ΩΡΑ 23:11! O ΤΡΑΜΠ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ! ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

    Κοινοποίηση:
    000_1ba2i6

    Με δήλωσή του, που έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοινώνει κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας.

    Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ενώ και ο «πόλεμος» της προπαγάνδας μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ εντείνεται!

    Δείτε την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ
    «Θα υπογράψω σύντομα ένα εκτελεστικό διάταγμα που θα εξουσιοδοτεί την επιβολή κυρώσεων εναντίον τωρινών και πρώην αξιωματούχων της κυβέρνησης της Τουρκίας και οποιουδήποτε άλλου συνέβαλε στις αποσταθεροποιητικές πράξεις της Τουρκίας στην βορειοανατολική Συρία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Βαριές κυρώσεις δε λες τίποτα,
      τόσο βαριές, τόσο τεραστειες,
      που ΔΕΝ μπορώ να τις δώ!
      Είναι και αόρατες!

    2. Οι κυρώσεις θα έχουν αποτέλεσμα!!!Ο μέσος Τούρκος θέλει σχεδόν τα διπλά λεφτά για να γεμίσει το καρότσι στο super απο ότι ήθελε μόλις 2-3 χρόνια πρίν.Η Τούρκικη λίρα κοντέυει να γίνει κουρελόχαρτο!!!Στην οικονομία όλο πέφτει ο Σουλτάνος ψάχτε το και θα δείτε.

    3. ΠΡΕΠΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……..
      Κ ΟΧΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΙΔΩΝ,ΒΑΤΡΑΧΙΩΝ ΚΟΥΑΞ-ΚΟΥΑΞ,Κ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΩΝ Κ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ………..
      ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΔΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ!!!!!!
      ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ???? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?…
      ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΟΔΥΡΕΤΑΙ….. ΝΕΤΑΝΥΑΧΟΥ…..ΚΡΟΥΓΚΜΑΝΝΝ… Κ ΕΝ ΓΕΝΕΙ Κ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ/ΚΛΙΝΤΟΝΙΚΟΙ/ΣΙΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ !!!!
      ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ. ΓΙΑΤΙ ?????……..
      ΜΑ,ΕΙΠΑΜΕ. ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ.
      ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΑ ??? Ο ΠΟΥΤΙΝ…….
      ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΚΟΣ ????
      ΔΕ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ???
      ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ??…….. ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ???? ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ??? Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…..
      ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΑ !!! ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΔΟΓΑΝ ???
      ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ…..
      ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΗΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΑ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ !!!!
      ΔΙΟΤΙ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠΑΣ,ΜΗ ΟΝΤΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ,ΚΑΤ’ΕΜΕ,ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ…..
      ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ , ΓΕΝΙΚΑ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝΕΣ !! ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ !!!!!
      ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΡΔΟΓΑΝ ?
      ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ??
      Ο ΤΡΑΜΠΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΠΕ ΟΧΙ !!! ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ !!!! ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ??? ΠΕΙΤΕ,ΜΟΥ ??? ΕΓΩ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ……….. ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΣΙ?……….ΑΠΛΑ,ΛΕΩ.
      ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΔΟΓΑΝ-ΤΡΑΜΠΑΣ ΑΡΑΓΕ ?????? ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ???
      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ , Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ !!!!! ΡΩΣΣΟΣ!!!! ΝΤΟΥΓΚΙΝ !!!!! ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ… ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ‘ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ’ ΠΗΓΕΣ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ……
      Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ,Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΡΩΣΣΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ .ΤΕΛΟΣ.
      ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕ ΕΚΕΙ… ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ….. ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΛΑΘΟΣ ??? ΕΡΔΟΓΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ…..ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΛΑΘΟΣ ???……
      ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ???? ΑΡΑΓΕ.. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΛΟΓΙΚΑ.. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΔΟΓΑΝ…… , Ε, ΤΙ????? ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ.
      ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΔΑ?????
      Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΑ ????….. ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΤΟΝ ΒΡΙζΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΟΜΠΑΜΙΑ ????
      ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΟΥΔΟΥ ????…… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΣΤΙ ??? Τ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝ ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ????? ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??? ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΡΕ ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ???…… ΟΧΙ.
      ΛΟΙΠΟΝ……ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ?
      ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΛΔ,ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ,ΕΤΣΙ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕ Ο ΤΡΑΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ????… ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ‘ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ’ ????
      Κ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΜΙΑΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΔΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΑ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ….. ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΣΟΙ ΜΗΠΩΣ ??? ΟΧΙ……………
      ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΟΥ…. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ………… ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ????… ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤΙΝ/ΤΡΑΜΠΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ Κ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΔΟΓΑΝ Κ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΙΣΩΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……….. ΤΩΡΑ ΟΧΙ.
      ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΡΑ.
      ΕΓΩ……. ΠΙΣΤΕΥΩ…… Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…ΤΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΔΛΔ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ….. ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…..ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (Η’ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ), ΟΠΟΥ Κ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ…………. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΒΑΣΙΚΑ.
      ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ……….. ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ…..ΣΑΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ??? ΙΣΩΣ. Κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΘΕΤΩ…….
      ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΟΔΟΥΛΟ ???
      ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΠΑΓΑ ΕΡΔΟΓΑΝ…… ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ?? ΤΟΝ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ??? ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ??… ΜΑ,ΕΙΠΑΜΕ…. ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΔΟΓΑΝ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ/ΣΙΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ?………..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΝΘΕΝ ΤΟΥ 74′ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΙΣΟΒΙΑ….- ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ???…..ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ Ε ?
      ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ….. ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ……ΔΛΔ..Ο ΤΡΑΜΠΑΣ Κ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΕΡΔΟΓΑΝ….. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ.
      ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ??? ΥΠΟΔΟΡΙΩΣ ? ΑΦΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…..Κ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ….ΟΠΩΣ Κ Ο ΜΑΝΟΥ ΤΣΑΟ Ε….. Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΗΣ…… …………..
      Ε,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ……….
      ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ Κ ΕΔΩ ΚΑΤΙ……. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ.. ΕΝΟΣ Μ@@@@ΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ….. ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΠΟΣΠΟΝΔΙΑΣ…….. ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΛΕΕΕΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ…… Μ@@@@ΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΑΥΤΑ…ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ……ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΤΕ !!!! Η’ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ….. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!! ΜΙΑ ΝΗΣΟΣ !!! ‘Η Κ Η ΘΡΑΚΗ… ΤΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ…….ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥ ΠΛΕΟΝ…..ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?? ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ‘ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ’ ?
      ( to be continued… )

      1. φιλε εχεις τρικυμια στο μυαλο σου. Ο τραμπ δεν ειναι σιωνιστης????!! Αυτος που αναγνωρισε την Ιερουσαλημ σαν πρωτευουσα του Ισραηλ.??/
        Ολα αυτα ειναι ενα θεατρο .Ολες οι κυβερνησεις του Πλανητη απο τον Πουτιν τους Ιρανους και τον Ερντογαν μεχρι Τραμπ ειναι μαριονετες τουςΘελουν να δημιουργησουν προυποθεσειςπαγκοσμιας συραξης περιορισμηνς η μη θα δουμε που θα οδηγησει σε μια παγκοσμια κυβερνηση,για να ¨””σωσει τον πλανητη ” απο τον καθε “τρελο” κυβερνητη

        1. ΩΡΑΙΑ.. Κ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ…… ?
          ΕΝΤΑΞΕΙ…….. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ τρομπ……. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ‘ ΑΝΑΛΥΣΗ’ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…… Κ ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ….όπως οντως ‘διατεινει’ κ ‘προδωσε’ τους Κουρδους….εκτος αν δε βλεπω καλα? Αλλα…… αναγνωρισε λεει την Ιερουσαλήμ…….κ εγω εχω δυο τεκνα νοθα,λεω να τα αναγνωρισω. Άλλο επιχειρημα εχεις? τουλάχιστον?….

        2. εσυ εχεις….. ωκεανους στο μυαλο σου. !!!!!!
          η επικειμενη παγκοσμια συρραξη θα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ κ όχι προϋποθέσεις…. καταλαβες μηπως τι ειπα ?????……

          1. @Τι να απαντησω αφου δεν ξερεις την Ελληνικη γλωσσα.Καλα σου λεει ο οτι να ναι

            1. ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ !!!! ΕΤΣΙ,ΜΟΚΟ!!!!! χχαχαχα ανυπαρκτε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!!!!

      2. αντε ρε ψωνάρα που θεωρεις και σοβαρη αναλυση τις μαλακιες σου . ουτε καν αναλυση δεν το λες αυτο πραγμα , μια τρικυμια εν κρανίω ειναι. Αη μαθε να γραφεις φυσιολογικα καταρχην και οχι κεφαλαία και μετά τα ξαναλεμε .

    4. Ρε μην ακουτε λογια….ξερετε ποσες βιομηχανιες Αμερικανικες εχουν εργοστασια στην Τουρκια? ξερετε ποσες βιομηχανιες Ευρωπαικες εχουν εργοστασια στην Τουρκια?? Μη πατε μακρια…προχθες κιολας η Volkswagen ανακοινωσε την εναρξη νεου εργοστασιου στην Τουρκια. Εμας και τα λεφτα μας πηραν και επενδυσεις δεν φερνουν, μας εχουν χεσμενους.

    5. Τρίχες κατσαρες μάγκες,το 2% της οικονομίας της Τουρκίας θα επηρεάσει και…. αν!!!!!.Για παράδειγμα επέβαλε ο τραμπα τρομπας 50% επιπρόσθετο φόρο στο χάλυβα .Αυτό το είχε επιβάλει από τότε που πήρε ο ερντο τους s 400,έπειτα αφού τα ξαναβρήκαν ο φόρος έπεσε.
      ΤΩρα τον ξαναεπιβαλει ,όλο το προηγουμενο διάστημα ΟΜΩΣ που του κρατούσε μουτρακια ο τρομπας τραμπας,η οικονομία της Τουρκίας ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.Οποτε στα παπάρια του του ερντο οι ΔΗΘΕΝ οικονομικές κυρώσεις.

    6. Οι γκανκστερς παγκοσμιοι δολοφονοι νταβαντζηδες διαολοι θα του κλασουν τα αρχ…δια του Μογγολου δικτατορα αλλοστε φιλαρακια ειναι και παντοτε απο το 74 και μετα οι γκανκστερς μια ζωη προδοτες ενα με τους Τουρκους ηταν ειναι και θα ειναι και φυσικα εναντιων των χριστιανικων ορθοδοξων λαων αλλοστε οι σιωνιστες τους κυβερναναι………..γνωστο το μισος τους κατα της ορθοδοξιας……………………………

    7. ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ……..
      ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΑ ΟΠΛΑ………
      ΣΩΡΑΙΟΣ…..

    Comments are closed.