ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ! ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ! ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    METALORIXOI

    Ανδρες των ΜΑΤ που ήταν παραταγμένοι μπροστά στην είσοδο του υπουργείου έκαναν χρήση χημικών κατά όσων διαδηλωτών βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο όταν αυτοί επιχείρησαν να μπουν στο κτήριο.

    Έφοδο στο υπουργείο Περιβάλλοντος πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 8:30 το πρωί εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

    Στην είσοδο του υπουργείου βρίσκονται αυτή την ώρα 5-6 εργαζόμενοι με τα ΜΑΤ να έχουν αποκλείσει την είσοδο στους υπόλοιπους διαδηλωτές.


    Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης στην έκδοση αδειών για τα μεταλλεία στη Χαλκιδική που οδήγησαν την καναδική εταιρεία Eldorado να ανακοινώσει την πρόθεσή της να αναστείλει την επένδυσή της στην Ελλάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ…..ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΖΑΜΙΑ ,ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ…….ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…….

    2. Ναι, έχουν ήδη πέσει! Και ύστερα ξυπνήσαμε και συνεχίσαμε να αραδιάζουμε αρλούμπες εδώ μέσα. Καληνύχτα ραγιάδες.

    3. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΟΤΑΝ
      ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ , ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ & ΟΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ

    4. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΝΔΡΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΟΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΟΛΟ ΣΗΚΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΞΥΠΝΑΡΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ 5 ΕΚΤΜΡ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΝΟΥΜΕ 3000 ΧΡΟΝΙΑ

    5. βρε παλιοπαιδα βρε σαρδαναπαλοι καθιστε φρονιμα που μου ξεσηκωνεστε καθικακια

    6. “Φωτιά και τσεκούρι στους προκυνημένους” έγραφε ο ΗΡΩΑΣ. Διαλέγετε και παίρνετε (ή τον παίρνετε).

      Όσο για τους “εργαζόμενους” των μεταλλείων. ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

    7. ΕΠΙ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΤΙΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΑΤΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ,ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΚΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…………….

    8. Καμία αλληλεγγύη στους μεταλλωρύχους-λακέδες της Ελληνικός Χρυσός. Παρτάκηδες. Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν. Στο δρόμο.

      1. Οποιος σκαβει τον λακο του αλλου, πεφτει ιδιος…..

    9. Αυτοί που θα αντικαταστήσουν τους ισλαμιστές – Το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης

      FacebookTwitterMore
      Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 10:43
      Αυτοί που θα αντικαταστήσουν τους ισλαμιστές – Το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης

      Η Νέα Τάξη έχει βάλει μπροστά την θρησκεία του Ισλάμ, προκειμένου να εξαλειφθεί ο χριστιανισμός στην Ευρώπη, στου οποίου τις γραφές υπάρχουν προειδοποιήσεις για την εμφάνιση του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος θα έρθει αντί του Χριστού, και ο πλανήτης να οδηγηθεί στην Πανθρησκεία. Ωστόσο, δεν θα είναι όλοι οι μουσουλμάνοι εκλεκτοί!

      Μία παγκόσμια κυβέρνηση, ναι μεν χρησιμοποιεί τώρα τους στρατιώτες του Αλλάχ, ωστόσο αργότερα θέλει «ειρηνικά πιόνια», προκειμένου να μην ξεφύγουν εκτός της σφαίρας επιρροής της.

      Έτσι, σε μια περίοδο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ των σουνιτών και των σιιτών, που προκαλείται από πολιτικές επιδιώξεις, κάνει την εμφάνισή του το αριστερόστροφο Ιμπάντι Ισλάμ που πρεσβεύουν στο Ομάν, ως… όαση ανεκτικότητας και μετριοπάθειας κόντρα φυσικά στο Κοράνι, το οποίο προτρέπει σε σφαγές απίστων.

      Η Εφημερίδα των Συντακτών επεδίωξε συνάντηση μαζί τους και ορίστε τι δήλωσαν:

      «Εμείς πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Θέλουμε το φως και λέμε όχι στο σκοτάδι. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε την ψυχή μας καθαρή. Το πρόβλημα είναι ο εαυτός μας και όχι οι άλλοι
      »Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα με τις πράξεις μας γιατί μια μέρα θα λογοδοτήσουμε.
      »Με τους άλλους ανθρώπους πρέπει να αναζητούμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι αυτά που μας χωρίζουν».
      Για τις γυναίκες τονίζουν ότι «όλοι είμαστε πλάσματα του ίδιου Θεού» και πως στο Ομάν λένε πως «ο παράδεισος είναι κάτω από τα πόδια της μητέρας».
      «Στην Δύση κάνουν πολύ λόγο για τη θέση της γυναίκας στη Σαουδική Αραβία, όπου δεν επιτρέπεται να οδηγούν αυτοκίνητο. Εδώ στο Ομάν, οι περισσότερες γυναίκες οδηγούν. Γι’ αυτό όμως δεν μιλάει κανένας. Εμείς πιστεύουμε στην ισότητα, στον αλληλοσεβασμό».
      «Η θρησκεία μας σέβεται επίσης το περιβάλλον. Ο,τι σπέρνεις σε αυτή την ζωή θα το θερίσεις. Ο Θεός μάς δώρισε τη φύση και εμείς λόγω του εγωισμού μας την καταστρέφουμε».
      «Ο δρόμος του Ισλάμ στο Ομάν είναι ειρηνικός, με σεβασμό στη διαφορά, με μετριοπάθεια και ανεκτικότητα. Η ζωή δεν μπορεί να είναι ασπρόμαυρη. Έχει ποικιλία, έχει όλα τα χρώματα.
      Στο Ομάν πιστεύουμε ότι το κράτος δεν πρέπει να ταυτίζεται με τη θρησκεία. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να μεταφράζει τον νόμο του Ισλάμ. Αντίθετα, το Ισλάμ επιτρέπει στον λαό να αποφασίζει πώς θέλει να διοικείται. Στον ιμπαντισμό δεν πιστεύουμε επίσης ότι ο ηγέτης πρέπει να είναι απόγονος του Προφήτη. Οι κοινωνίες μας εξέλεγαν τους ηγέτες τους πριν από τη Γαλλική Επανάσταση. Στο Ομάν, υπήρξαν ηγέτες που ήταν απόγονοι σκλάβων. Δεν πρέπει να παίζουν κανέναν ρόλο το χρώμα, η φυλή και η κοινωνική τάξη. Είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου Θεού.
      »Μια από τις ιδιαιτερότητες του Ομάν είναι πως γίναμε μουσουλμάνοι με ειρηνικό τρόπο και πως πάντα διατηρούσαμε την ανεξάρτητη σκέψη μας.
      »Μας λυπεί το σχίσμα στον μουσουλμανικό κόσμο, που είναι κυρίως πολιτικό. Ναι, υπάρχουν δογματικές και θεολογικές διαφορές, αλλά δεν είναι αυτό τόσο σημαντικό και ορισμένοι, κυρίως η Δύση, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν για πολιτικούς λόγους και συμφέροντα αυτές τις διαφορές. Όταν η Δύση είχε σύμμαχο τον σάχη, δεν την πείραζε που στο Ιράν ήταν σιίτες».
      Οι… αριστερόστροφοι μουσουλμάνοι λοιπόν, οι οποίοι πιστεύουν στον διαχωρισμό κράτους-θρησκείας, θεωρούν πως όλοι οι άνθρωποι ανήκουν στην ίδια οικογένεια, σέβονται το περιβάλλον του παρόντος κόσμου, είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, της αταξικής κοινωνίας και της ισότητας και περιμένουν κάποιο φως!

      Πρόκειται άραγε για το φως της αλήθειας ή για το «φως» ενός παγκόσμιου σκοταδισμού, ο οποίος θα μαντρώσει τους ανθρώπους ανεξαρτήτου φυλής στο μαντρί της Πανθρησκείας;

      Όποιος αντιδρά θα ονομάζεται πολεμοχαρής, δεδομένου ότι το όλον εγχείρημα παρουσιάζεται σαν μία «ειρηνική αποστολή»;

      Ένα είναι το σίγουρο, αυτοί οι μουσουλμάνοι θα αντικαταστήσουν τους ισλαμιστές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για δημιουργία «χάους», ώστε να επιβληθεί η παγκόσμια «τάξη».
      https://youtu.be/pcBxS6rXTIk
      https://youtu.be/d5y85yWB6Kc

    10. Ε βέβαια η δουλειά μολύνει. Αν πάρουμε σισυτειο δε θα μολύνουμε .ΣΎΡΙΖΑ ρε μέχρι να έρθει η ώρα για την ουρά στο σισυτειο.
      .

    11. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ Κ Ο ΚΩΣΤΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ, ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΕΗ, ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΟΥΤΕ ΕΝΦΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΦΚΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΟΔΙΑ , ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟΤΡΙΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…….

    12. Υπομονη παιδια ερχετε ο Κουλης να τα κουκουλωσει ολα

    13. τους εβαλε η ελ ντοραντο να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια
      προβατα

    14. ΛΕΥΤΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ και τα λογια ειναι για κοτες λυρατες .
      Κανεις να μην πληρωνει τιποτα στο ελληνοφωνο εχθρικο ανθελληνικο κρατιδιο των γαμημενων κυνοβουλευτικων αληταραδων .
      Μπορουμε και μονοι μας . Ειμαστε πανεξυπνη φυλη και δεν εχουμε αναγκη απο κανεναν και τιποτα .
      Ο χρυσος , τα ορυκτα , τα λιμανια , τα αεροδρομια , οι δρομοι ειναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ και αυτοι που τα δινουν θα πληρωσουν ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

      1. ολη αυτη η εικονικη χρεοκοπεια της χωρας εγινε για αυτα ολα που αναφερεις ο παπαδοπουλος οταν πηρε αποφαση να αρχισει η επεξεργασια των υδρογονανθρακων απο την ιδια μας την χωρα τον ξηλωσαν αμεσως ο θεοχαρακης που κατασκευαζε αυτοκινητα στον βολο τον σταματησαν για να παιρνουμε τα γερμανικα και των αλλων δυστυχως αν δεν ξυπνησουμε εμεις ο λαος την χωρα θα την κυβερνανε για παντα πουλημενα ανθρωπακια

    15. Ποσο χαζοί είστε οι Έλληνες. Μην πληρώσετε 2-3 βδομάδες τετ και έπεσαν. Ούτε ξύλα, ούτε κυνηγητά, ούτε τπΤ.

    16. Καταλαβες τι εγινε ;Σου λεει τωρα ,θα τους πουμε οτι θα φυγουμε και οι εργαζομενοι θα βγαλουν την ακρη.Σκεψου την Ελλαδα πριν την κριση ποιος θα τολμουσε να χαλασει την υπεροχη φυσικη ομορφια του τοπου ….τωρα με ψυχουλα σε εξαθλιωμενους Ελληνες τα καταφεραν.Λυπαμε που το γραφω αλλα να παρουν τον πουλο και ας αφησουν τις απειλες δρομο απο τη Χωρα .οσο για τους εργαζομενους για λιγα ψυχουλα που θα παρουν ας σκεφτουν τη καταστροφη θα προκαλεσει αυτο το εκτρωμα

    Comments are closed.