Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ “Λ@ΘΡΟΓΙΑΝΝΗ” ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    200514194033_Omonoia-1024x642

    Όταν έλεγε ο Μπακογιάννης ότι παραδόθηκε το συντριβάνι της Ομόνοιας στους κατοίκους της Αθήνας, το εννοούσε.

    Αυτοί είναι πλέον οι κάτοικοι της Αθήνας, αυτοί χαίρονται στο συντριβάνι.

    Αρχικά, όταν δείτε το βίντεο θα δυσκολευτείτε να το πιστέψετε αλλά οι εικόνες είναι από την Ομόνοια!

    Τόσες πολλές μαντήλες και Μουσλίμια, ούτε στο Ισλαμαμπάντ δεν συναντάει κανείς!

    Στην Ομόνοια, ημέρα γιορτής για το Ραμαζάνι:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Ελα ρε ΛΙΑΚΟ …παρε τξν σκουπα να τοθς σκουπισεις…και αυτους και τους αθλιους πολιτικους που μας δουλευουν ……μα για ποσο μαλακες μας περνανε ……τωρα οι ΝΔ λεει οκ για πρεσπες ….solidarity now εχει παρει στασιδι με εκπροσωπο σε ολα τα μπουρδελοκαναλα …..ελα ΛΙΑΚΟ βαλτους ολους φυλακη….

    2. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ για να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική πριν είναι αργά.
      Οι υπόλοιποι στα 4 στον Ισλαμιστή επιβήτορα….

    3. καλως τα αγορακια τα ζουρλουμπουρδικα χμμμ μελανουρια με τρια ποδια θα περασουμε ομορφα
      ολα τα τεκνα μαζεμενα δεν ξερεις τι να διαλεξεις καθε βραδυ… αγαπες μου ευχαριστουμε τον μπακό για το νεο μας συντριβανι ετσι να μας πιτσιλανε τα νεραααα

    4. Μην κράζετε τον Δήμαρχο Αθηναίων ο ελληνικός αθηναϊκός λαός τον ψήφισε όπως επίσης θα τον ψηφίσει και σε μερικά χρόνια για πρωθυπουργό.Θα έχει και την μαμά για σύμβουλο

    5. ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΗ ΠΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ…ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ…ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΤΡΥΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ…ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑΚΙΑ

    6. Ετσι καταντησαν την Αθηνα να αναρωτιεσαι που βρισκεσαι!!!!!!!! Στο Πακισταν, στο Αφγανισταν η στην Κενυα η στην Γκανα;;;;;;; Αλλα αυτοι που την καταντησαν ετσι, δεν επεσαν απο τον ουρανο, καποιοι τους ψηφισαν!!!!!!!! Φατε τωρα τους λαθροισλαμιστες στην μαπα και την αλλη φορα να μαθετε να ψηφιζετε, τωρα οσο και να κλαψουριζετε δεν αλλαζει τιποτα, διοτι εχετε απομακρυνθει απο την καλπη και ουδεν λαθος αναγνωριζεται!!!!!!!!!!

    7. Αίσχος.Αίσχος.Αίσχος.
      Αθλιε γουρλομάτη θά έχεις τό ίδιο φρικτό τέλος τού Μπενίτο Μουσολίνι καί τής φιλενάδας του Κλάρα Πετάτσι πού τούς κρέμασαν ανάποδα στήν πλατεία Λορέτο (Piazza Loreto) τού Μιλάνου στίς 27 Απριλίου 1945.
      Μέ απέραντη περιφρόνη
      Γιάννης Λάκων
      Φωτογραφία τού κρεμασμένου Μουσολίνι αφιερωμένη στόν γουρλομάτη πρός ενθύμηση.
      https://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Mussolini_e_Petacci_a_Piazzale_Loreto,_1945.jpg

    8. Στεναχωριεμαι για την κατασταση της Ελλαδας εχουμε γινει ο περιγελος με τους εκαστοτε μαλακες που μας κυβερνουν και κανεις δεν μπορει να βαλει τα πραγματα στην σειρα.Ο καθε αλλοδαπος ερχεται παρανομα στην χωρα και κανει οτι θελει και κανεις δεν τον ενοχλει,παντου ναρκωτικα κλεψιες βιασμοι πορνες σκοτωμοι ολα ξεκινησαν απο τοτε που ηρθε η πρωτη φουρνια των αλβανων και ακομα τα ιδια κανουν μετα απο τοσα χρονια.Δυστυχως η Ελλαδα και συγκεκριμενα το κεντρο εχουν γινει αποπατος για τον καθε μουλο που ερχεται εδω και κανει οτι θελει

    9. Στους προδότες που μας κυβερνούν έχει μείνει η τελευταία κίνηση για να μας εξαφανίσουν ως έθνος.Οποιος δεν ψηφίσει Κασιδιάρη είναι εχθρός μας.ΔΕΝ θα έχουμε άλλη ευκαιρεία!!

    10. Ωραίο κολαρακι αυτή με τα μοβ,θα κάνει ωραία κολοπαιδα,όσω για την Αθήνα.μια είναι η λύση, να ψηφησεται εμένα,και θα μηρυζη η Αθήνα ψητο κρέας για μια βδομάδα.

    11. Μου έλεγαν ότι η διαρκής μεταβολή στην εικόνα της Ομόνοιας (1900-2010) αντιστοιχεί στα στάδια της κοινωνικής μας υποβάθμισης. Ότι τα εκφράζει. Η παρατήρηση ισχύει. Η έκπτωση, πράγματι, εμφανίζεται. Με όρους της επιστήμης θα τη λέγαμε “Η καταβύθιση του αστισμού”. Με όρους δικούς μας ” Η κυριαρχία της χυδαιότητας”.

    12. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ,ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ

    13. Τώρα είδατε πως έχει γίνει η Αθήνα; Έτσι είναι από το 2000. Και από το 1990 αντί για μελαχρινούληδες ήταν γεμάτη από αλβανά. Που ζείτε ρε πούστη μου όλοι; Στα ΒΠ και σας κάνει εντύπωση;

    14. έξω από την ΕΕ και όλοι θα εξαφανιστούν το ίδιο λεπτό

    15. Ραμαζάνι, αλλά οι μπύρες των πάκι καλά κρατούν. Κατά τα άλλα, οι στίχοι από το παρακάτω τραγούδι, θα είναι όσο ποτέ επίκαιροι :

      Θυμίζεις Αθήνα γυναίκα που κλαίει,
      γιατί δεν τη θέλει κανείς,
      Αθήνα, Αθήνα πεθαίνω μαζί σου,
      πεθαίνεις μαζί μου και συ.

      Προσωπικά, λυπάμαι για την κατάντια μιας Ελληνικής ιστορικής πόλης, παγκόσμια γνωστής, που δόθηκε βορά στα εισαγόμενα της κυρα τασίας.

    16. συνχαρητηρια τα καταφερατε…..η ισλαμοποιηση της αθηνας 100% επιτυχημενη, αντε να τα 100ετε και με την υπολoιπη ελλαδα………. και μην ξεχασετε να τους ξαναψηφησετε….. αυτοι σας ταιριαζουν διοτι ειναι οι καταστροφεις της ελλαδας οπως οι κατοικοι της………………….

    17. Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες;

    18. Ζητω το κουλι εκανε τελικα την ελλαδα πολυπολιτισμικη.ουτε ο τσιπρας δεν μπορεσε.μπραβο κουλη ευχομαι κοντα σου να μην ξαναδεις ελληνα

    19. …..ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΙ ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΑΧΝΟΝΤΑΙ!!!……ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ !!!….ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ….ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ !!! ….ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ….
      ……ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΟΡΘΙΟ!!!

    20. δημαρχε βαλε και ομπρελλες στο χωρο γιατι ειναι αμαρτια να καθονται την ημερα στον ηλιο θα παθουν τιποτα και καλου κακου βαλε και ξαπλωστρες γιατι αυτα τα διποδα θα βουτουν και στο συντριβανι. δεν καταλαβαινω γιατι εγινε δωρεα για να γνει το συντριβανι για ποιους αραγε εγινε η εικονα το δειχνει καθαρα

      1. Υπάρχουν Καραϊσκάκηδες και Κολολοτρωνεοι αλλά είναι στην αφάνεια ας ξυπνήσει ο κόσμος και να πάψει να ψηφίζει οικογενειοκρατία κοτσαμπάσηδες που για χρόνια ρουφούν το αίμα του Ελληνικού λαού,αν ποτέ υπάρξει Ομόνοια μεταξύ μας τότε θα αναστηθεί η Ελλάδα αλλιώς κατεβαίνει στο γκρεμό

    21. δηλαδη τι να περιμενε κανεις απο ενα κρατος που ψηφισε πρεσπες

    22. Καλά κάνουν οι άνθρωποι ας πάνε και οι Έλληνες αν θέλουν αλλά αυτοί είναι στις καφετέριες

      1. Οι λαθρομετανάστες πρεπει να είναι κλεισμένοι σε κέντρα και να περιμένουν την απέλαση τους. Στη χώρα τους οι Έλληνες πάνε όπου γουστάρουν.

    23. Οι κυρίες της συγκεκριμένης ράτσας που βλέπετε στο βίντεο, εκδίδονται και σουλατσάρουν στην περιοχή πλησίον του Μουσείου, οδός Ηπείρου κλπ. Οι δε γαμπροί που τις διαχειρίζονται κυκλοφορούν με ταξί…

    24. Η καταντια μιας χωρας και η απολυτη ξεφτιλα.

    25. Ο αμόρφωτος Κλασιδιάρης μόνο ούγκ θα έκανε…

      1. Αν εχεις βγαλει το γυμνασιο εσυ μωρη λουλου ειναι ευτυχημα. Παραδεξου πως οταν δ@χτυλωνεσαι γιατι εισαι και σκουριασμενη, φαντασιωνεσαι να σε εχει ο Λιακος στα 4. Τις ιδιες φαντασιωσεις βεβαιως ειχες και με Χαρδαλια αλλα εκει θα λυσσαξεις απαρτη.

    26. ο δήμαρχος είχε δηλώσει ότι χαίρεται που είναι πολυφυλετική η Αθήνα

    27. Το δυστύχημα είναι ότι ΟΥΔΕΙΣ Έλλην πολιτικός, επι του παροντως, υπάρχει, γιά να ξεβρωμίσει και να στρώσει αυτός ο τόπος… Ένας πραγματικός πατριώτης, με δυνατούς αδένες!

    28. είναι ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφει το άρθρο,σαν να βρίσκεσαι στο Πακιστάν.Το μόνο που βλέπεις είναι μαντήλες και Πακιστανούς,ΤΙΠΟΤΑ άλλο.Πιο συντριβάνι και βλακειες

    29. Αυτό ΔΕΝ είναι δουλειά του Δήμου…Είναι δουλειά της αστυνομίας

      1. Ναι,ναι. Λες και ο Δήμαρχος δεν δίνει κατευθύνσεις στην αστυνομία.

    30. Καμαρώστε ρε γίδια του κερατά τα χάλια που δημιουργήσατε. Γουρούνια…

    31. Οι Αθηναίοι είναι κομματόσκυλα… Καλά παθαίνουν.Να εξαφανιστεί όλη η Αθήνα από τους λαθρο να σωθεί ο τόπος.

    32. ΡΕΕΕΕ Π0¥$t!D€$ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕΕΕΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΑΣΤΕΡ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ????ΑΥΤΟ?????ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΤΥΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ…….ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΛΟΚΤΡΩΝΗ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ……………

    33. Όλοι Λιάκο, αλλιώς…τα βλέπετε

      1. …α, ναι, τώρα σώθηκες… θα σε σώσει ο Κλασιδιάρης… μη φας, έχουμε γλαρόσουπα!

        1. Kαι ποιός περιμένεις να σε σώσει από τους 301 ? Ο σοφός λαός λέει”Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις από άλλους”

    34. Πολύ ωραία!!! Να πάρει την Σία και τα παιδιά του ο Κος Μπακογιάννης και να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα στην Ομόνοια και όχι στην Κηφισιά και το Κολωνάκι. Τα βλέπω να κλαίνε μόλις πατήσουν το πόδι τους εκεί. Επίσης το έργο ανάπλασης της Ομόνοιας ήτανε δωρεά και όχι από τα κονδύλια του Δήμου , έτσι για να μην καυχιέται τσάμπα!!!

    35. Τι δεν σας αρέσει βρε παιδιά; Αυτοί είναι οι μελλοντικοί ψηφοφόροι στην Ελλάδα μας και αυτούς πρέπει να προσεγγίσει κάθε δήμαρχος.
      Απλά τα πράγματα.

    36. άντε πέρνα από εκεί τώρα δεν υπάρχουν λόγια ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ όλοι τους προδότες

    37. ΙΣΛΑΜΠΑΜΠΑΤ.
      Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.
      ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
      ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ

    Comments are closed.