ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΡΙΨΕΙΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ! (ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ) – ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    αυτοκινητα

    Λίγο μετά τις 9 το βράδυ τα επεισόδια είχαν ως επίκεντρο την περιοχή γύρω από την οδό Μπουμπουλίνας, με τους κουκουλοφόρους να έχουν κάψει τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα, ενώ η Αστυνομία είχε ήδη προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις και 25 προσαγωγές, ενώ τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα είχαν παραδοθεί στις φλόγες.

    fire10fire12Capture

    fire12

    Μετά τις 11, η αστυνομία ανέλαβε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι της περιοχής, ενώ μόνο μικρές ομάδες αντιεξουσιαστών εξακολουθούσαν να δρουν και να προκαλούν μικρής κλίμακας επεισόδια.


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Βγηκαν και παλι τα στημενα πλουσιοπαιδα στους δρομους!!Ντροπη του ανθρωπινου ειδους ανωμαλοι υπανθρωποι κρατικοδιαιτοι αναρχομπολσεβικοι!

    2. Οι αριστεροι λενε οτι ειναι αντισυστΗμικοι.ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ,ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

      Απο την αλλη οι αριστεροι λενε οτι η Χ.Α και οι εθνικιστες γενικοτερα ειναι συστημικοι. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ.

      αριστεροι ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ,ΕΙΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ.

    Comments are closed.