Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ “ΣΦΥΡΙΞΕ” ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ – ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΡΕΠΕΙ-PREPEI

    Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όσους ανοίξουν τώρα την τηλεόραση τους στο Open Beyond.

    Αυτή την στιγμή το κανάλι του μεγάλου επιχειρηματία παίζει την ταινία “Aλέξανδρος” , είναι η πιο επιτυχημένη και γνωστή ταινία για τον Μέγα Αλέξανδρο και ω τι σύμπτωση, αύριο έχουμε εκλογές..!

    alej.jpg mesa

    makeleio sfragida ekloges

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Μαλιστα… Η ταινια που δειχνει τον μεγαλεξανδρο αδελφη καροτακια.. Μην τη χασετε ηλιθιοι..

    2. Καλά έκανε ο Σαββίδης, έμμεσα μας λέει ξυπνήστε βόδια, ακόμα και το μασωνικό Χολυγουντ Έλληνα τον αποκαλεί, δεν μπορείς να φιμώσεις την ιστορική αλήθεια. Βάλτε βίντεο και φωτογραφίες απο τον ξυλοδαρμό και ψεκασμό των Ελλήνων στις Πρέσπες και σε όλα τα συλλαλητήρια, γιατί οι Έλληνες έχουν κοντή μνήμη. Μήπως και ξυπνήσουν τελευταία στιγμή απο τα ματωμένα πρόσωπα που θα αντικρύσουν ξανά, αυτά που προκάλεσε ο δικτάτορας “των πολλών” που ζητάει την ψήφο μας. Όσα ψέματα και να πεί τα γεγονότα δεν αλλάζουν, έγιναν, τα ζήσαμε και θα απαντήσουμε. Μπορεί να μην φάει καρκινογόνα χημικά στην μάπα όπως εμείς αλλά την Μακεδονική κλανιά θα την φάει σίγουρα.

    3. Ο τύπος με το λαθραιμπορειο καπνού όμως τον έβαζε στο κανάλι του αποκλειστικά για να πεί πόσο καλή είναι η συμφωνία, τώρα καθώς βλέπει ότι ο Τσίπρας χάνει στρέφεται αλλού. Μπίζνες κάνουν κρίμα γιαυτούς που τους στηρίζουν και προδίδουν ότι πολιτιμότερο την χώρα για τα χρώματα μιας ομάδας.

        1. Thanos εισαι 3μλκας αμερικανοτσολιας

      1. Κωστα εισαι 3μλκας

      2. Σωστα στο κρατος του ποκ επιτρέπεται μόνο το λαθρεμπόριο καυσίμων και λουκουμόσκονης…

      3. Τι λες βρε αναρχοάπλυτε ηλίθιε ! Αν έχεις στοιχεία πήγαινέ τα σε κανέναν εισαγγελέα , αλλιώς χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο μπας και συνέλθεις , βλάκα !

    4. Τα πρεζακια σχολιαζουν…μπας και παρουν την δοση τους απο ναρκεμπορα Χοντρο

    5. Πλατεια δρακου κουκακι εχουν στησει περιπτερα του συριζα μονο. Κατι τελειωμενες πουσταρες. Σε ενα γωνιακο κωλομπαρο επι της τσαμη καραταση στο κουκακι βαζουν εμβατηρια του συριζα. Συριζο στεκι

    6. Ολοι της φυλης των Σταυρωτων βρεθηκαν με περιουσιες αμα τη καταλυσh της Σοβιετικης Ενωσεως.Πινοντας το αιμα του αδελφου Ρωσσικου λαου.Για ποιον κτυπα η καμπανα?

      1. Έλα ρε Ιβάναρε μοίρασε πόνο σε όλα τα αμερικανοτσολιαδάκια…

    Comments are closed.