ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ’ ΣΤΟ ΧΙΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΠΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ, ΚΑΤΕΣΦΑΖΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ’ ΤΕΜΑΧΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ Κ’ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΤΩ Η “ΕΡΥΘΡΑ ΧΟΛΕΡΑ” ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ο ΣΤ.ΧΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    28oktovriou

    Επειδή νομίζουμε πως παρα-γνωριστήκαμε, νομίζουμε ότι είναι καιρός να ξανα-γνωριστούμε.

    ————-

    Ξημέρωσε η μεγάλη εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. Αλλά αυτή, αφορά μόνον όσους έχουν  εθνική καρδιά,  εθνική μνήμη και ιστορική αντίληψη. Αυτή αφορά, όσους είναι Έλληνες.

    Εμείς επιλέξαμε στα περίπτερα του Σαββατοκύριακου να βγάλουμε αυτό ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.

    Οι φασίστες που λάτρεψε ο Λαός και το Έθνος.

    Τα 3 ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και τα 4 ΟΧΙ του Γεωργίου Παπαδόπουλου.

    Δύο μεγάλες φυσιογνωμίες; που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα των ενόπλων Δυνάμεων. Δύο ήρωες που ήξεραν να λένε ΟΧΙ, γνώρισμα των γενναίων σε αντιστοιχία με 5 ΘΡΑΣΎΔΕΙΛΟΥς ΠΟΥ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟΥς ΈΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΆ ΚΟΛΈΓΓΙΑ ήταν να λένε πάντα ΝΑΙ. Στην δουλοπρέπεια, στο μπουσούλισμα στα πόδια των κυρίαρχων τοκογλύφων, στα πόδια των κατακτητών. Το παιχνίδι χάθηκε γιατι η Ελλάς κυβερνιέται από προδότες. Μην ψάχνετε αλλού λοιπόν το πρόβλημα της ταπείνωσης. Οι πολιτικοί κάνουν Λαό περήφανο κι όχι ο Λαός που πέθανε ιδεολογικά, που νόσησε ιστορικά, που ξεψύχησε αγωνιστικά.

    —————

    Φέτος τον χορό της πολιτικής ηλιθιότητας από την πλευρά των κομμουνιστοσυμμοριτών, έσυρε ο ανεπρόκοπος, κολλητός τού Αλέξη Τσίπρα! Μιλάμε για τον Νικολάκη Παππά! Σε μια ανάρτησή του, λίγες ώρες πριν την επέτειο του ΟΧΙ, γράφει μεταξύ άλλων: «Μεσαίος χώρος μεταξύ των πολυβόλων και του τοίχου τής Καισαριανής δεν υπάρχει. Ή είσαι με τα πολυβόλα ή με τους εκτελεσμένους. Ή είσαι με την Εθνική Αντίσταση ή είσαι με τους δοσίλογους. Ή είσαι με αυτούς που ανατίναξαν τη γέφυρα του Γοργοπόταμου ή με αυτούς που τη φύλαγαν για να περνούν τα εφόδια για τις στρατιές τού Ρόμελ”.

    ——————————–

    Επειδή, κανείς δεν βρέθηκε να του απαντήσει από την ΝΔ ή από άλλους υποτιθέμενους πατριωτικούς χώρους, του απαντάμε, εμείς. Παππά είσαι ένας επικίνδυνος συστηματικός πολιτικός βλάκας.

    Αυτός ο Λαός που προτίμησε να ενταχθεί, ανιστόρητε, στα Τάγματα Ασφαλείας και στο Χίτικο, γιε του βολεμένου δοσίλογου πατέρα σου, το έκανε όχι γιατί ήταν προδότης, όπως είσαι εσύ, γιε της δολοφονικής Δρακογενιάς, αλλά γιατί οι σφάχτες πρόγονοί σου, σκότωναν ανήλικα παιδιά, έβγαζαν τα μάτια γερόντων, έκοβαν τους μαστούς και βίαζαν γυναίκες της υπαίθρου.

    Για όλους αυτούς τους λόγους και για άλλους πολλούς που δεν μπορεί να κατανοήσει ένας μιαρός απόγονος κατσαπλιάδων, αποφασίζουμε κάθε χρόνο να εορτάζουμε μια εθνική γιορτή που εσύ δεν θα νιώσεις  ποτέ. Γιατί εσύ και οι όμοιοί σου, τρία πράγματα δεν θα γίνετε ποτέ: Πατριώτες, γενναίοι και Έλληνες.

    Όλοι σημαίες στα μπαλκόνια——————-

    Σ.Σ.Χ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

      1. ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕΒΑΝΣ…ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΗΓΑΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.FUCK ANTIFA

    2. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.. Διότι πλέον στην Ελλάδα η λεηλασία του Eλληνικού λαού, από τα ανδρείκελα της κυβέρνησης και τα κόμματα-προτεκτοράτα: τα οποία έχουν συμβάλλει και πρωτοστατήσει στην ισοπέδωση των μηχανισμών άμυνας του λαου είναι πλέον γεγονός.Ο Eλληνικός λαός μπροστά σε αυτή την πολεμική λαίλαπα είναι ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤAΤΕΥΤΟΣ ..TΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ IΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ “ΛΑΘΡΟΥΣ” ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ

    3. Κολοκοτρώνης, Μεταξάς, Παπαδόπουλος, Χριστόδουλος ήταν ήρωες και πατριώτες.
      Τσίπρας, Καμμένος, Σαμαράς, Ααρών Αβουρής, Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου ήταν προδότες, δοσίλογοι και ανθέλληνες, λένε σε όλα ΝΑΙ με τα βρακιά κατεβασμένα.
      Για αυτό σοφά λένε οι τελευταίοι Έλληνες πατριώτες ότι τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες.

    4. ΖΗΤΩ Η 28 ΟΚΤΟΒΡΙΟΥ ΖΗΤΩ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΖΗΤΩ Η 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    5. ΕΣΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΛΑΡΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΔΙΠΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ ΑΙΜΑ , ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΣΕ ΣΚΥΛΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ .ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΥΦΤΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΡΙΣΚΑΤΑ΄ΡΑΤΕ . ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΟΒΡΙΟΙ Ή ΜΗ . ΒΛ. ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΙ , ΤΟΝ ΖΗΝΟΒΙΕΦ, ΤΟΝ ΤΟΥΧΑΤΣΕΦΣΚΥ , .
      ΔΕΣ ΡΕ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ . ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΊΚΟΙ ΕΙΣΤΕ.
      ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ . ΛΥΣΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ . ΛΥΣΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ . ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙΣ ΑΙΜΑ. ΣΚΑΣΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ :
      ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
      ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΠΑΠΑΔΕΣ , ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΑΤΕ , ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΕΡΠΕΤΑ . ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ .ΚΑΤΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ , ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΚΑΛΑ ΣΚΑΤΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΦΑΤΣΙ ΣΤΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΚΟΡΑΚΙΑ . ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΟΝΤΑ .

    6. «Τα μέλη του ΚΚΕ δέχονται τη Γερμανική Κατοχή με χαρά και αγαλλίαση. Η Γερμανία είναι σύμμαχος της Ρωσίας, συνεπώς και δική τους… Το ΚΚΕ τότε, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου, είχαν πάρει στα σοβαρά το σύμφωνο Στάλιν-Χίτλερ, είχαν πιστέψει στη σταθερότητά του και στη μονιμότητά του και δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα στο ένα και στο άλλο σκέλος της συμμαχίας… Βρίσκανε κοινά σημεία και ιδεολογική συγγένεια με το ναζιστικό κόμμα… Οι σταλινικοί κρατούμενοι ήταν γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό για τις νίκες των δύο συνεταίρων, της Γερμανίας και της Ρωσίας, επειδή θεωρούσαν δικές τους αυτές τις νίκες…».
      (Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ – «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ»)

    7. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

    8. Τι να περιμενει κανεις από Πελοπονησιο και ειδικα Λακωνα παρα να στηριζει τα ταγματα ασφαλειας.
      Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.

      1. ρε ζώο κουμουνιστη κατηγορείς τους πελοπονήσιους και χρησιμοποιείς την φράση του πελοπονήσιου Κολοκοτρώνη, άντε ψώφα μπούφο αγράμματε.

        1. Ο Κολοκοτρωνης ηλιθιε ουγκανε αν ζουσε θα ειχε περασει από μαχαιρι ολους τα ταγματασφαλίτες όπως εκανε ο Αρης.

    9. Ευγε Σ. Χιο.

      Χρονια καλα πολλα, σε εσενα στην οικογενεια και σε ολους τους Ελληνες Λευτερια, στο Εθνος μας.

      Ζητω οι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ.

      Χρονια καλα σε ολη την ομαδα Μακελειο. Οτι καλυτερο και σε ανωτερα. Ειστε πραγματι αριστοι.

      Αντε να βγαλεις καμια εκπομπη. Περιμενουμε.

    10. ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΑΦ ΖΕΡΒΑΣ

    11. ΤΣΟ Και λο σε καθε απλυτο χασισταριο.

    12. δοξα και τιμη στα ηρωικα ταγματα ασφαλειας που τσακισαν τους εαμοβουλγαρους κομουνιστες κατακτητες , την κομουνιστικη λεπρα και κρατησαν την ελλαδα ελληνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.