ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΑΣ: «ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΗΤΑΝ ΦΡΙΚΗ – ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ» ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ

    Κοινοποίηση:
    δαφνη σοκ

    Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς για τον απόλυτο τρόμο που έζησε η 20χρονη φοιτήτρια στα χέρια του 52χρονου στη Δάφνη.
    «Θα τη σκότωνε μετά το βασανιστήριό της για να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι υπέστη» εκτιμούν οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση. Ταυτόχρονα, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ διατυποώνουν αμφιβολίες για την αναπηρία του 52χρονου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποψίες ότι τα σχετικά έγγραφα είναι πλαστά. 


    Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του, αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

    Η συγκλονιστική κατάθεση της φοιτήτριας

    Η 20χρονη φοιτήτρια που «μαρτύρησε» στα χέρια του 52χρονου τυφλού στο διαμέρισμά του στη Δάφνη κατέθεσε το πώς την βίασε.

    Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ η άτυχη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι την αιφνιδίασε και την έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο.

    «Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…».

    Αξιωματικοί ΕΛΑΣ: Είδαμε το βίντεο, ήταν φρίκη!

    Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο από την κάρτα μνήμης στα γυαλιά-κάμερα με τα οποία βιντεοσκοπούσε τις ανομολόγητες πράξεις του στη νεαρή κοπέλα, έχουν συγκλονιστεί.

    «Φρίκη!» λένε και εξηγούν «ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα. Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά».

    Σύμφωνα με αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση και ο ίδιος ο 52χρονος είχε γρατζουνιές από την πάλη που προηγήθηκε με την κοπέλα, πριν λιποθυμήσει από το αναισθητικό. Η άτυχη φοιτήτρια φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο από την συνεχή χρήση αιθέρα που έκανε ο βασανιστής της προκειμένου να την έχει σε καταστολή και να προβαίνει στις αρρωστημένες πράξεις του.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα βρήκε τον 52χρονο μέσω αγγελίας. Είχε πάει ήδη τρεις φορές στο σπίτι του στη Δάφνη, στην οδό Οθωνος. Την περασμένη Τετάρτη πήγε για τέταρτη φορά. Μάλιστα ήταν η ημέρα που θα πληρώνονταν με 100 ευρώ καθώς είχαν συμφωνήσει 25 ευρώ σε κάθε επίσκεψη. Ο 52χρονος μάλιστα της παραπονούνταν ότι δεν είχε μπει στα κοινωνικά προγράμματα του δήμου της περιοχής του.

    Τι έσωσε την φοιτήτρια

    Αυτό που φαίνεται ότι έσωσε την ζωή της 20χρονης κοπέλας ήταν η συχνή επαφή που είχε με τους γονείς της οι οποίοι ζουν σε περιφέρεια κοντά στην Αττική.

    Η μητέρα της την αναζήτησε τηλεφωνικά μετά από δύο περίπου ώρες. Οταν διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν απαντά, ήρθε με τον σύζυγό της στην Αθήνα, το ίδιο βράδυ. Απευθύνθηκαν σε Α.Τ. όπου εξήγησαν τι συμβαίνει στον αξιωματικό υπηρεσίας. Γνώριζαν τα στοιχεία του 52χρονου αλλά όχι και την διεύθυνσή του. Με την βοήθεια του αστυνομικού βρήκαν τα στοιχεία του και την επομένη ημέρα, Πέμπτη, πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι του στη Δάφνη. Ο ίδιος προσποιήθηκε ότι δεν έχει ιδέα για την κοπέλα, όμως οι άνδρες της ΕΛΑΣ άκουσαν μια πνιχτή φωνή να φωνάζει «βοήθεια». Αμέσως έσπασαν την πόρτα και αποκαλύφθηκε το δράμα που βίωσε η 20χρονη.

    Κυνικός ο 52χρονος: Είχαμε σχέση, ήταν το φετίχ της

    Τι έκανα ρε παιδιά; ΑΜΕΑ είμαι. Είχαμε σχέση με την κοπέλα» ήταν τα λόγια του 52χρονου που κατηγορείται ότι βίασε την 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη.

    «Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από την εισαγγελία, επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 20χρονη βρέθηκε δεμένη.

    Οπως είπε, η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του. Σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».»

    Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

    Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
    Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)
    Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
    Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)
    Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

    Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού στη Δάφνη, που ο δράστης είχε ανεβάσει στο Facebook

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αυτό σηματοδοτεί για το πόσο άθλιος και σκατοψυχος λαός είμαστε γεννημένος μόνο για την καταστροφή. Άχρηστος.

    2. Ζει ακομα αυτο το καθαρμα;Ευχομαι να τον καθαρισουν στη φυλακη,πριν γινει η δικη του!

    3. ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΛΥΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (πως τον εβγαλαν τυφλο και ποιος ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ . ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ . ΔΗΛ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΜΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΑΧΑ . Ε! ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ . ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΙ Ή ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ .
      ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ , ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ .

    4. Δε σας κανει εντυπωση που το σπιτι ηταν καλωδιωμενο ολο; για την κοπελλα μονο το εφτιαξε; απο παλια ηταν..και χρησιμοποιηθηκε και αλλου μονο που τα στοματα εκλεισαν…ποιος τυφλος κ ψυχασθενης λοιπον; για να τα κανεις αυτα και πρεπει να βλεπεις και να εχεις λογικη…διαστροφικη λογικη αλλα λογικη…επειδη ειδα ομως σχολιο απο ενα παρταλι που επεριπτε ευθυνες στην συναινεση της κοπελλας…ακουσον ακουσον…υπαρχουν γελαδια σαν κι αυτον πολλα ακομη…στη μανα σου η στην κορη σου παλιογελαδο αμα στακανε ο τυπας αυτος τι θα ελεγες συνηγορε του παλαβου; …ηθελα να ξερω…και επειδη η Ελλαδα εχει γεμισει με τετοια παρταλια..με τετοια μοσχαρογελαδα…εκτελεση ολοι σας ζωντανα στο δελτιο ειδησεων απο το Συννταγμα…κρεμαλες…να το βλεπουν…και να μη γινει τιποτα τετοιο ξανα μοσχαναθρεμμενοι δημοκρατες και τεντυμποηδες του κωλου που βγαινετε και υπερασπιζεστε αυτο το καρναβαλι…τετοιοι εισαστε ξερβαλα;;

    5. Αυτά κάνει η πολιτική του εκφυλισμού της αριστεράς. Πάτε να δείτε τι είναι εκφυλισμός. Ο κόσμος λέει δεν υπάρχουν άνθρωποι επαληθεύουν με άλλα λόγια τον εκφυλισμό και την ύπαρξή του.
      1 αλλοίωση της φυσιολογικής σύστασης κυττάρων, ιστών ή οργάνων με αποτέλεσμα να μην επιτελούν σωστά τις λειτουργίες τους (εκφυλισμός των μυών) εκφυλισμός, 2 μείωση αποτελεσματικότητας, έντασης, δύναμης, δυνατοτήτων (εκφυλισμός του αγώνα της νεολαίας), εξασθένιση, 3 ηθική, κοινωνική ή πνευματική παρακμή (εκφυλισμός των ηθών).

      1. oι ναζι ειστε υπόκοσμος και εκπροσωπείτε το εγκλημα

    6. Καλό είναι να κοιτάξετε όλα τα στοιχεία… η υπόθεση είναι πραγματικά παράξενη και θα μπορούσε να είναι σενάριο για ταινία. Αρκετός κόσμος λέει πως ένας τυφλός κάνει τέτοια πράγματα. Εγώ δεν τον βλέπω ούτε τυφλό ούτε ανάπηρο όπως λένε κάποιοι. Απο την άλλη όμως με προβληματίζει ότι και η κοπέλα είχε πάει 3 φορές εκεί και δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν άκουσε τους γονείς της. Ο Δράστης πρέπει να είναι βλκας να κάνει κάτι τέτοιο ενώ ξέρει ότι όλοι γνωρίζουν ότι η κοπέλα εργάζεται στο σπίτι του. Για αυτό καλό είναι να εξεταστούν τα στοιχεία. Με άλλα λόγια αν ο δράστης έκανε όσα έκανε τότε έχουμε να κάνουμε με ένα ψυχασθενή άνθρωπο και πάει σε ψυχιατρική κλινική γιατί είναι ψυχικά ασθενής. και όμως έχει μεγάλη σημασία αυτό που λέω. Αν όπως λέτε είναι εγκληματίας να πάει στην φυλακή κτλπ. Πως αποφασίζουμε αν κάποιος είναι ψυχικά ασθενής ή εγκληματίας; 2ον πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση της συναίνεσης π.χ. αν όπως λένε κάποιοι ότι υπάρχει ζωντανή μετάδοση να υπάρχει συνεννόηση της κοπέλας με τον δράστη για μια παράσταση με σκοπό το κέρδος κτλπ. Καλή η μαρτυρία της Αστυνομίας τα βίντεο φυσικά και δεν τα έχουμε δει αλλά φαντάζομαι οι δικηγόροι θα έχουν πρόσβαση σε αυτά για να επαληθευτεί η κατηγορία. Σε τελικές γραμμές οι γονείς για να ηρεμήσουν να ζητήσουν μια εξέταση του δράστη για να δουν αν κουβαλάει “μεταδιδόμενα νοσήματα” όπως AIDS κτλπ γιανα ηρεμήσουν όλοι.

      1. Αν υπήρχε συννενόηση, η κοπέλα δεν νομίζω να είχε δώσει το όνομα του στους γονείς της. Επίσης δεν είναι τυφλος. το ότι έχρηζε βοήθειας ήταν μια καλή δικαιολογία για να βάζει κοπέλες σπίτι του.

    7. ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ????

    8. Ο..ΤΥΦΛΟΣ ΠΙΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ .

      1. Λαμόγιο παλαιο-ΠΑΣΟΚΟΣ θα είναι σάν τους ”τυφλούς” ταξιτζήδες που έπαιρναν αναπηρικές συντάξεις….
        Μην τα ψάχνετε,βρωμάνε…

    9. σε πόσα άλλα κορίτσια θα το έχει κάνει ποιος ξέρει? Αόματος με καλωδιωμένο σπίτι!!!!!
      Στον τοίχο και εκτέλεση.
      Αυτός μετά από 1-2 χρόνια θα βγει και θα ξανακάνει τα ίδια. Θάνατος στους παιδεραστές & τους βιαστές.

      Γαμώ την δημοκρατία σας

      1. αφου δε θες δημοκρατια να πας στη βορεια Κορεα να καλοπεράσεις, σβαστικολαγνο παρασιτο

    10. σκοτωμα θελει αυτος ειναι αποβρασμα της κοινωνιας.

    Comments are closed.