ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

    Κοινοποίηση:
    macedonia-hellas

    Έλληνες κρατάτε γερά…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Πού ήσασταν τόσα χρόνια που τους ονόμασαν FYROM ρε νούμερα ψευτοπατριώτες του καναπέ; Στο FYROM δεν εμπεριέχεται ο όρος μακεδονία; κρέμασμα από τα αρχίδι@ σε όποιον είχε ψηφίσει και σε όποιον ΘΑ ψηφίσει όπως τότε, γαμ@ τα πολιτικά-πεθαμένα σας όλους τους πολιτικούς και όποιος θίγεται να πάει να αυτοκτονήσει, να κάνει κ ένα καλό επιτέλους

    2. Γραφικος και ανιστορητος και αγραμματος εισαι εσυ αγορι μου, διοτι χωρις να γνωριζεις πραγματα, γραφεις μεγαλες κουβεντες!!!! Αποκαλεις Μακεδονες τους Σκοπιανους, ενα κρατιδιο που κατεχεται απο αλλιτροτισμο, και θα μας διμιουργισει αργοτερα προβληματα, αν παρει το ονομα Μακεδονια, και που αποτελειται απο Σλαβους, Αλβανους, Ρομα, Τουρκους και δεν συμαζευεται!!!! Και δεν ειναι θεμα Εθνικισμου, ειναι θεμα ιστορικης πραγματηκοτητας!!!! Ο ιδιος ο πρωτος Προεδρος τους, Κιρο Γκλιγκορωφ παραδεχεται οτι δεν εχουν καμια σχεση με τον Μ. Αλεξανδρο και οτι ηρθαν στα Βαλκανια τον εκτο αιωνα, να δεις το σχετικο Video!!!!

    3. Πολιοτομαρα πολιτικοι ειστε ολοι γουρουνια, πουλατε ρε καθκια απο το πρωι εως το βραδυ Ελλαδα …..ουστ ρε ντροπη σας εθνοπροδοτες,, ακουτε εθνος ρε κι κανετε εμετο βρωμοαθλιοι……………………..λεχριτες ελληνοφωνοι

    4. Εχουμε παραδωθει κ δεν το εχουμε καταλαβει. Μας χαριζουν την πατριδα μας στους ξενους κ εμεις κοιμομαστε ορθιοι . Κ σχεδον ολα καινουργια τα νεοελληνοπουλα την εχουν στ’αρχιδια τους γραμμενη την πατριδα κ την θρησκεια. Οποτε τελειωσαμε κυριοι….

    5. κάντε ένα δημοψήφισμα μουνοπανα.για την καρέκλα πουλατε την μανα σας και την ψυχη σας στο διάβολο καραγκιόζηδες.
      όσο για τους νεοδημοκράτες να τους χαίρονται αν και Θα έπρεπε να ντρέπονται……θα τρίζουν τα κόκαλα του καραμανλη

    6. ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ

    7. Ο γνωστος κωλοτουμπας Καμμενος, εκανε για πολλοστη φορα νεα κωλοτουμπα, οσον αφορα το ονομα των Γυφτοσκοπιανων, ξεπουλωντας και αυτος χωρις ντροπη, μαζι με τους αλλους πολιτικαντηδες της κακιας ωρας, το ονομα ” Μακεδονια” στους Σκοπιανους!!!! Γι’ αυτο οταν πηγαινει καποιος να ψηφισει να σκεπτεται πρωτα πολυ καλα τι θα ψηφισει!!!! Τωρα να τους χαιρωμαστε ολους αυτους τους προδοτες και οι Θεσσαλονικεις να χαιρωνται τον Μπουταρη τους, αυτον τον …..Υπερπατριωτη!!!!!!

    8. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΖΟΝΤΑΝΟ, Κ’ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ?!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…..

    9. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΘΑ ΜΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    10. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    11. Γραφικοί και ανιστόρητοι ήσασταν το ’92, ακόμα περισσότερο είστε τώρα. Ευτυχώς η κατάσταση έχει αλλάξει και η ανόητη αυτή εκκρεμότητα λήγει. Αγκαλιάζουμε τους Μακεδόνες γείτονες, αντιστεκόμαστε στον εθνικισμό απ’ όπου κι αν προέρχεται.

      1. τα ίδια έλεγαν οι ομοϊδεάτες σου και το 1943 (βλ. σύμφωνο Πετριτσίου) όταν ζητούσαν στρατιωτική βοήθεια από τους Βούλγαρους για να επιβάλλουν τη δικτατορία του προλεταριάτου. Το αντάλλαγμα ήταν η Θεσσαλονίκη και εδάφη της Μακεδονίας, ώστε οι επίσης κομμουνιστές Βούλγαροι να έχουν πρόσβαση στο Αιγαίο.

      2. Ο εθνικισμός των Σκοπιανών και των γκρίζων λύκων δεν σε χαλάει πρακτοράκι εκεί παίρνεις πίπες. Αντε τράβα να φτιάξεις καμιά μολότοφ ή να πάρεις την δόση σου βρε σάπιο δίποδο που θα μιλήσεις εσύ για ιστορία. Αποδεικνύεις πόσο ανιστόρητος κόπανος είσαι απο τα λεγόμενα σου. Με ποιο επιχείρημα μιλάς; Με ποιον τρόπο δείχνουν οι Σκοπιανοί την υποτιθέμενη μακεδονική τους ταυτότητα; Πετάς μια μπούρδα και νομίζεις ότι κάτι έκανες. Κάτι παράσιτα σαν εσένα πρέπει να πάρουν τον πούλο απο την Ελλάδα να ξεβρωμίσει επιτέλους! Εσείς δεν είστε Έλληνες, εσείς είστε καρκίνοι με σκοπό την διάλυση της Ελλάδας.

    12. Τσιπρα και καμενε μην ετοιμαζεστε να τα δωσετε ολα στους σκοπιανογυφτους δεν ξερετε τι σας περιμενει.το λεω για το καλο σας.εαν σας εμεινε λιγο νιονιο ακομη υποψηφιοι προδοτες.

    13. ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ. ΤΟΛΜΑΤΕ;
      Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ. Τ’ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    14. Που καταντησαμε ρε. ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ.
      Θα ερθουν και η σειρα των νησιων και καποια στιγμη η πελοπονησος και η αττικη.
      ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    15. Μακεδονία ήσουν και θα είσαι Ελληνική .Όχι να μην τους χαρίσουμε το όνομα δεν είναι άξιοι οι Σκοπιανοί να μας το κλέψουν και οι προδότες να το πουλήσουν ας πουλήσουν το όνομα τους .

    16. Τα Σκοπιά, η Αλβανία και η Βουλαγαρια εχουν υπο την κατοχη τους Ελληνικη Μακεδονική γη. Τμήματα μεγάλα της Μακεδονίας μας, ειναι υπο κατοχη. Εμεις πρεπει να οργανωθούμε και να αρχίσουμε πλεον να διεκδικούμε οτι μας ανηκει. Οπως μας ανηκει και η Ιωνια. Ποια Τουρκια;;; Δεν υπάρχει. Υπάρχει μονο η Ιωνια.

    17. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι Η ΕΛΛΑΔΑ! !!!!!!!. Χωρις αυτη ειμαστε ενα τιποτα.

    Comments are closed.