ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ… ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ! ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟ! ΕΚΕΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΟΣΚΑΣ! ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!

    Κοινοποίηση:
    narkotika-zefiri

    ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ πλακώνονται στα ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ στο ΖΕΦΥΡΙ και οι ΓΥΦΤΟΙ το βιντεοσκοπούν αφού πρώτα τους πούλησαν ΠΡΕΖΑ! 

    Με αφορμή όσα έγιναν με τους αστυνομικούς στα Λιόσια….

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Αστυνομικό Τμήμα Φυλής από Ρομά! Τα έσπασαν ΟΛΑ δεν άφησαν τίποτα όρθιο! ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ με καδρόνια και πέτρες! Τραυμάτισαν και αστυνομικούς!

    Ενα βιντεο πρόσφατο

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΒΙΑΣΤΕ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΗ ΦΥΛΗ

    2. Μόνο όποιος βγάζει μίζες από την πρέζα ,προφυλάσσει τους πρεζέμπορους και στέλνει τα παιδιΆ της ΔΙΑΣ στο στόμα του ΛΥΚΟΥ. ΕΕΕ ΤΟΣΚΑ?

    3. Αν και δηλωμένη ρατσίστρια,θα ήθελα πολύ να με κακοποιήσει σεξουαλικα ένας τσιγγανος,μετά την πράξη βέβαια θα τον βασανίζω ανάλογα!

      1. Αναλογα? Δηλαδη θα τον πεθανεις στο στοματικο?

    4. την πρώτη φορά που ταξίδεψα στην Αφρική κατάλαβα οτι η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ευρώπη

      1. Η Ελλάδα είναι στη μέση ανατολής-δύσης-νότου και ενώνει και την Ευρώπη, κανείς δεν θα πρέπει να μας υποτιμήσει παρά τα όποια χάλια μας. Και οι Τούρκοι μας ζηλεύουν και οι Ευρωπαίοι, μακριά από εθνικισμούς κι όλα αυτά γιατί τα έχουμε μπερδέψει αλλά να ξέρουμε και ποιοι είμαστε.

    5. Οι Ρομα ηταν με πετρες και καδρονια και ο ανεκδιηγητος ανυπαρκτος Τοσκας, εστειλε τους αστυνομικους με θυμιατα να θυμιασουν τους αλητες, οπως το ιδιο κανει οταν στελνει τα παιδια της αστυνομιας των 800 ε να αντιμετωπισουν τους τεμπελοαπλυτους των εξαρχειων, να τον χαιρομαστε τον γελειο και την παρεα του, που δηθεν κυβερνουν τη χωρα!!!!

      1. Οταν ομως τους στελνει οπλισμενους σαν αστακους να βαρεσουν Ελληνες ανεξαρτητου ηλικιας , οι πραιτωριανοι γινονται βασιλικοτεροι του βασιλεως .
        Κωλοπαιδια πραιτωριανοι ειναι και καθε φορα που τους δερνουν χαιρεται ο καθε νοημων .

    Comments are closed.