ΩΧ ΑΜΑΝ! “ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ…ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ” – ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΙΩΝΗ-ΠΑΠΠΑ

    Κοινοποίηση:
    200315153219_mareva_mitsotaki_xeirokr

    Διαβάστε όλους τους διαλόγους που ηχογράφησε και κατέθεσε στην Προανακριτική της Βουλής ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής. Πολλές φορές ακούγεται ο κ. Παππάς να λέει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη.

    Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι διάλογοι του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή με τον τότε υπουργό Νίκο Παππά από το υπόμνημα που κατέθεσε στην προανακριτική της Βουλής ο επιχειρηματίας ο οποίος όπως αναφέρει είχε ηχογραφήσει την συνομιλία. Οι δυο άνδρες σύμφωνα με τον κ. Μιωνή είχαν την συζήτηση αυτή στις 21 Μαΐου 2016 στο εξωτερικό.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Δήλωση Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για το ηχητικό Μιωνή-Παππά

    Ο κ. Παππάς φέρεται να λέει πολλές φορές στην διάρκεια της συνομιλίας ότι θα ζητήσει εξηγήσεις ο ίδιος από την εισαγγελέα κα Τουλουπάκη.

    1

    2

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, στην συνομιλία που είχαν με τον Νίκο Παππά σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο του είχε αναφέρει: «ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά» και, μάλιστα, «πολλά λεφτά» και ότι «έκανε το δικό του outsourcing».

    Επίσης, ο κ. Παππάς φέρεται να καθησυχάζει τον Μιωνή ο οποίος ανησυχεί ότι θα εκδοθούν εντάλματα εξαιτίας των οποίων δεν θα μπορεί να ταξιδέψει και σε άλλο σημείο παραδέχεται ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος τον αφήνει απέξω.

    Αξιοσημείωτη είναι επίσης η κατάληξη της συνομιλίας που φέρονται να είχαν ο κ. Νίκος Παππάς με τον Σάμπι Μιωνή στην οποία αναφέρονται στην τότε σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Εδώ ο κ. Παππάς φέρεται να ζητάει από τον κ. Μιωνή να βγει να μιλήσει ο Σταύρος Παπασταύρου για εκείνη.