» ανέφερε στην τοποθέτησή του κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

    «Υπερκαλύψαμε τους στόχους πρωτογενών πλεονασμάτων. Συνεπώς δεν έχει νόημα, με βάση τους αριθμούς, η επιβολή επιπλέον μέτρων λιτότητας» πρόσθεσε.

    «Ο κ. Μοσκοβισί επιβεβαίωσε τα στοιχεία που αφορούν την απόδοση της οικονομίας και ξεκαθάρισε ότι βάσει αυτών πρέπει να γίνει κάθε συζήτηση. Ο κ. Μοσκοβισί δεν έφερε κανένα πακέτο μέτρων. Μίλησε για την ανάγκη να εξέλθει η οικονομία από το μακρύ τούνελ της λιτότητας. Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί πρότασης πακέτο Μοσκοβισί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    «Kλειδί για να υπάρξει θετική εξέλιξη στις 20 Φεβρουαρίου παραμένει η επιστροφή στον ρεαλισμό τόσο του ΔΝΤ όσο και του ΥΠΟΙΚ Γερμανίας. Αναμένουμε από το ΔΝΤ να υιοθετήσει επιτέλους την πραγματικότητα των αριθμών και να προβεί σε πιο αξιόπιστες εκτιμήσεις για τα επόμενα χρόνια. Ενδιαφέρουσα η πρώτη έστω και δειλή μετατόπιση του κ. Τόμσεν οτι το ΔΝΤ ενδέχεται να αναθεωρήσει προς το θετικότερο τις προβλέψεις του.

    «Περιμένουμε από τον ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας να προσεγγίσει πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τα Πρωτογενή Πλεονάσματα στο μεσοπρόθεσμο διάστημα. Η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται μια συμφωνία για την εμπέδωση της σταθερότητας, την παγίωση των αναπτυξιακών ρυθμών και την έξοδο από την κρίση» επεσήμανε ο κ. Τζανακόπουλος.

    «Όλα αυτά πρέπει να γίνουν χωρίς επιπλέον βάρη για την ελληνική κοινωνία. Στόχος μας μια συμφωνία χωρίς ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητα» επανέλαβε.

    «Αν ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση θα υποχωρούσαν σε όσα μέτρα απαιτούσαν από την αρχή οι δανειστές και θα εφάρμοζαν και άλλα τόσα. Μέχρι χθες στη ΝΔ, ζητούσαν να μην κλείσει η αξιολόγηση και να γίνουν εκλογές. Σήμερα μας κατηγορούν ότι δήθεν καθυστερούμε» σημείωσε εξαπολύοντας τα πυρά του κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Και πρόσθεσε: «Αύριο, αφού επιτευχθεί η συμφωνία, έχουν την ελπίδα ότι θα μας κατηγορούν ότι δεν διαπραγματευτήκαμε αποτελεσματικά. Ο κ. Μητσοτάκης παρουσιάζει για 75’ τις θέσεις του στον κ. Σόιμπλε αλλά δεν βρίσκει ούτε μισό για να τις παρουσιάσει στους έλληνες πολίτες».

    «Η πρόταση του κ. Μητσοτάκη είναι ταυτόσημη με τις προτάσεις των πιο ακραίων από τους δανειστές. Για αυτό δεν την παρουσιάζει δημόσια. Η πρόταση του κ.Μητσοτάκη περιέχει επιπλέον μέτρα σκληρής λιτότητας σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας. Για αυτό δεν την παρουσιάζει δημόσια» υπογράμμισε ενώ κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει στα εξής:

    «Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει: 1. Θέλει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την 2η αξιολόγηση;

    Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει: ⁰2. Συμφωνεί με τις απαιτήσεις νέων μέτρων για 4,5 δις ευρώ μετά τη λήξη του προγράμματος;

    Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει: ⁰3. Υυιοθετεί τις προβλέψεις της Κομισιόν ή του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία;»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΣΑΛΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    2. θα πουλήσουν τα πάντα στο Ελλαδιστάν που καταντήσανε, αρκεί να μείνουν στην εξουσία. ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ

    3. Εκλογές, κάλπες ,Έλληνες, ορθοδοξία, εθνική αντίσταση, άρα Χρυσή Αυγή.-
      Για την Ελλάδα μας του σήμερα και για το αύριο των παιδιών μας.

    4. ΑΝΤΕ ΡΕ ΨΗΣΤΕ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΑΣ Κ ΦΑΤΕ ΚΑΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΟΝΤΡΟ ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΙΝΑΛΕΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΩΜΑΓΕ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΥΣΤ ΡΕ

    5. Ρε δεν πάνε να γαμηθούν!!!!
      Το 62% ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ.
      Την ΔΡΑΧΜΗ θα την κανει ΕΥΡΩ.
      Να παει να ………

    6. ΒΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ? ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ…. ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…. ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ….. ΚΑΤΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    7. GREXIT ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ!!!!ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!

    8. Ρε πατε καλα? Σιγα μην αφησουν οι κομμουνιστες την καρεκλα. Που θα την ξαναβρουν? Την μανα τους θα πουλησουν αρκει να μεινουν κυβερνηση.

    9. Συμφωνία αλήθειας για τα μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

    Comments are closed.