ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ: ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΟ 24ΩΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    ROUPAKIAS4

    Επιχειρησιακό σχέδιο στήθηκε για την σημερινή αποφυλάκιση του Ρουπακιά από την Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Η μεταφορά του για λόγους ασφαλείας πραγματοποιήθηκε με αλεξίσφαιρα τζιπ της Αστυνομίας λίγο μετά τις 9 το πρωί.Σήμερα για τον κατηγορούμενο έληξε το ανώτατο επιτρεπτό όριο της προσωρινής του κράτησης.

    Ο Γιώργος Ρουπακιάς μεταφέρθηκε στο σπίτι του στον Ταύρο υπό δρακόντεια φύλαξη… Δείτε καρέ καρέ τη διαδρομή από το αυτοκίνητο της αστυνομίας στην είσοδο του σπιτιού του…

    ROUPAKIAS2 ROUPAKIAS3 ROUPAKIAS4

    Δείτε φωτογραφίες από το σημείο από την κάμερα του Makeleio.gr και τον Βαγγέλη Καλαποθάκη…. τη στιγμή που το μπλε βαν της αστυνομίας έβγαινε …

    untitled

    untitdddled untitldddddsed

    Μια κλούβα των φυλακών Κορυδαλλού μετέφερε τον Γιώργο Ρουπακιά στο σπίτι του όπου θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει την αγανάκτηση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και όχι μόνο! «Αισθάνομαι ντροπή για την αποφυλάκιση Ρουπακιά», δήλωσε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς.

    Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ…

    TAUROS un1Atitled untitle1QAd untitWDled

     

    Προηγούμενη ενημέρωση: 07:30

    Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του κ. Ρουπακιά δεν παρίσταται  στην αποφυλάκιση του καθώς δηλώνει ότι δεν κρίνεται αναγκαία η παρουσία του μιας και ο πελάτης του θα μεταφερθεί με οχήματα και συνοδεία της Αστυνομίας. Ο Ρουπακιας για λόγους ασφαλείας θα πει  την τελευταία στιγμή στους συνοδούς αστυνομικούς το μέρος και το συγκεκριμένο σημείο που επιθυμεί να μεταφερθεί.

     

    Ο Γιώργος Ρουπακιάς αποφυλακίζεται σήμερα μετά από παραμονή 30 μηνών αρχικά στο σωφρονιστικό κατάστημα του Μαλανδρίνου και από τον Απρίλιο του 2015 στις φυλακές Κορυδαλλού! Σήμερα για τον κατηγορούμενο λήγει το ανώτατο επιτρεπτό όριο της προσωρινής του κράτησης. Επισημαίνεται πως με το υπ΄αριθμόν 260/2016 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του με αυστηρούς (όπως άλλωστε ήταν και αναμενόμενο ) περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, στον κατηγορούμενο με το βούλευμα αποφυλάκισης επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι του κατ’ οίκον περιορισμού υπό 24ώρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης με αστυνομική συνοδεία μόνο, κατά τις ημέρες της δίκης, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

    roupakias_diki_xryshaygh_550_355

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο κατηγορούμενος είχε προφυλακιστεί για τη δολοφονία του 34χρόνου μουσικού, Παύλου Φύσσα, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 και το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης ήταν οι 30 μήνες.Aποφυλακίζεται με τη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται έντεκα μήνες μετά την έναρξη της σε πολύ πρώιμο στάδιο. Η ακροαματική διαδικασία έχει αρχίσει από τον Απρίλιο του 2015. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, και συγκεκριμένα από τις 11 Ιανουαρίου η δίκη έχει διακοπεί λόγω της αποχής των δικηγόρων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Η κυβέρνηση δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τον Ρουπακιά… γιατί? για να δώσει πάτημα στους αντίφα να λένε οτι ο Ρουπακιάς και η Χρυσή Αυγή είναι το σύστημα και οτι τους θέλει το σύστημα… το θέμα είναι πως τον αποφυλακίζει για καμία 10αριά μέρες (σιγά τα αυγά δηλαδή) μέχρι να γίνει το δικαστήριο που οι ίδιοι καθυστέρησαν προκειμένου να γίνει αυτό και να δικαστεί ισόβια. Μόνο που το σύστημα είναι το ΣΥΡΙΖΑ!
      Ο Ξηρός της 17 Νοέμβρη γιατί προτάσσετε να αποφυλακιστεί? Δολοφόνος δεν είναι και αυτός? και μάλιστα κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση και αμετανόητος στην μεγαλύτερη δολοφονική εγκληματική οργάνωση. Και όμως στην υπερασπιστική ομάδα και στους μάρτυρες είναι πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! όπως ο Στρατούλης και ο Κουράκης ο οποίος μάλιστα είναι και πρόεδρος της Βουλής!

    2. Κρίμα να βγαίνει εκτός φυλακών ένας στυγνός και καθ’ομολογία δολοφόνος όπως ο συγκεκριμένος και κρίμα και για την ζωή του Παύλου Φύσσα και του καθενός που χάνεται άδικα και επίσης κρίμα και για τους γονείς του, αλλά αυτό είναι θέμα της δικαιοσύνης αλλά αν δεν λειτουργεί σωστά η δικαιοσύνη στην Ελλάδα αυτό είναι θέμα της κυβέρνησης και μην ξεχνάτε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίστηκε ο Ρουπακιάς, αυτό να το θυμόσαστε. Από κει και πέρα τα περί Χρυσής Αυγής είναι άδικα, αβάσιμα και αστήρικτα όσον αφορά τα περί εγκληματικής οργάνωσης κλπ.Η διαβόητη “δίκη της Χρυσής Αυγής” θα έπρεπε να λέγεται “δίκη του Ρουπακιά” ο οποίος λειτούργησε ως προβοκάτορας και να μην ξεχνάμε το πολιτικό παρελθόν του που από τα 13 του ήταν μέλος της ΚΝΕ!!! Επίσης, καλό είναι να μην είμαστε επιλεκτικοί στα θύματα δολοφονιών και τρομοκρατίας αλλά να είμαστε δίκαιοι και να θυμηθούμε την περίπτωση της εν ψυχρώ άναδρης ένοπλης δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη αλλά και τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα όπου εκεί δεν έγινε τίποτα και δεν έχει τιμωρηθεί κανένας από τους δράστες-δολοφόνους του παρακράτους λες και ο Γιώργος, Ο Μάνος κι ο Αλέξανδρος δεν ήταν άνθρωποι, δεν είχαν γονείς, οικογένειες και συγγενείς !!! Πόση υποκρισία πια σε αυτή τη χώρα !!! ΠΟΣΗ !!!

    3. ετσι οι συμφωνιες πρεπει να τηρουνται πιστα μεταξυ ολων των εκπροσωπων του συστηματος, καποιοι καμμενα χαρτια, καποιοι αιωνιως πιονια, καποιοι αλλοι εξιλαστηρια θυματα και μερικοι απλως παραπλευρες απωλειες. το αποτελεσμα ειναι πως και με αυτη την ιστορια πετυχαν τους σκοπους τους.

    4. Ν. μαζιωτης 129 χρονια και 1 ισοβια.
      Γ. ρουπακιας 36 μηνες προφυλακισμενος και τελικα ελευθερος?κατι δεν παει καλα εδω.

      1. πεστα στον συριζα που ψηφισε αυτο τον νομο

    5. Για να μην μπερδευομαστε!!ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΞΩ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ:”ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΦΥΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΣΥΓΧΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ”!! αυτα για οσους ακομα κοροιδευουν τον κοσμο!!!!

    6. αν ηταν ο φύσσας ο δολοφόνος κ ο ρουπακιάς τό θύμα , απλά θά ηταν ηρωας ….

    7. Αυτόν τον πιάσανε για τον φόνο του Φύσσα. Εκανε τίποτα κανένας εισαγγελέας για να βρεί τους δολοφόνους του Φουντούλη και του Καπελώνη; ΟΧΙ! Αρα να είναι ευχαριστημένοι οι “δημοκράτες”. Ποιος ήταν πληρωμένος δολοφόνος; Ο Ρούπακιας που σκότωσε με μαχαίρι χωρίς καν να καλύψει το πρόσωπο του, με ένα σωρό μάρτυρες τριγύρω ή 3-4 αλήτες με όπλα και μπαλακλάβες που έριξαν πολλές φορές στα θύματα ώστε να είναι σίγουροι ότι θα πεθάνουν. Δεν έχω δει σε καμιά αστυνομική ταινία πληρωμένο δολοφόνο να σκοτώνει με τον τρόπο του Ρούπακια, ενώ ο τρόπος των αριστερών είναι ο επαγγελματικός. Ποιος είναι η εγκληματική οργάνωση εισαγγελείς για φτύσιμο;

    8. το ότι κανείς δεν ρωτάει να μάθει τί έγινε ακριβώς και αν ο Ρουπακιάς ήταν σε άμυνα. Ο φίλος τού Φύσσα είπε τις πρώτες ώρες μετά τον φόνο ότι το θηρίο (Φύσσας) είχε πιάσει τον Ρουπακιά ο οποίος δεν μπορούσε να ξεφύγει από το θηρίο.

      πάντως οι αριστεροί την πατήσανε ως προς το ότι κληρονομήσανε την δίκη τής Χρυσής Αυγής από τον Σαμαρά και έπειτα αναγκάστηκαν να αφήσουν τον Ρουπακιά να βγεί αφού παρήλθε 30μηνο!!!!

    9. Όλη η βαβούρα γίνεται για να καθυστερεί η δίκη της Χ.Α και αν την κρατούν χαμηλά σε ποσοστό. Μόλις αθωωθούν αφού δεν έχουν το παραμικρό στοιχείο, τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ… Έστω και αν η Χ.Α δεν κάνει σοβαρή αντιπολίτευση. Ή κάνει αλλά με λάθος τρόπο.

    10. Ο Σαμαράς,σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπαλτάκου, προκειμένου να βγάλει από τη μέση τη Χρυσή Αυγή και να κλείσει στη φυλακή τους βουλευτές της σε συνεργασία με “δικαστές”,τους έβαλαν συνένοχους με τον Ρουπακιά,σε ένα έγκλημα για το οποίο δεν είχαν καμία σχέση.

    11. Ο/Η Θάνατο στους παρακρατικούς δολοφόνους νεοναζί της ΧΑ λέει:

      Αυτοί δεν ζήταγαν επαναφορά της θανατικής καταδίκης; Πάλι την κότα οι κωλοτούμπες; Αφού “δεν είναι δικός τους” ο Ρουμπακιάς

      1. @ 1:53 pm: Πάρε φόρα κι έλα με την όπισθεν, ξεφτιλισμένο μαρξιστικό σκουπίδι.

    12. Ο Σαμαράς,σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπαλτάκου, προκειμένου να βγάλει από τη μέση τη Χρυσή Αυγή και να κλείσει στη φυλακή τους βουλευτές της σε συνεργασία με “δικαστές”,τους έβαλαν συνένοχους με τον Ρουπακιά,σε ένα έγκλημα για το οποίο δεν είχαν καμία σχέση.

      Ο Ρουπακιάς έπρεπε να δικαστεί και να καταδικαστεί ασφαλώς, σε ξεχωριστή δίκη
      και όχι σε μία πολιτική δίκη παρωδία που κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα
      τελειώσει.
      Αυτά όμως δεν τα λέει κανένα κανάλι και κανένας δημοσιογράφος γιατί τους
      χαλάει η σούπα.

    13. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ… ΝΙΩΘΩ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ..ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΩ…ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ..

      1. @CHARIS: Στο καλό, μπολσεβίκε, να μη γυρίσεις ποτέ πίσω. Ή μάλλον να γυρίσεις σε ξύλινη κάσα.

      2. Αυτους τους νομους, τους εχουν ψηφισει αριστερες κυβερνησεις,εχεις δικιο που εχουν κανει οι αριστεροι μπουρδελο τη χωρα!

    14. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
      ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ.

      1. @Θανασης: Ναι ρε ξεφτιλισμένε, η Χρυσή Αυγή είναι συστημική. Γι΄ αυτό και έχουν γίνει δεκάδες άρσεις ασυλίας, γι’ αυτό και σε κάθε εκδήλωση της τα παρακρατικά τσογλάνια κάνουν και μια αντισυγκέντρωση, γι’ αυτό και απαγορεύεται στον Κασιδιάρη να παρευρίσκεται σε κομματικές εκδηλώσεις.
        Τράβα τώρα στην βρωμερή τρύπα σου, καραγκιόζη μπολσεβίκε.

        1. Γι αυτό και οι δολοφονοι είναι εξω από την φυλακη.
          Ξυπνα προβατο.

          1. Γι αυτό και οι δολοφονοι τέως και νυν κνίτες είναι εξω από την φυλακη.
            Ξυπνα προβατο.

            1. Θαναση αυτο που λες οτι η χρυση αυγη ειναι συστηματικη και παιρνει συνεχεια αναβολες στη δικη,αυτο ειναι ασχετο που λες,δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα λες,οι δικηγοροι πανελλαδικα εχουν αποχη απο τις δικες και γι΄ αυτο τον λογο δεν προχωρα καμια δικη.

      2. Προφανώς με το πνευματικό επίπεδο που διακρύνω (γεωσκώληκα) θα ψηφίζεις Συριζα. Ο οποίος κυριολεκτικά έχει ξευτηλίσει τους Εβραίους τραπεζίτες

    15. Η ΔΙΚΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    Comments are closed.