ΩΣ ΝΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΑ

    Το Eurogroup στις 16 Ιουνίου 2022 θα ανακοινώσει το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας της Ελλάδος από τους θεσμούς…
    Αυτό ωστόσο είναι ανέκδοτο καθώς αποδεικνύεται μια ακόμη φορά η υποκρισία της Ευρώπης… 3 μνημόνια, άπειρα μέτρα λιτότητας, 3 μεγάλα δάνεια… για να φθάσουμε στο 2022 να διαθέτει η Ελλάδα, χειρότερο χρέος, χειρότερα δημοσιονομικά ελλείμματα και επιτόκια δανεισμού στα ομόλογα στα επίπεδα του 2017.

    Πως εξηγείται η κατάσταση στην οικονομία να έχει επιδεινωθεί, ο πληθωρισμός που αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόβλημα να οξύνεται, τα επιτόκια δανεισμού να εκτοξεύονται θέτοντας εκτός αγορών το ελληνικό δημόσιο και το Eurogroup να ανακοινώνει την έξοδο της Ελλάδος από την ενισχυμένη εποπτεία…

    Να δούμε λίγο τα δεδομένα;

    Το δημόσιο χρέος της Ελλάδος μαζί με τα repos ανέρχεται σε 394,5 δισεκ. είναι το υψηλότερο δημόσιο χρέος που έχει ποτέ καταγραφεί..

    Δημοσιονομικά ελλείμματα που εκτοξεύθηκαν εν μέσω πανδημίας και μια χώρα που κατασπατάλησε 44 δισεκ. σε δήθεν δημοσιονομικά κίνητρα με επιστρεπτέες προκαταβολές και άλλα μέτρα χωρίς να γνωρίζει κανείς που κατέληξαν τα κεφάλαια αυτά…

    Επιτόκια στα κρατικά ομόλογα που έχουν αναρριχηθεί στο 4,42% στα 10ετή ομόλογα με προοπτική στο 5% με 6%.
    Ήδη τα επιτόκια στα ελληνικά 10ετή ομόλογα βρίσκονται στα επίπεδα του 2017 δηλαδή της εποχής των μνημονίων…

    Η έξοδος της Ελλάδος από την ενισχυμένη εποπτεία είναι ένα επικοινωνιακό show χωρίς αντίκρισμα, χωρίς καμία ουσιώδη βαρύτητα άπαξ και η πραγματικότητα διαψεύδει… το show..

    Με πρόσχημα την πανδημία, με πρόσχημα την εισβολή στην Ουκρανία, με πρόσχημα τον πληθωρισμό, με πρόσχημα την ενεργειακή κρίση, με πρόσχημα της επισιτιστική κρίση, με πρόσχημα την γενική επιδείνωση… ως παγκόσμια φαινόμενα… η Ευρώπη κάνει τα στραβά μάτια… για χώρες όπως η Ελλάδα που εμφανίζει οικονομία – τραγέλαφο…
    Το να κατασπαταλάς το δημόσιο χρήμα και αυτό να βαφτίζεται δημοσιονομική πολιτική, ξεπερνάει κάθε κοινό νου…

    xreos_bn_3_Iouniou_1.png

    greee_bond.png

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Δέν εμπαίζει τόν Ελληνικό λαό ,τα βόδια και τα γιδοπρόβατα ,πού τόν αποτελούν εμπαίζει !!

    2. εχει δικιο ο νοτιος.Οταν βλεπεις τις ταβερνες τιγκα χθες, σου λεει οτι ο κοσμος εχει λεφτα.Οταν οι λεωφοροι προς σουνιο, ποσειδωνος ειναι γεματοι απο αυτοκινητα , οταν αλλοι καθονται σπιτακι τους γιατι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σημαινει οτι υπαρχουν λεφτα για ωρισμενους ομως.Ας ειναι καλα ο σημιτης και η παρεα του με την απατη του χρηματιστηριου.Υπαρχει ο απαραβατος νομος της φυσεως +,- η υγιης-αρρωστος, πλουσιος -φτωχος, τυχερος-ατυχος.Αυτος ειναι ο ελληνικος πορδολαος οπως τον ονομαζει και ο νοτιος. ο θανατος σου , η ζωη μου.Οι περιοσοτεροι ειναι βολεμενοι ,αρα οι λιγοτεροι δεν μπορουν να κανουν τιποτα παραπανω γιατι ετσι τους εφτιαξε διαχρονικα το συστημα της αρπαχτης

    3. Το χρεος τησ ελλαδασ στα ουρανια οι καταθεσεις της οικογενειασ μητσοτακη χρονο με τον χρονο συνεχως αυγαταινουν φτοχος λαος με πλουσιους πολιτικους αντις για σφαλιαρες τους βγαζουμε προθυπουργουσ

    4. Μαφιοζακο τι λέει όλα καλά;
      Οι πιθανότητες που σου δίνω 20%

    5. Δεν θα μας δίνουν δανεικά, εκεί να δεις κυριολεκτική πείνα…

    6. Ο Τσιπρας με το τριτο μνημονιο μπρος σ αυτον τον ανιατο δοσιλογο που κυβερναει κι εχει παει το χρεος της χωρας στα ουρανια με τα δηθεν σταλινικα επιδοματακια του, ειναι παρθενα Παναγια! Κουλαρα καμμια εμπλοκη με τη φιλαρα σου τον Ταγιπ για αλλοθι της καταστροφικης σου πολιτικης? Κανα σεισμο στην Αττικη ρε παλληκαρα?
      Ενας νεοδημοκρατης.

      1. Υπέροχος άνθρωπος είναι ο Αλέξης! 🙂

    7. …ουτε καν το μισο χρεος απο το σημερινο “χρειαζομασταν ” μνημονια διασωσης τα οποια ειχαν σαν αποτελεσμα να διπλασιασουν το χρεος μας. Και τοτε ΣΧΕΔΟΝ το 100% των δημοσιογραφων σας ελεγαν οτι τα μνημονια ειναι απαραιτητα και καλα οπως σας λενε για τα εμβολια. Ευθυνες δεν καταλογιζονται σε κανεναν απο αυτους που αποφασιζουν οποτε αφου ρε ΓΙΔΙΑ δεν ξυπνατε :”μνημονια , εμβολια και καλη κολαση ” διοτι στον Παραδεισο πανε οι αγαθοι και οχι οι αγαθιαρηδες και φοβιτσιαρηδες.

    8. Αφού τα ζώα θα πάνε να ψηφίσουν πάλι τα ίδια τι περιμένουμε προκοπή?

    9. Ποιοί είναι αυτοί που δάνεισαν τόσα πολλά δισεκατομμύρια σε όλα τα κράτη του πλανήτη ? Που τα βρήκαν τόσα πολλά λεφτά ? Δανείζουν τυπωμένα χρήματα από τις τράπεζες των Ρότσιλντ, δηλαδή χαρτάκια τυπωμένα χωρίς κανένα αντίκρυσμα που τα παράγουν από αέρα κοπανιστό. Θα τους εξοφλήσουμε με αέρα κοπανιστό και εμείς.

    10. Ρε παιδιά…ο Τσίπρας κονόμησε;;; Ναι! Ο Κούλης κονόμησε;;; Ναι! Αυτό μετράει! Ποιός χέζει την Ελλάδα τώρα;;; Να ´μαστε καλά να κάνουμε μπόλια μέχρι να σβήσει ο ήλιος

    11. Ο Ελληνικός πορδολαός δεν έχει ανάγκη να τον εμπαίζει ο ένας ή ο άλλος Εβραίος. Είναι για τον πο@τσο από μόνος του, τουλάχιστον στην πλειοψηφία του. Τώρα, οι λίγοι που αποτελούν και εξαίρεση, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ώστε να αλλάξει το σκηνικό της καταστροφής.
      Συμπέρασμα, είστε στα πρόθυρα του ολοκληρωτικού θανάτου με την μέθοδο του αφανισμού μέσω αντικατάστασης. ¨Αλλωστε, όποιος δεν διδάσκεται από την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει….

    Comments are closed.