ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΤΟΥ – ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

Κοινοποίηση:
TSIPR

Μία ώρα και 10 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ταγίπ Ερντογάν, στο Πεκίνο, η οποία εξελίχθηκε σε ένα ακόμα φιάσκο για την ελληνική πλευρά.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον πρόεδρο της Τουρκίας στο περιθώριο του Belt and Road Forum for International Cooperation που διοργανώνει η κινεζική κυβέρνηση.

Και κάπου εκεί αρχίζει το ζουμί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο αφού ο Σουλτάνος… μάλωνε καθόλη τη διάρκεια τον κ. Τσίπρα για όλα τα “καυτά” ζητήματα που έχουν οι δύο χώρες μεταξύ τους.

Ο κ. Ερντογάν ανέφερε σχετικά με τα εμπόδια που παρατηρούνται στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας με τον Πρωθυπουργό να απαντάει ότι… στηρίζουμε την ενταξιακή διαδικασία πιέζοντας μάλιστα σε ότι αφορά στο θέμα της βίζας για τούρκους πολίτες.

Ο Ερντογάν κούνησε το δάχτυλο στον Τσίπρα και για το θέμα των Τούρκων στρατιωτικών με τον Έλληνα Πρωθυπουργό να παραπέμπει χωρίς πολλά πολλά στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Για το Κυπριακό

Στη συζήτηση για το Κυπριακό δεν υπήρξε σύγκλιση απόψεων αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων. Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε τη στήριξη του σε συνομιλίες για το κυπριακό και επεσήμανε ότι πρέπει να προστατευθούν, προκείμενου να πετύχουν. Προσέθεσε ότι για να πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη της Γενεύης πρέπει να υπάρξει ουσιαστική προετοιμασία για δίκαιη και βιώσιμη λύση.

Επαναφορά του θετικού κλίματος

Κατά τα άλλα μια από τα ίδια. Ευχολόγια για επαναφορά του θετικού κλίματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τερματισμό των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης έθεσε στο τραπέζι και την θετική ατζέντα στα ελληνοτουρκικά με δεδομένο ότι αυτή έχει ουσιαστικά παγώσει από το φθινόπωρο του 2016, και σε αυτό συμφώνησε κατά πληροφορίες και ο Τούρκος πρόεδρος.

Με λίγα λόγια, ο κ. Τσίπρας άκουσε τα σχολιανά του χωρίς να διεκδικήσει τίποτα, χωρίς να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι απέναντι στον δεσποτισμό του Ερντογάν που έχει βάλει πλώρη να καταστήσει την Τουρκία υπερδύναμη μην υπολογίζοντας κόστος και συνέπειες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Τσιπρα…τα pampers δε σου ταιριαζουν!
    Αλλαξε μαρκα…
    Το σκατο εφτασε μεχρι τον αστραγαλο!
    Παλιοχεστη…!

  2. Ο Τσιπρας είναι ένας κοκοβιος. Στην ελληνική Βουλή έχει πολλά λόγια αμέτρητα ψέματα. Όταν βγαίνει εκτός χώρας του πιάνουν όλοι τον κωλο, και του αρέσει. Να μας ζήσεις ρε καραγκιόζη πρωθυπουργέ!!! Να σε χαίρετε η μαμά σου και ο μπαμπάκας σου.

  3. Και εσύ Τσιπρομπουλη στην γωνια & ρουφα το αυγό σου!!! Οξω π€@€#η απο την παράγκα!!!!!

  4. δΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΑΛΛΑ Κ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Κ ΤΟΝ αντιχριστο ΠΑΠΑ.
    που εκλεψαν τα ΑΓΙΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Δ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ,ΟΠΩς ΕΛΕΓΕ Κ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗς ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΜΑΣ ΜΑΘΕ ΕΔΩ
    https://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2017/05/blog-post_87.html

  5. Καλά ρε σεις ,τι περιμένατε ;Μια κουράδα που της είπανε να παριστάνει τον πρωθυπουργό, είναι δυνατόν να υπερασπίσει τα Εθνικά συμφέροντα;Ακου γιουσουφάκι…προσβολή στα γιουσουφάκια η εξομοίωση …Τουλάχιστον αυτά προσφέρουν και υπηρεσίες…πάσης φύσεως…Ενώ η κουράδα νάδα,τίποτα,0…Στη χέστρα κι ίσα στο βόθρο…

  6. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΟΤΕΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ . ΕΞΩ ΦΟΥΣΤΑ ΚΛΑΡΩΤΗ ΚΑΙ YES .

  7. Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ.

    Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα,ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,
    των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι …ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ.

  8. τι θελατε να του πει ρε λεβεντοπατριωτες .ολοι ειναι εναντιο σας η τουρκια θα διαμελιστει , πετρελαιο δεν εχει για σας .ζητω οι κουρδοι , οι αρμενιοι , οι παλαιστινιοι η οτι οι ρωσοι θα μας δωσουν την πολη

    1. Είμαι φτηνός , πολύ φτηνός , είμαι φτηνός
      για λίγα ψίχουλα μπορώ να γίνω δούλος καθενός
      Είμαι φριχτός ,πολύ φριχτός , είμαι φριχτός
      την καταδίκη σας αξίζω να υπομένω διαρκώς.
      Είμαι φτωχός , πολύ φτωχός , είμαι φτωχός
      για την αρρώστια μου αυτή δε θα βρεθεί ποτέ γιατρός.

  9. γεμισε ο τοπος γιουσουφακια
    κι εγινε ο κοσμος ενας καφενες
    πικρα σερβιρει για μας φαρμακια
    κι εσυ αγαπη μου τ’ ακους και κλαις

    ασ’ τους καρδια μου
    ασ’ τους να πουν
    αυτοι μοναχα εκτιμουν οτι γυαλιζει
    ασ’ τους καρδια μου
    ασ’ τους να πουν
    ομως ξεχνουν πως ειναι ροδα που γυριζει
    γεμισε ο τοπος γιουσουφακια

    γεμισε ο τοπος γιουσουφακια
    κι εγινε ο κοσμος ενας αμανες
    που τραγουδαει παραμυθακια
    και τα στολιζει με χιλιες απειλες…

    https://www.youtube.com/watch?v=jKLVGnOT9rc

  10. Εδω δεν σηκωναν κεφαλι προηγουμενοι πολιτικαντησμδες κι απο ΝΔ κι απο ΠΑΣΟΚ.

    Ο κουνιστος ψευταρο-τσιπρακος που βαλθηκε να πουστ€ψει ολη την Ελλαδα θα …μιλαγε…?
    Κιχ!..δεν εβγαλε κι ετσι οως ειναι ..το καταπιαν αμασητο …το κατσαδιασμα του σουλτανο-ταγίπ!

  11. Δυστυχώς δεν έχουμε ηγέτες ..και μας κάνουν ότι θέλουν

    1. Δυστυχώς δεν έχουμε λαό να ψηφίζει ηγέτες ..έχουμε λαό ραγιαδοψηφοφόρων και μας κάνουν ότι θέλουν

        1. Καποδίστριας, Μεταξάς, Παπαδόπουλος, αποδεδειγμένα οι πλέον πετυχημένοι κυβερνήτες…
          Κανείς τους δεν εκλέχτηκε δημοκρατικά από ψηφοφορία, είτε διορίστηκαν εξωθεσμικά, είτε αναδείχθηκαν πραξικοπηματικά και κανείς δε μπορεί εκ του αποτελέσματος να ισχυρισθεί ότι δεν πέτυχαν ως ηγέτες…
          Ο ικανότατος Ι. Μεταξάς δε είχε κατεβάσει κόμμα στις εκλογές και είχε πάρει τα @α@άρια των σοφών και ανιδιοτελών ραγιαδοψηφοφόρων πιάνοντας μόλις 6% …
          Ερχόμενοι στο σήμερα θα σου απαντούσα ότι η λύση βρίσκεται στα πρόσωπα που το πολιτικοτραπεζικό κατεστημένο των ελλαδιστάνων κυνηγάει απηνώς με λάσπη, διώξεις, φυλακίσεις κλπ μαφιόζικες ενέργειες και στον αποκλεισμό των πολιτικών πρόθυμων υπαλλήλων του πολιτικοτραπεζικού κατεστημένου που μας ταλανίζει από το 1973.

          1. Ρε άσε τον Καποδίστρια τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο, αυτή δεν υπάρχουν πια, και πέσ’μου τώρα τί κάνουμε. Υπάρχει κάποιος Έλληνας πατριώτης να αναλάβει την Χώρα η θα καταστραφούμε τελείως.

          2. Ρε άστε τις ντεμέκ ερωτήσεις και εσύ ειδικά συνέχισε να ψηφίζεις τσιπραντρέου και κούλη κλπ κλεπτοκρατικά τόξα, που μας έχετε και απορία αν υπάρχουν ηγέτες σήμερα…
            Τόσους ηγέτες εγγυημένους σου προσφέρει η πρεσβεία, οι άλλοι είναι κακοί χωρίς κομίσιον σύντροφε!!!!!
            Λες και είναι η μούρες σας είναι για ηγέτες με αρχίδια κι όχι αρχίδια ηγέτες…
            Μνημόνια ρε κουτοπόνηροι τραμπάκουλες, μέχρι να σβύσει ο ήλιος ρέεεε!!!!!

        2. Πολλοι ειναι οι Ηγετες , ομως εσυ ( εσεις) κοιτατε σε λαθος μερος και γι΄αυτο αλλωστε και ρωτας κουτοπονηρα σαν γνησιο προβατοποιημενο κουραδι . Προς τα εκει που ψαχνετε θα βρειτε μονον , αμορφωτους , αεργους , ελληνοφωνους , απαταιωνες , δημαγωγους , καθε λογης ανωμαλους , ψευτες , κλεφτες και κυριως ανθελληνες . Δηλαδη τον ευατο σας . Καθ ‘ οτιν το σκυλοβουλιο ειναι ο καθρεφτης σας .

          1. που είναι η ηγέτες ρε βλάκα βλέπεις κανέναν

          2. Ρε κουτοπόνηρε τραμπάκουλα, οι τσιπραντρέου και κούλης δεν είναι ηγέτες με σφραγίδα της πρεσβείας;;;;
            Τι θέλεις ηγέτες σαν το φυλακόβιο Μιχαλολιάκο ή τον Ιβάν που δεν τους γουστάρει κανένας στο έμπασσυ;;;;

Comments are closed.