ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ!!!- Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ, ΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ «ΜΑΥΡΑ» ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΡΟ

Τέσσερις  τουλάχιστον μητροπολίτες της Ορθοδοξίας έχουν πνιγεί το καλοκαίρι στη θάλασσα, τα τελευταία 14 χρόνια. Όσο αντιπαθείς κι αν μας είναι οι δεσποτάδες, δεν αποφεύγουμε το χρέος να προλάβουμε την ατυχία και άλλων, εντοπίζοντας την αιτία των πνιγμών. Αναγνωρίζω πως το θέμα έχει κάποια τραγικότητα, αν και θαλασσοπνίγονται προσφυγόπουλα κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες στο Φαρμακονήσι, («‘Οργή’ της Διεθνούς Αμνηστίας για τη συγκάλυψη στο Φαρμακονήσι”-20.1.2015), χωρίς το συνάφι των τρυφηλών μητροπολιτών να έχει χύσει μισό δάκρυ, να έχει ψελλίσει έστω και προσχηματικά μια προσευχή, χωρίς να έχει προσφέρει πραγματική βοήθεια στους επιζήσαντες, ενώ ρασοφόροι ευλογούν τα ορμητήρια των Ταγμάτων Εφόδου, που μισούν τους «ξένους», δηλαδή τους «ελάχιστους αδελφούς» του Χριστού.

Πως να το κάνουμε, κάθε φυσιολογικό άνθρωπο, τον πονάει πολύ περισσότερο ο χαμός ενός κυνηγημένου παιδιού, από τον θάνατο ενός μιτροφόρου γέρου καλοπερασάκια, που δεν άνοιξε ούτε ένα κελί μοναστηριού του για να δώσει στέγη σε μια Σύρια μητέρα.

Ξεκινώ με ένα σύντομο ιστορικό. Ο 82χρονος Ελευθερουπόλεως Ευδόκιμος, πνίγηκε στις 30.8.2003 στην παραλία της Νέας Περάμου Καβάλας, αφήνοντας την επισκοπή του χρεοκοπημένη όπως έγραψε η «Απογευματινή» (όταν λύθηκε η γλώσσα της με αφορμή τον Γιοσάκη). Αρχιμανδρίτης στο ευσεβές amen.gr, αναμιμνησκόμενος των δυσάρεστων οικονομικών συμβάντων, τα οποία αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι να εκθέσει, αναφέρεται σε «κακόβουλους επικριτές του» (30.8.2014). Όποιος ψάξει στο Διαδίκτυο, θα βρει μια αναφορά σε αυτά τα σκάνδαλα στο αναρχικό Indymedia:

«Φτωχοί δήμοι χαρίζουν λεφτά στην πλούσια Εκκλησία» (16/03/2005- 3:12 μμ) «…Ο διάδοχός του βρήκε τα ταμεία αδεια, τα χρέη της πλούσιας μητρόπολης φουσκωμένα … Αφού κατήγγειλε τον προκάτοχό του που περνούσε στις προσωπικές του καταθέσεις τα λεφτά της μητρόπολης αφήνοντας πίσω του τρύπα 700.000 ευρώ και χρεωμένη ακόμη και την βασιλική κηδεία που του έγινε .. αντί να ζητήσει από την Εκκλησία να πληρώσει το μάρμαρο, ζήτησε και ΠΗΡΕ λεφτά από το υπουργείο Μακεδονίας και από τους Δήμους της περιοχής που ΔΩΣΑΝΕ όλοι πλην ενός…».

Στις 9.7.2013 πνίγηκε ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Βάρνας Κύριλλος. Mε αφορμή τα σκάνδαλα του επίδοξου διαδόχου του, που είχαν τότε συμπέσει χρονικά και με σκάνδαλα Ρωμιών κληρικών: «…στη διεφθαρμένη βουλγαρική Εκκλησία, σαν να μην της έφθανε το σκάνδαλο των ομοφυλοφιλικών οργίων καλόγερων στη μονή Troyan της κεντρικής Βουλγαρίας (“Daily Mail” 21.2.2014), ο επίσκοπος Αγαθονικείας Βόρις, τ.υποψήφιος διάδοχος του μπον βιβέρ μητροπολίτη Βάρνας Κύριλλου (που βρέθηκε το καλοκαίρι νεκρός κάτω από ύποπτες συνθήκες, έτσι που κάποιοι μίλησαν για δολοφονία),  μπήκε αναγκαστικά σε αργία, λόγω της ύπαρξης ενός βίντεο στο οποίο συμμετέχει σε σεξουαλικό όργιο με τέσσερις γυναίκες («Bulgaria’s Bishop Boris fired over sex orgy video NY Daily News» (22.2.2014). Όπως συνηθίζεται στις καθυστερημένες βαλκανικές χώρες, όπου η αστική Δημοκρατία λειτουργεί μετ’ εμποδίων, η συλλογική διαφθορά καλπάζει και ο κόσμος ρέπει στις συνωμοσιολογίες, εκφράστηκαν υποψίες: «Εκπρόσωπος της μητρόπολης αποκάλυψε ότι πολλές φορές ο μητροπολίτης και ο ίδιος δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους, διότι κοντά στη θάλασσα η μητρόπολη είχε περιουσία» (e-dailygr/news-9/7/2013). Αργότερα αποκαλύφθηκε και η προκλητικά πολυτελής ζωή του:

«Η ζωή του Βάρνας Κυρίλλου και οι φήμες πίσω από το θάνατο του»- (dogmagr, 9.7.2013): «Κληρικός που είχε πολλές φορές βρεθεί στο «στόχαστρο» των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας του για την πολυτελή ζωή του αλλά και τις σχέσεις του με το κομμουνιστικό καθεστώς,..». Ο μακαρίτης είχε από πολύ μικρός («στα 14 του χρόνια, γράφτηκε στην εκκλησιαστική σχολή της Σόφιας») μυηθεί στα ιερά μυστήρια της πάντα καθεστωτικής βουλγαρικής Εκκλησίας, η οποία την εποχή του «Μακεδονικού αγώνα» αλληλοσφάχτηκε με τρόπο αμοιβαία κτηνώδη με την εξ ίσου βάρβαρη Ρωμιά αδελφή της. Γράφτηκαν πολλά όπως, ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Πατριάρχης. Γεγονός ήταν πως τον Ιανουάριο του 2012, μια ειδική ιστορική επιτροπή γνωμάτευσε ότι ο άγιος ήταν ένας από τους 11 επισκόπους που συνεργάστηκαν με την παλιά κομμουνιστική μυστική αστυνομία, «παρέχοντας πληροφορίες χρήσιμες για την καταστολή της διαφωνίας από το 1976 μέχρι την πτώση του Κομμουνιστικού καθεστώτος το 1989» («Bulgarian Christian Orthodox bishop Cyril found dead on beach, Reuters», July 9, 2013). Επειδή κάποιος αφελής νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεχθούμε πως υπάρχει έστω και ένας τέτοιος, μπορεί να υποθέσει ότι ο μακαρίτης ήταν Κομμουνιστής, που δολοφονήθηκε από κύκλους της CIA για να μην γίνει πατριάρχης, σπεύδω να πω το αυτονόητο, πως ήταν αυτό που ήταν πάντα σχεδόν όλοι οι Ορθόδοξοι επίσκοποι. Καθεστωτικός και ευεπίφορος στη διαφθορά, εποχούμενος σε μια 2012 Lincoln MKZ Hybrid, κόστους $35,000, ποσόν πενταπλάσιο του ετήσιου προϋπολογισμού ενός μέσου Βούλγαρου (JULY 16, 2013 «Drowned bishop a symbol of Bulgaria’s blurred loyalties», Reuters), για τον χαμό του οποίου τουλάχιστον θα χάρηκαν τα μύδια που γλύτωσαν από τις εξορμήσεις που πραγματοποιούσε εναντίον τους η Αυτού Λαιμαργία, με «χρήση καταδυτικού εξοπλισμού» [amengr, 09 Ιουλ. 13 (16:12)] .

Ο τρίτος που πνίγηκε ήταν ο περιβόητος άρπαγας των αφορολόγητων μαύρων παγκαριών, με ιδιαίτερη αδυναμία στους φαντάρους, Αττικής Παντελεήμων, καθόλου χειρότερος από τους συναδέλφους του, ο οποίος έπαθε ότι έπαθε για δυο λόγους. Πρώτον, υπήρχε ανταγωνιστής μητροπολίτης, ο Νικόδημος τέως Αττικής, που είχε εκθρονιστεί και ήθελε να ανακαταλάβει το θρόνο του, ακόμη και με τηλεφωνικές υποκλοπές της τολμηρής ερωτικής ζωής του Παντελεήμονα, αν και η Σύνοδος υποκρινόταν για χρόνια πως δεν άκουγε τις κασέτες που της ταχυδρομούσε ο Νικόδημος κι όταν κάτω από την πίεση των γεγονότων τις άκουσε, τις παρέκαμψε με φτηνά νομικά τερτίπια. Δεύτερον, ήλθε σε σύγκρουση με δεξιά πολιτικά πρόσωπα και δικαστικούς, που διεκδικούσαν γερό (πνευματικό) μερίδιο από τον αφορολόγητο χρυσοφόρο και «θαυματουργό» σκελετό της Ν.Μάκρης, που είχε πάρει αυθαίρετα το όνομα Εφραίμ, του οποίου η Αγιότητα έφερε πρόσφατα για δεύτερη φορά κοντά, στην τελευταία πανήγυρη της Μονής, τον ενάρετο Ιερώνυμο και τον ευσεβή χιτλερικό Κασιδιάρη του χειμερινού Ηλιοστασίου της Πάρνηθας  («γάμησα μια αδελφή», κλπ, κλπ.).

Ο ιερός Παντελεήμων πνίγηκε (Ιούλιος-2014) στην Κερατέα κάτω από τη βίλα με την πισίνα και αν και είχε επανέλθει με διαταγή του Αρείου Πάγου στις τάξεις των λαϊκών κηδεύτηκε με τιμές από τον κλήρο, με την παρουσία έξι Αρχιερέων, ως Επίσκοπος. Ο υπόδικος για το «δεύτερο (και ιερό) παραδικαστικό» (η δίκη θα γίνει σε τρία τέρμινα) Σωτήριος Τζούμας, σημείωσε («Το »ύστατο χαίρε» στον πρώην Αττικής…», exapsalmosgr-4.7.2014) με ιερό θράσος και με πικρόχολη ειλικρίνεια στην ιστοσελίδα του, περιγράφοντας τα της κηδείας, καρφώνοντας στο τέλος τους «αναμάρτητους» συνεπισκόπους του: «…ολόκληρος ο κλήρος των Μητροπόλεων Κηφισίας και Ιλίου … Μοναχές από όλες τις Μονές πλην του Αγίου Εφραίμ, αντιπροσωπεία του κλήρου της Ζακύνθου με επικεφαλής τον Ηγούμενος (sic) της Μονής του Αγίου Διονυσίου π. Διονύσιο, αποχαιρέτησαν… ο Μητροπολίτης Περιστερίου (σημ.Λασκ.: και ΣΔΟΕ), πληροφορηθείς την απαράδεκτη απόφαση της Συνόδου να μην επιτρέψει να λάβουν άλλοι Αρχιερείς μέρος στην νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε τρισάγιο προ του σκηνώματος του Ιεράρχου!… Οι …αναμάρτητοι εξάντλησαν πάνω στον Αττικής όλη τη σεμνοτυφία και τον …ευσεβισμό τους! Το σύνδρομο της αρχιερατικής απενεχοποίησης σε όλο του το μεγαλείο!».

Τώρα πέθανε και ο Φιλίππων Προκόπιος. Τον τίμησε δεόντως το «Μακελειό»,με μια παραπομπή στα ξεχασμένα χαμένα 4.5 δις της Εκκλησίας, μια σκοτεινή υπόθεση δηλαδή που εκμεταλλεύτηκε το 1998 ο Χριστόδουλος. Για να πετύχει την εκλογή του σε Αρχιεπίσκοπο σε βάρος του ιερού Ιερώνυμου, τον είχε κατηγορήσει, μέσα από τους μηχανισμούς που κινούσε, για οικονομικές ατασθαλίες, κατηγορία από την οποία αργότερα τον απάλλαξε η αδέκαστη Δικαιοσύνη.

Ο Ιερώνυμος τότε είχε καταγγείλει για σκευωρία το περιβάλλον Χριστόδουλου, έμμεσα και τον ίδιο («Ελευθεροτυπία», 6-7-1999, Θ.Τσάτσης-Π.Στάθης). Ο Προκόπιος ήταν για ένα διάστημα υπεύθυνος των εκκλησιαστικών Οικονομικών και ο δικός του «πεντάμηνος έλεγχος» «αποκάλυψε έλλειμμα 9 εκατομμυρίων ευρώ στην ‘Αλληλεγγύη’» των Χριστόδουλου-Φουρλεμάδη (ΤΑ ΝΕΑ, 12/08/2008). Ο δεύτερος είναι τώρα υπόδικος και η δίκη του, όπως φαίνεται, δεν θα προλάβει την παραγραφή.

Η Εκκλησία έχει δαιμονοποιήσει το γυμνό σώμα, τη σεξουαλική επιθυμία, την άθληση. Η φύση όμως εκδικείται όσους την αρνούνται. Οι μητροπολίτες πνίγονται γιατί από σοβαροφάνεια και θρησκευτική υποκρισία, αποφεύγουν να συγχρωτισθούν στενά με το λουόμενο ποίμνιο και να εκθέσουν τα πάχη τους σε δημόσια θέα. Αν βρισκόταν δίπλα τους κάποιος πιστός, πιθανότατα να προλάβαινε το κακό. Ο Προκόπιος δεν κολυμπούσε στην ερημιά, όπως οι άλλοι τρεις, αλλά αν και γέρος και άρρωστος κολυμπούσε χωρίς συνοδό. Αυτό ας γίνει μάθημα στους υπόλοιπους. Οι Επίσκοποι έχουν πετάξει στα σκουπίδια όλους τους Ιερούς Κανόνες που θίγουν την εξουσιομανία και τον πλουτισμό τους. Όμως τηρούν επιδεικτικά δημοσίως, κάθε μεσαιωνικό νόμο υποκριτικής ψευτοηθικής. Εφαρμόζουν πιστά τον μουχλιασμένο Κανόνα, που απαγορεύει τα μπεν-μιξ, επειδή θεωρεί τη γυναίκα αμαρτωλό πειρασμό. Τον επικαλούνται για να δικαιολογήσουν τη συμπλεγματική απομόνωσή τους όταν κολυμπούν. Ο ημιπαράφρων, εθνικιστής και βάνδαλος Αυγουστίνος της Φλώρινας μάλιστα Ανδρέας Καντιώτης: Δεσπότης της ορθόδοξης αίρεσης του φυλετισμού»), είχε αφορίσει επί Χούντας τους λουόμενους στην πλαζ της Πρέσπας.

«Ότι ου δει ιερατικούς, ή κληρικούς, ή ασκητάς, εν βαλανείῳ μετὰ γυναικών απολούεσθαι, μηδέ πάντα χριστιανόν ή λαϊκόν· αύτη γαρ πρώτη κατάγνωσις παρά τοις έθνεσιν» (Κανών λ΄ Λαοδικείας, ‘Ότι ουκ έξεστι συλλούεσθαι γυναιξί’). Αν αυτός ο Κανόνας εφαρμοζόταν στις τάξεις των «πιστών» όπως και ορίζει («μηδέ πάντα χριστιανόν ή λαϊκόν»), η ζωή των ανθρώπων θα ήταν πολύ πιο μίζερη. Ευτυχώς όμως οι Ορθόδοξοι πιστοί διαλέγουν πάντα ότι τους συμφέρει. Ας αναλογιστεί όμως ο καθένας, που οδηγεί η Ορθοδοξία το κοπάδι των αφελών, μέσα από ένα πλέγμα παρανοϊκών και αφύσικων διαταγών, που εκπορεύονται από τις φαρισαϊκές Συνόδους της.

roides.wordpress.com
S.ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Το παρόν άρθρο πιθανόν να μην εκφράζει τη δημοσιογραφική έρευνα στο makeleio.gr αλλά και της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όμως το προβάλλουμε λόγω της πληθώρας ενδιαφερόντων στοιχείων.

«Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΟΜΑΛΑ…ΤΟΝ ΕΦΥΓΑΝ»!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μέρος του κλήρου είναι το πρόβλημα το χρήμα η πολυτελή ζωή τους οι περιουσίες , όχι η Εκκλησία.

  2. ΑΡΘΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.
    ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ –ΚΑΛΩΝ η ΚΑΚΩΝ– ΄΄ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ΄΄ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΩΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ…..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙΟ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ .ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΣΥΣΥΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΡΗΞΗ ΤΟΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ –ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ–ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ…
    ΄΄Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ΄΄ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ.
    ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΠΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΄΄ΚΟΠΑΔΙ΄΄ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΙΣΑΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
    …….ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.
    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΛΕΙΤΟΙΥΡΓΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΔΙΑΚΟΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ.ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΣΚΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΡΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΟΙΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ.
    ………….ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ…ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ.

  3. ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

  4. Όλοι εσείς οι αριστεροί, την καούρα που έχετε για τους λαθρομετανάστες αν την είχατε και για τους ΄Ελληνες, η Ελλάδα θα ήτανε η πρώτη χώρα στον κόσμο.

  5. Μια ατομικη να ξεβρωμισει γενικως η χωρα, να μην μεινει τιποτα, ουτε κοκκαλακι.

  6. ##Πως να το κάνουμε, κάθε φυσιολογικό άνθρωπο, τον πονάει πολύ περισσότερο ο χαμός ενός κυνηγημένου παιδιού, από τον θάνατο ενός μιτροφόρου γέρου καλοπερασάκια, που δεν άνοιξε ούτε ένα κελί μοναστηριού του για να δώσει στέγη σε μια Σύρια μητέρα.##

    Οι Σύριες μητέρες βλέπω σας νοιάζουν βλέπω.Οι Έλληνες που πεινάν ας πάνε στο έξω από ‘δω.
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ…

  7. ΣΑΠΙΛΑ
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

    1. ΜΙΑ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.

    2. ακριβώς όπως είχαν ξεβρωμίσει επί 75 χρόνια σε όλο το κομουνιστικό μπλόκ μέχρι το 1989-90;;;;

Comments are closed.