ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ “ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ” ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-tsipras-vouli

    Κάθε φορά που ένα Eurogroup καταλήγει σε ναυάγιο επανέρχονται τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών. Έτσι και τώρα άνοιξε μια νέα συζήτηση σχετικά με το πώς θα αντιδράσει ο Τσίπρας αν και στις 15 Ιουνίου δεν… φορέσει γραβάτα.

    Λένε μερικοί ότι δεν το ’χει σε τίποτε να ρίξει μια βόμβα με κανένα δημοψήφισμα ή και με πρόωρες κάλπες. Όμως, παρά τα τσαλιμάκια του Σόιμπλε, είναι δύσκολο στις 15 Ιουνίου να μην αποφασιστεί η εκταμίευση της δόσης ώστε να πληρωθούν ομόλογα μετά από 15 ημέρες. Επίσης, θα υπάρξει στην επόμενη συνεδρίαση και μια ασαφής και γενικόλογη αναφορά στο θέμα του χρέους και όλα θα μετατεθούν για μετά τις γερμανικές εκλογές. Νούμερα και σχεδιασμοί δηλαδή απλά θα περιφέρονται στον αέρα αλλά δεν πρόκειται να κλειδώσουν, αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο του το antinews.gr

    Από το προχθεσινό Eurogroup έμεινε ο φόβος που προκαλεί ο Σόιμπλε. Πέρασε η γραμμή του, τα πάντα μετατίθενται όπως αυτός θέλει και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

    Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικά με το ότι δεν πιστεύουμε να πάμε σε εκλογές. Ο σκληρός Σόιμπλε δεν ενδιαφέρεται για το ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα και με ποιον συνδιαλέγεται. Δεν τον νοιάζει αν μπροστά του έχει τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Παπαδήμο, τον Τσίπρα, τον Τσακαλώτο, τον Στουρνάρα, τον Βενιζέλο ή τον Βαρουφάκη. Έχει χαράξει μια συγκεκριμένη γραμμή και θέλει όλοι να την τηρούν.

    Για την Ελλάδα ο Γερμανός υπουργός είναι δεδομένο ότι θέλει να την βγάλει από το ευρώ. Και θα κάνει αυτά που μπορεί, σε οικονομικό και σε πολιτικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται δε η άτεγκτη στάση του να είναι η επιθυμία του να πάει η χώρα σε εκλογές.

    Όμως, η προσφυγή στις κάλπες είναι δύσκολη. Δεν εγκαταλείπουν την εξουσία οι Συριζαίοι. Θα προτιμήσουν να βλέπουν την πατρίδα μας να σέρνεται και αυτοί να σχεδιάζουν πώς θα παραμείνουν για χρόνια στην εξουσία. Υπό τις παρούσες συνθήκες, ακόμη και το ελάχιστο να πάρει για το χρέος η κυβέρνηση θα το τραβήξει επικοινωνιακά όσο πάει. Και θα κάνει εκλογές με το τέλος του τρίτου μνημονίου, το φθινόπωρο του 2018. Θεωρητικά χωρίς πρόγραμμα θα σπεύσει να μοιράσει το πλεόνασμα του 2017 και να πάει σε εκλογές καταγγέλλοντας τα συμφέροντα, τους ξένους, τους ντόπιους της τρόικας και άλλα τέτοια που έχουμε ξανακούσει.

    Αυτό είναι το ένα σενάριο που βολεύει τον Τσίπρα αφού και να χάσει θα κληθεί ο Κυριάκος να εφαρμόσει τα μέτρα που ψηφίστηκαν την περασμένη Πέμπτη.

    Υπάρχει και η περίπτωση να το πάει… όσο πάει και να εξαντλήσει την τετραετία του, δηλαδή μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019.

    Μην ξεχνάμε τα βασικά. Εκλογές για ΕΕ και δήμους την άνοιξη του 2019 αλλά το κυριότερο: Προεδρικές εκλογές τον χειμώνα του 2020, ίσως και νωρίτερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης δεν θα είναι αυτοδύναμος, δεν θα μπορεί να ψηφίσει κάποιον για πρόεδρο γιατί θα χρειαστεί και τις ψήφους του Τσίπρα. Μήπως τότε πάμε σε πρόωρες εκλογές και με απλή αναλογική; Δεξιά παρένθεση δηλαδή ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο «μπαλαντέρ» της εξουσίας;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οπου βλεπετε κυνοβουλευτικο πλακωστε τον στις κλωτσες .
      Αρκετο κακο εκαναν οι ξευτιλισμενοι ελληνοφωνοι συμμοριτες .

    2. ΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΞΕΦΤΙΛΑ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΚΟΤΕΣ!!!!

    3. ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ

    4. Η Λειτουργία των Rothschild:

      Εμείς θα είμαστε οι αναγνωρισμένοι Κυρίαρχοι του σύμπαντος στο πρόσωπο του παγκόσμιου Βασιλιά μας.
      Όλοι εκείνοι που ονομάζουμε “φιλελεύθερους” είναι αναρχικοί,αν όχι έμπρακτα, τουλάχιστον ως προς τη σκέψη.Ο καθένας τους επιδιώκει τις φαντασιοπληξίες της ελευθερίας και καταλήγει στην αναρχία, διαμαρτύρεται απλά γιατί του αρέσει να διαμαρτύρεται.
      Αν βρεθούν πρόσωπα που να θέλουν να γράψουν εναντίον μας,δε θα βρεθεί κανείς για να εκτυπώσει τα γραπτά τους. Πριν δεχτεί να τυπώσει ένα κείμενο ο εκδότης η ο τυπογράφος,θα υποχρεώνεται να πηγαίνει στις αρχές για να πετύχει την έγκριση γι”αυτό. Μ”αυτό τον τρόπο θα γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις παγίδες που μας στήνουν και θα τις καταστρέφουμε,δίνοντας εκ των προτέρων εξηγήσεις για την εξεταζόμενη υπόθεση.
      Στην τρίτη γραμμή θα βάλουμε την υποτιθέμενη αντιπολίτευση μας.Ενα ελάχιστο όργανο θα είναι ο αντίποδας των ιδεών μας.Οι αντίπαλοι μας θα θεωρήσουν τον ψευτοαντίπαλο μας αυτόν ως σύμμαχο τους και θα μας αποκαλύψουν το παιχνίδι τους.
      Από τώρα πλέον στους περισσότερους Τύπους, δηλαδή ΜΜΕ, υπάρχει μία μασονική αλληλεγγύη.Ολα τα όργανα του Τύπου είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με το επαγγελματικό μυστικό.Οπως με τους αρχαίους μάντεις,κανένα μέλος δεν προδίδει το μυστικό των πληροφοριών του,αν δεν πάρει διαταγή γι”αυτό.
      Πρέπει να γίνετε πιστευτό ότι το νέο καθεστώς έχει τόσο καλά ικανοποιήσει όλο τον κόσμο,ώστε να νομίζουν πως ακόμα και τα εγκλήματα εξαφανίστηκαν.Οι περιπτώσεις εκδήλωσης της εγκληματικότητας πρέπει να είναι γνωστές μόνο στα θύματα της και τους τυχόν μάρτυρες.
      Ο Τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε όπως γνωρίζετε συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητούν πάντοτε το “νέο”).Κάποιοι ηλίθιοι που φαντάζονται τους εαυτούς τους όργανα του πεπρωμένου ,θα ασχοληθούν με τα νέα αυτά ζητήματα χωρίς να αντιληφτούν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από εκείνα που θέλουν να συζητήσουν.
      Και για να μη κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη,θα τους αποτρέπουμε απ”αυτή με διασκεδάσεις, παιχνίδια,τέρψεις,πάθη, ποδόσφαιρο, οίκους ανοχής και άλλα.
      Λίγο μετά θα προτείνουμε μέσω του Τύπου διαγωνισμούς τέχνης,αθλητισμού, και τα λοιπά.Το ενδιαφέρον γι”αυτά θα απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα για τα οποία θα αναγκαζόμασταν να παλέψουμε εναντίον τους.Χάνοντας λίγο λίγο την συνήθεια να σκέπτονται με δική τους πρωτοβουλία,θα καταλήξουν να μιλάνε για συνταύτιση των ιδεών μας,διότι θα είμαστε οι μόνοι που θα προτείνουμε νέες κατευθύνσεις της σκέψης μέσω τέτοιων προσώπων,που να μη θεωρούνται συνεργάτες μας.Ο ρόλος των Φιλελεύθερων ουτοπιστών θα λήξει οριστικά όταν το πολίτευμα μας θα αναγνωριστεί.Μέχρι τότε θα μας προσφέρουν καλές υπηρεσίες γιατί υποτάξαμε αυτούς τους βλακοχριστιανούς με πλήρη επιτυχία με τη λέξη “πρόοδος” και δεν υπάρχει ούτε ένας μεταξύ τους, ο οποίος να βλέπει ότι κάτω απ”αυτή τη λέξη κρύβεται πλάνη σε όλες τις περιπτώσεις που δεν πρόκειται για υλικές εφευρέσεις,αφού η αλήθεια είναι μία και μόνη και δεν μπορεί να έχει πρόοδο.Αυτά όλα είναι προχωρημένη Ψυχολογία και προπαγάνδα την οποία την γνωρίζουμε άριστα, την στιγμή που ο απλός Πολίτης έχει μαύρα μεσάνυχτα πάνω σε αυτά τα θέματα.
      Ξέρετε πολύ καλά, και οι ηλίθιοι Αμερικανοί γνωρίζουν εξίσου καλά, ότι έχουμε τον έλεγχο της κυβέρνησης τους, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στο Λευκό Οίκο. Βλέπετε, το ξέρω και το ξέρετε και εσείς και εγώ πως κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι σε θέση να μας προκαλέσει, ακόμη και αν κάνουμε το αδιανόητο. Τι μπορείτε εσείς (Αμερικανοί) να μας κάνετε; Εμείς ελέγχουμε το Κογκρέσο, έχουμε τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης,της show biz, και γενικά τα πάντα στην Αμερική. Στην Αμερική μπορείς να επικρίνεις ακόμα και τον Θεό, αλλά δεν μπορείς να επικρίνεις το Ισραήλ …
      Tzipora Menache (ομιλήτρια του Εβραϊκού Λόμπυ)

    5. Και εγώ λεω να βγουν τα τανκς στο δρομο και να καθαρισουν τα βρω μέρα σκουλήκια που κυβερναν τον τόπο η θέλουν να το κυβερνησουν

    6. Βρε χαιβανια δεν σας θέλουμε ούτε τον έναν ούτε τον άλλο άκου εκεί Κούλης τι θα πει Κούλης και θέλεις πρωθυπουργηλικη.

    7. Το περίεργο είναι ότι ο Τσιπρας έχει γίνει το κλωτσοσκουφη του πλανήτη και ο άνθρωπος πιστεύει ακόμα ότι όλες οι σαχλαμάρες του και τα ψέματα που σερβίρει στον κόσμο περνάνε απαρατήρητα. Έχει θεοποίηση τον εαυτόν του. Τέτοιος ΜΑΛΑΚΑΣ άνθρωπος δεν έχει ξανά βρεθεί στη χώρα.

    Comments are closed.