ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ!

Κοινοποίηση:
kalanta

Συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στα Μελίσσια 2 ανήλικοι Αλβανοί οι οποίοι είχαν κλέψει με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τα χρήματα 4 παιδιών από τα κάλαντα !

Οι συγκεκριμένοι Αλβανοί, που προφανώς δεν έχουν καμία ευαισθησία για το πατροπαράδοτο έθιμο της πατρίδας μας, λήστεψαν 4 ανήλικους στις περιοχές των Βριλησσίων και Μελισσίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κλεβουνε τα αλμπανα? μολις διαβασαμε αυτο το αρθρο ολοι οι ελληνες πεσαμε απο τα συννεφα αλβανοι πιαστικαν να κλεβουν πολυ πρωτοτυπη ειδηση μακελειο μην γραφεις τετοια αρθρα γιατι τα απλυτα ξενοδουλα λαθρολαγνα αντιλαικα πρακτορικα ζωα και τα βρωμερα παρακρατικα αντιδημοκρατικα εθνομηδενιστικα ανθελληνικα κτηνη με τις υποπτα χρηματοδοτουμενες μ.κ.ο. θα σε κατηγορισουν για ρατσισμο κατα των παραβατικων λαθροεισβολεων αντε ελληνες ξυπνιστε επιτελους για να ξεβρωμισουμε τον τοπο μας η ελλαδα ανηκει στον ελληνικο λαο της.

  2. ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…

  3. ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Ή ΣΤΑ ΜΜΜ ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΕΣ ΕΦΗΒΩΝ Ή ΝΕΑΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

  4. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΟΛΚΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ

  5. έλα βρε παιδιά.. βρίσκονται εδώ για ανταλλαγή πολιτισμών…

  6. όχι δα και ΑΛΒΑΝΟΙ, θα σας κυνηγήσουν με το αντιρατσιστικό, ΕΛΛΗΝΕΣ θα λέτε, και ψήφιζαν χρυσή αυγή, ακόμα και κατράμι μαύροι να ήταν και ας μην είχαν κλίση το πρώτο έτος της ηλικίας τους, άκου ΑΛΒΑΝΟΙ προσβάλλεις και τους αλβανητες.
    μια σκατό ράτσα είναι που ζουν ακόμα στα παράλια της ΚΑΣΠΙΑ που δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι πως λεγόταν, τους έφεραν εδώ βοηθητικούς για τους ΡΩΜΑΙΟΥΣ ρες αντικείμενο στα ελληνικά, και στην συνεχεία οι ΟΘΩΜΑΝΟΙ μόνο και μόνο για να ληστεύουν και να δολοφονούν όπως κάνουν ακόμα και σήμερα, όταν δεν σκοτώνονται αναμεταξύ τους σκοτονουν και κλέβουν οποίον βρεθεί κοντά τους

  7. αυριανοι εγκληματιες, αυτα πρεπει να απελαθουν μαζι με τις οικογενειες τους, αντε με τους αλητες…

  8. ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ…ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ…ΔΙΧΩΣ ΤΣΙΠΑ,ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ…

    1. Σσσσσσ ενόχλησες κάποιον αλβανοφασίστα

Comments are closed.