(BINTEO) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ! ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ. SOS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΈΤΣΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΘΑ ΤΗΝ «ΦΕΡΕΙ» ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ S-400! O ΡΩΣΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    καλλεντεριδης

    O έγκριτος στρατιωτικός αναλυτής και συγγραφέας Σάββας Καλεντρίδης μίλησε στο Εκρηκτικό Δελτίο και τον Αντώνη Μυλωνάκη και για πρώτη φόρα έκρουσε τον κώδωνα του κίνδυνου για την Ελλάδα!
    Παράλληλα αναφέρθηκε στις δικλίδες ασφαλείας που κρατά ο Β. Πουτιν απέναντι στον Ερντογάν

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ από το 14:30

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Γραφεις και στην εφημεριδα “Δημοκρατια”.εαν δεν κανω λαθος το “γυρισε”και αυτη προς συριζα μερια.ετσι δεν ειναι??????

    2. ΝΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ…
      .ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ)…..ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ…..
      ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ

    3. O έγκριτος στρατιωτικός αναλυτής και συγγραφέας Σάββας Καλεντρίδης,ο οποίος είναι ΤΕΡΑΣ εμπιστοσύνης από τις μαλακίες που λέει κάτσε να φύγω εγώ από την Ελλάδα πριν το ΜΠΑΜ και ας πάει πρώτη γραμμή ο Τσίπρας και ο Καμμένος με τις πουλάδες τους,ο γκουρλομάτης που έρχεται και αυτοί που θα τον ψηφήσουν παρέα με τους πούστηδες και τους λαθρό…..Αυτοί που αμετανόητοι που χλαπακιάζουν και ψηφήζουν με την χούφτα του ζητιάνου ως σήμερα πρέπει να τιμωρηθούν για να μάθουν ότι το αίμα της Ελευθερίας που χύθηκε δεν το εκτίμησαν ποτέ τους…Το ίδιο να κάνουν και οι αληθινοί Έλληνες πατριώτες διότι η Ελλάδα και η ορθοδοξία δεν θα χαθεί ποτέ εμείς ερχόμαστε και φεύγουμε.

      ΥΓ Ας πάρουμε παράδειγμα προς αποφυγήν τους προδομένους μας ήρωες του 21΄ την μισή δουλειά που αφήσαν Θεού θέλοντος σαν έρθει η ώρα να την τελειώσουμε μια και καλή εμείς για να ζήσουν οι απόγονοι μας με τα κεφάλια τους ψηλά και ελεύθερα.

    4. Ο πουτιν δε θελει ναβγουν οι υδρογονανθρακες απο το αιγαιο απο κανενα,ΓΙΑΤΤι θα σπασει το μονοπωλειο της gazprom

    5. Εσύ που κοροϊδεύεις και σου αρέσει το παστίτσιο, πάρε οπός είναι καυτό το ταψί από τον φούρνο και βάλτο όλο στον πάτο σου!!!!!

    6. Τι έγινε ρε Ρωσόφιλοι και Ρωσολάτρες πατριώτες , η προφητεία τα έλεγε αυτά ? Ξεπούλημα κι απο τον ορθόδοξο μακρινό ξάδελφο??

      1. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα αμερικανούλι. ¨Εχει ψωμί ακόμη η υπόθεση..

      2. Τι έγινε ρε Γερμανόφιλε και Αμερικανολάτρη πατριώτη , η αμερικανοβοήθεια τα έλεγε αλλιώς ? Πόσα ξεπούληματα έχουμε ήδη φάει εδώ και 190 χρόνια κι απο τον προτεστάντη μακρινό ξάδελφο σου??

    7. ΕΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΜΙΡ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΣΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.. ΕΑΝ ΛΕΓΕΣΑΙ ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ..΄

    8. περσινα ξινα σταφιλια !!!
      τους πυγαιουσ κοδικουσ τουσ κραταει ο πουτιν για να μην μπορει ο σουλτανοσ να στοχευση ροσικουσ στοχους !!!

      1. άλλο πράμα ο πηγαίος κώδικας κι άλλο οι κωδικοί ασφαλείας του…

    9. Πατροκοσμάς τζατζίκι μελλούμενα σουβλάκι εξαμίλια κοκορέτσι ποθούμενο κοντοσούβλι βασιλεύουσα στιφάδο ξανθό γένος γιουβαρλάκια αυγολέμονο κόλλυβα στο ζωνάρι γίγαντες γιαχνί

      1. Tραβα στην υπογα για οδηγιες μαλεα.

    10. Κάθε ΣΩΣΤΟΣ αρχηγός κράτους κοιτάει πάντα το συμφέρον της πατρίδας του και μετά τους άλλους. Αν έχει ή περιμένει κάποια εξυπηρέτηση ή έχει κάποιο σχέδιο για άλλη χώρα που θα τον συμφέρει, τότε θα στραφεί προς αυτήν. Είτε λέγεται Τουρκία ή Ελλάδα ή Βόρεια Κορέα ή ,……………

    Comments are closed.