ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΔΥ!! ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ….(ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    tora-eksofilo-1

    Θα σας πιάσει το στομάχι από το γέλιο!
    Και το τρολάρισμα στο διαδίκτυο πάει σύννεφο

    Τσίπρας τρολ φωτο 1

    Τσίπρας τρολ φωτο 10

    Τσίπρας τρολ φωτο 2

    Τσίπρας τρολ φωτο 3

    Τσίπρας τρολ φωτο 4

    Τσίπρας τρολ φωτο 5

    Τσίπρας τρολ φωτο 6

    Τσίπρας τρολ φωτο 7

    Τσίπρας τρολ φωτο 8

    Τσίπρας τρολ φωτο 9

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. μα επιτελους ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι ατο σουργελο που ονομαζετε συριζα ειναι αριστεροι? ολοι οι φωφλημενοι του πασοκ ειναι οι υπαιτιοι της καταστροφης του τοπου

      1. Οχι ολοι, πολλοι ναι . Βολικο κατα τ’αλλα το επιχειρημα σου..!

    2. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣ. ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΘΑ ΕΙΠΕ΄΄ OH MY GOD, WHAT AN ASSHOLE!

    3. ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!ΟΥΣΤ ΡΕΖΗΛΙΔΕΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΡΕΖΗΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΕΣ!!!!

    4. Και λενε τους χαυγιτες φασιστες,μεγαλυτεροι κολοτουμποφασιστες απτους αριστερους δεν εχουν ξαναπερασει στην πλαση ολη.

    5. ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ – ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΦΕΣ , ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ

    6. Ζούμε χωρίς τίποτα
               ή
      Πεθαίνουμε για κάτι

      Εσύ αποφασίζεις

      Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις

    7. Το φωτομοντάζ με τον ΛΕΠΑ ολα τα λεφτά!

    Comments are closed.