«ΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ Ο «ΚΟΚΟΣ» ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ…» ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΚΟΣ

    Την είδηση, σας την μεταφέρουμε με πολύ μεγάλη επιφύλαξη!!
    Κάνει το γύρο του διαδικτύου!
    Η “φήμη” κυκλοφορεί πολύ έντονα, για αυτό αποφασίσαμε να την καταγράψουμε

    Μεταφέρουμε από τα attikanea

    Μου μεταφερθει από πρόσωπο που εμπιστεύομαι, και αφορά στις προσεχείς εξελίξεις στην Πατρίδα μας.

    Σύμφωνα με την είδηση, ανακοινώθηκε, από κάποιο τοπικό ΜΜΕ της Ερμιονίδας, στην οποια κατοικεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ότι η βασίλισσα της Αγγλιας, του ζήτησε να φύγει από την Ελλάδα, γιατί έρχεται πόλεμος με την Τουρκία.

    Επαναλαμβάνω, πως δεν είναι επιβεβαιωμένη η είδηση…

    Λόγω της σοβαρότητας των τελευταίων προκλητικών εχθρικών ενεργειών όμως, και δεδομένου ότι ενα χρόνο πριν, ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής Ομπάμα, είχε ενημερώσει τον πρωην βασιλιά, περί επικείμενου πολέμου Ελλάδας – Τουρκίας, τίποτα δεν αποκλείεται.

    Εάν τις επόμενες ώρες επιβεβαιωθεί, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Οι απλυτοι νομιζουν ότι αμα γινει το μπαμ δε θα πανε στρατο λες και θα χουν επιλογή και θα τους ρωτησουν κιολας.Εκτος και εχουν κανα κοτερο η αεροπλανο δικο τους να φυγουν.

    2. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΤΟΤΕ ΜΠΑΜ!!!

    3. ΠΩ ΠΩ ΠΩ … ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ

    4. Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε ακόμα χαχαχαχαχαχαχα

    5. ΠΙΘΑΝΟΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ Η ΣΥΡΙΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΙΣΩΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΕΝΕΡΓΗΣ ΓΚΡΙΖΑΣ ΖΩΝΗΣ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΤΛ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ.
      ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ !!!
      ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΩ, ( ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ S300V4 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΙ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ).
      Η ΡΙΨΗ ΚΡΟΥΖ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΙΣΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ (ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ).
      ΟΨΟΜΕΘΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ SURVIVOR.. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΡΑΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ (ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ) ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΑΡΑΧΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΨΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (Η ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΥ…) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    6. Στα τσακιδια οι μπασταρδοι ψευτοβασιλιαδες και να μην ξαναπατησουν τα βρωμοποδαρα τους στην Πατριδα μας .Μαζι τους να παρουν και τους γαμημενους κυνοβουλευτικους αληταραδες , μονον ετσι θα ξεβρωμιση η Ελλας .

    7. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ?????

    Comments are closed.